Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
caphonne |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(aphophis @ 16 Jun 2010, 15:28) masina care a stat un an sau 2 pe stocul furnizorului Pai un Tucson isi permite sa stea 2 ani in stoc ca nu se altereaza si nici nu rugineste, in schimb un Duster rugineste de cand iese pe poarta fabricii. Este o mica mare diferenta. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Jun 2010, 14:37) Pai un Tucson isi permite sa stea 2 ani in stoc ca nu se altereaza si nici nu rugineste, in schimb un Duster rugineste de cand iese pe poarta fabricii. Este o mica mare diferenta. daaaaaaaaa.. sigur ca da. E ca nou tucsonul ala, la tucson nu imbatranesc cauciucurile, plasticele etc deloc . Si nici nu pierzi cand vinzi o masina 2008 vs o masina 2010. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stimati tovarasi,
constat prin observatie ca laudati TUCSON-ul ca cum ati fi posesori de Tucson (desi nu sunteti). Inainte de a ridica in slavi modelul respectiv intrati pe: http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showforum=12 si vedeti ce probleme au posesorii de Tucson (nu ce s-a auzit din povestile altora) Asta pe de o parte. Pe de alta parte balacariti Duster-ul ca cum ati fi posesori de Duster (desi nu sunteti) de parca ati aruncat banii pe fereastra (sau v-a fentat dealer-ul). Vai ce plastice dragute are tucson-ul ohhhh dar ce oribile sunt cele de pe duster.... Se vede ca suntem romani............. Cu bine tuturor (atat posesorilor de duster, aspirantilor cat si celorlalti) |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Jun 2010, 13:38) Ti-am dat un exemplu mai devreme. Am mai dat si altele in alte posturi. Daca nu esti capabil sa intelegi si te repeti ca o moara stricata, nu am ce sa iti fac. Analize tehnice se fac pe bani grei, daca esti chiar asa de curios, plateste. Nu pe mine, sunt destule entitati pe internet care fac asta. Chiar daca as lucra la Dacia la economic, nu as scoate dovezi sa pun pe net cu pretul unui Duster pentru un anonim (ca sa nu zic nimeni) pe un forum. Nu am nevoie de analize tehnice pentru ca nu eu mana... vorbesc de niste costuri fara a avea vreo dovada. |
--------------------
.
.
.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 16 Jun 2010, 15:28) bre corect, da de ce compari un duster 4x4 dcu un tucson 4x2 ce a stat 10 ani pe stoc? ![]() ![]() ![]() cat despre 4x4 , sunt convins ca toti cei care pun 4x4 pe suv-uri sunt niste fraieri nu? inclusiv aia de la mitsubishi pe asx Aia care pun de ce sa fie fraieri?? Daca se cere... de ce sa nu vanda. Eu ma refeream la cei care vor mortis 4x4 desi nu ies din oras cu ele, sau nu ies in general deloc de pe sosea... Si am specificat ca, mie personal, la clasa asta 4x4 nu mi se pare un "must have" din nici un punct de vedere. Il compar pentru ca desi e 4x2 este mai masina decat Duster. Si crede-ma ca nu sunt fan Hyundai si nici Dacia nu imi "pute". Am si eu un Logan si sunt foarte multumit de el. La banii dati pe el(8200EUR Laureate) a fost si inca este din punctul meu de vedere cea mai convenabila versiune de la Dacia. Duster nu merita banii, repet, in opinia mea. Daca versiunea full de 17600EUR era un maxim 15000, si versiunea configurata de tine era vreo 14.000 EUR poate ne apropiam de o realitate... Oricum, singura care poate m-ar fi interesat, dar nu la pretul actual ar fi fost duster 4x2 107 cp. Si conditiile de garantie sunt diferite la Hyundai...(repet , nu sunt fan sub nici o forma, il dau exemplu strict dpdv competitor pe piata). caphonne- Eu sunt intr-un scurt concediu ![]() This post has been edited by PaulT: 16 Jun 2010, 14:52 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(saddan @ 16 Jun 2010, 15:41) Se vede ca suntem romani............. Tu de ce suferi pana la urma? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Un baiat care isi chinuie Tucsonul de fapt el este undeva la un gratar si considera ca , daca si-a bagat un pic masina in rau a facut offroad. Poate si el dar este scump mult prea scump... This post has been edited by caphonne: 16 Jun 2010, 14:55 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(PaulT @ 16 Jun 2010, 14:49) Aia care pun de ce sa fie fraieri?? Daca se cere... de ce sa nu vanda. Eu ma refeream la cei care vor mortis 4x4 desi nu ies din oras cu ele, sau nu ies in general deloc de pe sosea... Si am specificat ca, mie personal, la clasa asta 4x4 nu mi se pare un "must have" din nici un punct de vedere. Il compar pentru ca desi e 4x2 este mai masina decat Duster. Si crede-ma ca nu sunt fan Hyundai si nici Dacia nu imi "pute". Am si eu un Logan si sunt foarte multumit de el. La banii dati pe el(8200EUR Laureate) a fost si inca este din punctul meu de vedere cea mai convenabila versiune de la Dacia. Duster nu merita banii, repet, in opinia mea. Daca versiunea full de 17600EUR era un maxim 15000, si versiunea configurata de tine era vreo 14.000 EUR poate ne apropiam de o realitate... Oricum, singura care poate m-ar fi interesat, dar nu la pretul actual ar fi fost duster 4x2 107 cp. Si conditiile de garantie sunt diferite la Hyundai...