Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
![]() ![]() ![]() |
Metroul, în grevă generală, de marți, pe termen nelimitat
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tot n'am inteles, odata zici ca esti foarte multumit de salarul foarte bun pe care il ai, altadata te doare grija ca unde se duc banii tai din impozite. Nu se duc la tuta ala de la casierie stai linistit, se duc la baietii destepti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Din nou iti dai in petec, generalizand.
http://www.happyfish.ro/re_play/cat_costa_un_salariu_/ "tot n'am inteles, odata zici ca esti foarte multumit de salarul foarte bun pe care il ai, altadata te doare grija ca unde se duc banii tai din impozite" Ce nu intelegi? Am salariu bun, o duc bine, dar dau si o carca de bani la stat prin taxe. Traiesc in tara la care dau taxele si deci traind aici vreau sa am : sistem medical, drumuri, etc etc etc. Ce e asa de greu de priceput? This post has been edited by FLP: 18 Nov 2009, 15:26 |
--------------------
.
.
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
După 30 de ani, s-a făcut dreptate și pentru cei din Drumul Taberei.
Nu în sensul că le-au făcut metrou, ci în acela că nimeni nu are. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Nov 2009, 13:54) 19 milioane e un salar mic, daca femeia e divortata, poate are copii, sau barbasu' e la vreun patron si trage toata ziua pe 7 milioane ca frustratii ce folosesc documentul ala in diverse scopuri?! fenomenul capra vecinului nu o sa dispara prea curand din gandirea comunista a multora din tara asta. 19 mil(441 euro) e ajutorul social in multe tari din UE in care pretindem ca suntem. @argon Salariu ala mic de care zici tu sau chiar mai mult reprezinta taxele lunare date la stat de catre un salariat la privat pe care il f*te conducerea cum vrea muschii lor. Pai ori avem bani si dam la toti bugetarii, ori nu ca vad ca ii belim pe astia care lucreaza la privat ca sa dam niste salarii care nu au legatura cu ce face bugetarul respectiv la munca. Spunea cineva pe aici ca profesorii debutanti sunt nepregatiti. Bun, sa zicem ca e asa desi nu sunt in totalitate de acord. Dar despre profesorii cu toate gradele date si care se apropei de varsta pensionarii care au 27 milioane brut? Ai ce mai au mah nene de nu merita platiti? ![]() This post has been edited by ionutctn: 18 Nov 2009, 15:55 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
FLP |
![]()
|
"ale angajatorului nu ma intereseaza, ca nu sunt banii mei, doar daca as fi patronu. Ai zis banii tai."
Argon e cel mai tare absolvent al ASEùlui. Nota 10. Bravo |
--------------------
.
.
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 19 Nov 2009, 00:52) Si un doctor invata 13 ani ca sa ia 6 milioane? Daca avea un doctor debutant 30 in mana, intelegeam sa ii dai proastei satului de vinde cartele 14 milioane cel mult. Ala e doctor ce mama dreaq. E doctor pe dracu, ma. Fara experienta clinica e zero barat, un agarici, daca il trimiti sa faca un stagiu in afara, in spitale adevarate, sub presiune, cu proceduri & shit, e praf, clacheaza instantaneu. Nici un rezident fara practica in spital nu-si merita banii, si asa societatea a cheltuit prea mult cu el in scoala.QUOTE(ionutctn @ 19 Nov 2009, 00:52) Proasta aia oboseste numai numarandu-i aluia anii de scoala. Proasta aia atat valoreaza pe piata muncii. Mult, putin, asta e. Nu e vina ei ca ia cat ia, ci e *meritul* ei. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(FLP @ 18 Nov 2009, 16:35) "ale angajatorului nu ma intereseaza, ca nu sunt banii mei, doar daca as fi patronu. Ai zis banii tai." Argon e cel mai tare absolvent al ASEùlui. Nota 10. Bravo Poate nu profeseaza si de cand o fi terminat facultatea s-o schimbat de nenumarate ori cotele de contributii si impozitul. |
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Ce-mi plac mie ne-bucurestenii, cand isi dau cu parerea!
![]() QUOTE Instanța a respins excepțiile sindicaliștilor de la metrou, aceștia au recuzat completul de judecată Instanța Tribunalului București a respins excepțiile de nelegalitate, prematuritate și neconstituționalitate ridicate, miercuri, în procesul privind legalitatea grevei de la metrou, sindicaliștii formulând o cerere de recuzare a completului de judecată, astfel că procesul a fost din nou suspendat. Cererea de recuzare a completului de judecată a venit după ce instanța a respins excepțiile sindicaliștilor de nelegalitate, prematuritate și neconstituționalitate, dar și o excepție a Metrorex. Instanța Tribunalului București a acordat un răgaz de aproximativ o oră avocatului sindicaliștilor pentru a redacta și timbra cererea de recuzare, cu toate că judecătoii au apreciat că în cazul litigiilor de muncă nu este necesară plata taxei de timbru. În privința excepției de neconstituționalitate ridicate de sindicaliști, instanța a apreciat că magistrații Curții Constituționale verifică doar legalitatea ordonanțelor și legilor în vigoare, și nu documente precum scrisoarea Fondului Monetar Internațional. Magistrații Tribunalului București au respins și cererea reprezentantului sindicaliștilor de probe noi, apreciind că nu sunt utile pentru soluționarea acestui litigiu. După ce va fi depusă cererea de recuzare, Tribunalul București urmează să decidă dacă vor intra alți judecători în sală pentru a soluționa dosarul. Sursa: mediafax.ro Pai sa nu le dai ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 18 Nov 2009, 16:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am impresia ca vrei razboi
![]() |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
Ok, Imi pare rau ca mi-am permis sa consider ca un absolvent al ASEùlui mai are notiuni elementare de economie.
