Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
![]() ![]() ![]() |
Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?
brunner |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
M
M
1
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
fundamentalismul, radicalizarea convingerilor - astea sunt date de ura si de ignoranta. A spune ca 'nu pot fi vindecate' e la fel cu a spune ca febra tifoida nu poate fi vindecata. Da, sigur, acum cateva sute de ani tot ce faceam era sa-i izolam pe bolnavi. Atat ura, cat si ignoranta pot fi "vindecate". Nu e simplu, dar o solutie corecta nu e niciodata simpla.
Daca americanii pleaca acum din Irak, fac cea mai mare prostie. Daca si-au asumat o responsabilitate - sa o duca pana la capat. Irakienii trebuie sa traiasca mai bine!!! Nu e simplu acum, si mult irakieni ii vor uri toata viata pe americani. Dar daca o sa ajunga sa aiba o societate normala si o viata decenta, dupa ceva timp vor uita ca trebuie sa-i urasca pe americani pentru raul pe care l-au facut. Ai standarde duble fiindca aia chiar sunt in urma cu cateva sute de ani, dpdv al evolutiei societatii. Si noi am avut dictatorii nostri (chiar recenti!), la fel de cruzi (sau tocmai - poate nu la fel de cruzi), au fost atrocitati destule si la noi (citeste doar despre inchisorile comuniste, vei intelege ce-ti spun). Mai, oamenii sunt oameni, tot aia sunt si acum si peste 1000 de ani. Societatile se mai schimba, credintele se mai schimba, perceptiile se mai schimba, dar oamenii sunt la fel! Pe cuvant! Doar contextul in care sunt pusi ei se schimba. P.S. O sa-mi spui ca "si noi am avut dictatori da' nu i-am chinuit pe comunisti cand i-am dat jos". Da, dar comunistii nu s-au purtat mai bine ca teroristii astia - ba chiar au fost mult mai josnici. Si erau ROMANI!!! Si traiau in secolul XX! In Europa! Din parinti crestini! (dar deh, ura fata de 'burghezii' care le-au cauzat lor toate nefericirile era mare). This post has been edited by vv: 29 Apr 2005, 12:36 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Si daca noi am avut dictatori sustinuti de culpabilitatea unora iar altii (acum) i-ar condamna (pe buna dreptate) pe aceia (complicii) ar trebui cumva sa inceteze a mai face-o (eh, bietii de ei ce sa-i faci, micuti si prostuti, las' ca-i ajutam noi) ?!
![]() This post has been edited by bolt: 29 Apr 2005, 13:21 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai, ma uimiti, sincer. Cum ma vv, fundamentalistii aia nu fac de rusine specia umana? Nazistii cu experimentele lor genetice din lagare, cu genocidul la scara industriala din camerele de gazare erau oameni care trebuiau vindecati? Mai, sunt erori umane cu care nu prea ai ce face decat sa-i arunci la cos. Cu toleranta asta nu ajungi decat la kk, ti se suie in cap si ti-o furi si tu de nu te vezi.
Ma inspaimanta sincer gandirea asta. Daca incercam si reusim sa-l intelegem pe bin laden, pe taietorii de capete nevinovate cu cutitu, pe toate gunoaiele astea biologice ce fac de ras specia umana, tare mi-e ca ne-o furam rau de tot la un moment dat. Nebuni au fost si vor fi pe veci, totul e ca societatea sa lupte importiva lor. Daca abandonam aceasta lupta, daca le toleram faptele, daca le gasim scuze pentru orice atrocitati oricat de mari, io zic ca suntem doomed. Mi-e frica pentru copilul meu sa nu ajunga sa traiasca intr-o societate la mana unor nebuni, dispusa sa plateasca oricat si sa ierte orice oricaror nebuni care in numele vreunui Dumnezeu sau al cine stie carui alt crez, se apuca sa omoare in stanga si-n dreapta. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bolt |
![]()
|
ashu, asta-ncerc eu sa explic. Poate tu vei avea mai mult succes ca mine. Oi avea eu moaca de membru IRA (mi-o zic cam multi
![]() ![]() This post has been edited by bolt: 29 Apr 2005, 13:40 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ashu.... eu nu-l apar pe Hitler, eu ii apar pe nemti ca si popor. Intelegi diferenta? Arabii nu sunt niste erori umane, Bin Laden este dar nu fiindca e arab ci ... fiindca e o eroare umana.
