DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Romani rapiti in Irak, oare e bine de discutat?

BAC
post 31 Mar 2005, 08:04
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Reghin

Nu sunt convins daca e un lucru bun acest topic, cel putin nu pentru a face scenarii sau a spune bazaconii. Trebuie sa aratam ca ne pasa si ca suntem interesati de soarta lor, asta ar pute influenta in sens pozitiv rapitorii.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 31 Mar 2005, 08:09
Post #2

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(BAC @ 31 Mar 2005, 09:04)
Nu sunt convins daca e un lucru bun acest topic, cel putin nu pentru a face scenarii sau a spune bazaconii. Trebuie sa aratam ca ne pasa si ca suntem interesati de soarta lor, asta ar pute influenta in sens pozitiv rapitorii.
*

Ce vorbesti mai? Pai cu cat vei fi mai interesat, si cu cat vei plati (suspectez Franta si Italia de asta), alti oameni rapiti o sa moara in viitor. Daca ii inveti cu binele, tie iti va fi tot mai rau.

One word: NU se negociaza in astfel de conditii, altfel suntem pierduti. Practic sustinem masacrarea acelor oameni. Se pare ca nu ne-am invatat minte cu greselile din primele deturnari adevarate din anii 70....sau...am inceput sa uitam.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
lar
post 31 Mar 2005, 08:13
Post #3

Agent Smith

From: Bucuresti

Da' am vazut aseara la TV ca e implicat si un om de afaceri arab, care a trimis acolo negociatori. Care e treaba, care e interesul arabului sa negocieze pt jurnalistii romani ? Nu cunosc detalii, nu prea am avut timp sa ma documentez.

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
lar
post 31 Mar 2005, 08:25
Post #4

Agent Smith

Au mai fost cazuri de jurnalisti romani rapiti in strainatate ? Nu stiu de ce, dar mie nu-mi miroase prea bine treaba asta. De ce nu l-au rapit pe Mille Carpenisan de exemplu ? Sau pe altii mai cunoscuti care au fost pe acolo ? rolleyes.gif

--------------------
+
nairam
post 31 Mar 2005, 08:35
Post #5

Posesor de bebelus...

Ma bag si eu in vorba. E foarte nasol ceea ce se intampla. Daca sunt rapiti intr-adevar de irakieni atunci e naspa, totusi nu cred ca e bine sa se plateasca rascumpararea
1 pentru ca asa incurajam terorismul si pe viitorii posibili rapitori, si mai mult am asigura fonduri pentru alte posibile operatiuni teroriste...
2 Atunci cand s-au dus acolo stiau foarte bine care sunt riscurile, riscuri pe care si le-au asumat in mod constient si voluntar...
3. Din analiza imaginilor difuzate aseara la televiziuni.... se pare ca rapitorii nu sunt fundamentalisti musulmani, ramane de vazut...
4. Mi-a trecut asa prin cap....... cu scuzele de rigoare daca gresesc,.... Daca tipii si-au inscenat propria rapire pentru a colecta ceva banuti? Tineti cont ca Romanii sunt foarte inventivi. Spun asta pentru ca din imagini nu imi pareau foarte speriati... (sunt constient ca o sa primesc suturi de la voi pentru aceasta opinie dar imi asum riscul asta, pentru ca este una dintre posibilitati.... unsure.gif )

Nu vad de ce sa nu vorbim... pe tema asta...

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
naturall
post 31 Mar 2005, 08:39
Post #6

Membru

From: IIIrd World

eu cred ca nenea arabu care vrea sa plateasca si care a trimis acolo negociatori e implicat si el si santajeaza indirect ( si probabil direct) anumite cercuri politice din Ro pentru a i se sterge unele "datorii".
parerea mea care este... post-336-1110552449.gif

This post has been edited by naturall: 31 Mar 2005, 08:41

--------------------
Dacia Logan 1900 toamna - B69XXX
It's more DACIA than Renault
+
BAC
post 31 Mar 2005, 08:41
Post #7

Membru autentic

From: Reghin

DriverX, nu cred ca te-ai putea duce in fata familiilor lor si sa le spui asa ceva.
Pe viitor ar fi bine sa nu mai calce picior de strain in Irak, asa ar fi bine si pt noi si pt ei.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
driverx
post 31 Mar 2005, 08:43
Post #8

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(nairam @ 31 Mar 2005, 09:35)
Nu vad de ce sa nu vorbim... pe tema asta...
*

Putem vorbi pe tema asta, cum sa nu, dar nu are rost sa credem ca ii "imbunam" pe astia si ne trimit romanii inapoi in tara, spalati si pieptanati.

