DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nunta: bucurie sau afacere?, another shite topic by Marty

xcss
post 16 Nov 2009, 00:45
Post #121

Born to Be Epic

Group: Members

Cu caini.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
fost membru
post 16 Nov 2009, 00:48
Post #122

membru analfabet

From: clasa I-a

Pai are vrun caine verigheta ?

This post has been edited by fost membru: 16 Nov 2009, 00:50

--------------------
dacia dacia logan - CT 09 FMB
+
Marty
post 16 Nov 2009, 00:53
Post #123

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Mi se pare mie sau carpeta aia e o copie dupa o coperta a unui album Venom?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
baranga
post 16 Nov 2009, 09:53
Post #124

...eu merg cu DACIA iar tu pe jos....

From: Slobozia- IALOMITA

QUOTE(Marty @ 15 Nov 2009, 23:58)
S-a lasat asteptat ceva! trebuie sa recunosc ca-l asteptam mai devreme pe primu' care ma va considera chitros.smile.gif

1. Mai citeste inca o data primul meu post, am zis clar ca daca eu consider necesar sa iau un cadou, il iau ca-mi place mie, nu ca ma obligi tu;
2. Atunci cind spui "vedeti ca tacimul e 120 de euro", da-mi voie sa te consider mitocan si sa-mi bag ceva-n nunta ta!
*

si eu n-am fost de acord cu tine????

--------------------
Dacia Break 1999 - 1310CL - IL 03 HLE
mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
+
FLP
post 16 Nov 2009, 09:57
Post #125

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

Ma, la ce nunti ati nimerit voi?

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
Marty
post 16 Nov 2009, 09:59
Post #126

QUOTE(baranga @ 16 Nov 2009, 09:53)
si eu n-am fost de acord cu tine????
*

mie asa mi s-a parut!

--------------------
+
ady77
post 16 Nov 2009, 10:06
Post #127

راحتزیل یو

From: near Bacau

Si eu care ma gandeam sa divortez de nevasta-mea si sa ma mai insor(tot cu ea tongue.gif ) peste vreo 2 luni de la divort, sa mai fac si eu niste bani, ca tot e criza tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
DannyY
post 16 Nov 2009, 10:23
Post #128

Marele plictisit

La nunta inviti datornicii, nu prietenii.

biggrin.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
Andy_ACS
post 16 Nov 2009, 10:43
Post #129

Yes, I'm not!

From: Craiova

Dar ca sa fie dator la tine trebuie sa te duci tu intai la el smile.gif

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
dizzy
Post #130

Work smart not hard!