In schimb, arabii, in fruntea carora au ajuns niste erori umane, au fost 'infestati'. Nu, nu cred ca trebuiau omorati toti nemtii care nu erau in 'rezistenta' in timpul celui de-al doilea razboi mondial - cred ca multi dintre ei au inteles dupa razboi ce absurditate au facut, si ce eroare enorma a fost nazismul. Dar cine stie cum arata lumea de azi daca nu-i ajutau americanii, daca din nazism cadeau toti direct in comunism.... [later edit] A, tocmai m-a palit o ideie: ura voastra fata de arabi imi aduce aminte de ura nemtilor impotriva evreilor. Sunt sigur ca si aia aveau motivatiile lor, foarte bune de altfel. Cred ca sunteti la un pas de a fi "cetateanul perfect" intr-un razboi impotriva arabilor - similar cu cel dus de Hitler impotriva evreilor. Mai e putin si aud ca "ai nostri nu se poarta cu ei la fel cum se poarta ei cu ai nostri" de parca nu ati fi vazut cum se poarta soldatii americani cu detinutii irakieni. This post has been edited by vv: 29 Apr 2005, 13:48 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
bolt |
![]()
|
da, vv, nici eu nu-i condamn pe irakieni, iordanieni, sirieni etc. Dar faptul ca nu vad reactii ample de condamnare si oprobiu din partea cetatenilor onorabili, asta nu-mi place. Lasa loc de speculatii si asta nu e bine. Arata a sprijin tacit. Nemtii cu aliatii au organizat un proces la Nurenberg si si-au demonstrat optiunea, iar ceea ce a iesit din manutele lor la scurt timp dupa planul Marshall, se vede acum in garajele unor vecini d'ai mei. Nu cer asta civilizatiei arabe ca n-au vocatie dar legea morala e valabila pt. toti. Am avut asteptari neimplinite de acea patura a societatii lor care continua sa nu se simta. Par complet indiferenti de cum ii percepe o lume-ntreaga. Eu cred in operatiuni de anvergura. Nu cred ca daca n-ar mai fi colaboratori cu duiumul lichelele lor ar continua la fel.
Nu lasa acea idee sa te paleasca. NU marsa pe o extrema neinvocata de nimeni. In primul rand nu-i uram ci avem o atitudine critica fata de mizeria facuta de unii d'ai lor. In al doi-lea rand comparatia cu nazistii si evreii n-are nici o legatura cu ce-am zis noi. De unde reies abordari rasiale ?! Ca se construieste o emblema etnica datorita faptelor unora si a lipsei de reactie (vehemente) a celorlalti (tot dintre ei) e altceva. Asta ar trebui sa-i preocupe pe ei mai mult si nu pe tine care ai conationali in labuta lor. De altfel, in fiecare post s-a facut o distinctie clara intre asasini si oameni seriosi. This post has been edited by bolt: 29 Apr 2005, 14:37 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Brava bai vv, o comparatie de zile mari. Sunt bine-cunoscute cazurile de evrei rapitori si taietori de capete de nemti, de evrei care isi schingiuiau femeile, ce mai, sunt absolut similare cele doua chestii.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
bolt |
![]()
|
"E si uni din astia".
