DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

123 Pages « < 109 110 111 112 113 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noul vehicul de teren Dacia - Duster

caphonne
post 16 Jun 2010, 14:32
Post #3301

Membru autentic

Group: Members
From: Buc. Drumul taberei si Berceni

Mama cate discutii baieti ce joburi aveti voi ca vad ca stati bine rau cu timpul biggrin.gif .

--------------------
Dacia Supernova 2003 Rapsodie rosu imperial
Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 16 Jun 2010, 14:37
Post #3302

-

From: Romania

QUOTE(aphophis @ 16 Jun 2010, 15:28)
masina care a stat un an sau 2 pe stocul furnizorului
Pai un Tucson isi permite sa stea 2 ani in stoc ca nu se altereaza si nici nu rugineste, in schimb un Duster rugineste de cand iese pe poarta fabricii. Este o mica mare diferenta.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 14:39
Post #3303

Membru autentic

QUOTE(IRONICK @ 16 Jun 2010, 14:37)
Pai un Tucson isi permite sa stea 2 ani in stoc ca nu se altereaza si nici nu rugineste, in schimb un Duster rugineste de cand iese pe poarta fabricii. Este o mica mare diferenta.
*

daaaaaaaaa.. sigur ca da. E ca nou tucsonul ala, la tucson nu imbatranesc cauciucurile, plasticele etc deloc . Si nici nu pierzi cand vinzi o masina 2008 vs o masina 2010. icon_mrgreen.gif Iarasi trollezi aiurea wink.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
saddan
post 16 Jun 2010, 14:41
Post #3304

..........

From: Cluj-Napoca

Stimati tovarasi,
constat prin observatie ca laudati TUCSON-ul ca cum ati fi posesori de Tucson (desi nu sunteti). Inainte de a ridica in slavi modelul respectiv intrati pe:
http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showforum=12
si vedeti ce probleme au posesorii de Tucson (nu ce s-a auzit din povestile altora)
Asta pe de o parte.
Pe de alta parte balacariti Duster-ul ca cum ati fi posesori de Duster (desi nu sunteti) de parca ati aruncat banii pe fereastra (sau v-a fentat dealer-ul).
Vai ce plastice dragute are tucson-ul ohhhh dar ce oribile sunt cele de pe duster....
Se vede ca suntem romani.............

Cu bine tuturor (atat posesorilor de duster, aspirantilor cat si celorlalti)

--------------------
Dacia Logan Preferance/Duster Laureat 4X4 2005/2010 - cj yz msd/cj zy dsm
Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
+
jay333
post 16 Jun 2010, 14:42
Post #3305

Membru autentic

QUOTE(IRONICK @ 16 Jun 2010, 13:38)
Ti-am dat un exemplu mai devreme. Am mai dat si altele in alte posturi. Daca nu esti capabil sa intelegi si te repeti ca o moara stricata, nu am ce sa iti fac. Analize tehnice se fac pe bani grei, daca esti chiar asa de curios, plateste. Nu pe mine, sunt destule entitati pe internet care fac asta. Chiar daca as lucra la Dacia la economic, nu as scoate dovezi sa pun pe net cu pretul unui Duster pentru un anonim (ca sa nu zic nimeni) pe un forum.

Nu am nevoie de analize tehnice pentru ca nu eu mana... vorbesc de niste costuri fara a avea vreo dovada.