Intai avem discutii despre copii, apoi despre nunta!
Urmeaza probabil discutii despre soacre, socrii, fratii, surorile nevestei, fostii prieteni ai sotiei, fostele prietene ale mirelui, cumetrii, verisori, etc.
MARTY, pregatesti ceva sau vrei doar flame?
Ia uite aici cate obiceiuri de nunta avem:
http://www.karena.ro/nunta/planificarea_nu...r_pe_toate__q__
Cand am organizat nunta anul trecut am gandit de la inceput o nunta la care sa ne distram, nu sa fim incorsetati de traditii si obiceiuri.
Pe de o parte ai foarte mare dreptate Marty, dar nu pot sa trec sub tacere faptul ca din toate posturile tale reiese un egoism de mai mare frumusetea. Pe tine te doare de tine, de ce-ti place tie, de ce te deranjeaza pe tine. Ai o puternica durere in pendula de ceilalti ceea ce este foarte sanatos pana la un punct.
Pe vremuri, cand 90% din oameni traiau la tara nunta era un prilej de adunare, petrecere, de strangere a legaturilor in cadrul comunitatii. Participau totii la bucuria mirilor, preparau bucatele cele mai alese, se imbracau frumos, petreceau trei zile, etc. Ce primeau la nunta, constituia un ajutor pentru ei la intrarea in viata.
Acuma nu cred ca ti-ar placea sa te cheme Gigel sa taiati porcu' sa faceti carnati, fripturi, sarmale, sa faca nevasta-ta placinte, doua-trei zile inainte de nunta lui.
Treaba e mai simpla acum, totul se organizeaza la restaurant, eventual de catre firme specializate care contra BANI aranjeaza toata nunta.
Faptul ca intrebi cat e tacamul mi se pare normal. Tacamul ar trebui sa cuprinda costul mancarii, bauturii si distractiei. Rochia cu cristale Mincinovski, costumul Harmani Cavalli, pantofii Bucci, geanta Harmalaie ar trebui sa fie treaba mirilor si a familiei lor.
Daca vrei sa vii e ok, daca nu vrei sa vii la fel. Ar trebui sa anunti ca vii sau nu vii in termenul de pe invitatie, sa stie si nefericitul pe cine conteaza.
Daca vrei sa dai in plus, este ok, nu vrei, la fel de ok, totusi nu e normal sa plateasca mirii pt tacamul tau si al nefestei, sa zicem 50+50 EUR si tu sa stai acasa ca ti s-a pus tie pata. Tine intr-un fel de seriozitate si respect de sine.
La fel, daca te duci cu 50 EUR la tine, atunci insurateii vor trebui sa dea diferenta pentru ce ai bagat tu in gaura de sub nas.
La fel cum nu e normal sa te duci la nunta lui Gigel si a Vasilicii si sa te imbeti ca porcu, sa te dezbraci pe scena, sa borasti in frapiera, sa iti caftesti nevasta in public, sa te bati cu Ionel, sa joci barbut in spatele restaurantului, sa stai lipit de scaun, sa fii posomorat toata seara, sa canti desi nu ai voce. La fel cum nu e normal ca o alta femeie de la nunta sa fie imbracata in alb. Totusi, la fiecare nunta la care am mers am gasit macar o pupaza imbracata in alb, crem, galben deschis, bleu pal, care pe intuneric juri ca-s mireaza. Chiar la o nunta vroiam sa furam o tanti care era in bleu si sa cerem recompensa.

Din motive obiective a trebuit sa organizam botezul foarte rapid si am invitat nasii, familia plus cativa prieteni foarte apropiati la biserica si apoi la un restaurant. Fiecare si-a comandat ce a vrut, cat a vrut, a baut ce si cat a vrut. Atmosfera a fost excelenta, am ras, ne-am distrat mult mai bine decat la o treaba conventionala. La sfarsit a dat fiecare ce sau cat a considerat. A iesit excelent!

This post has been edited by dizzy: 16 Nov 2009, 10:56

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
grosse inkultur
Post #131

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Pe mine ma termina intrebarea aia: "tu cat pui?". Cu atat mai tare ma termina cand se intampla la nuntile la care suntem nasi (moi m^eme si femeia la care ii mananc zilele) si la care stiu sigur ca perechea cealalta de nasi e cu mai multe zerouri in coada. Deh, se zice ca saracu' se-ncoarda mai tare ca bogatu', da totusi, e fun cand ii vad cum se freaca pe scaune o oara pana sa ma intrebe.

@dizzy: jur pe rosu ca toti prietenii mei sunt ca Marty si, sincer, consider ca egoismul e subestimat in societatea noastra. Prefer sa am langa mine oamenii cu pareri personale bine conturate, cababili sa articuleze un punct de vedere. Si nu, nu trebuie sa fiu de acord cu ei ca sa functioneze.

This post has been edited by grosse inkultur: 16 Nov 2009, 10:54

--------------------
Mini Cooper 2008 - nb-10-grf
+
Andy_ACS
post 16 Nov 2009, 10:53
Post #132

Yes, I'm not!

Pe la voi se obisnuieste sa se puna 2 'perechi' de nasi?

Bafta!