![]() ![]() This post has been edited by bolt: 29 Apr 2005, 15:50 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
ashu |
![]()
|
Corect bolt. Voi n-ati vazut la scolile din Iran de pilda cum se face educatie? In recreatie ies copiii in careu la inviorare si scandeaza 5 minute "Moarte americanilor". Asta e o educatie ok? Indiferent moartea cui o ceri, cum sa educi astfel niste copii???? Astia sunt nazistii de azi, nu noi, ca asa ii educa si hitler pe copiii nemti. Au desene animate cu cantecele in genul "Ia copileee piatra de pe jos si arunc-o in capul americaniloooor, tra-la-la". Voi chiar nu va dati seama ce generatii cresc astia? Nu o sa se rezolve in veci problemele, ci doar se vor acutiza pe masura ce tot mai multi cimpanzei vor fi doritori sa omoare cat mai multi infideli in numele lui Alah. Astia cresc niste fiare pline de dorinta de a ucide si foarte usor manipulabili. Azi evilul sunt americanii. Maine poate chinezii. Sau europenii ca nu ii lasa se mearga incotosmanati in cearsaf la scoala. Nemernicii aia de lideri ai lor pot face orice din ei si-i pot asmuti impotriva oricui. Fundamentalistii islamici sunt dupa parerea mea cel mai mare pericol in secolul XXI. Din pacate foarte multi oameni instruiti prefera sa ignore acest pericol. La fel cum s-a intamplat si cu pericolul nazist. Istoria se repeta, nu invatam nimic din pacate din greselile trecutului.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
bolt |
![]()
|
Am vazut pe ViaSat Explorer un documentar despre suicidul infantil palestinian in misiuni sfinte de pedepsire a evreilor. Era vorba atat despre recuperati cat si despre incorigibili. Sa-l fi vazut pe un rahat de 16 ani cat de chiorat era de sfintenia misiunii sale. Considera ca n-are nici o raspundere morala. El cica mergea la Alah cu inima-mpacata si
![]() ![]() Cat despre Franta si valul elevelor, sa le intre bine-n cap. Il pot purta cu draga inima-n scoli private, da-n cele publice, ce ne pas posible. Ca dac-ar fi vorba numa' de biata carpa purtata-n umilinta nu-i bai, dar daca se lasa cu prozelitism e naspa. As avea o-ntrebare retorica : le-a intrebat cineva pe acele fete arabe daca-l vor ? Sa zicem c-au raspuns afirmativ. Dar sunteti siguri ca nu-s presate de familie ? Pai stiti cum bat fratii mai mari la ele daca zic ceva ? Ca sa nu mai zic de batranu'. Am rude-n Paris care au copii la scoli publice si au asistat la astfel de scene. Le plangi de mila, nu alta. Ca si cei din Germania, mai batranii si habotnicii traiesc o puternica criza identitara si-s disperati. In loc s-admita schimbarea trec la persecutii. Si asta-n Europa dragilor, nu-n Afganistan, Irak, Iran etc. This post has been edited by bolt: 29 Apr 2005, 17:08 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am tot abtinut sa zic asta pe forum, dar parca vad ca nu sunt singurul care o gandesc, asa ca o sa ma arunc.
Se spune prin media ca "Nimic nu e prea mult pentru a salva o viata ". Cum ramane cu principiile insa ? Nici principiul de a nu ceda in fata terorii nu are valoare ? Practic, se pun doua mentalitati diferite fata in fata: Teroristii , care spun " Totul pentru un tel ", si parte din europeni , care spun "Nimic nu e prea mult pentru a salva o viata". Rezultatul acestei confruntari de mentalitati este evident, la fel de evident ca si motivul pentru care teroristii omoara pentru a-si atinge telul. Pentru mine, sunt unele principii care nu merita sacrificate pentru 1,100,1000, un milion de vieti. Acesta este un rationament ! Evident, cand esti implicat emotional, rationalul cedeaza ... |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
bolt |
![]()
|
E clar ca-s 2 lumi diferite. Eu unu' nu ma voi "preface" niciodata ca nu vad diferentele si ca nu-mi dau seama unde-i binele universal valabil. O fi declansat civilizatia mea 2 razboaie mondiale dar ma-ntreb daca s-ar fi iesit vreodata, si cum, dintr-unul declansat de cei din orientul mijlociu.
![]() This post has been edited by bolt: 29 Apr 2005, 17:19 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
vimar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 14 February 05 From: Iași ![]() |
Chiar acum privesc la TV despre manifestații ale arabilor din București pentru eliberarea alor noștri..ăștia și cînd vorbesc par că vor să omoare pe cineva...și doar erau pro.
