dupa taxa de viciu..., urmeaza taxa de fast-food !
![]() ![]() ![]() |
dupa taxa de viciu..., urmeaza taxa de fast-food !
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Dupa ei cica-i foarte sanatoasa, despre modul cum o obtin, no comment!
![]() Attached thumbnail(s) pilot_whale_hunt_7sfw.jpg ( Size: 52.68k ) Number of downloads: 203 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 7 Jan 2010, 11:41) Vreo basina din asta mentala (adica taxa pe fast food) main exista prin alte tari? EVentual din Europa? Norvegia taxeaza crunt bautura si tigarile, insa de hamburgheri nu am auzit nimic (oricum la ei traditinal se maninca cartofi si peste, ca altceva nu au). Toata Europa (cel putin, tot ce e mai la Nord si Vest de Germania) taxeaza crunt bautura si tigarile, si deloc (sau chiar negativ, prin cota tva redusa) alimentele (chiar daca daunatoare din cauza ca provoaca obezitate) cum ar fi McDo. Aia e considerata painea saracului. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mda, dar cam e o diferenta intre balene si porci!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@MadHawk1
Am pus si eu o intrebare dar se pare ca te faci ca ploua... Parca prea mult il aplauzi pe base si boc si prea sustii orice fac ei... Faci parte din "forta de reactie rapida" a pdl sau guvern? Esti cumva unul dintre postaci? http://voxpublica.realitatea.net/politica-...nita-14966.html http://www.romanialibera.ro/a170269/autode...-antonescu.html Nu am votat cu geoana dar nici cu base si nu nici cu crin... de fapt nu am votat deloc. In schimb am platit taxe mai mari sau mai mici catre toate guvernele care s-au perindat prin palatul victoria: psd, pnl, pdl,pdl-pnl, psd-pnl, pnl-psd... Problema principala este aceea ca oricat de multe taxe am platit (eu/noi) nu am vazut/beneficiat, de rezultatul taxelor platite de mine sau daca am vazut rezultate acestea au fost insuficiente si nesatisfacatoare (42 km de autostrada in 20 de ani, ). De aceea spun ca orice taxa pusa este nociva si este un atentat la buzunarul cetateanului platitor pentru ca folosirea acelor taxe nu este facuta pentru ameliorarea nivelului de trai si al calitatii vietii cetateanului platitor ci pentru orice altceva iar rezultatul final este exact opusul a ceea ce ar trebui sa fie si anume orice taxa pusa la noi duce la scaderea nivelului de trai si la scaderea calitatii vietii prin diminuarea resurselor financiare ale cetateanului. Nu sunt un rau platnic dar vreau sa vad rezultatele taxelor platite de mine NU vreau sa aud scuze . De exemplu parcarea din spatele blocului meu era de fapt o groapa cu noroi. Au venit si au inceput sa o amenajeze. Cand inca o amenajau m-am dus si am platit locul de parcare. Am fost primul din bloc care a dat bani pe locul de parcare. De ce? pentru ca am avut garantia ca banii mei sunt folositi cum trebuie. Problema principala este ca de prea multe ori am auzit scuze in loc de rezultate... This post has been edited by nairam: 7 Jan 2010, 12:17 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 7 Jan 2010, 11:28) Da dar in ultima instanta tot un "suflet" e , indiferent de cat de inteligent sau nu este! corect, si tu esti un "suflet". |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(nairam @ 7 Jan 2010, 13:09) @MadHawk1 Am pus si eu o intrebare dar se pare ca te faci ca ploua... Parca prea mult il aplauzi pe base si boc si prea sustii orice fac ei... Faci parte din "forta de reactie rapida" a pdl sau guvern? Esti cumva unul dintre postaci? http://voxpublica.realitatea.net/politica-...nita-14966.html http://www.romanialibera.ro/a170269/autode...