Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
![]() ![]() ![]() |
Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
vv, nu-i rau c-au facut slujbe de rugaciuni, dar din principiu nu agreez lucrurile astea care nu implica decat fapte din afara arenei. Personal as fi preferat sa-l vad pe mai marele nostru cu mai marele lor tinand o predica in comun despre morala universala. Nu lucruri neintelese de auditoriu sau cele care nu pot fi sondate (rugaciuni prin chilii). Aminteste-ti de protestul afroamerican al anilor '60. Nu s-au limitat la rugaciuni. Asta da actiune, implicare, reactiune. Daca stau si ma rog de fapt ce fac : in caz ca-i omoara, D-zeu ori nu exista, ori e o bestie. In caz ca vin teferi inapoi, D-zeu e tonomat (bagi fisa cu rugaciunea si gata melodia). Oamenii isi vor conditiona credinta in mod accidental si nu din principiu. Mie asta nu-mi place. Nu mi se pare corect. Principiu e acelasi indiferent daca ei supravietuiesc sau nu.
Eu cred ca noi toti am incercat sa dezbatem subiectul din perspective cat mai diferite si bine am facut. Dar poate ca n-ar fi bine sa evitam o sinteza : indiferent ce se afla-n spatele actelor de captura umana (in cazul Irakului) ceea ce fac acei indivizi e-n definitiv o crima si trebuie tratata ca atare. Retrageri neretrageri, credeti ca daca disparem pe rand din Irak se vor cuminti. In nici un caz. Se vor casapi-ntre ei. Deci aceeasi oameni cu aceeasi mentalitate vor produce aceleasi rezultate. This post has been edited by bolt: 28 Apr 2005, 13:48 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce crezi ca daca l-am rapi pe Voiculescu s-ar oferi cineva la schimb?
![]() edit: bolt, uneori lipsa actiunii este cea mai inteleapta actiune. Repet: crezi ca avea vreo influenta adevarata pentru rapitori daca aparea un ORTODOX la TV? Sau doar iti satisfacea tie nevoia de a-l vedea si pe el la TV dand declaratii? P.S. Nu stiu daca in acest caz 'lipsa actiunii' a fost o chestie gandita sau nu, dar oricum rezultatul e bun. This post has been edited by vv: 28 Apr 2005, 13:44 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(bolt @ 28 Apr 2005, 14:39) Ba eu chiar sunt convins ca-i omoara. Dar m-ar bucura niste argumente ca nu-i asa. Sa nu-mi zici ca i-ar fi omorat pana acum sau ca au spus deja ce aveau de spus, ca astea nu-s argumente ca nu-i vor omori oricum. Ba chiar e posibil ca orice doleanta le-ar fi indeplinita sa-i omoare oricum. Cred ca nu stim noi tot ce vor aia, si poate-i mai bine asa. |
-------------------- |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Inca o dovada ca maddan are dreptate si ca mass-media noastra e formata din berbeci si oite:
QUOTE Criza jurnalistilor din Iraq ii supune pe jurnalistii romani la o incercare dificila. Nu numai ca trebuie sa faca diferenta intre zvonuri si fapte dar sint confruntati cu situatia cum sa faca sa mentina subiectul pe prima pagina in ciuda cererilor autoritatilor de a pastra tacerea asupra acestui subiect delicat. Sursa: http://www.hotnews.ro/articol_21147-Rapire...din-Romania.htm |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bolt |
![]()
|
vv, nu stiu daca prezenta lor, oarecum ecumenica, ii aducea pe romani teferi, dar macar era o ocazie de a primi o bifa buna. Da, eu cred ca tot ceea ce se vede e la fel de important ca ceea ce nu se vede. Problema mea e ca nu apreciez doar o singura maniera de a lucra. Ideea nu era s-apara un ortodox ci unu sef de-al nostru cu unul de-al lor. Nu eu aveam nevoia sa-i vad deoarece nu-mi satisfac asteptarile privind la TV.