(repet , nu sunt fan sub nici o forma, il dau exemplu strict dpdv competitor pe piata). caphonne- Eu sunt intr-un scurt concediu ![]() e mai masina pe naiba. Tucsonul si santa fe sunt singurele suv-uri la care am auzit de faptul ca daca iti pui masina cu o roata pe bordura si una pe drum, nu mai poti sa inchizi haionul. ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 16 Jun 2010, 15:02 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Jun 2010, 14:49) Ironick in general sau in particular intrebi? Ca daca ma intrebi in general raspunsul este simplu: prostia care ma inconjoara imi da dureri de cap. Daca ma intrebi la nivel particular raspunsul e la fel de simplu: nu sunt inca proprietar de Duster desi astept cu interes inca 3 saptamani. Cu bine |
--------------------
Dacia
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si crezi ca intereseaza pe cineva ca esti tu proprietar de Duster? Sa nu uiti sa ii pui si la semnatura ceva cu prosti, se poarta pe forumuri.
Te intreb pentru ca in loc sa ataci ideile, tu te legi de oameni. Si nu este prima data cand in loc sa spui ceva concret, ii dai inainte cu posesorii de Duster. S anu uiti sa ne amintesti cand iti vine masina, multi vor sa atinga un posesor de duster. This post has been edited by IRONICK: 16 Jun 2010, 15:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
da, dar el a dat banii pe duster, facand probabil un tur sa vada ce ofera concurenta, analizand concurenta..
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
caphonne - De mult nu am mai ras asa...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
saddan |
![]()
|
IRONICK probabil crezi ca ce ai spus este spiritual si original......
Daca tot e sa ma repet sa fie: Ia spune-mi matale cum se numeste topicul asta? Nu cumva "Noul vehicul de teren Dacia - Duster"? Nu ar trebui sa se discute despre Duster? Nu e asa ca pentru vs-uri este un alt topic dedicat? Pe acel topic ar trebui sa se discute despre duster versus orice altceva (inclusiv Tucson)? Ia spune-mi daca gresesc, asta ca sa nu mai spui ca atac oameni si nu idei. Atata timp, repet ceea ce am mai afirmat deja, cat postez aiurea fara legatura cu topicul respectiv pot sa trag doar 2 concluzii: 1. scriu pentru ca am invatat sa tastez iar daca pot fi gigi contra cu atat mai bine 2. scriu pentru ca nu stiu sa citesc in ce topic ma aflu Cat despre venirea Duster-ului proprietate personala stai tiptil ca o sa fii primul pe care o sa il anunt, nu de alta dar sa poti sa ma atingi (daca promiti ca nu deschizi gura) Cu bine P.S.: aphophis daca despre mie era vorba in post-ul tau iaca raspunsul: Mi-am luat Duster pentru ca nu imi permit un X6, sau un RAV4. Cat despre analiza pietei/concurentei nu vreau sa intru in detalii. Dar cel care spune: hmmm decat sa dau 15000 pe un duster mai bine pun inca 3 000 si iau tucson fie este ipocrit fie nu are bani nici de Dacia SuperNova This post has been edited by saddan: 16 Jun 2010, 15:36 |
--------------------
Dacia
2005/2010
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(saddan @ 5 May 2010, 16:13) Ce ai spus aici este exact invers, tu suferi, iar modul de raspuns este doar atacul la persona. Tu esti gigi contra ca asa se poarta, nu pentru ca ai si argumente. Lumea a inteles, ti-am comandat Duster. Este afacerea secolului, trebuie sa afle toata lumea cum ti-ai cumparat tu masina.QUOTE(saddan @ 5 May 2010, 17:13) QUOTE(saddan @ 6 May 2010, 09:50) Inca o data, lasati offtopic-ul balta. Discutiile legate de piata concurentiala se gasesc pe alte forumuri. BTW: v-ati comandat DUSTER?! Si nu ne spuneti si noua? Daca nu v-ati comandat, nu mai avem ce discuta in acest topic. QUOTE(saddan @ 6 May 2010, 15:05) Nu baiete, spun ca acest topic se numeste "Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti". Cei alfabetizati stiu ce inseamna. Ceilalti, daca nu si-au comandat tractor de fitze nu au ce sa posteze in topicul acesta. Explicatie titlu topic pe intelesul tuturor: Ai facut comanda de tractor? Spui scurt si concis ce ti-ai comandat si cand se estimeaza sa il primesti. Nu ai facut comanda? Te abtii sau postezi in alta parte. Dar ce sa faci... noi romanii postam (aberam) peste tot numai