-antonescu.html Nu am votat cu geoana dar nici cu base si nu nici cu crin... de fapt nu am votat deloc. In schimb am platit taxe mai mari sau mai mici catre toate guvernele care s-au perindat prin palatul victoria: psd, pnl, pdl,pdl-pnl, psd-pnl, pnl-psd... Problema principala este aceea ca oricat de multe taxe am platit (eu/noi) nu am vazut/beneficiat, de rezultatul taxelor platite de mine sau daca am vazut rezultate acestea au fost insuficiente si nesatisfacatoare (42 km de autostrada in 20 de ani, ). De aceea spun ca orice taxa pusa este nociva si este un atentat la buzunarul cetateanului platitor pentru ca folosirea acelor taxe nu este facuta pentru ameliorarea nivelului de trai si al calitatii vietii cetateanului platitor ci pentru orice altceva iar rezultatul final este exact opusul a ceea ce ar trebui sa fie si anume orice taxa pusa la noi duce la scaderea nivelului de trai si la scaderea calitatii vietii prin diminuarea resurselor financiare ale cetateanului. Nu sunt un rau platnic dar vreau sa vad rezultatele taxelor platite de mine NU vreau sa aud scuze . De exemplu parcarea din spatele blocului meu era de fapt o groapa cu noroi. Au venit si au inceput sa o amenajeze. Cand inca o amenajau m-am dus si am platit locul de parcare. Am fost primul din bloc care a dat bani pe locul de parcare. De ce? pentru ca am avut garantia ca banii mei sunt folositi cum trebuie. Problema principala este ca de prea multe ori am auzit scuze in loc de rezultate... Am zis ca nu e adevarat faptul ca banii vor avea destinatie precisa, in speta buzunarele unui "baiat destept"? Nu! Si atunci ce o tot tii langa? ![]() QUOTE(Markos @ 7 Jan 2010, 13:13) Grecule, esti atat de fad si lipsit de haz ca te apuca rasul! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca banii nu merg acolo unde trebuie de ce sa platim?
Dar nu ai raspuns la intrebare..... De ce? ![]() This post has been edited by nairam: 7 Jan 2010, 12:21 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
nairam |
![]()
|
Am citit din scoarta in scoarta... Si tot nu am inteles de ce sa platim? ca sa nu devenim obezi? ma indoiesc... Platim pentru ca banii sa mearga acolo unde trebuie adica in buzunarele unui baiat "destept"... multumesc ... NU...
Edit Later: Dar tot nu ai raspuns la intrebare..... This post has been edited by nairam: 7 Jan 2010, 12:24 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(nairam @ 7 Jan 2010, 13:23) Am citit din scoarta in scoarta... Si tot nu am inteles de ce sa platim? ca sa nu devenim obezi? ma indoiesc... Platim pentru ca banii sa mearga acolo unde trebuie adica in buzunarele unui baiat "destept"... multumesc ... NU... ... Daca atat ai inteles, asta este! ![]() QUOTE(nairam @ 7 Jan 2010, 13:23) Intrebare? Ce intrebare? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
nairam |
![]()
|
Am pus si eu o intrebare dar se pare ca te faci ca ploua... Parca prea mult il aplauzi pe base si boc si prea sustii orice fac ei... Faci parte din "forta de reactie rapida" a pdl sau guvern? Esti cumva unul dintre postaci?
