Plecarea de la stop pe zapada sau gheata, Sondaj de iarna
![]() ![]() ![]() |
Plecarea de la stop pe zapada sau gheata, Sondaj de iarna
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
si mai este si cod galben
![]() |
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasati caterinca si bagati raspunsuri ! Pina la 31 Noiembrie sa fie toata lumea la curent, sa nu mai patim ca iarna trecuta !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
de ce 31 noiembrie atunci e programata prima ninsoare?
![]() |
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
un sondaj cu plecarea de la stop pe asfalt de ce nu exista ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristyano2 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cristyano2 |
![]()
|
daca era la 23:79 ma duceam sa imi cumpar si lanturi:))
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
bagati si voi varianta...bag a 2-a si plec usor de pe loc..sau chiar a 3-a....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Eu cu plec mereu cu a doua dacă simt pericol, cu viteza 1 plec cu lateralul.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
iocuplezprogramuiarnasiplec
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cuplezi la centrala din bucatarie
![]() Bine ca se discuteazaproblema: am fugit si-am pus gumele de iarna am pus lanturile lopata si sacu de nisip in curbagaj am verificat antijelu si bafteria. Am sunat-o pe bozgoroaica sa-mi pregateasca alendelonu si bocuncii .Aia a sunat la 112 si-a zis ca valahu a -nebunit de la caldura.Aia i-au spus ca ea e nebuna si valahu-i gospodar ca-si face vara sanie. Acu` astept sa vina s-o duca la statiune Gataia. Daca vin am rezolvat doua probleme :am pregatit limou pentru iarna si am vacanta pana se satura aia la pensiune de jupaneasa si o trimit acasa. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
DoubleJohn, daca distinsa reprezentanta a minoritatii inlocuitoare are inspiratia sa intre pe forum DC, urmatoarea ciorba calda o s-o vezi matale asa spre toamna, cam dupa prima bruma...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si pe aia, doar o s-o vezi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Bai nene, mi-ati adus aminte cat de inutila a fost tractiunea la dacia mea cand am scos-o ultima data pe zapada, de fapt, cam mult spus scos masina. Am iesit de pe locul meu de parcare, spre dreapta asa, nici n-am scos masina complet, ca am ramas impotmolit pe gheata de sub rotile din fata. Am spart gheata inainte si in spatele masinii, si degeaba, pana n-a venit tata sa ma impinga la loc (aia 3 metri cat iesisem cu botul masinii), n-am rezolvat nimic.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Daca vreti sa exersati puteti incerca prin congelator cu o bere rece
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Filip: Pai vezi, noroc cu topicul asta, fa-ti rost de doua placi de teflon si exerseaza pana la iarna, sa vezi cum pleci pe urma de pe loc!
![]() This post has been edited by Garett: 3 Aug 2010, 08:40 |
--------------------
No
Reno
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ai incurcat-o daca vede FLP postul asta.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
N-au veni ai de la 112 ca cica n-aveau lanturi si s-au inzapezit( in congelatotul cu bere
![]() ![]() Sunt stresat pen`ca dimineatza dupa pisare la 5:30 si desteptare la 6:00 am vazut felesegu facand baie. Mi-am amintit instantaneu de parerea lui Hrusciov despre striptiz ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Prieten cu Nikita?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
Las`ca-ti desenez
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Cea mai proasta sincronizare a semafoarelor din Europa!
pentru managementul traficului in bucuresti a se vedea: http://www.pmb.ro/primarul/prioritati_proi...iaCapitalei.pdf http://www.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_pub.../31_01_2008.pdf http://lnweb90.worldbank.org/ECA/Transport...3F?Opendocument This post has been edited by george_scala_2004: 2 Sep 2010, 11:17 |
--------------------
...
...
...
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Nah, autobuzu' merge bine pe polei.
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pare în forma azi, se anunta o zi grea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Sunt relativ nou pe aici, nenea George are un fix cu linkurile ?
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Markos |
![]()
|
yep
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 12:36 |