Doctorul asta e sanatos?, Bacalbasa din Galati
![]() ![]() ![]() |
Doctorul asta e sanatos?, Bacalbasa din Galati
Diana |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Este prea sanatos la cap.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
are stilul lui
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
De ce ? ar trebui sa apara incruntat la televizor si sa ne explice cu limbaj de lemn si termeni medicali de specialitate cum si-au spart aia capetele?? Ma rog, asemenea stiri n-ar trebu sa apara deloc. In rest, e simpatic omul. La cate a vazut a ales sa faca haz de necaz sa n-o ia razna
![]() Si cred ca ziaristii lu` peste sunt cei care insista in a-i lua interviul. Cred ca i s-a acrit This post has been edited by Steel Tormentor: 24 Nov 2009, 13:42 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Vine Alinuta acasa de la scoala si o intreaba pe ma-sa:
- Mama, mama, pot sa fac si eu roata afara ? - Nu ca o sa ti se vada chiloteii. A 2-a zi vine Alinuta si o intreaba pe mama ei din nou : - Mama, mama, pot sa fac si eu roata afara? - Nu mama ca o sa ti se vada chiloteii. A 3-a zi vine Alinuta acasa si ii spune mamei ei: - Mama, mama, am facut roata. - Si nu ti s-au vazut chiloteii? - Nu, ca i-am dat jos... Cred ca uneori dom' doctor o cam da in diverse |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Pare reactia unui om normal confruntat prea des cu situatii anormale.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am avut onoarea de a-l cunoaste personal. Se intampla la Braila. Pe vremea aia era purtator de cuvant si al Spitalului Judetean Braila. Este un om deosebit. E o placere sa-i fii in preajma. E un om extrem de spiritual. Si da. E sanatos tun.
Nu stiu de ce, cum apare unu' care iubeste mai mult sa rada decat sa stea incruntat, trebuie hulit, trebuie sa-l comentam, trebuie sa ne uitam urat la el. Sunt oameni care nu pot trai numai sobri. Ce e rau in asta? Acest om e de exceptie. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu n-am găsit cărțile lui în librării...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru mine e o placere sa ascult stirile cu nenea asta la microfon.
Are un stil aparte, in special la cazurile tabloide" (nu grave). Si sa nu fim ipocriti, asta e discursul celor mai multi medici din spitale, doar ca nu apare pe post. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bre de sanatos la cap nu pot sa bag mana in foc....de ce ?...pentru ca a transformat curtea spitalului in canisa iar pe timp rece maidanezii stau in spital, accesul la lifturi fiind o adevarata proba de curaj si sa te fereasca al de sus sa spui ceva si sa te miroasa inculpatu ca iesi de acolo mai rau decat ai intrat.La servici merge cu transportul in comun,niciodata cu masina personala(ceea ce este un lucru bun) iar ca doctor este destul de bine vazut.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
deci este si iubitor de animale
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Este prea iubitor de animale
![]() This post has been edited by l@u: 24 Nov 2009, 14:13 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca Diana nu e prea sanatos.....
Pe domnu dioctor cred ca de aia il si cauta televiziunile, ca e hatru omul. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
zici ca e:a. p. stoicescu
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 24 Nov 2009, 13:40) De ce ? ar trebui sa apara incruntat la televizor si sa ne explice cu limbaj de lemn si termeni medicali de specialitate cum si-au spart aia capetele?? Vad ca am fost inteleasa gresit! Dupa parerea mea omul nu este sanatos la cap, insa are un stil foarte interesant de a prezenta cazurile, presarat cu multa ironie specifica oamenilor inteligenti si nu geniilor autointitulate. Observ ca si televiziunile se chinuie sa faca montajele reportajelor la inaltimea prezentarilor facute de domnul doctor si nu prea le iese intotdeauna. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ti-a dat cu virgula la cratita si te-ai gandit sa deschizi un topic?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai nu o mai drege ca tot ai dat cu mucii in fasole.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Crede-l pe cuvant, are cea mai mare experienta in domeniu
![]() |
--------------------
|
Steel Tormentor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
A fost tare cu unu de la o firma de amenajari interioare care si-a luat intuneric de la seful lui, pe motiv ca i-a cerut salariu.. si nenea zice:
"In Romania, se pare ca firmele de amenajari interioare s-au reprofilat pe amenajari faciale..." si aia cu: "se pare ca romanul nu s-a nascut doar poet ci si boxeor..." This post has been edited by skija: 24 Nov 2009, 15:39 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Este un om deosebit. E o placere sa-i fii in preajma. E un om extrem de spiritual. Si da. E sanatos tun. +1 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Într-o perioadă negră a vieții mele, am avut norocul/nenorocul de a mă intersecta cu domnul doctor Bacalbașa. Dacă jumătate din medicii noștri ar fi ca dânsul (ca om și ca meseriaș), alta ar fi situația de prin spitalele patriei.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
intradevar este un om deosebit
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Il cunosc personal pe acest doctor! E foarte spiritual, original si tare sugubat! Cand are timp, iti scoate niste bancuri de pici pe jos de ras!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
E prea tare omu'
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre poate ca stimata coforumista are un level intelectual foarte elevat si preocupari existentialiste si atunci nea` doctoru` asta cu glumele lui mai pe intelesul vulgului ii creeaza migrene cu perceperea intrinseca a infinitului cosmic trecut prin filtrul psihanalitic al.....
![]() ![]() Si noi aici suntem pe forum de automobile deci mai de la manivela asa ca ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
A fost Hrubaru de la Carcotasi la el, exact pe tema aparitiilor lui pe sticla. A reactionat ca un om normal, si s-a distrat. Parea un om absolut fantastic. Presupun ca reactioneaza precum Pierce din MASH...
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Diana |
![]()
|
Ti-a cam dat cu virgula.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:38 |