Stefan.A, nu-i vor omora pt. ca avem mai multi bani ca bulgarii si mai multi irakieni (agenti, eu am unul in neam) in Romania. Acum orice speculatie privind argumente ar fi desueta. De la obscurul care-nvaluie acea organizatie, la calitatea imaginilor oferite la Prima si pana la mesajul trimis directorului ei de stiri, toate imi induc impresia ca baietii aia au dat de ceva gras care sare puternic la cap cu ce trebuie. Diferenta e ca pot negocia "cum se cuvine" cu noi (romanasii). Cu altii nu le-a prea mers si-au vrut sa le dea o lectie. This post has been edited by bolt: 28 Apr 2005, 14:07 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
vv |
![]()
|
offtopic:
QUOTE macar era o ocazie de a primi o bifa buna. Bolt, tata, asta e asa de muuuuult impotriva filosofiei ortodoxe..... de nici nu-ti pot spune. Acum poti sa spui ca driverx ca "e din alt secol" "nu s-a adaptat la realitatile moderne" etc., dar asta e o cu totul alta discutie. P.S. de la cine primea "o bifa buna"? Ca de la mine primea o bila neagra (sau macar gri). Na, vezi? Nu-i poti multumi pe toti. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
bolt |
![]()
|
De la privitori, coane, de la aia care-s solicitati sa iasa-n strada. Intreaba un meserias in media (eu nu sunt) si-ti va spune ca situatii ridicole (banale) exploatate profesionist pot avea efecte pe care nici nu le banuiesti.
This post has been edited by bolt: 28 Apr 2005, 14:18 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
vv de ce sunt din alt secol? Ca prefericitul nostru nu incearca prea mult sa se implice? Poate am gresit cand am spus ca nu a facut nimic, loi fi scapat eu, dar daca te gandesti putin, exact aici e problema. Eu, om destul de ocupat, dar care a incercat sa fie la curent cat de cat, a ajuns sa fie intoxicat cu tot felul de "stiri" senzationale repetate de n ori despre ostateci, dar pe teoctist nu am reusit sa il prind. E chestie de statistica, si la el procentele is cam mici, sau foarte mici.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bolt |
![]()
|
driverx, nu, el a zis ca EU pot spune ca tine, si te-a citat...
Cat despre nea Teo, eu tot il las corijent. ![]() This post has been edited by bolt: 28 Apr 2005, 14:24 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
vv |
![]()
|
QUOTE(driverx) vv de ce sunt din alt secol? diacriticele bata-le vina... ti-a explicat bolt. Bai, a zis maddan cum nu se putea mai bine: asta e o batalie media dusa de teroristi. Fiti fara frica, daca nu erau televiziunile, nu capturau ei 4 civili nenorociti sa-i tina ostatici. Inca nu inteleg cu ce a gresit biserica, ca nu a "muscat-o" cum au facut ziaristii? Ca nu s-a 'prostituat' ca Voiculescu, Geoana, & others? Hai mai, asta e un moment de pe urma caruiua biserica trebuia sa castige capital de imagine? Gizăs ( © Marty). |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
bolt |
![]()
|
Asa e, vv, dar sa vezi cum au si-nceput unii sa zica : de ce nu se simte la fel de prezent si clerul crestin (in Romania) in media ? Sunt oameni care asteapta mai mult de la ei. Pe de alta parte indiferent de misculatiile unora (i-ai numit tu) nu cred ca asta e un motiv pt. absenta lor. Nu se vorbeste despre altceva decat despre situatia conationalilor, ori indiferent cum am lua-o viata le e amenintata si, da, cred ca era un bun moment de "parada". Daca pana la urma vor fi ucisi (eu nu cred, ma rog, fiecare cu pasarica lui
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
driverx |
![]()
|
vv
NU. Departe de asta. Dar si biserica trebuie sa isi faca treaba. La randul ei trebuie manipuleze prostimea, dar in sensul bun, nu manipularea prin teroare pe care o fac cimpanzeii astia. Dar nu, noi avem un popor plin de sentimentalisti (sa nu cititi fundamentalisti ![]() Incep si eu sa ma gandesc ca ar fi fain sa retragem trupele, poate am mai spus-o DAR NU ACUM. Ar fi o greseala "diplomatica" crasa. Pretul ar putea fi mare. Is constient de ceea ce zic. Dar totodata incep sa ma gandesc ca astia blufeaza cam mult. Au trecut deja 48 de la primul ultimatum. Is curios ce intorsaturi (daca) o sa aiba loc azi. Mai degraba imi pare mie doar un joc psihologic si diplomatic cu autoritatile romane, dar parca nu se incumeta sa si treaca la fapte. De fapt asa e la orice santaj. Daca iti omori ostatecul, asul din mana ta zboara. Daca vrei sa faci show si sa arati ce tare esti tu (gruparea asta ... cica noua...chiar ar fi avut nevoie de asa ceva) atunci trebuia sa treaca la fapte. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Bine zice bolt