http://voxpublica.realitatea.net/politica-...nita-14966.html http://www.romanialibera.ro/a170269/autode...-antonescu.html This post has been edited by nairam: 7 Jan 2010, 12:29 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 6 Jan 2010, 22:57) "incepand din scoala cand voiam sa zburam un profesor prost" - multi elevi ar considera ca un profesor e 'prost' daca nu ii trece pe ei clasa, sau daca le da teme prea multe. Si atunci s-ar gandi ei sa il 'zboare'. Nu e normal! La inceputul clasei a VIII-a am zburatacit profa de mate si am semnat ca sa ne vina inpoi profa dintr-a V-a (care avusese 2 ani de pensie de boala). Rezultatul? Doi dintre noi au ajuns la faza nationala la olimpiada. Si am fost 5 intre primii zece la faza judeteana. Cazuri si cazuri... QUOTE(Garett @ 6 Jan 2010, 23:18) Iar "alesii" se complac in atitudinea asta de "noi stim mai bine decat voi ce-i mai bine pentru voi" pentru ca le place postura de "tatuci ai natiunii"! O fost acu' vreo 2 saptamani la TV. http://www.imdb.com/title/tt0434409/ Uitati-va la el daca vreti sa vedeti cum va arata viitorul in formatul aista. QUOTE(Markos @ 7 Jan 2010, 00:25) Ma MadHawke, cand te mai prind cu ecleru'n gura, io te plesnesc, sa moara Marcela de nu! E pentru binele tau! Ca sa ne asiguram de sanatatea Marcelei, daca din varii motive nu poti sa-l pleznesti, il altoiesc eu. Apropo, perfuziile cu glucoza se vor impozita si ele? This post has been edited by bucatzel: 7 Jan 2010, 12:28 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cum era...
intai au venit dupa evrei...am zis ca nu e problema..eu sunt neamt... apoi au venit dupa tigani... am zis ca nu e problema.. eu sunt neamt... apoi au venit dupa homosexuali... am zis nu e problema... eu sunt normal... apoi au venit dupa catolici... am zis ca nu e problema eu sunt protestant... apoi au venit dupa mine........... astea erau aprecierile uni german referitoare la lagarele de munca si de concentrare.... TOTUL are un inceput.......sfarsitul...vai de cenzurat noastra... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(nairam @ 7 Jan 2010, 13:26) Am pus si eu o intrebare dar se pare ca te faci ca ploua... Parca prea mult il aplauzi pe base si boc si prea sustii orice fac ei... Faci parte din "forta de reactie rapida" a pdl sau guvern? Esti cumva unul dintre postaci? http://voxpublica.realitatea.net/politica-...nita-14966.html http://www.romanialibera.ro/a170269/autode...-antonescu.html Asta numesti tu intrebare? ![]() OK, atunci sa-ti raspund: NU! Altfel zis sunt tot atat de "postac" pe cat esti si tu la randul tau! ![]() QUOTE(bucatzel @ 7 Jan 2010, 13:28) ... Ca sa ne asiguram de sanatatea Marcelei, daca din varii motive nu poti sa-l pleznesti, il altoiesc eu. Apropo, perfuziile cu glucoza se vor impozita si ele? Stai mumos mamica! Curajosule! ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 7 Jan 2010, 12:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@bucatzel daca asa s-a intamplat la tine ma bucur, inseamna ca a fost un caz fericit. Totusi uita-te in jur si vezi cum sunt majoritatea elevilor. Sunt sigur ca s-at face mai multe schimbari gresite decat corecte.
Sa fim sinceri - multi dintre noi nu meritm libertatea, nu am sti ce sa facem cu ea, am folosi-o gresit. Voluntar sau involuntar. Pentru asta trebuie gasite reguli, legi, care sa forteze, sa taie din libertate, sa elimine din scenariile negative pe care noi poate nu am fi capabili sa le reprima. Regulile astea sunt in continua schmbare, se tinde catre perfectionarea lor, insa e un drum cu suisuri si coborasuri. Si realitatile cotidiene se schimba, trebuie tinut pasul. Extremele ar fi - libertate totala, fara nicio regula, si fiecare sa aiba bun simt si intelepciune sa evite actiunile negative (ceea ce evident e imposibil) si o societate controlata in totalitate, cu oameni sclavi, roboti, ceea ce nu e de dorit. Trebuie gasit un compromis, echilibrul se cauta si calea de mijloc se schimba