QUOTE(BAC @ 31 Mar 2005, 09:41)
DriverX, nu cred ca te-ai putea duce in fata familiilor lor si sa le spui asa ceva.
Pe viitor ar fi bine sa nu mai calce picior de strain in Irak, asa ar fi bine si pt noi si pt ei.
*

Din pacate asemenea probleme nu trebuie tratate cu sufletul. NU se poate asa. Nu faci decat sa incurajezi terorismul si rapirile in viitor

Hai sa ne jucam putin. Tu esti un araboc. Daca vrei bani, sau pe partea politica vrei sa influentezi pozitia unei tari fata de controlul militar din Irak ...... rapesti un om. Ceri bani sau retragere de trupe. Cu greu, tara de bastina a rapitului raspunde cu greu si face cum canti tu. Iti da bani sau se retrag. BIG MISTAKE. Tocmai ti-au aratat ca tu ii poti controla si tu poti obtine ce doresti apeland la aceste metode. Dupa ce ii eliberezi la ala cetateanu, in mod normal ce iti trece tie prin cap. Get a new one, bani tot iti trebuie, sau....mai trebuie sa scoti inca o tara aliata cu SUA din cursa.

So, stiu ca vorbim de oameni aici, dar daca faci miscari gresite cu acesti oameni, astia o sa moara complet degeaba, ca si urmatorii aceasi soarta o sa aiba. Pe langa ca tarile aliate nu o sa mai aiba nici credibilitate, nici putere, plus ca se vor crea disensiuni intre tarile participante.....oricum sunt destule.

Cine sta acolo...sta pe barba lui. Inca din momentul izbucnirii razboiului, tarile si-au chemat oamenii de acolo. Unii au stat ca sotu e irakian, altii ca au business, altii ca vor sa prinda razboiul si senzationalul pe film. PE BARBA LOR. Adica ei nu asculta de tara lor mama, dar dupa aia tot tara sa se dea peste cap, sa faca greseli diplomatice crase....de ce.....ca sa ne gandim la parintii rapitilor.

.....nu asa merg treburile. Imi pare rau.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
naturall
post 31 Mar 2005, 08:44
Post #9

Membru

From: IIIrd World

sad.gif

This post has been edited by naturall: 31 Mar 2005, 08:46

--------------------
Dacia Logan 1900 toamna - B69XXX
It's more DACIA than Renault
+
bomicabomic
post 31 Mar 2005, 08:50
Post #10

Ex-membru DaciaClub

Mai eu inca mai sunt sub influenta filmelor lui Sergiu si gindesc asa:
1. santaj al arabilor urmariti si cercetati de PNA la adresa autoritatilor
2. in mintea mea fraiera nu cred intr-o rapire datorata participarii noastre in IRAK. Sa fim seriosi, terorismul arab e sprijinit cu multi bani proveniti din Ro. In Ro sunt foarte multi arabi si care spre deosebire de alte tari nu sunt haituiti de romani. Isi fac afaceri legale sau ilegale, se casatoresc cu romance, studiaza etc., etc.
Un rau facut unor romani, ar fi ca si cum si-ar taia craca de sub poponet. Or fi romanii pasnici, dar la chestii din astea incepe sa-si verse naduful.
Si cred ca arabilor nu le-ar conveni sa fie izgoniti de pe aici, asa cum s-a intimplat in alte state est-europene.