Eu nu am nevoie de prefericit, da altii chiar au nevoie. La multi ce zice preotul....ala e adevarul adevarat...mai ales la tara. Dar....unde e? Sau sa suspectam ca media il tine deoparte ca sa aiba loc pe senzationalismele lor tampite? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bolt |
![]()
|
Pai, da, tocmai "tacerea" lor e privita ca un fel de "complicitate" la stresul national. Eu speram ca macar niscaiva activitate de-a lor sa mai "spele" ceva din curvaraseala (oops!) pe care n-avem ce face, dar asta o practicam de mult timp. Da', ma rog, poate nu vad eu bine.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
vv |
![]()
|
driverx - preotul zice la biserica, nu la TV, da? Ai trecut tu prin biserica, la tara, sa vezi ca nu au zis nimic? Ba mai mult - cu diverse ocazii preotii transmit in timpul slujbei si "mesajul patriarhului" - ai trecut pe la biserica, sa vezi ca el nu a zis nimic? Culmea - tu nu ai nevoie de el, dar ceri multe de la el
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
bolt |
![]()
|
vv, s-avem pardon. Cu stima, da' preotul nu zice unde vrea el, ci unde i se cere si este nevoia mai mare. Asta daca vrea auditie si credibilitate. El nu functioneaza dupa regula sacul la moara, ci invers - ca pastor el merge dupa oi si nu asteapta ca ele sa vina-n tarc. Ori daca nu vine camera la Patriarhie trebe musai sa mearga el la camera.
Pt. ca-i invita lumea la confort in loc de strada d'aia nu par implicati. Aduti aminte de Martin Luther King. This post has been edited by bolt: 28 Apr 2005, 15:13 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
driverx |
![]()
|
vv
![]() So...on-topic....ceva noutati? Nimeni nu are un tembelizor ceva? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Spunea cineva ca prin moarte lor si-ar pierde asul din maneca.
Dar ei nu au un singur as, ci 4, si la cat de tare s-a isterizat lumea (numai cu inconstienta crasa a televiziunilor) cred sincer ca ii vor omori unul cate unul. Daca au reusit sa genereze atata isterie numai cu amenintari, iti dai seama ce va fi cand vor incepe sa-i execute ? In locul lor nu ai profita de asta ? Eu daca ma pun in locul lor asta as face. Spunea aseara unul pe la televizor ca suntem pe "platoul" crizei. Nu cred asta. Cred ca pe platoul crizei vom fi dupa executia primilor 2 ostateci. 1. Il vor executa pe Munaf, pentru ca nimeni nu-l cere. Astfel gestul lor desi va crea groaza si isterie, nu vor fi judecati prea aspru de romanasi nostrii din p-ta Universitatii. Doar numarul isterizatilor va fi mai mare. Parca-i vad: Macar pe ai nostri sa-i salvam (cum am mai spus, pe TNB Munaf nici macar nu apare ... in locul lui e poza unei ziariste din Franta ) 2. Il vor executa pe unul dintre cei doi barbati ramasi, probabil Miscoci, desi nu m-ar mira sa-l lase la urma pentru ca inspira f. multa mila. Ultimi doi probabil ca vor fi executati deodata, dar cred ca pana atunci ori cade guvernul, ori retragem trupele. Ce m-as bucura sa ma insel, si sa aiba dreptate Bolt ! Sa speram ca sunt tampit si nu stiu ce vorbesc si nu i-am inteles pe nenorociti. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(cosmin_m @ 28 Apr 2005, 16:20) Dar ei nu au un singur as, ci 4, si la cat de tare s-a isterizat lumea (numai cu inconstienta crasa a televiziunilor) cred sincer ca ii vor omori unul cate unul. Daca au reusit sa genereze atata isterie numai cu amenintari, iti dai seama ce va fi cand vor incepe sa-i execute ? Mda, dar deja trebuiau sa faca asta. Si nu au facut-o. De ce oare? QUOTE(cosmin_m @ 28 Apr 2005, 16:20) Ultimi doi probabil ca vor fi executati deodata, dar cred ca pana atunci ori cade guvernul, ori retragem trupele. Hai bai...deja cad guverne, trupe si porumbei de pe acoperis? Prea mult. De ce sa cada gubernul? Ca avem popor din evu mediu? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bolt |
![]()
|
Ostatecii sunt "tratati" cu tot ce trebuie pt. credibilitate-n media dar rapitorii sau maturizat si ei. Acum fac usor distinctia pe cine au in labuta. Cu romanasii se pot face bani asa cum au facut si pana acum mai marii lor. Acum cu atat mai mult. De la americani n-au vazut nici ce trebuia nici cat trebuia si ata ete. De la noi e altceva. Vor fi ucisi c-o singura conditie : sa-ncapa pe mana altora (daca nu dam cat trebe si asta cat mai repede) decat cei care i-au avut pana la ultimul mesaj video. Ar fi naivi baietii. Nici nu stiu ce pierd.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
... Aparitia vreunui cleric crestin alaturi de unul musulman nu ar face decat sa-i convinga pe aia ca musulmanii de la noi sunt corupti, si ca vor face chiar o fapta buna omorindu-l pe Munaf.
