Plecarea de la stop pe zapada sau gheata, Sondaj de iarna
![]() ![]() ![]() |
Plecarea de la stop pe zapada sau gheata, Sondaj de iarna
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu plec in functie de starea de moment, dar in general ii dau ca sa patineze rotile putin, n-are rost sa patinez ambreiajul aiurea, mai ales cu treapta a doua. Tehnica asta e folosita de cei cu un picior stang de lemn care nu-s in stare sa dozeze abreiajul in functie de acceleratie.
Dupa ce plec asa, patinat, ii dau sprituri cat sa prinda aderenta, s-o rupa iar si tot asa, dar mai ales dupa ce schimb in treapta 2 si 3. Cand am ajuns in treapta 3, deja am viteza suficienta cat sa carai ABS-ul la greu. Tin cu ocazia asta sa-mi bag ceva-n el, ca mai mult zgomot face si reduce rau din placerea condusului ![]() Pe curbe daca accelerez intra in derapaj intr-o supravirare accentuata, asa ca intru cu a treia cu putin balans, schimb a doua si pisc putin frana de mana, ca sa se aseze bine pe curba, apoi accelerez ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu iau piciorul de pe frână. Restul face mașina.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
vis-a-vis, asta cu masina sau cu motoru'?
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vlad, motoarele nu au ambreiaj la picior. Si nici vis a vis bani de motor cu ABS.
![]() This post has been edited by einstein1984: 17 Dec 2009, 11:42 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Stiu. Glumeam...
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A doua si in conditii f. naspa cu unele troace se poate incerca si cu a treia
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cu gume noi de vara pe troaca mea mergea si a IV-a . Bine pe jos era STICLA.
Pana acu nu vazusem asa topice pe dacia club. A fost un inceput de iarna cam naspa. This post has been edited by axabrt: 17 Dec 2009, 13:10 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e o iarna normala, problema e prostirea poporului cu televizorul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lumea mai tinara nu stie ca, pe drumurile patriei, de cind ningea si pina se topea (de la mama ei) se conducea pe zapada, adica in conditii de iarna. Nu e chiar un secol de atunci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si se foloseau lanturi, mai ales la camioane, autobuze, iar suprafata era un fel de pista de incercare a amortizoarelor, cu denivelari mici si dese...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Dec 2009, 08:22) Ete na. Eu am condus zilele astea cu gume de vara mai multe masini si ale naibi ca plecau de pe loc foarte usor. Mai conteaza si mentalitatea unora... aveti impresia ca alea de iarna au lanturi pe ele. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta-i din ciclul am gume de vara, dar parca n'as recunoaste in direct.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știți bancul cu profesioniștii de la volan?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Halal soferi, fara gume de iarna nu mai stiti sa conduceti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
vezi ca pe 13' gasesti si cu 130 ron buc noi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
TDI-ul merge cu orice gume oriunde!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
asta se stie
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Maskatu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
asa am zis si eu, nu imi iau gume de iarna deocamdata ca nu e polei si se si deszapezeste, si uite asa azi am stat 5 minute sa ies din locul de parcare, si era parcata pe strada, langa bordura. daca nu venea un baiat sa ma impinga nu mai ieseam deloc
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
halal sofer, nu stii sa conduci..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
varianta 1 - 51 voturi...
Propun sa se renumere voturile... eu votez 3 - plec cu metroul |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Trag frana de mana si la culoarea galbena dau drumu la ambreiaj cu turatia in rosu.......Cand primesc verde dau drumu la frana de mana.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
no, cica daca faci asa iti pica relantiul in portbagaj.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.066 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
A 2-a sau a 3-a , depinde de masina .
Deci nu am unde vota. Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 17 Dec 2009, 15:27) Trag frana de mana si la culoarea galbena dau drumu la ambreiaj cu turatia in rosu.......Cand primesc verde dau drumu la frana de mana. Din ce am invatat eu din cartea de legislatie, si din ce-am vazut cu ochii mei in aste` 7 luni si jumatate de cand am carnet, galben se pune doar cand urmeaza rosu (ca sa iti dea timp sa franezi, sau daca esti prea aproape de semafor si nu mai poti opri in conditii de siguranta, sa o calci). Pe urma de la rosu se trece direct pe verde. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Unde scrie asta in legislatie?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:55 |