--------------------
. . .
+
PaulT
post 16 Jun 2010, 14:49
Post #3306

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(aphophis @ 16 Jun 2010, 15:28)
bre corect, da de ce compari un duster 4x4 dcu un tucson 4x2 ce a stat 10 ani pe stoc?  wink.gif oricum treaba ta daca ai da pe un 2wd 17.243 de euro + 1055 euro  adica 18.298 euro  radmasa.gif , masina care a stat un an sau 2 pe stocul furnizorului si nici nu e mai ieftina ca un duster 2wd diesel  icon_mrgreen.gif

cat despre 4x4 , sunt convins ca toti cei care pun 4x4 pe suv-uri sunt niste fraieri nu? inclusiv aia de la mitsubishi pe asx
*

Aia care pun de ce sa fie fraieri?? Daca se cere... de ce sa nu vanda. Eu ma refeream la cei care vor mortis 4x4 desi nu ies din oras cu ele, sau nu ies in general deloc de pe sosea... Si am specificat ca, mie personal, la clasa asta 4x4 nu mi se pare un "must have" din nici un punct de vedere. Il compar pentru ca desi e 4x2 este mai masina decat Duster. Si crede-ma ca nu sunt fan Hyundai si nici Dacia nu imi "pute". Am si eu un Logan si sunt foarte multumit de el. La banii dati pe el(8200EUR Laureate) a fost si inca este din punctul meu de vedere cea mai convenabila versiune de la Dacia. Duster nu merita banii, repet, in opinia mea. Daca versiunea full de 17600EUR era un maxim 15000, si versiunea configurata de tine era vreo 14.000 EUR poate ne apropiam de o realitate... Oricum, singura care poate m-ar fi interesat, dar nu la pretul actual ar fi fost duster 4x2 107 cp. Si conditiile de garantie sunt diferite la Hyundai...(repet , nu sunt fan sub nici o forma, il dau exemplu strict dpdv competitor pe piata).

caphonne- Eu sunt intr-un scurt concediu radmasa.gif

This post has been edited by PaulT: 16 Jun 2010, 14:52

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
IRONICK
post 16 Jun 2010, 14:49
Post #3307

-

QUOTE(saddan @ 16 Jun 2010, 15:41)
Se vede ca suntem romani.............
Tu de ce suferi pana la urma?

--------------------
+
caphonne
post 16 Jun 2010, 14:54
Post #3308

Membru autentic

From: Buc. Drumul taberei si Berceni

&feature=related

Un baiat care isi chinuie Tucsonul de fapt el este undeva la un gratar si considera ca , daca si-a bagat un pic masina in rau a facut offroad.
Poate si el dar este scump mult prea scump...

This post has been edited by caphonne: 16 Jun 2010, 14:55

--------------------
Dacia Supernova 2003 Rapsodie rosu imperial
Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 15:02
Post #3309

Membru autentic

QUOTE(PaulT @ 16 Jun 2010, 14:49)
Aia care pun de ce sa fie fraieri?? Daca se cere... de ce sa nu vanda. Eu ma refeream la cei care vor mortis 4x4 desi nu ies din oras cu ele, sau nu ies in general deloc de pe sosea... Si am specificat ca, mie personal, la clasa asta 4x4 nu mi se pare un "must have" din nici un punct de vedere. Il compar pentru ca desi e 4x2 este mai masina decat Duster. Si crede-ma ca nu sunt fan Hyundai si nici Dacia nu imi "pute". Am si eu un Logan si sunt foarte multumit de el. La banii dati pe el(8200EUR Laureate) a fost si inca este din punctul meu de vedere cea mai convenabila versiune de la Dacia. Duster nu merita banii, repet, in opinia mea. Daca versiunea full de 17600EUR era un maxim 15000, si versiunea configurata de tine era vreo 14.000 EUR poate ne apropiam de o realitate... Oricum, singura care poate m-ar fi interesat, dar nu la pretul actual ar fi fost duster 4x2 107 cp. Si conditiile de garantie sunt diferite la Hyundai...(repet , nu sunt fan sub nici o forma, il dau exemplu strict dpdv competitor pe piata).

caphonne- Eu sunt intr-un scurt concediu  radmasa.gif
*

e mai masina pe naiba. Tucsonul si santa fe sunt singurele suv-uri la care am auzit de faptul ca daca iti pui masina cu o roata pe bordura si una pe drum, nu mai poti sa inchizi haionul. wink.gif Cat despre cine cum merita banii.. sigur ca da, o masina veche de un an , 2wd , euro4 , cu probleme la torsionarea caroseriei isi merita mai mult banii decat un duster nou, 4wd , euro5 nou. wink.gif mai ales ca dusterul iese si mai ieftin ca tucsonul matalutza

This post has been edited by aphophis: 16 Jun 2010, 15:02

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
saddan
post 16 Jun 2010, 15:10
Post #3310

..........