sa ne dam cu presupusa QUOTE(saddan @ 6 May 2010, 15:11) Baiete, ti-am raspuns in alt topic care e diferenta dintre on-topic si off-topic. In acest topic nu ma intrebi pe mine de ce dau 15000 pe fitze... eventual iti exprimi o parere personala daca vrei duster sau nu. Punct. QUOTE(saddan @ 3 Jun 2010, 15:52) Fiecare are dreptul la o parere proprie..... atata timp cat nu jigneste inteligenta celor care si-au comandat deja Duster QUOTE(saddan @ 11 Jun 2010, 19:24) In alta ordine de idei raman la parerea mea ca suntem prea saraci sa luam ce arunca altii. De altfel s-a mai spus pe aici ca fiecare e liber sa faca cu banii proprii ce doreste atata timp cat nu incearca sa convinga pe altii ca afacerea pe care a facut-o e marfa |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
PaulT |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 16 Jun 2010, 16:02) e mai masina pe naiba. Tucsonul si santa fe sunt singurele suv-uri la care am auzit de faptul ca daca iti pui masina cu o roata pe bordura si una pe drum, nu mai poti sa inchizi haionul. ![]() ![]() Eu am mers cu amandoua... Te-as sfatui sa faci la fel si sa vorbim dupa. Si, repet, nu vreau sa spun ca Duster este o masina proasta, ci doar ca saltul de pret nu reflecta si saltul de calitate. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
QUOTE(PaulT @ 16 Jun 2010, 15:49) . Si conditiile de garantie sunt diferite la Hyundai...(repet , nu sunt fan sub nici o forma, il dau exemplu strict dpdv competitor pe piata). in pasaportul de service hyundai se specifica ca ambreiajul nu face obiectul garantiei ( e considerat consumabila ) si se pare ca tucsonul cam are probleme la acest capitol; si nu numai tucsonul, eu posed un i10, are 25000km si deja ma pregatesc sa bag mana in buzunar pt ambreiaj, deci garantia aia de 7 ani e mai mult gargara, piesele care sunt mai slabe sunt scoase din garantie http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=6323 |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
PaulT |
![]()
|
Daca la demontare discul prezinta urme de patinaj si incins(albastrit) orice producator va pune posesorul sa plateasca schimbarea invocand utilizarea defectuoasa. Daca prezinta probleme de fabricatie nu au cum sa refuze schimbare pe garantie. Daca nu percuteaza, ANPC...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
hyundai are o gramada de probleme de fabricatie. Incepand cu amortizoarele si coloanele de directie de pe accent, continuand cu problemele cu torsionarea caroseriei de la tucson sau santa fe , cu ambreiajele sub dimensionate si tot asa
![]() This post has been edited by aphophis: 16 Jun 2010, 19:07 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, atelierele Dacia in schimb sunt pline de clienti care isi fac reviziile (mai ales aia scumpa, cu distributia) cu piesele cumparate din service. Da' pline ochi, nu asa.
![]() Ontopic: Dusterul e bun in primul rand fiindca se face in Romania. This post has been edited by vijelie: 16 Jun 2010, 19:31 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mihaianti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 24 March 09 ![]() |
fetelor nu va mai certati , am 1500 km cu dusteru si sunt multumit ,la bani care i-am dat face exact ce ma asteptam .Nu e masina de teren cum ar vrea unii dar merge in weekend sa o scoti pe un deal fara sa-ti freci burta de pamant.
This post has been edited by mihaianti: 16 Jun 2010, 19:41 |
--------------------
logan si duster
dacia
2010
- b-50-uuu
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
"sa o scoti pe un deal fara sa-ti freci burta de pamant" , exact asta imi trebuie si mie , nici macar nu am nevoie de 4Ś4.
|
--------------------
-
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
De asta tot spun si eu ca nu e necesar 4x4 pe genul asta de masina... 4x2 este suficient.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
4x4 e binevenit iarna si in general in conditii de aderenta scazuta, nu-i musai sa iesi in offroad ca sa-ti trebuiasca. In caz de buget limitat, cred ca si 4x2 se descurca onorabil, cu conditia sa o incalti adecvat si sa nu-i ceri mai mult decat poate.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
PaulT |
![]()
|
Cu masina incaltata corespunzator nu am avut niciodata nici o problema cu 4x2. Indiferent de cat de dura a fost iarna.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
lau2010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 June 10 ![]() |
wow, chiar aveti timp de pierdut cu cearta asta inutila. Btw cei care considera/stiu ca Dacia are marja de profit 50% la Duster nu ar trebui sa se planga pe forum ci sa cumpere actiuni Reno. Nu glumesc.