Si ca sa ii explic lui Argon : Banii aia care ii plateste angajatorul, tot in interesul tau ii plateste, ca daca nu erai tu angajat nu ii mai platea. Tu inseamna ca produci destui bani pentru patron cat el sa isi permita sa plateasca salariul tau cu impozit cu tot si apoi sa mai plateasca si taxele aferente salariului tau. Ca doar patronul nu e statul roman sa arunce cu bani in stanga si in dreapta. Daca tu nu aveai salariul x angajatorul nu mai platea x-y bani la bugetul de stat. Iti explica nenea din linku care l-am postat mai sus. This post has been edited by FLP: 18 Nov 2009, 16:48 |
--------------------
.
.
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 18 Nov 2009, 11:20) Si spun despre locuitorii sectorului 5: "(are, dar aia sunt tigani si nu voteaza sau sunt usor de infuentat cu 2 cartele vodafone)," pai ... daca ne uitam la ce-au votat de cateva mandate bune incoace nici nu vad ce e de condamnat Doar acum la ultima sesiune s-au lasat intrecuti de ceo din sectorul 4, ca-n rest .... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 18 Nov 2009, 16:44) Ok, Imi pare rau ca mi-am permis sa consider ca un absolvent al ASEùlui mai are notiuni elementare de economie. Nu-s notiuni elementare, sunt procente care s-au tot schimbat (si de 2 ori pe an). Eu lucrez in domeniu si daca ma intrebi cotele de contributii din 2007 nu cred ca le mai nimeresc pe toate. |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
Am explica mai sus ce am vrut sa zic, si la ce m-am referit. Nu conteaza cotele, 2,3,4,5 la suta. Conteaza faptul ca banii aia pleaca la stat tot din cauza ca esti tu angajat acolo si ca muncesti acolo.
|
--------------------
.
.
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 18 Nov 2009, 16:36) Proasta aia atat valoreaza pe piata muncii. Mult, putin, asta e. Nu e vina ei ca ia cat ia, ci e *meritul* ei. sa mor io, tu chiar esti tampit. S-a zis de vreo 3 ori am subliniat-o eu de vreo 2 si tot nu pricepi. Bai omule, incasarile metrorexului nu ajung pentru salarii. Incasarile lor sunt cam 70% din fondul de salarii. Toti banii din incasari se duc pe salarii si apoi mai vin si de la stat niste bani cu care sa acopere restul de salarii si restul de cheltuieli. Maimuta aia din cutia de bilete nu-si produce banii, reusesti sa pricepi asta? QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2009, 16:38) Poate nu profeseaza si de cand o fi terminat facultatea s-o schimbat de nenumarate ori cotele de contributii si impozitul. cre'ca orice absolvent de studii superioare, ASE ori altceva, ar trebui sa priceapa ca taxele platite de angajator tot din banii angajatului sunt platite. Ca daca ala imi plateste mie 5 lei, mai plateste la stat inca 5 lei, curentul, chiria spatiului si uzura utilajelor mai costa inca 5 lei pentru fiecare angajat, pai fi sigur ca eu trebuie sa produc 15 lei + profitul lui. Ca doar n-o sa produc 5 lei si restul ii aduce sefu d-acasa ca are el o tiparnita. Ce-o fi asa greu. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
FLP |
![]()
|
Cam asa carte se face la noi in romanica.
Tineti cont : Nu am terminat ASEul, nu lucrez in domeniul economic. This post has been edited by FLP: 18 Nov 2009, 16:56 |
--------------------
.
.
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 18 Nov 2009, 16:36) E doctor pe dracu, ma. Fara experienta clinica e zero barat, un agarici, daca il trimiti sa faca un stagiu in afara, in spitale adevarate, sub presiune, cu proceduri & shit, e praf, clacheaza instantaneu. Nici un rezident fara practica in spital nu-si merita banii, si asa societatea a cheltuit prea mult cu el in scoala. Proasta aia atat valoreaza pe piata muncii. Mult, putin, asta e. Nu e vina ei ca ia cat ia, ci e *meritul* ei. Dispret fata de oamenii cu scoala. Dar cu proasta satului de vinde cartele statul nu a cheltuit bani sa o tina in scoala? Ca nu a iesit nimic din ea, e altceva. Si m-ati omorat cu comparatiile astea cu oamenii de afara "pregatiti". M-am lamurit eu si cu aia, stai linistit. Sunt pregatiti pana peste cap. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
FLP |
![]()
|
Din cate am prins eu pe aici pe forum argon e tot un fel de bugetar, sau lucreaza la o regie autonoma din asta. Absolvent de ASE. Pai iti dai seama ce nivel de pregatire exista in institutiile astea?