Te gândești la ce-a făcut religia din ei !!! Nu degeaba a zis Lenin : Religia este opiumul popoarelor ! ăștia chiar că au fost otrăviți cu totul ![]() |
--------------------
Dacia-Logan
Laureate 1,4 mpi
- IS-13-SP...
|
|
bolt |
![]()
|
Da,da. Sunt si unii bine intentionati, prin asta-ntelegand ca le pasa de impresia lasata-n locul unde traiesc, dar unii se tem de efecte secundare. La noi aici, firmele de cablu transmit si posturi turcesti. Am privit de multe ori scene din filmele lor, asa zis de dragoste. Practic nici unul nu era lipsit de crime pasionale (cu rauri de sange),arme albe si de foc, scene de agonie repetate si prelungite-n ritm psihedelic. Dom'le e congenital ! Sunt supraemotionale aceste manifestari cinematografice, ca altfel nu le pot spune. De ce oare ? Au un public pe masura. Am lucrat la turci prin '95 si vedeam pustani de 12-13 ani extrem de reactivi la gelozie si onoare prost inteleasa. Mancam 3 din ei la o masa, da' ei nimic. Evident ca erau inconstienti, numa' inima de ei, ca performante ioc. Ca pechinezu' la mastif. Ce-i animau atat ? O psihologie individuala cu adanci radacini in cea colectiva, lipsita de discernamant. S-au dat la mine cu mainile goale dupa cum o faceau fedainii lui Sadam in fata Apache-ului AH64. E clar ca tine de o educatie seculara poate chiar milenara. Oricum - prost facuta.
![]() This post has been edited by bolt: 29 Apr 2005, 18:17 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Discutia voastra imi aduce aminte de ceea ce li s-a intamplat unor prietene de-ale mele.
S-au dus in Ungaria impreuna cu o prietena unguroaica, la parintii ei, la Budapesta. Toate bune si frumoase, se simteau minunat, pana cand au vrut sa iasa in oras. Familia prietenei le-a avertizat sa nu spuna nimanui ca sunt romance, sa se dea drept italience (stiau si italiana). Zis si facut, numai ca la primul ghid care s-a oferit sa le arate monumentele (inchiriezi cu ora acolo), la intrebarea "aaa, sunteti italience?" adresata cu zambetul pe buze de respectivul, ele au raspuns "nu, romance". Zambetul i-a inghetat pe buze, si s-a lansat intr-o tirada la adresa curvelor de romance si hotilor de romani care au invadat Budapesta. Apoi cu greu sa potolit si a acceptat strangand din dinti sa le fie ghid, "pentru ca voi sunteti altfel, nu ca poporul vostru". Iata un exemplu foarte bun de prejudecata care se bazeaza pe comportamentul unei minoritati, dar se rasfrange asupra unei natii intregi. Imi pare rau ca a trebuit sa citesc cele scrise de voi mai sus. Ma asteptam la mai mult din partea voastra. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Astia de mai jos nu-s nici musulmani, nici arabi...
Attached thumbnail(s) ira.jpg ( Size: 29.65k ) Number of downloads: 64 |
--------------------
M
M
1
|
|
ashu |
![]()
|
Mai maddan, noi vorbim impreuna si ne intelegem separat. De ce iti pare rau ca ai citit ce am zis noi? Cu ce difera ce gandesti tu de ce gandesc io cu bolt? N-am zis ca toti arabii sunt asa, am zis ca toti habotnicii religiosi islamici sunt asa. Unde gresesc, ca deja sunt consternat?! Aaaa, ca am zis sa aiba grija Mil cu amicii lui arabi, pai nu e normal, din moment ce atrocitatile de la 11 septembrie au fost facute de arabi scoliti in Europa, care sunt convins ca la prima vedere nu pareau niste barbari?! Astia sunt atat de raspanditi ca nu stii de unde sa-i mai iei. Daca nici aia care au vazut lumina nu s-au desteptat, ce sa mai zic?!