in functie de realitatile curente. Unii dintre noi cred ca prin taxa fast food s-a trecut linia catre societate controlata, altii cred ca fara taxa fast food balanta e inclinata catre societatea anarhica. Evident taxa asta fast food e doar un exemplu, in locul ei poate fi orice lege/regula (care limiteaza libertatea de actiune in principiu), am zis sa precizez sa nu para post de bula ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, spune ca nu a avut niciun fel de discutii cu ministrul Sanatatii pe tema taxei pe produsele fast-food si ca nu s-au facut niciun fel de calcule in privinta acestei taxe: "Deocamdata nu exista o taxa, exista o intentie, nu am discutat-o cu ministrul Sanatatii, ramane de vazut, nu exista niciun fel de decizie, niciun fel de calcul, doar o idee", a afirmat Sebastian Vladescu, citat de NewsIn. Astia guverneaza în lumi paralele, e clar. Macar a recunoscut ca nema calcule, ca alea's complicate. Nu e mai simplu sa dai in presa, ca ministru, tot ce'ti bese mintea noaptea? Daca nu se poate - ghinion, macar ai avut intentii nobile. Si vede lumea ca esti activ. Makhawkule, ai legatura. Adu si sarpele. This post has been edited by Markos: 7 Jan 2010, 13:18 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 7 Jan 2010, 13:17) A! Deci enuntarea unei idei/propuneri asta inseamna! Nu puiule, hai sa'ti explic: ministrul ala al sanatatii a trambitat in toata presa romaneasca ce taxa geniala a inventat el. Fara sa se consulte macar cu colegul de guvern, ministrul finantelor. Asta habar nu avea, ca zice limpede: "nu am discutat-o cu ministrul Sanatatii". Pentru tine e ceva normal, ca gandesti un pic mai mult decat balena. Pentru mine asta inseamna demagogie, populism, inconstienta si amatorism. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 7 Jan 2010, 14:23) Nu puiule, hai sa'ti explic: ministrul ala al sanatatii a trambitat in toata presa romaneasca ce taxa geniala a inventat el. Fara sa se consulte macar cu colegul de guvern, ministrul finantelor. Asta habar nu avea, ca zice limpede: "nu am discutat-o cu ministrul Sanatatii". Pentru tine e ceva normal, ca gandesti un pic mai mult decat balena. Pentru mine asta inseamna demagogie, populism, inconstienta si amatorism. Cand io' am zis ca esti "intelept"! ![]() Repet si pentru cei din "fundul" clasei: deocamdata e doar o idee/propunere! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Aha. Deci ti se pare normal ca de fiecare data cand vreun ministru are cate o idee, sa iasa imediat cu ea in presa. Iar colegii de guvern sa afle despre ea tot din presa. Pai scuza'ma, dar asta nu e guvern, e caterinca.
Ca sa nu mai amintesc despre aberatii de genul "taxa se negociaza cu fiecare agent in parte". P'asta de ce nu o comentezi? Pai ba nene, taxa e TAXA, se stabileste de catre guvern prin ordonanta/hotarare/mama ma'sii si nu este negociabila, ca nu se publica pe okazii.ro, se publica in monitorul oficial! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 7 Jan 2010, 14:38) Aha. Deci ti se pare normal ca de fiecare data cand vreun ministru are cate o idee, sa iasa imediat cu ea in presa. Iar colegii de guvern sa afle despre ea tot din presa. Pai scuza'ma, dar asta nu e guvern, e caterinca. ... Dreptul tau sa crezi ce vrei! ![]() QUOTE(Markos @ 7 Jan 2010, 14:38) ... Ca sa nu mai amintesc despre aberatii de genul "taxa se negociaza cu fiecare agent in parte". P'asta de ce nu o comentezi? Pai ba nene, taxa e TAXA, se stabileste de catre guvern prin ordonanta/hotarare/mama ma'sii si nu este negociabila, ca nu se publica pe okazii.ro, se publica in monitorul oficial! Aici ai "nimerit-o"! Asta e ceva e de toata jena, ai dreptate! Asta cam "miroase" a incompetenta! This post has been edited by MadHawk1: 7 Jan 2010, 13:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 7 Jan 2010, 13:29) Mai bine ai pune mana pe o lege, in speta cea a transparentei decizionale si ai potrivi acolo la articolul corespunzator