Si din punct de vedere tehnic nu inteleg de ce IRONIK se asteapta sa gaseasca pe Duster solutii de ultima ora. Sincer pe mine ma intereseaza in primul rand fiabilitatea, partea de usability e pe planul doi. Iar ce numiti voi "calitatea materialelor" o sa ma intereseze cand imi comand primul iaht. |
--------------------
Ford
Focus
2006
- xx
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(lau2010 @ 17 Jun 2010, 00:21) Si din punct de vedere tehnic nu inteleg de ce IRONIK se asteapta sa gaseasca pe Duster solutii de ultima ora. Unde am cerut eu undeva tehnologie de ultima ora? Intr-o discutie mai veche cand glumeam despre posibilitatea reglajului la bratele de pe puntea spate, cineva a sarit sa ia apararea reglajului cu saibe ca este ieftin. Era exact pe dos, se gaseste pe toate masinile pentru ca este eficient si simplu. Nu l-am mai vazut pe forum de atunci, probabil sarcina de serviciu nu mai exista. Si sunt destule exemple referitoare la ce nu se gaseste pe Duster si se poate implementa ieftin. Dar nu se doreste.QUOTE(lau2010 @ 17 Jun 2010, 00:21) Iar ce numiti voi "calitatea materialelor" o sa ma intereseze cand imi comand primul iaht. Nu voi, singurul care o tine in sus cu calitatea materialelor este afofis.Referitor la actiuni, cine mai are loc de 99,42% cat are Renault? Mai demult sustineau ca ii preocupa sa aiba un cash flow-ul pozitiv. QUOTE Automobile Dacia va acorda dividende în acest an, pentru prima dată de când grupul Renault a preluat uzina de la Mioveni, în 1999, valoarea profitului repartizat acționarilor fiind de 156 milioane de lei. Valoarea totală a dividendelor care vor fi distribuite acționarilor reprezintă 67,8% din profitul companiei, care s-a ridicat anul trecut la 230 milioane lei, cu 3,7% mai mult față de 2008. Renault deține 99,42% din acțiunile Dacia, astfel că va primi dividende de 155,1 milioane lei. Compania va constitui din profitul de anul trecut rezerve de 56,8 milioane lei, iar 17,3 milioane de lei vor fi repartizate pentru participarea salariaților la profit. Automobile Dacia a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri 9 miliarde de lei (aproximativ 2,1 miliarde euro), în creștere cu 17,8% față de nivelul de 7,64 miliarde lei obținut în 2008. This post has been edited by IRONICK: 16 Jun 2010, 23:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
saddan |
![]()
|
IRONICK ai muncit ceva sa cauti post-urile alea. Ai vreme, ce sa spun, felicitari.
Mult ai scris si ai citat dar ai omis un amanunt esential. Sa raspunzi la intrebarile ontopic pe care le-am formulat. Sau ce este ontopic nu se discuta aici (ca noi atacam ideile nu oamenii, n-are a face ca e on sau oftopic, musai trebuie sa combatem). Mai mult cautarea comprehensiva pe care ai facut-o denota altceva (nu spun ce, deoarece 1. ar fi oftopic dupa cum am mai spus 2. as fi acuzat iar ca atac omul nu ideea) Aaaa si nu ma pot abtine sa nu citez din IRONICK: "Ce ai spus aici este exact invers, tu suferi, iar modul de raspuns este doar atacul la persona." IRONICK cand faci o afirmatie de genul "..tu suferi.." este un atac la persoana si nu la idee, asta ca sa fie clara diferenta dintre cele 2 situatii...... mihaianti daca ai Duster nu ai ce cauta aici, nu vezi ca noi avem alte preocupari, frustrari, ostracizari? Acum serios vorbind, mihaianti, felicitari si sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente. Cu bine This post has been edited by saddan: 17 Jun 2010, 08:45 |
--------------------
Dacia
2005/2010
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
No, dar mie-mi sună așa: Profit de 230 milioane lei raportat la o cifră de afaceri de 9 miliarde de lei => 2,(5)% marjă de profit.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
aphophis |
![]()
|
nenorocitii , sug sangele poporului
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:30 |