QUOTE(IRONICK @ 16 Jun 2010, 14:49)
Tu de ce suferi pana la urma?
*

Ironick in general sau in particular intrebi?
Ca daca ma intrebi in general raspunsul este simplu: prostia care ma inconjoara imi da dureri de cap.
Daca ma intrebi la nivel particular raspunsul e la fel de simplu: nu sunt inca proprietar de Duster desi astept cu interes inca 3 saptamani.

Cu bine

--------------------
+
IRONICK
post 16 Jun 2010, 15:21
Post #3311

-

Si crezi ca intereseaza pe cineva ca esti tu proprietar de Duster? Sa nu uiti sa ii pui si la semnatura ceva cu prosti, se poarta pe forumuri.
Te intreb pentru ca in loc sa ataci ideile, tu te legi de oameni. Si nu este prima data cand in loc sa spui ceva concret, ii dai inainte cu posesorii de Duster. S anu uiti sa ne amintesti cand iti vine masina, multi vor sa atinga un posesor de duster.

This post has been edited by IRONICK: 16 Jun 2010, 15:23

--------------------
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 15:24
Post #3312

Membru autentic

da, dar el a dat banii pe duster, facand probabil un tur sa vada ce ofera concurenta, analizand concurenta.. smile.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
PaulT
post 16 Jun 2010, 15:28
Post #3313

Membru autentic

caphonne - De mult nu am mai ras asa... radmasa.gif radmasa.gif . Vai de capul lui de sofer de duminica....

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
saddan
post 16 Jun 2010, 15:31
Post #3314

..........

IRONICK probabil crezi ca ce ai spus este spiritual si original......
Daca tot e sa ma repet sa fie:
Ia spune-mi matale cum se numeste topicul asta? Nu cumva "Noul vehicul de teren Dacia - Duster"? Nu ar trebui sa se discute despre Duster? Nu e asa ca pentru vs-uri este un alt topic dedicat? Pe acel topic ar trebui sa se discute despre duster versus orice altceva (inclusiv Tucson)?
Ia spune-mi daca gresesc, asta ca sa nu mai spui ca atac oameni si nu idei.
Atata timp, repet ceea ce am mai afirmat deja, cat postez aiurea fara legatura cu topicul respectiv pot sa trag doar 2 concluzii:
1. scriu pentru ca am invatat sa tastez iar daca pot fi gigi contra cu atat mai bine
2. scriu pentru ca nu stiu sa citesc in ce topic ma aflu

Cat despre venirea Duster-ului proprietate personala stai tiptil ca o sa fii primul pe care o sa il anunt, nu de alta dar sa poti sa ma atingi (daca promiti ca nu deschizi gura)

Cu bine

P.S.: aphophis daca despre mie era vorba in post-ul tau iaca raspunsul:
Mi-am luat Duster pentru ca nu imi permit un X6, sau un RAV4. Cat despre analiza pietei/concurentei nu vreau sa intru in detalii. Dar cel care spune: hmmm decat sa dau 15000 pe un duster mai bine pun inca 3 000 si iau tucson fie este ipocrit fie nu are bani nici de Dacia SuperNova

This post has been edited by saddan: 16 Jun 2010, 15:36

--------------------
+
IRONICK
post 16 Jun 2010, 18:03
Post #3315

-

QUOTE(saddan @ 5 May 2010, 16:13)
N-am dorinte, idealuri, refulari, ostracizari
*
Ce ai spus aici este exact invers, tu suferi, iar modul de raspuns este doar atacul la persona. Tu esti gigi contra ca asa se poarta, nu pentru ca ai si argumente. Lumea a inteles, ti-am comandat Duster. Este afacerea secolului, trebuie sa afle toata lumea cum ti-ai cumparat tu masina.