Dati-va seama ca astia cred ca noi toti suntem ai lui Seitan (Satan la ei), si ca e voia lui Allah sa disparem cu totii. Daca se poate, intr-un mod cat mai ingrozitor. Ei ne numesc "infideli". Iar fata de infideli nu trebuie sa ai mila. Daca ati citit articolele de pe aljazeera.com, si comentariile unor arabi, ati putut remarca un oarecare al arabi. Ala vorbeste exact ca si teroristii. Pentru el ziaristii sunt niste spioni nedovediti, care poate ca ar trebui eliberati daca e adevarat ca sunt nevinovati, dar trupele romane trebuie sa plece imediat de acolo pentru ca pangaresc pamantul sfant. De ce credeti ca ii omoara si pe ai lor? Doar pentru ca au colaborat cu americanii? Nu, ci pentru ca au colaborat cu infidelii. Este o mare distinctie aici. Americanii si englezii au sustinut decenii la rand regimul laicist al lui Saddam, care a ucis destui siiti, cei mai fanatici dintre musulmanii de acolo. Cand aveau ocazia sa-i ajute, si cand siitii se revoltasera pe cont propriu contra lui Saddam dupa eliberarea Kuweitului, americanii au mai dovedit o data in mintea lor ca sunt ai lui Seitan, cand s-au abtinut sa-i ajute, si drept urmare au fost macelariti mii dintre ei. Acum iarasi, americanii au fost acceptati ca ucigasi ai camarilei lui Saddam. Dar pentru ca au ramas acolo timp de doi ani deja, siitii incep sa clocoteasca pentru ca vad ca si tara lor devine o noua Arabie Saudita. Si daca bocancii urat mirositori ai americanilor din Arabia erau detestabili musulmanilor fundamentalisti, pai aceiasi bocanci in alte zone sacre din Irak le sunt cu atat mai detestabili. Bocancii lor si ai oricarei natiuni care vine acolo. Pentru acesti indivizi, romanii care vin acolo sunt dracu' gol. Credeti ca in aceste conditii ii doare pe ei undeva ca un cleric ortodox apare la televizor si ii roaga in numele lui Dumnezeu? Eu zic ca-i umezeste la fel de mult ca un imam din Irak aparand la teve in Romania dupa uciderea romanilor si cerand sa ii iertam pe teroristi, si sa nu ne razbunam pe arabii din Romania. Efectul va fi zero barat. Dar asa, daca romanii vor fi ucisi, populatia va avea resentimente clare contra autoritatilor si contra arabilor de aici, se va ajunge la izolarea populatiei arabe din Romania, la cresterea fundamentalismului islamic in randurile ei si la radicalizarea "luptei sfinte" duse de acesti idioti. Personal, cred ca daca rapitorii sunt intr-adevar fundamentalisti, nu ii vor cruta pe romani. Nu au nici un interes sa o faca. Doar daca li se ordona de sus, de una din gruparile mai mari sa nu o faca (pentru ca ar declansa o furie asupra surselor de finantare AL Quaida din Romania), atunci or scapa. Sunt chiar curios ce amestec are Consiliul Inteleptilor Irakieni in toata afacerea asta.... (cred ca aia au cerut implicarea acestui Consiliu, ca sa poata pasa banii...) |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bolt |
![]()
|
maddan, aparitia unui cleric musulman alaturi de unul crestin nu i-ar convinge pe rapitori ci pe privitorii autohtoni si europeni. N-as vrea ca al meu copil sa gandeasca-n termeni antagonici. As vrea ca memoria nationala (sau acum europeana) pe termen lung sa nu retina "tabere" ci o consensualitate-n valori si prioritati. Asadar, nu ar trebui sa-i avem in vedere pe gibonii din zona, cu tot cu Al-Jazira lor. Se perpetua aceste rapiri si cu concursul acestui post care mediatizeaza faptele lor in exces. Daca si-ar pune-nregistrarile pe net n-ar avea atata audienta criminalii, prin urmare eficienta (impactul psiho) ar fi mai mica. Evident si solicitarile mai cuminti.