Iar comparatia ta cu ghidul ungur e buna, dar nu cum crezi tu. Si io am cam aceeasi parere ca si ghidul ungar despre poporul meu, ce zici de asta? Au invadat sau nu curvele si sutii Budapesta? Cand vezi cum e media, esti circumspect la toti. O bila alba pentru ghid ca a putut sa faca diferenta. Io ma indoiesc ca multi romani ar face-o in cazul unor rromi. Pe bune. Hai sa nu mai fim domnisoare de pension si sa vedem realitatea asa cum e. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
bolt |
![]()
|
Exact, mai mult decat atat, in aproape orice post am trasat coordonatele observatiilor : NU TOTI, CI UNII (dar suficient de multi pt. a fi emblematici), si acum atentie - LIPSA DE REACTIE VEHEMENTA DIN PARTEA AUTORITATILOR LOR MORALE, ca de alea civile ce sa mai zici. De cate ori l-ati vazut pe Al Sistani iesind din moschee cu enoriasii intr-un mars de protest fata de culpa celor ce-i sustin pe insurgenti, pt. ca e imposibil fara sprijin popular (macar zonal). AM FERMA CONVINGERE ca veneticii aciuiti pe meleagurile lor, sub obladuirea lui Al Zarqawi & Co NU REPREZINTA religia islamica, dar lipsa masiva si sustinuta, din partea celor de un neam cu ei, A MANIFESTATIILOR DE PROTEST pt. ca lumea sa vada CLAR cu cine avem de-a face, ii culpabilizeaza indirect. Iar in alta ordine de idei cum intra-n Irak, cum se stabilesc, cum isi desfasoara actiunile ? Chiar nu e implicata si o parte a populatiei ? Mira-m-as. Chiar asa, se ascund in gaura de sarpe, cu masini cu tot, de nu-i vede nimeni sa-i denunte. Eu dac-as fi un preot sau pastor crestin si as vedea ca unii o iau razna si fac ce fac nenorocitii din orientul mijlociu as fi extrem de zgomotos in procesul denuntarii lor si as solicita membrilor comunitatii mele sa iasa-n strada. Ziceti-mi cate astfel de reactii ati vazut voi in zona lor ? Eu urmaresc frecvent EuroNews - nimic, nici la ei, nici in Europa sau peste Atlantic. Ar trebui sa m-apuc acu' de delimitari procentuale in rechizitoriul meu in ce priveste LIPSA DE REACTIE A CELOR CE NU-S CA EI ? Ma-ndoiesc. Astept ca ei sa-si rezolve problema pt. a fi mandri de ei. NU CRED IN ONOARE SI MANDRIE NATIONALA IMPRUMUTATA. Ma culc zambind dupa ce-am facut trebusoara cu manuta mea, nu a altora. Ca de altfel au un orgoliu etnic, national si religios de mama-mama. Adica jigodia aia de Mohamed Ata, inginer la Hamburg parca, e scuzabil sau nu-i reprezentativ ? Pai daca astia cu intelect nu-s reprezentativi atunci pe cine sa ma bazez ? Credeti voi ca niste imbecili ar avea o asemea organizatie cu logistica si costurile ei ? Nu, nu, imbecilii mor in suicid, dar patronii milionari (in euro) coordoneaza tot.
brunner, imi pare rau, dar priveste planul secund al pozei si mai vorbim. Eu inteleg ca fiecare natie poate naste extreme monstruoase dar incidenta justificarilor religioase in cazul baietilor d'acolo sunt zdrobitor de numeroase. Daca cifrele nu-s relevante, atunci ce? Pt. mine aritmetica are importanta. Iar daca topicul va fi citit si de cetateni ai statelor arabe, le recomand INSISTENT sa nu se simta vizati in vreun fel. Dar noi si o lume-ntreaga asteptam lucruri mai mari de la ei (cei onorabili). Sa-nteleaga (si stiu ca unii o fac de mult) ca acesta patalama ii va urmari mult timp si pe copiii lor in aceasta lume daca nu vor condamna SUS SI TARE actiunile unora de un neam ca ei. Nu cred ca dumnealor privesc cu dezinteres stigmatul ce planeaza de ani buni asupra lor si a copiilor lor. Pe scurt - curatenia incepe a fi facuta de proprietarul casei, iar vecinii dau o mana de ajutor. Daca totul ramane pe vecini, nu-i a buna. De altfel se vede. Nu-i normal ca ei sa sustina (indirect, desigur) o societate in care criteriul etnic si religios sa primeze-n fata performantei si binelui obstesc. Acolo-si dau in cap ca unu-i sunit, altu-i siit iar altu-i kurd. Petru ei viitorul nu conteaza, ci vendetele trecutului. Daca unii dintre ei pot fi indiferenti la asta, eu nu pot. Iar asta-i o buna pedagogie. Pt. cine are ochi s-o vada. In evaluarea unei natii ce credeti ca primeaza : un savant eminent la un milion de analfabeti sau nici un savant la un milion de oameni cu studii liceale macar ? Totul se reduce la rapoarte si proportii. Concluziile sunt aritmetice. Cand balanta se-nclina unde nu e bine, nu te plange - UMPLE TALERUL CU CE TREBUIE (daca ai cu ce, daca nu cultiva, nu sta pitit). Succes ! This post has been edited by bolt: 30 Apr 2005, 09:45 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
ok. Pentru ca faceti diferenta - asa cum si speram - imi retrag protestul.
