Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
BAB |
![]()
|
||
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Corect, imi scapase aspectul cu luneta aburita dar acum se vede clar.
Mi s-a parut mie ceva dubios, asa se justifica multe. Edit: @ BAB care e problema ta? N-ai loc de noi? Cum adica cui ii pasa de amaratul de clip? Unora ca noi, care nu inghitim tot ce se expune cu drag si spor. Nu am zis ca nu e o masina de cumparat, dar de ce sa nu putem sesiza anumite aspecte nu tocmai la locul lor? This post has been edited by BZN: 3 Mar 2010, 00:30 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(BAB @ 3 Mar 2010, 00:23) Si mai era unul tare informat care "stia" ca volanul cu piele pe el, vine la pachet cu... ESP! Ei bine, nu. Volanul "impielitzat" e optional independent, pentru "doar" 100euro! Tichie de margaritar pt chelboshi. Bre, si asta tot cu steluta este .ASR - ESP (disponibil numai pentru motorul 1.5 dCi 110 CP)* * Implica automat volan imbracat in piele. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
pool |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 March 10 ![]() |
Pentru mogaldeata explicatia este simpla. Pur si simplu este un smoc de iarba aflat pe o ridicatura de pamant undeva intre "prafuit" si cel care a filmat, intr-un plan intermediar, mult in spatele masinii. Se observa cum masina iese dintr-o vale sau dintr-un sant aflat mult dupa "mogaldeata", filmul fiind taiat si montat de la acea secventa. Argumentez prin faptul ca urmele lasate de rotile din stanga nu se vad din acelasi plan in care se afla smocul de iarba, ci de undeva mai sus, adica dintr-un plan mai indepartat, iar pe mogildeata se vad clar firele de iarba, in timp ce in planul in care se afla masina iarba se vede sub forma unor pete de culoare maron.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005-Laureate 1.4
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 3 Mar 2010, 00:23) Cum adica cui ii pasa de amaratul de clip? Unora ca noi, care nu inghitim tot ce se expune cu drag si spor Pe mine nu ma deranjeaza, asta nu este un aspect care sa il consider din categoria "inghitit". Este totusi doar un film de prezentare care nu trebuie sa fie cap coada dintr-o bucata.This post has been edited by IRONICK: 3 Mar 2010, 00:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Asta e mai mult de prezentarre dar filmu ala cand inca avea husa si inoata prin noroaie e clean fara cropuri, montaje si efecte iar masina se descurca bine. Apoi urca un sleau iara si iese din nou respectabil.La banii astia masina poate suficient.
|
--------------------
------
------
------
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
In clipurile de prezentare se poate ca masina sa fie facuta special pentru clip, de exemplu mai inalta, mai lunga, cu suspensie mai lunga, etc.
Daca mai tineti minte in filmul James Bond Golden Eye a fost prezentat un BMW Z3. Acela era construit pe baza tehnica de Corvette parca. Asa ca nu va mai agatati de toate detaliile! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
need_alex |
![]()
|
![]() sunt aici din placere Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 09 ![]() |
QUOTE(minny @ 3 Mar 2010, 01:45) Asta e mai mult de prezentarre dar filmu ala cand inca avea husa si inoata prin noroaie e clean fara cropuri, montaje si efecte iar masina se descurca bine. Apoi urca un sleau iara si iese din nou respectabil.La banii astia masina poate suficient. Unde gasesc clipul asta, ca pe dacia.ro, eu nu l-am gasit. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, ABS +, 1.6 MPI
- B- XX-XXX STOP ACCIDENTELOR! VIATA ARE PRIORITATE!
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
filmuletul despre care tot discutati este facut in retezat... trebuiau prinse treceri prin namol, zapada si incrucisare de punti... totul este real, iar la volan era un cascador... iar masina era una din cele de probe...
aaa, si din cate vad, dupa interiorul gri, ar parea echiparea ambiance... This post has been edited by boga81: 3 Mar 2010, 09:48 |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
stauber |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 March 10 ![]() |
Pentru Venusake
Multam fain,asta e fiecare face ce vrea si ce...poate. Bzn si Florian. Promit sa scriu cum se descurca,in vara bat Apusenii. Sa vedem cit de repede pot livra versiunea top euro 5 dci. Pana atunci astept un drive test sa nu fie reclama! Asta e o masina modesta ieftina comparativ cu ce vind altii in acelas segment. Vrei 4x4 si n ai bani de noul Kia sau noul Tucson sau Tiguan si astea fara prea multe dotari te orientezi spre ce poti. Sanatate si numai bine. ![]() |
--------------------
logan 1.6 mpi
berlina
2004
|
|
JAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
sunt unii pe aici care chiar se plictisesc rau!!!....da' pixelu' albastru nu l-ati vazut??? sa va fie rusine domnule....@$#@$%$#@@iciu.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda... nu apare in anuntul de astazi facut de euroncap....
http://www.euroncap.com/Content-Web-Articl...st-results.aspx revin cu intrebarea mea; cand se va testa euroncap? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kork |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 August 06 ![]() |
Nu neaparat imediat dupa lansare.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Adica ori cumpara ei masinile si le testeaza daca se anunta ca modelul o sa faca vanzari, sau trimite fabrica masini spre testare.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
angelblack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 January 09 From: Malu cu Flori, DB; Bucuresti ![]() |
Oricum din ce au zis cei de la Dacia este mult mai sigura decat Sandero si Logan.