--------------------
x x - x
+
DoraX
post 31 Mar 2005, 09:07
Post #11

Membru incepator

salutare,

parerea mea este ca e o situatie regretabila. Dar din pacate - pentru cei in joc- SPER ca au fost constienti cand au plecat acolo - presupun ca si primele financiare pe care le-ar fi luat i-au tentat suficient - au stiut ca o fac pe riscul propriu (nu erau militari sa spui ca indepliniesc oficial responsabilitatile tarii fata de alti parteneri). Interesul unei tari nu se cumuleaza din interesele cetatenilor ei - ci pe un pivot unitar national - care cred ca ne depaseste in intelegere. Cu regret, opinia mea este, ca oricum se va sfarsi aceasta situatie - vinovati nu pot fi decat cei care si-au asumat riscul personal.

Opinia mea este ca terorismul nu trebuie imbunat, in esenta nici nu poate fi. Se bazeaza pe chestii murdare, care oricum le-ai intoarce nu se fac albe. Nici macar cu Ariel.

Sper, cum este uman, ca se vor intoarce ok, dar nu sunt de acord sa se puna sub semnul de intrebare interesul national.

Regards,

Dorin

P.S. Interesul national este ce va fi peste 100 ani, nu astazi. Cum a mai zis cineva, viitorul nu ne apartine noua, ci copiilor nostri. Cred ca americanii de aia au ajuns unde au ajuns.

--------------------
Renault Laguna II phase 1 1.8 16 v 88 kw 2004/Authentique - B 505 JUC
+
lar
post 31 Mar 2005, 09:18
Post #12

Agent Smith

Bah, ce v-am spus eu ca nu-mi miroase a bine ? Au mai aratat aseara la TV ca tatal jurnalistei Marie Jeanne Ion (parca asa o cheama) este un apropiat al ahrabului care a trimis negociatori acolo. Incepe sa se vada ata alba la cusaturi ?! rolleyes.gif

This post has been edited by lar: 1 Apr 2005, 08:51

--------------------
+
Lolek
post 31 Mar 2005, 09:21
Post #13

Ignorog

QUOTE(DoraX @ 31 Mar 2005, 09:07)
.....
P.S. Interesul national este ce va fi peste 100 ani, nu astazi. Cum a mai zis cineva, viitorul nu ne apartine noua, ci copiilor nostri. Cred ca americanii de aia au ajuns unde au ajuns.
*

nu de-aia au ajuns americanii acolo. au ajuns acolo tocmai din cauza lipsei unei istorii in spate - a fresh, brand new start. sau ca sa zic altfel, si noi, daca Bucurestiul ar fi acum o padure virgina, sunt convins ca l-am putea face mult mai misto decat prelucrand marile pacoste pe care deja le avem.

secundo, nu-i poti cere unui om sa se gandeasca exclusiv la Romania de dupa trecerea lui in lumea de apoi - n-o fac nici cei care se lauda c-o fac.

in rest, e ok smile.gif

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
DoraX
post 31 Mar 2005, 09:38
Post #14

Membru incepator

QUOTE(Lolek @ 31 Mar 2005, 10:21)
nu de-aia au ajuns americanii acolo. au ajuns acolo tocmai din cauza lipsei unei istorii in spate - a fresh, brand new start. sau ca sa zic altfel, si noi, daca Bucurestiul ar fi acum o padure virgina, sunt convins ca l-am putea face mult mai misto decat prelucrand marile pacoste pe care deja le avem.

secundo, nu-i poti cere unui om sa se gandeasca exclusiv la Romania de dupa trecerea lui in lumea de apoi - n-o fac nici cei care se lauda c-o fac.

in rest, e ok smile.gif
*

salutare,

si eu sunt de acord ca s-ar putea face altceva cu Buc daca ar fi o padure virginia smile.gif ...

sunt absolut constient ca majoritatea nu se gandesc la ce va fi maine, nici multi de pe glob - de unde si multe probleme (vezi incalzire globala, gauri de ozon etc). Dar eu sunt putin mai idealist si cred ca lumea ar putea fi mai buna....

sper ca, cu toate intrigile care vad ca se tes in jurul acestui caz - sa nu patimeasca cei fara vreo vina, ceea ce de fapt se si intampla sad.gif

regards,

Dorin

--------------------
Renault Laguna II phase 1 1.8 16 v 88 kw 2004/Authentique - B 505 JUC
+
bolt
post 31 Mar 2005, 10:24
Post #15