QUOTE(saddan @ 5 May 2010, 17:13)
eu am comandat-o, a mea e deja pe trailer. Dar de ce sa nu vedem cat de acri sunt strugurii?
*
QUOTE(saddan @ 6 May 2010, 09:50)
Inca o data, lasati offtopic-ul balta. Discutiile legate de piata concurentiala se gasesc pe alte forumuri.
BTW: v-ati comandat DUSTER?! Si nu ne spuneti si noua?  Daca nu v-ati comandat, nu mai avem ce discuta in acest topic.
*
QUOTE(saddan @ 6 May 2010, 15:05)
Nu baiete, spun ca acest topic se numeste "Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti". Cei alfabetizati stiu ce inseamna. Ceilalti, daca nu si-au comandat tractor de fitze nu au ce sa posteze in topicul acesta. Explicatie titlu topic pe intelesul tuturor: Ai facut comanda de tractor? Spui scurt si concis ce ti-ai comandat si cand se estimeaza sa il primesti. Nu ai facut comanda? Te abtii sau postezi in alta parte.
Dar ce sa faci... noi romanii postam (aberam) peste tot numai sa ne dam cu presupusa
*
QUOTE(saddan @ 6 May 2010, 15:11)
Baiete, ti-am raspuns in alt topic care e diferenta dintre on-topic si off-topic. In acest topic nu ma intrebi pe mine de ce dau 15000 pe fitze... eventual iti exprimi o parere personala daca vrei duster sau nu. Punct.
*
QUOTE(saddan @ 3 Jun 2010, 15:52)
Fiecare are dreptul la o parere proprie..... atata timp cat nu jigneste inteligenta celor care si-au comandat deja Duster
*
QUOTE(saddan @ 11 Jun 2010, 19:24)
In alta ordine de idei raman la parerea mea ca suntem prea saraci sa luam ce arunca altii. De altfel s-a mai spus pe aici ca fiecare e liber sa faca cu banii proprii ce doreste atata timp cat nu incearca sa convinga pe altii ca afacerea pe care a facut-o e marfa
*

--------------------
+
PaulT
post 16 Jun 2010, 18:36
Post #3316

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 16 Jun 2010, 16:02)
e mai masina pe naiba. Tucsonul si santa fe sunt singurele suv-uri la care am auzit de faptul ca daca iti pui masina cu o roata pe bordura si una pe drum, nu mai poti sa inchizi haionul. wink.gif Cat despre cine cum merita banii.. sigur ca da, o masina veche de un an , 2wd , euro4 , cu probleme la torsionarea caroseriei isi merita mai mult banii decat un duster nou, 4wd , euro5 nou.  wink.gif  mai ales ca dusterul iese si mai ieftin ca tucsonul matalutza
*

Eu am mers cu amandoua... Te-as sfatui sa faci la fel si sa vorbim dupa. Si, repet, nu vreau sa spun ca Duster este o masina proasta, ci doar ca saltul de pret nu reflecta si saltul de calitate.

--------------------
+
bradone
post 16 Jun 2010, 18:41
Post #3317

Membru autentic

QUOTE(PaulT @ 16 Jun 2010, 15:49)
. Si conditiile de garantie sunt diferite la Hyundai...(repet , nu sunt fan sub nici o forma, il dau exemplu strict dpdv competitor pe piata).

in pasaportul de service hyundai se specifica ca ambreiajul nu face obiectul garantiei ( e considerat consumabila ) si se pare ca tucsonul cam are probleme la acest capitol; si nu numai tucsonul, eu posed un i10, are 25000km si deja ma pregatesc sa bag mana in buzunar pt ambreiaj, deci garantia aia de 7 ani e mai mult gargara, piesele care sunt mai slabe sunt scoase din garantie

http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=6323

--------------------
skoda octavia II 2008
+
PaulT
post 16 Jun 2010, 19:02
Post #3318

Membru autentic

Daca la demontare discul prezinta urme de patinaj si incins(albastrit) orice producator va pune posesorul sa plateasca schimbarea invocand utilizarea defectuoasa. Daca prezinta probleme de fabricatie nu au cum sa refuze schimbare pe garantie. Daca nu percuteaza, ANPC...