--------------------
- - -
+
grosse inkultur
post 16 Nov 2009, 10:53
Post #133

Membru incepator

From: Cluj Napoca

O daaaa... 2 perechi e obligatoriu. Ba chiar 2 nunti (asta e pe bune).

--------------------
Mini Cooper 2008 - nb-10-grf
+
Andy_ACS
post 16 Nov 2009, 10:57
Post #134

Yes, I'm not!

Ciudat smile.gif
Suntem cu totii atat de diferiti si totusi atat de asemenea...

Bafta!

--------------------
- - -
+
bion
post 16 Nov 2009, 11:30
Post #135

Membru autentic

From: TM

Avand in vedere criza si faptul ca m-a pus npustu` sa bag bani la greu in reparatii la cotet si vazande topicu` aista ma-am gandit sa recuperez ceva euroi punand de nunta. Ca urmare m-am barbierit mi-am taiat unghiile mia-m lilipt proteza sin inarmat cun buchet de flori ma-m adresat bozgoroaicei din apartament cu o recerere in casatorie. Dupa ce a dat pe spate pentru 2minute aleasa inimii mele si-a venit in fire si m-a potopit cu tandreturi si soapte de dragoste (ex.:coada de la mop, bosorog diliu. etc.)I-am iesplicat de sub canapea inde ma refugiasem prezumtivele beneficiil financiare. Mi-a replicat cu sucitoru` ca pentru toti banii din lume nu mai face eroarea de greseala sa-si uneasca destinu` cu valahu` sonat si ramolit( adeca eu).
PS Dupa ce mi se dezumfla ochiu` si vad sa scriu va povestesc mai departe. wacko.gif
Marty te`n c u r cu ideile tale de topicuri icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
sorin1983
post 16 Nov 2009, 11:33
Post #136

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

radmasa.gif
Domnu` bion... fara aluzii laugh.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
bucatzel
post 16 Nov 2009, 11:36
Post #137

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(Diac @ 15 Nov 2009, 18:14)
Eu am impresia ca nuntile astea sunt un fel de CAR, sau "roata tiganesca".
*

Exact... asta o fost de multa vreme, si va mai fi inca ani buni.

QUOTE(Victoras2001 @ 15 Nov 2009, 20:51)
radmasa.gif
Aaaa, asta-i clar. Toti au pe dulap 7-8 filtre si 9 truse de tacamuri, d-alea gen diplomat. Trebuia sa le dai lista cu ce-ti trebuie.  radmasa.gif
*

De aia sunt americanii asa avandati fata de noi... ca iti dau direct lista de shopping. Ce vor, de unde vor. Ce-mi era mie frica la nunta era sa n-avem vrun artist neinteles printre invitati, care sa creada ca am fi incantati de vreo pictura abstracta, neoa-avantgardista, ceva.

Bai nenicilor, am fost chemat la nunti de pe vremea cand eram inca "liber ca pasarea cerului", si n-am zis da decat daca erau oameni pe care chiar as fi vrut sa-i am langa mine la (inca) teoretica mea nunta.
Cand s-a pus problema de invitatii, inainte sa faca parintii mei lista lor de invitatii, le-am explicat pe cine sa nu se deranjeze sa invite.

Tabel in icsel cu sumele de la invitati am facut si noi in urmatoarea seara, ca in noaptea nuntii dormeam sub dus. In principal pentru a sti cat naiba avem in mana, si pentru a nu face naibii vreo gafa la vreo nunta la care sigur vom fi invitati.

Si hai sa va zic si-o poveste de descretit fruntile. Acu' vreo doi ani, trebuia sa merg la nunta unui prieten. Fix cand sa sun dupa taxi, ma suna un alt preten de-al meu:
- Ceau, n-ai cumva niste filme, ceva sa-mi dai, ca is acasa, gripat in ultimul hal si ma plictisesc de moarte. Hai ca-l trimit pe fratimiu pana la tine daca ai.
- Oi avea ceva pe la firma, trimite-l incoa'
Zis si facut, vine fratisu, ne ia, ne duce la firma, si ma pun sa-i incropesc vreo doua dvd-uri la om.