Membru

From: Tulcea

Cand am auzit prima oara vestea m-am intrebat cam cum suna : "40 de insi (teroristi) au rapit 3 jurnalisti romani". Daca ceea ce s-a spus initial e adevarat - 40 de ter. - mie unu' mi se pare amuzant de neverosimil. Pai pt. ai captura nu era nevoie de mai mult de un singur individ inarmat si un sofer al masinii. Chiar asa fioroasa-i fata aia (Marie-Jean) incat sa reclame ditamai prezenta terorista. Eu cred una si buna : oaia care nu-si pastreaza blana i-o papa lupu'. Pai mai, cum de nu l-au luat pe C.R. Tanase de la ProTV ? Ce, manca prea mult ? Nu. Si-a insusit un regulament si l-a respectat. Cum de n-au rapit-o pe Mara Banica (era atunci la Realitatea) ? Ce, era prea mica si le aluneca printre maini ? Nu. A avut grija de ea. A stat si a mers pe unde trebuia. Cei 4 rapiti au mers la invitatia, pe socoteala si sub indrumarea prietenului americano-irakian a sirianului de la noi. Cu alte cuvinte si-au cam facut-o cu mana lor. La riscuri nu s-au gandit ? Oricum imi pare rau de ei si chiar daca seamana a aventura omu' trebuie ajutat da' nu considerat victima altora (pt. ca stiau unde merg) ci a propriilor neatentii.

--------------------
Dacia Solenza Clima - .......
+
dantes
post 31 Mar 2005, 10:36
Post #16

Membru

From: Tzaranoaia

INDIFERENT de toate motivele, si autori, este pentru prima oara cand efectul terorismului ne afecteaza si pe noi...

NU UITATI ca e vorba de romani...si oricat de naspa e tara asta, totusi un pic de patriotism ar trebui sa fie in fiecare...si sa-i pese...

Motivul nu are rost aici, doar faptul ca de cand am devenit membri NATO si am mers colo si colo, am fost luati in colimator..chiar daca e vorba de ceva din interiorul tarii, a fost efectuata in exterior...

Sper sa se termine cu bine!

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
mil
post 31 Mar 2005, 10:40
Post #17

ocupat

From: x

deci...opinia mea e clara...riscurile meseriei! Asa cum in Spania au murit zeci de romani plecati la muni mult mai putin periculoase...se poate intampla...

in orice caz...100% adevarat sa fie, nema rascumparari...de banii aia se vor cumpara alte arme si munitii....care vor ucide si mai multi nevinovati.

am vazut filmul si arata destull de luxos vagauna teroristilor, Maria Ioana vorbeste o engleza cu accent de accent si ii sta f. sexy cu fularul pe cap...din punct d evedere cinematografic cred ca ar tre sa ne ingrijoram daca apare vreun americanin vesta antiglont p'acolo, parerea mea.

In final, compatimesc cu familiile lor, dar asta e viata! Si poate fi si mai dura cum a fost cu cel transat in Austria...sau cu romancele care fac trotuarul in Cipru, Sarjevo sau Istambul....

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bolt
post 31 Mar 2005, 10:46
Post #18

Membru

From: Tulcea

Mda, sa stii ca era sexy. Aaaah! rolleyes.gif

--------------------
Dacia Solenza Clima - .......
+
romulus
post 31 Mar 2005, 10:46
Post #19

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

O fi vrand omul de afaceri arab sa-si spele cateva milioane de dolari se ce o fi zis, let`s go! Si asa, rascumpara trei ziaristi romani rapiti, devine un erou, si-si rezolva si problemele. Sper sa fie numai scnariu, manevra, sa nu fie rapiti cu adevarat, sa vina acasa (daca se poate, intregi si sanatosi ) si sa se invete minte. Oare numai acum ne-au descoperit teroristii irakieni, de inca nu am avut incidente cu ei? Doamne fereste de atentate pe teritoriul Romaniei, ca la cum e romanul, pe principiul las` ca-i bine asa, nu le-ar fi prea greu.