Important este sa continuam sa facem aceasta diferenta. Si cred ca intr-adevar, musulmanii de langa noi pot avea o cale simpla prin care sa nu cada prada prejudecatilor: denuntand in mod categoric si vehement asemenea fapte. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
"Situatia s-a agravat..."
Stie cineva ceva....? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
bolt |
![]()
|
Da, s-a agravat, au ridicat pretul.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Salutare
Vad ca toata lumea a inceput sa injure arabii pe aici pe siteul asta . vreau sa fac o precizare sunt roman sadea cu parintii romani etc. Eu lucrez prin zona respectiva ( Kuwait , Emirate , oman etc) din 1997 si pot spune ca am ajuns sa cunosc un pic arabii! Ce vedeti voi ca se petrece in Irak ( apropo am liucrat cu multi irakieni fugiti de Saddam prin tarile vecine) nu se DATOREAZA IRAKIENILOR. Actualmente in Irak este o situatie foarte nasoala datorita amestecului tuturor fundamentalistilor DIN ALTE TARI prezenti acolo. Uitati-va si voi cati din nenorocitii astia de teroristi sunt irakieni , eu cred ca nici 10% , restul fiind sirieni , iordanieni , pakistanezi etc.Multi dintre cei prezenti acum in Irak sunt din cei fugiti din Afganistan . Mai mult nenorocitii astia au inceput sa invrajbeasca siiti irakieni cu sunitii . Siiti si sunitii sunt musulmani diferenta dintre ei fiind cam ca intre ortodocsi si catolici , ma rog ceva in genul asta. Nu trebuie sa omiteti ca multi musulmani din tarile musulmane sarace sunt indobitociti de asemenea teroristi tocmai datorita lipsei culturii ( respctiv a banilor care sa sustina cultura) . Stiti ca multi din astia sunt analfabeti? Nivelul de trai din tarile Golfului sa stiti ca este foarte ridicat. Va pot spune ca in tareile mentionate mai sus siguranta pe strada noaptea este muuuuult chiar peste cea din europa de vest , fara sa mai amintesc de cea din Romania. Mie de atat timp pe acolo sa stiti ca nu mi-a disparut din rezidente sau din masini nimic , fiind cazuri unde la rezidente nu aveam nici macar cheie , ca sa nu mai vb de faptul ca nu exista masini cu alarme . Ca o incheiere fara sa par subiectiv , parerea mea este ca , ceea ce se intampla cu ziaristii romani este o FACATURA si nu o sa se intample nimic cu ei ! SPER SA NU MA INSEL SI SA DEA DUMNEZEU SA SE INTOARCA OK ACASA! Bafta |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bolt |
![]()
|
Mda, Valentine, si tot cam 95% invoca motive moral-religioase, si tot cam 95% din baietii buni nu prea reactioneaza, si tot cam 95% din liderii lor spirituali nu se delimiteaza clar de criminali pt. a crea o alta perceptie a lor (a celor buni, multi dar muti), si tot cam 95% cica ar trai pe alta planeta de nu-i vede si nu-i stie nimeni. Eu inteleg ca astia nu-s la vedere, dar fir-ar mama lor daca nu implantam cip-uri in niste baieti de le SEAL sau DELTA FORCE si tot dadeam de ei. Ma cam mir ca nu s-au gandit la asta : NU PLEACA NIMENI IN IRAK FARA MONITORIZARE GPS, cip implantat si sa mai vedem cine i-o mai rapi si un' s-o mai ascunde.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Povestea s-a terminat cu happyend, bravo tuturor celor care au contribuit la eliberarea lor. Cred ca vom fi priviti totusi cu alti ochi, ca tara.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
S-a terminat povestea, s-a terminat si topicul. Continuarea in topicul cu eliberarea !
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19547 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:00 |