La un moment dat, nevasta-mea (pe atunci potentiala viitoare nevasta), ma roaga sa incerc eu sa-i inchid cureaua la pantof, ca nu-i merge. Pun mana pe curelusa, si descopar ca se rupsese catarama aia nenorocita. Dau sa ma aplec mai tare si PRRRRRRRRRRR. mi-a iesit jumate de fund prin pantaloni. Hahaim noi ca prostii pana se termina de scris dvd-urile, pun paltonul pe mine sa nu mi se vada prea bine chilotii, si tuleo catre mall, ca de unde altundeva mai cumperi pantofi la 9 seara? Ii luam ei pantofi, dupa care mergem acasa sa iau alta pereche de pantaloni, si in sfarsit, pe la 10 ajungem la nunta la care trebuia sa ajungem la 8. Toata nunta am stiut pe unde o ajuns povestea noastra, ca se auzea cate un ras prin sala, si cand ne uitam de unde vine, era cate o fata zambitoare indreptata oblu catre noi.

Trece vremea, si ajungem la nunta noastra. La care toata lumea venise, mai putin mirii de mai sus. Apar si ei pe la 9, cu fasolele intinse de la o ureche la alta.
- Auzi, n-o sa-ti vina sa crezi!
- Wazzup?
- Vezi tu pantalonii astia de pe mine?
- Nu-mi zi ca...
- Ba da. Chiar inainte sa plecam, i-am verificat un pic, si-am descoperit ca mi s-o descusut pe o parte. Si-apoi stai, calca alta camasa, stai dupa doamna, ca nu se mai asorteaza cu noul costum...
- Sper ca ei i-ai luat pantofi de rezerva.
- Evident, crezi ca imi asum io riscuri de-astea?

Cati va puteti lauda ca s-a pus atata atentie in cadoul vostru de nunta? biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
sorin1983
post 16 Nov 2009, 11:42
Post #138

Membru autentic

Asta e pacat daca n-o ascultati... eu as face teatrul asta la un "prieten". Am deja o lista cu "prieteni" in minte.

--------------------
+
OAP
post 16 Nov 2009, 11:42
Post #139

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(dizzy @ 16 Nov 2009, 11:43)
Pe vremuri, cand 90% din oameni traiau la tara nunta era un prilej de adunare, petrecere, de strangere a legaturilor in cadrul comunitatii. Participau totii la bucuria mirilor, preparau bucatele cele mai alese, se imbracau frumos, petreceau trei zile, etc.

icon_mrgreen.gif Sa nu exageram....supa, sarmale, cozonaci...alea nu-s bucate alese wink.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
apunake
post 16 Nov 2009, 11:49
Post #140

Membru incepator

La una dintre nuntile la care am fost am vazut cea mai tare faza: socrul mare a dat o suma destul de mare pentru vremea aceea si un milieu de macrame. Dupa ce s-a terminat de strans darul am asistat la urmatorul dialog intre socru si mire (aka tatal si fiul):
- Ba sa-mi dai banii inapoi imediat.
- Pai tata...
- Du-te in p...a matii, ca io am dat ca sa dea prostii astia mai mult, nu ca sa iti ramana tie. Si dupa ce termini de numarat sa imi dai banii pe milieu ca io am muncit pentru ei.

--------------------
+
Buyaka
post 16 Nov 2009, 11:56
Post #141

Membru pasionat

Marty, eu cred ca ai ganduri mari, intai topicul cu copiii, acu asta cu nunta... stai linistit ca nu-i dracu asa de negru, eu n-am facut nici nunta si nici botez pentru bani, ca dovada, botezurile le-am facut acasa cu prietenii si familia, iar nunta a fost undeva la tara, la cort... bani atat cat sa acopar cheltuielile (ba chiar mai putini).
Casnicia, multumesc Domnului, merge bine.