--------------------
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 19:07
Post #3319

Membru autentic

hyundai are o gramada de probleme de fabricatie. Incepand cu amortizoarele si coloanele de directie de pe accent, continuand cu problemele cu torsionarea caroseriei de la tucson sau santa fe , cu ambreiajele sub dimensionate si tot asa smile.gif ca sa nu mai zic de preturile mari din reprezentante

This post has been edited by aphophis: 16 Jun 2010, 19:07

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
vijelie
post 16 Jun 2010, 19:30
Post #3320

membru violet

Corect, atelierele Dacia in schimb sunt pline de clienti care isi fac reviziile (mai ales aia scumpa, cu distributia) cu piesele cumparate din service. Da' pline ochi, nu asa. icon_mrgreen.gif

Ontopic: Dusterul e bun in primul rand fiindca se face in Romania.

This post has been edited by vijelie: 16 Jun 2010, 19:31

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
mihaianti
post 16 Jun 2010, 19:41
Post #3321

Membru incepator

fetelor nu va mai certati , am 1500 km cu dusteru si sunt multumit ,la bani care i-am dat face exact ce ma asteptam .Nu e masina de teren cum ar vrea unii dar merge in weekend sa o scoti pe un deal fara sa-ti freci burta de pamant.

This post has been edited by mihaianti: 16 Jun 2010, 19:41

--------------------
logan si duster dacia 2010 - b-50-uuu
+
CGDBZ
post 16 Jun 2010, 19:44
Post #3322

Membru autentic

From: BZ

"sa o scoti pe un deal fara sa-ti freci burta de pamant" , exact asta imi trebuie si mie , nici macar nu am nevoie de 4Ś4.

--------------------
- - -
+
PaulT
post 16 Jun 2010, 19:58
Post #3323

Membru autentic

De asta tot spun si eu ca nu e necesar 4x4 pe genul asta de masina... 4x2 este suficient.

--------------------
+
Manuel
post 16 Jun 2010, 20:00
Post #3324

Membru autentic

From: VASLUI

4x4 e binevenit iarna si in general in conditii de aderenta scazuta, nu-i musai sa iesi in offroad ca sa-ti trebuiasca. In caz de buget limitat, cred ca si 4x2 se descurca onorabil, cu conditia sa o incalti adecvat si sa nu-i ceri mai mult decat poate.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
PaulT
post 16 Jun 2010, 20:11
Post #3325

Membru autentic

Cu masina incaltata corespunzator nu am avut niciodata nici o problema cu 4x2. Indiferent de cat de dura a fost iarna.

--------------------
+
lau2010
post 16 Jun 2010, 23:21
Post #3326

Membru incepator

wow, chiar aveti timp de pierdut cu cearta asta inutila. Btw cei care considera/stiu ca Dacia are marja de profit 50% la Duster nu ar trebui sa se planga pe forum ci sa cumpere actiuni Reno. Nu glumesc.

Si din punct de vedere tehnic nu inteleg de ce IRONIK se asteapta sa gaseasca pe Duster solutii de ultima ora. Sincer pe mine ma intereseaza in primul rand fiabilitatea, partea de usability e pe planul doi. Iar ce numiti voi "calitatea materialelor" o sa ma intereseze cand imi comand primul iaht.