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
dantes
post 31 Mar 2005, 12:05
Post #20

Membru

From: Tzaranoaia

QUOTE(romulus @ 31 Mar 2005, 10:46)
Oare numai acum ne-au descoperit teroristii irakieni, de inca nu am avut incidente cu ei? Doamne fereste de atentate pe teritoriul Romaniei, ca la cum e romanul, pe principiul las` ca-i bine asa, nu le-ar fi prea greu.
*

Apropos de cat de usor le-ar fi...Intrucat am citit de curand in ziare si ptr. ca in plus mai si stiu exact situatia, ce ziceti de podurile de la Cernavoda si Fetesti?
Va zic eu...Este pazit de personalul CFR din statie! Si mai sunt si femei printre ei! Si in plus, astia de ce sa iasa pe pod noaptea, ca e mai bine la caldura in cladire!

Oricum..intr-adevar riscurile meseriei, insa e prima data la noi, si in care sunt implicati teroristi recunoscuti pe plan international...asa ca lasa fetitele din Turcia, si muncitorii din Spania si alte cele...

Asta a fost o rapire de romani, de catre o grupare terorista, si care se poate termina foarte urat! Mai ales ca au dezmintit faptul ca NU VOR BANI! Atunci ce vor? Oricum ceva politic! ..iar asta e nasol! Ptr. ca in cazul asta NU se negociaza!

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
romulus
post 31 Mar 2005, 13:37
Post #21

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Podurile ca podurile, da vezi combinatele chimice din tara. Din pacate cred ca am fi cea mai usoara tinta pentru teroristi. Rapirea asta, ca se termina cu bine sau nu, ar trebui sa le dea de gandit conducatorilor nostri. Si daca e o rapire simulata, ar trebui sa le dea de doua ori de gandit.

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
costi
post 31 Mar 2005, 18:29
Post #22

Membru autentic

he. he: nea Nelu strikes again: " referirile la Haysan sint atacuri ale presei impotriva mea si a PSD; l-am luat cu mine in vizitele de stat la recomandarea camerei de comert !"
Citat aproximativ.

Judeca normal pt. un comunist de 45 de ani (parca atit a zis ca are)
Si ca sa indepartam orice dubiu, individul este membru PSD si a fost aproape de alegerea ca deputat al aceluiasi parti dupa modelul Nati Meir la Rom Mare.

--------------------
DSN/SLZ
+
Puiu Tabara
post 31 Mar 2005, 19:06
Post #23

Membru incepator

From: Oradea, Timisoara

Iaca si parerea mea:
1. riscurile meseriei.
2. Teroristi? Rapiri?? Ati uitat de Ino Ardelean? De Iosiv Costinas? De ziaristi din constanta, bacau etc. "animalele" lu' Iliescu??
Deci plecand intr-o tara unde riscurile acestei actiuni sunt foarte mari, pe mine ma mira (inca) cat de repede se uita ce se intampla de fapt langa noi, si ne demostreaza ca traim intr-o democratie super originala. Made in Romania.

--------------------
dacia logan ambition - bh-04-yek
+
andrey2003
post 31 Mar 2005, 22:04
Post #24

(:

From: In fata calculatorului...

Vreau si eu daca are cineva filmul cu cei 3 romani (PM, un site sau andrey2003@gmail.com ) . MULTAM!

--------------------
Skoda / Dacia Octavia / Clio / Logan Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6 - B89WYNB189WYNB88SFD
Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN
Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD
+
Lexy
post 31 Mar 2005, 22:31
Post #25

Just ME

In cazul in care s-ar cere rascumparare, ca dati seama ca daca s-ar spune noi nu platim ca sa oprim sau sa nu incurajam terorismul..cine ar rosti asa ceva si-ar pune juma' de tara in cap?!Asa ceva n-o sa se intample...parerea mea!
Pacat de ei ca sunt niste marionete in mainile unor oameni care nu dau 2 lei pe o viata de om (nevinovat)...