Acu' daca vrei sa te insori si sa faci copii... nu-ti fie teama, da-i inainte cu tupeu ca nu-i asa de rau biggrin.gif, in loc de o farfurie cu mancare ai doua la masa, apoi 3 sau poate, cine stie, 4.
In loc de motocicleta iti va trebui o masina mai mare (van su 4x4 recomand), in loc de o punga cu haine, vei lua 3-4-5 geamantane pline cu hane, mancare, jucarii, cosmetice (deh, nevasta), atunci cand pleci in excursii... iar cand ajungi la hotel, pe langa alea 5 minute de la receptie iti va trebui inca 1-1,5h sa cari tot calabalacu din masina in camera de hotel.
In loc de o problema vei avea cel putin doua smile.gif, dar per total ai sa iesi bine, deci curaj.

Numai bine!

--------------------
Dacia Berlina '96 Opel Frontera '97 '96; 4x4 '97 - B
+
dizzy
post 16 Nov 2009, 12:07
Post #142

Work smart not hard!

De-asta cu ruptul pantalonilor am mai vazut.
Ma duc la nunta unui bun prieten, si cand nunta era mai pe sfarsite bagam un dans si deodata aud un Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr si brusc mi s-a facut racoare in regiunea coccigiana, chestie care m-a bucurat, ca deh era vara, dar m-a si intristat intrucat prin gaura din pantalonii mei venea un curent de rau augur
Tusti instant la masa, asezat usurel, evaluat pagubele:
- 'Ai sa-mi bag, cata gauraaaaaa, e de la noada pana intre craci, sfasaiat de mai mare dragu, parca s-a jucat Zorro cu sabia aia a lui.
Dupa vreo 15 minute apare ginerele:
- Ce ai mah de stai asa, te-ai imbatat sau ti-e rau?
- Ia priveste!
-' Ai sa-mi bag cataaaa tuneluuuuu, ia uite ca si ai mei au crapat dar asaa pe vreo 5 cm, nu ca la tine si ti-ai mai luat si chiloti albi, pzd mt!
- Bah, stau si io cuminte acu!

Intre timp a venit tortul si deh trebuia sa ne ridicam, noroc ca s-a stins lumina si imi pusesem haina.
Acu ce sa fac, nunta pe sfarsite bag tortu si plec.
Asa o senzatie de cacao sa traversezi o sala plina de oameni, aveam impresia ca se uita toti in curu meu.
De atunci plec la nunta cu schimburi dupa mine, parca-s bebe!
Camasa, ca poate vars vin rosu pe mine, pantaloni ca poate se rup in tur, pantofi ca poate ma strang astia. Noroc ca am nevasta nebautoare si mergem cu masina.

--------------------
+
Marty
post 16 Nov 2009, 12:12
Post #143

dizzy, zi pe cuvintul tau ca tu-ti chemi prietenii la ziua ta si-i pui sa-si plateasca consumatia!

grosse inkultur, si io te iubesc! wub.gif imbratisare.gif

Si acu' doua relatari de la nunti (a doua mi-a provocat o falca dizlocata si nu mi-a trecut decit cu doua palme si juma' de sticla de uischi).

1. Un pretenar a fost invitat la nunta unui var de-al sau, pe undeva pe linga Craiova. S-a dus aomu' acolosea, nunta la tara, in curte, cu strigare si toate cele. La un moment dat vine ginerica si-i zice: "Ba, tu cit dai?". Asta a ramas perplex si a-nceput sa dea din colt in colt, nu ca n-ar fi avut de gind sa dea da' era treaba lui cit baga-n plic. Var-su' oltean insistent: "Hai, ba, lasa vrajeala, zi cit vrei dai?". Asta vadit jenat, zice cu juma' de gura': "7 milioane". la care varu' baga mina in buzunar si scoate 5 bulioane zicindu-i: "Ia-i si p-astia si da-i pe toti. Oltenii astia ai mei sunt vanitosi si n-o sa suporte sa dea ala de la Bucuresti mai mult ca ei!"