--------------------
Ford Focus 2006 - xx
+
IRONICK
post 16 Jun 2010, 23:46
Post #3327

-

QUOTE(lau2010 @ 17 Jun 2010, 00:21)
Si din punct de vedere tehnic nu inteleg de ce IRONIK se asteapta sa gaseasca pe Duster solutii de ultima ora.
Unde am cerut eu undeva tehnologie de ultima ora? Intr-o discutie mai veche cand glumeam despre posibilitatea reglajului la bratele de pe puntea spate, cineva a sarit sa ia apararea reglajului cu saibe ca este ieftin. Era exact pe dos, se gaseste pe toate masinile pentru ca este eficient si simplu. Nu l-am mai vazut pe forum de atunci, probabil sarcina de serviciu nu mai exista. Si sunt destule exemple referitoare la ce nu se gaseste pe Duster si se poate implementa ieftin. Dar nu se doreste.
QUOTE(lau2010 @ 17 Jun 2010, 00:21)
Iar ce numiti voi "calitatea materialelor" o sa ma intereseze cand imi comand primul iaht.
Nu voi, singurul care o tine in sus cu calitatea materialelor este afofis.

Referitor la actiuni, cine mai are loc de 99,42% cat are Renault? Mai demult sustineau ca ii preocupa sa aiba un cash flow-ul pozitiv.

Automobile Dacia va acorda dividende în acest an, pentru prima dată de când grupul Renault a preluat uzina de la Mioveni, în 1999, valoarea profitului repartizat acționarilor fiind de 156 milioane de lei.
Valoarea totală a dividendelor care vor fi distribuite acționarilor reprezintă 67,8% din profitul companiei, care s-a ridicat anul trecut la 230 milioane lei, cu 3,7% mai mult față de 2008.
Renault deține 99,42% din acțiunile Dacia, astfel că va primi dividende de 155,1 milioane lei.
Compania va constitui din profitul de anul trecut rezerve de 56,8 milioane lei, iar 17,3 milioane de lei vor fi repartizate pentru participarea salariaților la profit.
Automobile Dacia a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri 9 miliarde de lei (aproximativ 2,1 miliarde euro), în creștere cu 17,8% față de nivelul de 7,64 miliarde lei obținut în 2008.

This post has been edited by IRONICK: 16 Jun 2010, 23:57

--------------------
+
saddan
post 17 Jun 2010, 08:37
Post #3328

..........

IRONICK ai muncit ceva sa cauti post-urile alea. Ai vreme, ce sa spun, felicitari.
Mult ai scris si ai citat dar ai omis un amanunt esential.
Sa raspunzi la intrebarile ontopic pe care le-am formulat.
Sau ce este ontopic nu se discuta aici (ca noi atacam ideile nu oamenii, n-are a face ca e on sau oftopic, musai trebuie sa combatem). Mai mult cautarea comprehensiva pe care ai facut-o denota altceva (nu spun ce, deoarece 1. ar fi oftopic dupa cum am mai spus 2. as fi acuzat iar ca atac omul nu ideea)

Aaaa si nu ma pot abtine sa nu citez din IRONICK: "Ce ai spus aici este exact invers, tu suferi, iar modul de raspuns este doar atacul la persona."

IRONICK cand faci o afirmatie de genul "..tu suferi.." este un atac la persoana si nu la idee, asta ca sa fie clara diferenta dintre cele 2 situatii......

mihaianti daca ai Duster nu ai ce cauta aici, nu vezi ca noi avem alte preocupari, frustrari, ostracizari?
Acum serios vorbind, mihaianti, felicitari si sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente.

Cu bine

This post has been edited by saddan: 17 Jun 2010, 08:45

--------------------
+
Squirrel
post 17 Jun 2010, 08:55
Post #3329

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

No, dar mie-mi sună așa: Profit de 230 milioane lei raportat la o cifră de afaceri de 9 miliarde de lei => 2,(5)% marjă de profit.

--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
aphophis
post 17 Jun 2010, 09:00
Post #3330

Membru autentic

nenorocitii , sug sangele poporului laugh.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
123 Pages « < 109 110 111 112 113 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 20:30
Forum Renault