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
johnsws
post 1 Apr 2005, 08:28
Post #26

Membru autentic

ce ne mai iubim noi romanii intre noi! nu-mi vine sa cred, cum dam noi dovada de preocupari pentru binele omenirii numai de binele romanilor nostri nu ne intereseaza. si chestiunea e simpla, chiar foarte simpla. cine are tupeul sa spuna parintilor ca nu e bine sa cedezi in fata rapitorilor? e simplu sa spui asta cand e vorba de necunoscuti, dar daca ar fi vorba de copiii vostri tot asa ganditi?
eu vad lucrurile asa: ne facem mielusei pana-i scapam pe cei 4 cu viata, dupa care in mod legitim ii cautam pe rapitori in cele mai ascunse vagauni, facem anchete, avem trupe acolo care pot colabora cu politia locala pana ii gasim pe faptasi.eventual le blocam conturile si recuperam si rascumpararea, etc., dar important este sa scape oamenii cu viata, ca asta nu le-o mai poate da nimeni inapoi.

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
gdm
post 1 Apr 2005, 08:30
Post #27

Membru autentic

QUOTE(andrey2003 @ 1 Apr 2005, 00:04)
Vreau si eu daca are cineva filmul cu cei 3 romani (PM, un site sau andrey2003@gmail.com ) . MULTAM!
*

Vezi pe http://www.gsp.ro articolul

JURNALIȘTI RĂPIȚI / 01:50
Caseta de pe Al Jazeera cu subtitrare

--------------------
Dacia 1410 cutie 5 trepte, GPL
Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
+
Lolek
post 1 Apr 2005, 10:04
Post #28

Ignorog

QUOTE(johnsws @ 1 Apr 2005, 08:28)
....
ne facem mielusei pana-i scapam pe cei 4 cu viata, dupa care in mod legitim ii cautam pe rapitori in cele mai ascunse vagauni, facem anchete, avem trupe acolo care pot colabora cu politia locala pana ii gasim pe faptasi.eventual le blocam conturile si recuperam si rascumpararea, etc., dar important este sa scape oamenii cu viata, ca asta nu le-o mai poate da nimeni inapoi.
*

Dupa care ramane sa ne felicitam pentru cat de mielusei suntem si sa asteptam cu interes noua situatie in care vom fi cautati din motive de "astia-s chiar mielusei", deoarece chiar asta se vrea cand e vorba de terorism: oameni ascultatori, care sa-ti indeplineasca doleantele, sa-ti aduca valiza cu bani, elicopterul si imunitatea la poarta actului terorist, eventual cu eliberarea naturala a altor parteneri de bomba, pe "nedrept" bagati forever la naftalina.

Io zic sa ne pastram cu firea, daca vrem sa fim pe viitor nuca tare in dintii catastrofei. nu e o chestie isterica sa observi ca lumea nu mai e o plaja linistita la Costinesti si tre' luata ca atare, cu atat mai mult cu cat ne dorim sa fim cat mai aproape de Pole Position in evenimente (nu asta e ce caracterizeaza o natiune puternica cum ne dorim noi noua?) chiar definiti pe cat posibil prin neutralitate si ganduri de pace.

A trai bine e o chestie care aduce dupa sine anume orgolii, invidii si atitudini. Nu suntem inca acolo, but it will grow.

This post has been edited by Lolek: 1 Apr 2005, 10:04

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
johnsws
post 1 Apr 2005, 10:27
Post #29

Membru autentic

chestia asta cu nuca tare ne-a caracterizat pe noi romanii de milenii incoace. nuca tare am fost ca de-aia n-au trecut imperiile peste noi. si a folosit la ceva? tot in coada europei suntem pentru ca altii au stiut sa profite de pe urma sacrificiului nostru. problema e ca noi nu suntem pragmatici. in timp ce americanii lupta pentru interese noi luptam pentru principii. rezultatul va fi cel asteptat americanii isi rezolva interesul in timp ce romanii se bat cu caramida in piept ca au lupat pentru eliberarea lumii de teroristi. wink.gif si se aleg eventual cu sacrificiile, ca altceva nu vad.

This post has been edited by johnsws: 1 Apr 2005, 10:29

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
Lolek
post 1 Apr 2005, 10:32
Post #30

Ignorog

ceva-ceva dreptate ai si tu smile.gif mai ramane sa definim ce ar fi pragmatic in situatia asta, ca e si aici o dilema.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
16 Pages  1 2 3 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:26
Forum Renault