Nunta: bucurie sau afacere?, another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Nunta: bucurie sau afacere?, another shite topic by Marty
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sorine, pai ce, n-ai vazut doua nunti? Una la cununia civila si una la aia religioasa?
This post has been edited by Marty: 15 Nov 2009, 23:37 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Nov 2009, 20:33) Stau si ma intreb, dupa o saptamana sau mai multe de stres cu restaurant, acte si ce-o mai fi, dupa o noapte intreaga de jucaturi, dansuri, bautura, la greu si dupa ce nunta se termina dimineata, asta in cel mai bun caz, cum se desfasoara noaptea nuntii intre miri? Si daca aia e ziua cand se concepe o progenitura, cum sa mai iasa om normal? Dupa cum am zis mai devreme, mega noaptea nuntii la mine a fost : - Ajuns acasa pe la 5 dimineata, fericit ca s-a nu s-a prelungit treaba pana la 7-8. - Cum am intrat in casa am scapat ultimul etaj din tort pe jos (ala de obicei cica se da la miri). La mine a rezistat eroic pana cand am ajuns in hol. - Am stins lumanaricile parfumate de prin casa, (care aproape incediasera rochia lu nevasta-mea) si am scuturat petalele de trandafiri din pat. Lumanarile si petale le-au plantat amicii nostrii ca sa faca o atmosfera romantica. - Ne-am apucat de numarat banii. - Ne-am culcat pe la ora 6, dupa 24 de ore de alergatura non stop. Cine spune ca a facut una alta in noaptea nuntii sigur minte!!! This post has been edited by Diac: 15 Nov 2009, 23:38 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 15 Nov 2009, 23:29) Unde esti tu Ceasca Tovarase ??... nu vrei sa stii.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ce am mai gasit intre timp... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Si te gandesti sa exersezi in restul timpului?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' n-are partenera si exerseaza pe el insusi.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 15 Nov 2009, 21:58) Propune tu ceva frumos care sa imbine bunul gust, traditiile si ce se cere in zilele noastre! Sa te vad! ![]() bun gust, traditie si adevarul e ca o si cerea ![]() @dragoselu - mi-ai luat-o inainte in timp ce cautam pe youtube ![]() This post has been edited by kaspersky: 15 Nov 2009, 23:41 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Nov 2009, 23:36) Important e sa decartezi peste tot... QUOTE(Diac @ 15 Nov 2009, 23:36) Ca parca mai era ceva de descoperit... citez: Cine dracu a mai vazut...de cand masa l-a facut...iepure mancand cucuta si mireasa ne...inceputa." QUOTE(dragoselu @ 15 Nov 2009, 23:38) Ce am mai gasit intre timp... ![]() Buna dimineata... circula de 10 ani pe net. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
la Bacau a ajuns mai tarziu!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
chitrosilor..........
daca vreti sa va duceti la cineva la nunta va duceti de placere nu de obligatie; daca vreti sa dati ceva la dar,dati de bunavoie,nu va obliga nimeni;daca nu vreti sa dati nu va duceti la nunta;eu zic ca nu strica sa dai acolo un mic ajutor tinerilor casatoriti. |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(baranga @ 15 Nov 2009, 23:55) S-a lasat asteptat ceva! trebuie sa recunosc ca-l asteptam mai devreme pe primu' care ma va considera chitros.![]() 1. Mai citeste inca o data primul meu post, am zis clar ca daca eu consider necesar sa iau un cadou, il iau ca-mi place mie, nu ca ma obligi tu; 2. Atunci cind spui "vedeti ca tacimul e 120 de euro", da-mi voie sa te consider mitocan si sa-mi bag ceva-n nunta ta! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai cand tacamul e 120 euro lasi femeia acasa... la urmatoarea se duce ea
![]() sau ce sa le mai dai si lor? asa de proaspeti insuratei... 70% din romani nu castiga banii astia... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ba, martinezule, eu atat am de zis on topic:
shut up and die like a man! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Lasa ca o sa inceapa iar in vara sa curga amenzile... sa vezi atunci credite de platit tacamul
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(sorin1983 @ 16 Nov 2009, 00:00) pai cand tacamul e 120 euro lasi femeia acasa... la urmatoarea se duce ea Ce vrei, nea? Crezi ca nuntile la Hilton, Howard Johnson sau Marriott sunt ieftine? Hainele de firma pe care le poarta o singura seara, crezi ca-s ieftine? ![]() sau ce sa le mai dai si lor? asa de proaspeti insuratei... 70% din romani nu castiga banii astia... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Pai cu ocazia asta trebuie sa iti schimbi si masina hainele telefonul sa iti tunezi sotia...ca altfel nici nu ai acces.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
La nunta mea ( deci si a sotiei
![]() ![]() Loganasul este o rezultanta a unei nunti frumoase. ![]() This post has been edited by razvanamza: 16 Nov 2009, 00:19 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 16 Nov 2009, 00:18) Intamplator am ajuns si pe youtube, ca-si face reclama formatia. link? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.iqads.ro/clipul_publicitar_307/...ia___nunta.html
This post has been edited by ionutzp: 16 Nov 2009, 00:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Nu stiu programare....
Apropo... ce aveti programat pentru la anul? Eu am deja un botez(copilul e pe drum) A si uitasem...de o nunta am scapat... s-a amanat din lipsa de local, deci se trece peste 2 ani ![]() This post has been edited by sorin1983: 16 Nov 2009, 00:34 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
Super tare! De mult caut reclama asta si p-aia cu carpeta cu Maical Gexan dind iarba la caprioare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Io nu vad nimic... doar chestii scrise
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
A modificat.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 16 Nov 2009, 00:34) carpeta cu Maical Gexan dind iarba la caprioare. e fumata aia.. carpeta-ciini-biliard.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Poate nu privesc in directia potrivita, dar eu vad in jur mai mult concubinaj decat nunta, mi se pare?
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, e biliard.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:03 |