acel proiect de modificare a unei legi care este postat pe site-ul ministerului sanatatii. In ce conditii e supus dezbaterii publice, ce trebuie sa aiba la baza, care e cale dupa "afisare" etc Dupa care pui mana pe legea privind tehnica legislativa (lege obligatorie pentru intocmirea actelor normative) si vezi ce inseamna inaintarea unui proiect de act normativ, ce analize trebuie sa aiba la baza, cum se intocmesc, daca se estimeaza impactul, daca se verifica de incalca niste drepturi constitutionale, d-astea. Si afirm si pentru cei care iau din fata, nu stau spre fund: nu este nici un rahat de idee/propunere. E fix un proiect de modificare a unei legi. Care trebuia sa treaca prin niste etape. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Ce spui tu acolo e corect dar se refera la o "propunere oficiala" iar aici nu e cazul, INCA!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Adevaru' e ca site-ul ministerului apartine lu nea Mitica oieru' de pe coasta dealului si prezinta opiniile lu' Obama curentat pe scaunul de closet in timp ce se scarpina cu sarg la ochiul maro.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
Am sa-mi permit sa-mi argumentez afirmatiile cu prevederile art. 6 din lg. 24/2000 privind tehnica legislativa:
QUOTE Art. 6. - (1) Proiectul de act normativ trebuie să instituie reguli necesare, suficiente și posibile care să conducă la o cât mai mare stabilitate și eficiență legislativă. Soluțiile pe care le cuprinde trebuie să fie temeinic fundamentate, luându-se în considerare interesul social, politica legislativă a statului român și cerințele corelării cu ansamblul reglementărilor interne, precum și ale armonizării legislației naționale cu legislația comunitară și cu tratatele internaționale la care România este parte. (2) Pentru fundamentarea noii reglementări se va porni de la dezideratele sociale prezente și de perspectivă, precum și de la insuficiențele legislației în vigoare. (3) Proiectele de acte normative se supun spre adoptare însoțite de o expunere de motive, o notă de fundamentare sau un referat de aprobare, precum și de un studiu de impact, după caz. (4) Actele normative cu impact asupra domeniilor social, economic și de mediu, asupra bugetului general consolidat sau asupra legislației în vigoare sunt elaborate pe baza unor documente de politici publice aprobate de Parlament sau de Guvern. Guvernul definește tipurile și structura documentelor de politică publică. Deci proiectul ala: 1. Conform declaratiilor lu nea Vladescu nu are nici un calcul la baza ("teminic fundamentarea") 2. expunerea de motive nu indica documentul de politica publica aprobat de parlament sau guvern pe baza caruia a fost intocmit proiectul 3. Nu e necesar pentru "armonizarea cu legislatia comunitara" pentru ca ea nu exista. 4. Proiectul trebuie sa conduca la o "cat mai mare stabilitate legislativa" (deci pe termen scurt cumva? ![]() Ramane ca se fundamenteaza pe "interesul social" si pe "dezideratele sociale preyente si de perspectiva". Si cam atat. Din toata panoplia aia de cerinte din art. 6 din Legea mentionata, doar una singura a fost respectata. Atat. Si are lumea curaj sa vorbeasca de competenta? O mama... Si sa mai citez si ceva din art 6^1 din aceeasi lege, sa ne facem o idee, pe baza mentiunilor lui Vladescu, asupra competentelor initiatorilor: QUOTE Art. 6^1. - (1) Evaluarea preliminară a impactului proiectelor de lege, a propunerilor legislative și a celorlalte proiecte de acte normative reprezintă un set de activități și proceduri realizate cu scopul de a asigura o fundamentare adecvată a inițiativelor legislative. Evaluarea preliminară a impactului presupune identificarea și analizarea efectelor economice, sociale, de mediu, legislative și bugetare pe care le produc reglementările propuse. A zarit cineva aceasta evaluare preliminara? Ce a facut ea? Tsusti ca melcul in tufis? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:27 |