LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI ROMANIA!, ...si romanilor
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(corbex @ 1 Dec 2014, 11:01) Cind va duceti la Lidl, luati numai produse de import. Alt patriotism. Dar ne indignam pe forum. Manifestari de felul asta gasim si la alte nationalitati. Uite, Markos de pilda, nu si-a luat o masina greceasca, desi se declara patriot. Intai ar trebui sa asezi lucrurile in ordinea corecta. Nimeni nu s-a indignat pana nu a aparut provocarea asta: QUOTE(radian @ 1 Dec 2014, 10:29) Dupa ce ca-s la munca mai si trebuie sa ascult pana la greata treceti batalioane romana carpatii, noi suntem romani si toate celalalte melodii ... ![]() E evidenta intentia de provocare pt ca eu cred ca nu suntem diferiti cu nimic de altii. Si un neamt simte la fel si un englez, francez, ce sa mai zic de maghiari. Sa se exprime radian pe un forum frantuzesc ca i s-a facut greata de un cantec patriotic de-al lor, sa vedem ce primeste in schimb. Il lua la misto pe Garett caruia nu ii placea ca vede harti si tricouri cu Ungaria mare pe la Praid, localitate aflata (inca) in Romania, dar acum nu are nici o problema sa se arate el insusi deranjat de niste cantece romanesti, transmise in Romania de ziua nationala, pe care le poate evita foarte simplu utilizand telecomanda. Si probabil se asteapta la toleranta si buna intelegere de la romani el neoferind, evident, nimic de genul asta. Pe undeva e de inteles, greata vine de la o anumita frustrare, frustrarea presupun ca de la faptul ca se simte superior, dar stiind ca aici discuta cu etnici romani in majoritate, gestul lui absolut neprovocat arata cum vede el convietuirea asta, de fapt ne spune ca se cam pisa pe noi. Daca se folosea de o (eventuala) remarca peiorativa la adresa natiei din care face parte, mai ziceam..desi nu vad pe nimeni dintre cei cu care intra in dialog pe aici sa o fi facut. Ma scuzati, nush ce sa fac acum..sa fiu patriot adevarat si sa dau fuga la OMV-Petrom sa fac plinul, sau sa arat ca sunt tolerant si sa ma duc la Mol ![]() This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2014, 12:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
da la petroseni is unguri?
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 1 Dec 2014, 13:35) Intai ar trebui sa asezi lucrurile in ordinea corecta. Nimeni nu s-a indignat pana nu a aparut provocarea asta: E evidenta intentia de provocare pt ca eu cred ca nu suntem diferiti cu nimic de altii. Si un neamt simte la fel si un englez, francez, ce sa mai zic de maghiari. Sa se exprime radian pe un forum frantuzesc ca i s-a facut greata de un cantec patriotic de-al lor, sa vedem ce primeste in schimb. Il lua la misto pe Garett caruia nu ii placea ca vede harti si tricouri cu Ungaria mare pe la Praid, localitate aflata (inca) in Romania, dar acum nu are nici o problema sa se arate el insusi deranjat de niste cantece romanesti, transmise in Romania de ziua nationala, pe care le poate evita foarte simplu utilizand telecomanda. Si probabil se asteapta la toleranta si buna intelegere de la romani el neoferind, evident, nimic de genul asta. Pe undeva e de inteles, greata vine de la o anumita frustrare, frustrarea presupun ca de la faptul ca se simte superior, dar stiind ca aici discuta cu etnici romani in majoritate, gestul lui absolut neprovocat arata cum vede el convietuirea asta, de fapt ne spune ca se cam pisa pe noi. Daca se folosea de o (eventuala) remarca peiorativa la adresa natiei din care face parte, mai ziceam..desi nu vad pe nimeni dintre cei cu care intra in dialog pe aici sa o fi facut. ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un naționalist șovin.
Sanchi This post has been edited by DragosP: 1 Dec 2014, 13:37 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intii si intii, in Romania nu exista unguri. S-a constatat ca 70-85% din ADN-ul lor e romanesc. Sint deci romani care vorbesc limbi straine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Corect. Sunt bozgori.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
si voi acum o dati in sovinisme in loc sa fiti toleranti?
![]() |
--------------------
**
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Ei aș.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Probabil cunosti semnificatia termenului...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
luck33ro |
![]()
|
ei as ...
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Cum zici matale, da pe aici, pe la noi, ti s-ar fi aratat obrazu'.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
La mulți ani, români!