|
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(adip @ 18 Nov 2009, 16:36) E doctor pe dracu, ma. Fara experienta clinica e zero barat, un agarici, daca il trimiti sa faca un stagiu in afara, in spitale adevarate, sub presiune, cu proceduri & shit, e praf, clacheaza instantaneu. Nici un rezident fara practica in spital nu-si merita banii, si asa societatea a cheltuit prea mult cu el in scoala. Proasta aia atat valoreaza pe piata muncii. Mult, putin, asta e. Nu e vina ei ca ia cat ia, ci e *meritul* ei. @VULPEA IN VIE Io cre`ca ai picat la medicina si ai facut singu` la seral si-n Oz lucri la metrou ![]() Stiu o gramada de tinerei (si nu premiantii clasei) pe care statu` a cheltuit prea mult la scoala de felceri si care au taiat-o in occident si care in proportie de 90% sunt mai bine cotati decat bastinasii. Am un cunoscut care e general manager ( nue doctoras e economist ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 19 Nov 2009, 01:58) Dispret fata de oamenii cu scoala E vorba de cei cu scoala facuta degeaba. In cazul unui doctor mai ales, daca nu pune mana pe bisturiu si foarfeca cand trebuie, a papat degeaba banii statului.Nu pot totusi sa nu constat cata ura proletara pe sarmana femeie care are nesimtirea sa castige din cusca ei de nesimtita mai mult decat castiga un medic rezident. Ceausescu a murit acum aproape 20 de ani, dar fantoma lui e binemersi prin zona. @zax, stiu ca sunt tampit, asa ca nu trebuia sa imi mai aduci si tu aminte, iar ma faci sa ma simt prost. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
argon |
![]()
|
io am facut Ase-ul pe banii mei nu ai statului, ca sa doarma FLP linistit la noapte
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
ok, se vede ca esti bugetar
BTW, nu dorm la noapte, sunt la munca, de la 22 la ora 7 ![]() This post has been edited by FLP: 18 Nov 2009, 17:23 |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
e nasol la patron, eu la 3 jumate sunt liber..si nu-s bugetar, de as fi fost as fi avut concediu fara plata ca restul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
aha... sa iesi tu in trafic in Bucuresti ziua, de cand cu greva asta la metrou.
|
--------------------
.
.
|
adip |
![]()
|
QUOTE(bion @ 19 Nov 2009, 02:14) Stiu o gramada de tinerei (si nu premiantii clasei) pe care statu` a cheltuit prea mult la scoala de felceri si care au taiat-o in occident si care in proportie de 90% sunt mai bine cotati decat bastinasii. Nu-i problema, stiu si eu medici buni, dar stiu si parerile unor medici care au lucrat atat in Ro cat si in afara si care ar avea multe de comentat despre asta. Eu nu sunt decat ecoul lor, ca nu facui medicina dupa cum bine ai ghicit ![]() 19 Nov 2009, 02:29: QUOTE(FLP @ 19 Nov 2009, 02:26) aha... sa iesi tu in trafic in Bucuresti ziua, de cand cu greva asta la metrou. Exista cazuri si cazuri. Frate-meu, de exemplu, s-a bucurat de numa', a facut de acasa pana la munca 30 minute, fata de 45-50 cat face de obicei. Deci am intalnit si romani fericiti datorita grevei de la metrou, in afara casierei ![]() This post has been edited by adip: 18 Nov 2009, 17:29 |
--------------------
*
*
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@adip Ura proletara cam degaja zicerile matale
![]() Spitalele din vest si daca nu ma insel si pri oz is pline de tot soiul de doctori sahibi dintre care multi au facut scoala de felceri in romanica sau prin estul rosiatic ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
adip |
![]()
|
QUOTE(bion @ 19 Nov 2009, 02:32) Cred ca in noua ta locatie rezidentu`( australianul sigur nu-i nascut mai destept ca ala valah) pe care il hulesti e mai bine platit si deci cotat mai util societatii decat tanti de la ghiseu Categoric e mai bine platit, dar rezidentul de care vorbim aici baga garzi, sali de operatii, urgente la greu, e plin de sange de sus pana jos fiindca in mai toate spitalele unde se fac garzi ritmul e draconic, daca nu esti pregatit si fizic si psihic cedezi repede. Insa sistemul e in asa fel pus la punct incat sa nu lase sa se intample asta. Ce vreau sa spun e ca un doctor rezident de aici e mult mai solicitat decat unul din Ro. |
--------------------
*
*
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Ca sa nu mai adaug ca me mine m-a afectat in mode idrect grava astora: eu fac interventii calculatoare CU MASINa!
18 Nov 2009, 18:49: Ca sa nu mai adaug ca me mine m-a afectat in mode idrect grava astora: eu fac interventii calculatoare CU MASINa! This post has been edited by razvanamza: 18 Nov 2009, 17:49 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:28 |