This post has been edited by bolt: 28 Apr 2005, 15:53 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
vv |
![]()
|
Hehe.. maddan strikes again!
Chiar remarcasem ce titlu tampit au reusit sa scoata cretinii de pseudo-jurnalisti batuti in cap din RO: http://www.hotnews.ro/articol_21077-Arabii...a-Bucuresti.htm Pai nu au castigat aia? Ba da. [later edit] bolt nu o da cotita. Pana acum era vina lu' Teoctist ca nu face nimic activ pentru aia. Acum devine vina lui si a arabilor ca nu face nimic pentru constiinta noastra? Pai deja arabii au condamnat teroristii (tocmai de-aia, ca sa nu fie izolati, sa retina gibonul ca "si noi astia de-aici avem aceleasi valori cu voi, fundamentalistii aia nu ne reprezinta"). Ce vroiai? Sa-i faca pe toti moldoveni ortodocsi, ca aia din divertis? This post has been edited by vv: 28 Apr 2005, 15:58 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
mai maddan exagerezi monser, musulmanii sunt ei dificili, caposi, lenesi si cate si mai cate dar in nici un caz fiare salbatice ce musca de beregati crestinii...fi bun si intelege, civilizatia lor, cata e, este universal si by default pusa la zid de 4 ani de zile de catre occident zi de zi...al jazeera e CNN-ul lor, sincer eu nu sunt mandru deloc de CNN nostru, daca as fi musulman m-as simti profund afectat de ce e pe internet.
US a intrat intr-o tara care nu era in razboi vreodata cu US, a ocupat-o, i-a haituitliderii, s-a facut stapan pe puturile de petrol...motivul fiind ca au arme...si nu au avut. Fu un pretext. Daca intrau la noi nu erai nici tu vesel de democratizarea asta. Apropo arabi nu sunt decat cei din arabia saudita...noi le spunem arabi la gramada si libienilor, si tunisienilor si algerienilor si libanezilor etc...care nu au aproape nici o legatura etnica cu arabii (o parte din egiptenis unt crestini si jumatate dintre libanezi la fel)...deci titlul asta este absolut instigator si nepotrivit. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@vv - titlul pare bun, iar articolul pomeneste de relatiile dintre afaceristii arabi si guvern, oficialitati romanesti. De asemenea se spune ca unii si-au facut averile legal, altii mai putin legal. Daca ei vor fi izolati, nu vor mai avea bani de dat pt. finantarea teroristilor. Iar teroristii stiu asta!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai daca, doamne fereste !, il omoara pe unul din astia 4, nu o fac ca nu au plecat militarii din Irak sau ca sunt din Al Qaida. Nu deloc, o fac pentru a-si face si ei publicitate in lume.
Dar cred ca nu o vor face. Accepta niste banuti si gata. Pina la urma mie nu mi-e clar cine sunt de fapt. A mia spitza de la roata carutei Al Qaida sau poate nici aia. Niste bagatori de seama, care fac si ei ce e la moda in Irak. Rapesc. Si cu asta basta. Daca erau din Al Qaida, la 4 zile dupa, jocul era terminat si noi nu ne mai dadeam cu parerea. PS. si ca tot se vorbeste de articolul postat de VV, mai oameni buni nu va ginditi ca in Ro sunt numai afaceristi sunt si oameni simpli (arabi). So ginditi-va cam ce s-ar intimpla cu astia, cind i-o lua la fuga nu stiu ce "extremisti " sau chiar romanul de rind. Afaceristul merge in BMW sau Mertz, nu cu RATB-ul, deci nu prea e afectat. Cu ce va fi el afectat, va fi cu afacerile si cu banii catre Al Qaida. Dar asta se va intimpla indiferent de deznodamint, daca lucrurile vor merge pe fagasul cel bun. Nu vad ca eliberarea celor 4, sa treaca cu vederea afacerile ilegale ale arabilor. Sau daca asa va fi, atunci onor conducatorii nostri, n-au facut nici o brinza cind au tinut-o tare cu plecarea militarilor. This post has been edited by bomicabomic: 28 Apr 2005, 16:13 |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:44 |