La mulți ani, România! Mesajul de 15 Martie din partea unui român șovin, naționalist extremist, om rău până în măduva oaselor: QUOTE(Garett @ 15 Mar 2014, 08:30) Pentru Radian, IsNa, Kaspe si restul colegilor de etnie maghiara: "Boldog nemzeti ünnepen!" Daca ne respectam unii pe altii putem'eventual sa ajungem si sa ne bucuram unii pentru altii, cine stie? QUOTE(radian @ 15 Mar 2014, 08:39) ![]() ![]() Replica ungurului, mesajul de 1 Decembrie: QUOTE(radian @ 1 Dec 2014, 10:29) Dupa ce ca-s la munca mai si trebuie sa ascult pana la greata treceti batalioane romana carpatii, noi suntem romani si toate celalalte melodii ... ![]() QUOTE(radian @ 1 Dec 2014, 10:43) Garett ciugulisi ceva de dimineata de esti asa euforic si extaziat? QUOTE(radian @ 1 Dec 2014, 11:18) ...... Garett e foarte excitat azi. Nu poti sa te bucuri de ziua de azi fara sa te doara capul de ce fac altii? Stii vorba aia veche romaneasca: "magarul moare de drumul lung si prostul de grija altuia"? Tupeul și nesimțirea unora nu mai au limite. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
gabize |
![]()
|
Lipsa de patriotism nu-l face neaparat sovin sau extremist. Ca o dat cu bata in balta postand mesajele citate sunt de acord. Dar e cetatean roman si poate avea o opinie. Pe care o poate combate oricine nu e de acord cu ea. Dar nu sariti in sovinism, ca e pacat.
Parerea mea. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
mai o fi avand omu o zi mai nasoala si il enerveaza orice......cum ma exaspereaza pe mine uneori colindele....
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
Aici nu prea e vorba de lipsa de patriotism, omul a facut afirmatiile respective absolut in cunostiinta de cauza cu intentia expresa de a provoca...
Acum, nu stiu la ce sovinism te referi, dar cata vreme sunt provocat inteleg sa ripostez! Nu atac primul, in genere nu judec oamenii dupa etnie ci mai degraba dupa actiunile lor dar, nefiind "un bun crestin", nici nu-mi sta in fire sa intorc si celalalt obraz! |
--------------------
No
Reno
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 1 Dec 2014, 15:57) Lipsa de patriotism nu-l face neaparat sovin sau extremist. Ca o dat cu bata in balta postand mesajele citate sunt de acord. Dar e cetatean roman si poate avea o opinie. Pe care o poate combate oricine nu e de acord cu ea. Dar nu sariti in sovinism, ca e pacat. Parerea mea. Cand spune ce spune, fix de ziua nationala, evident, avand la cunostinta ca pe aici sunt in majoritate etnici romani, o face stiind exact ca va starni reactii. Cred ca unii urmaresc si scopul asta, sa reiasa cat de sovini suntem noi ca nu permitem dreptul la opinie. Tocmai, ca nu a produs o opinie, a vrut sa jigneasca si sa starneasca reactii ![]() Asa ca ar fi fost mai bine ca Marius sa evite sa foloseasca expresiile "tupeu si nesimtire" macar pt ca din alte discutii nu prea reiese asta. Erau suficiente citarile din 15 Martie...e doar parerea mea ![]() This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2014, 16:22 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Dan73 |
![]()
|
Fusai la piata si, in sovinismul meu, am cumparat carnati unguresti de mangalita.
Nu imi facura greata. Poate cantecul asta sa produca nitica ![]() La multi ani! |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Off Topic:
Îmi amintesc gratulând o persoană ca "nazist vânzător de copii"...dar era pe un alt topic. ![]() On Topic: LA MULȚI ANI ROMÂNIA! |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mie mi se pare mai patriot unul care impinge oamenii sa traga o teava de apa in sat decit un cintaret festiv. Horst Wessel Lied era un cintec patriotic?
This post has been edited by corbex: 1 Dec 2014, 17:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
radiane, mai ascultăm și noi ceva?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Rzv: de vânzare de copchii nu știu. De afirmare că-i continuatorul unei mișcări naziste, da.
Și asta nu înseamnă șovinism. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
.. http://m.youtube.com/watch?v=3UWTRnzKXG8
Sa-l asculti nu inseamna nici ca esti nazist, nici ca esti antinazist. Inseamna doar ca asculti. Tot asa, ascultarea imnului nu face un patriot din nimeni. Ba poate fi o cale de a-ti disimula indiferelta, lipsa de patriotism sau chiar dusmania fata de tara. Va plac insignele, panglicutele, pompoanele? This post has been edited by corbex: 1 Dec 2014, 17:32 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Dec 2014, 14:18) Sunt bozgori. Hait, inca unu': QUOTE(corbex @ 1 Dec 2014, 10:55) Mai stiti povestea cu sarea un bucate? ![]() QUOTE(Dan73 @ 1 Dec 2014, 16:20) Asa ca ar fi fost mai bine ca Marius sa evite sa foloseasca expresiile "tupeu si nesimtire" macar pt ca din alte discutii nu prea reiese asta. Erau suficiente citarile din 15 Martie...e doar parerea mea ![]() Venind de la el, se pot numi laude. La multi ani ! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:45 |