Este posibil sa scoata 4-5 stele. Ramane de vazutcand va fi testat. Iata 3 filme dragute cu Dacia Duster http://www.dacia.de/dacia_duster_filme.php This post has been edited by angelblack: 3 Mar 2010, 16:10 |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza ca merge tare prost netul la servici nu pot sa va spun in care din filmuletele cu Dusterul in offroad, in ultimele secunde, masina fuge de ‘’fund’’ DAR ajutata de frana de mana, nicidecum datorita transmiterii de putere catre puntea spate…Mie cel putin asa imi pare…Si mai sunt niste secvente in care soferul incearca sa arunce spatele masinii dar nu poate => cuplul transmis catre puntea spate este destul de mic....voi ce ziceti ???
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Lasarea oficiala a ofertei Duster:
Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@Tossi - eu zic ca de fapt e vorba de ESP, dar nu pot fi sigur. Mie mi se pare ca doar roata spate din interior e blocata, ceea ce ma duce cu gandul la niste explicatii legate de functionarea ESP-ului.
S-a mai spus ca totusi puntea fata e diferita un pic de logan, in sensul ca are brat inferior rectangular, fata de logan care are triunghiular? |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
florian90 |
![]()
|
![]() sofer de dacie,cu aprindere electronica gotronic Group: Members Posts: 196 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310 Break
1996..Break..benzina..1397 cmc
- B 87 TBW Conduc o dacie fermecatoare:X
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi interesant un test cum era cel de pe Youtube si pus in acest topic, cel cu o masina pusa pe o rampa si rotile pe role, blocand(transferand puterea) catre cate o singura roate.... cred ca rezultatul s-ar putea sa fie sub asteptari, din pacate.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
IRONICK |
![]()
|
S-a vazut cum lucreaza 4x4 si transferul de putere in clip-urile lor. Trebuie doar putina atentie.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Tossi |
![]()
|
Sincer nu pot sa spun ca sunt foarte priceput in off road si/sau cum pot identifica transferul intre punti...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Privește roata care rămâne în aer și o să-ți dai seama.
|
--------------------
.
.
.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(boga81 @ 3 Mar 2010, 09:44) filmuletul despre care tot discutati este facut in retezat... trebuiau prinse treceri prin namol, zapada si incrucisare de punti... totul este real, iar la volan era un cascador... ai avut o viziune? parca pana acum nu stiai nimic? ![]() hal de cascador, se da pe curbe cu frana de mana ![]() QUOTE(boga81 @ 3 Mar 2010, 09:44) eu as vrea sa vad cum arata acum masina aia dupa mortii pe care si-a luat de la "cascador" lu' peste |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O să te dai cu ea la test drive și nici nu o să-ți dai seama.
|
--------------------
.
.
.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Aproape 16.000 un 4Ś4 cu ESP , o caruta de bani.
|
--------------------
-
-
-
|
|
iepure79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 February 10 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 2 Mar 2010, 18:22) pai daca vrei ghiceste dar din cate stiu eu motoarele dCi sunt aduse din Spania iar in Romanica se dac doar 1.4 mpi 75cp si cutiile acestor motoare care sunt si cele mai puturoase! ![]() 3 Mar 2010, 18:16: QUOTE(IRONICK @ 3 Mar 2010, 00:10) Este mare intradevar, dar trecerea de la cadrul 1:54 se face in doua locuri diferite. Nu stiu daca au stat sa calculeze, dar mie mi se pare ca mai mult pleaca de pe loc, decat urca in viteza. Nu se vede o continuitate a urmelor de la rotile din stanga. Se vede ca geamul lunetei este aburit dupa trecere. [attachmentid=1627598687] fratilor ce faceti studii de caz CE SE INTAMPLA , CE SE PUTEA INTAMPLA ? POATE CA ASA TREBUIA SA FIE ...SA SE DEA CAT MAI TARE IN EA SA SE VADA CA ESTE DUSTER ...adica PRAF sau este pentru teren (TARANA)... lasati-o in colo ca nu a patit nimic nici ea si se pare ca nici soferul ca vad ca a continuat drumul!!! ![]() This post has been edited by iepure79: 3 Mar 2010, 18:16 |
--------------------
dacia
logan
2006 uite s-a flatulat mireasa
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 3 Mar 2010, 16:17) eu stiam ca masinile prototip ca cea din filmulet sunt "non-vandabile" desi n-ar fi exclus avand in vedere faptul ca acum ceva vreme am avut ocazia sa vedem un Logan ph1 cu volan prototip de Duster ![]() LE: QUOTE(iepure79 @ 3 Mar 2010, 18:03) si firma de transport OMSAN de ce are in permanenta peste 30 de TIR-uri cu numere de TK si RO in parcarea aia imensa din Mioveni? aduc ciocolati si kukuruku din Turcia? ![]() Compania turca de logistica si transport Omsan a achizitionat la Mioveni un teren de 6,6 hectare 62_1.jpg QUOTE(iepure79 @ 3 Mar 2010, 18:03) ... lasati-o in colo ca nu a patit nimic nici ea si se pare ca nici soferul ca vad ca a continuat drumul!!! ia uite-te mai atent la filmulete si numara de cate ori apare masina curata ![]() PS: sau probabil o fi facut vre'un meserias o spalatorie auto prin padure ![]() This post has been edited by membru_DC: 3 Mar 2010, 18:56 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 03:25 |