2. Se face ca un alt prieten de-al meu s-a dus nas pe la o nunta pe linga dragasani. Toate bune si frumoase numa' ca inainte de nunta s-a pus pe plouat si s-a umplut satu' de noroi, inclusiv curtea megiesului cu nunta. Cum nunta se desfasura in curte, nasu' a purces pe drumu' dragasaniului si s-a-ntors c-un vagon de cizme de cauciuc, deh, sa se simte nuntasii bine. Partea haioasa abia acum vine, ca respectiva curte era toata un noroi, unde mai pui ca era in panta si nuntasii dansau ce dansau dupa care urcau dealu' si o luau de la capat.

--------------------
+
dizzy
post 16 Nov 2009, 12:19
Post #144

Work smart not hard!

Martinezule, noi vorbim de nunta sau de ziua de nastere?
Ca-s doua chestii total diferite, sau tu te-nsori in fiecare an de ziua ta?
La ziua mea imi invit prietenii, nu lume cat la nunta.
Daca nu am bani, nu-i invit si gata.

Oricum am patit si asta la un cunoscut, ca prieten nu-i mai zic:
- Baaaah, mi-am pus cauciucuri la masina, cereti doar de baut, nu si de mancat!
Asa ca exista si d'astia.

This post has been edited by dizzy: 16 Nov 2009, 12:21

--------------------
+
OAP
post 16 Nov 2009, 12:21
Post #145

Membru autentic

"Nunta muta"...poate ati vazut...unele scene povestite de voi paraca`s desprinse din filmul ala...

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Marty
post 16 Nov 2009, 12:23
Post #146

Pai ziua de nastere o serbezi cu prietenii apropiati, nunta in principiu ar trebui sa fie la fel, acu' e treaba ta daca chemi si pe baiatu' care-ti vinde ziare la semafor... Dupa cum ziceam si in primul post, ma intind cit mi-e plapuma: am bani de un mic si-o bere la Gil, pai asta va fi nunta mea!

--------------------
+
dizzy
post 16 Nov 2009, 12:25
Post #147

Work smart not hard!

Marty, ai perfecta dreptate, si iti doresc sa treci si tu prin organizarea propriei tale nunti si sa ne povestesti cum ai facut si cum a fost.

This post has been edited by dizzy: 16 Nov 2009, 12:26

--------------------
+
bucatzel
post 16 Nov 2009, 12:27
Post #148

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(dizzy @ 16 Nov 2009, 12:07)
Noroc ca am nevasta nebautoare si mergem cu masina.
*

Norocosule... Noi tinem negocieri inainte de nunti, cine bea, cine conduce.

Am fost si io o data la nunta cu strigare. Ca norocul, eram impreuna cu parintii, asa ca obiectul strigarii statea la ei. Cand o aparut urlatorul sef, ma intreaba asa fericit cat dau, la care eu, inainte sa-mi intinda microfonul, i-o returnez: "Nimic". Pe cat de plin de vorbe fusese pana la mine, asa de tacut se uita la mine, ca nu stia ce drac' sa mai zica. De la doua mese distanta se uita maica-mea urat la mine (nu ma auzise, dar stia de ce-s in stare) asa ca i-am explicat la morcovist ca de la mine o primit deja.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
sorin1983
post 16 Nov 2009, 12:27
Post #149

Membru autentic

De ce il injuri? smile.gif)

--------------------
+
bion
post 16 Nov 2009, 12:33
Post #150

Membru autentic

From: TM

Sorinel `83 Avand in vedere varsta si locatia esti iertat.E dvd iu` de la o nunta de argint din zona unsure.gif ? biggrin.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
8 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:08
Forum Renault