Ce halim.., Rubrica dedicata E-urilor
![]() ![]() ![]() |
Ce halim.., Rubrica dedicata E-urilor
IsNa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
IsNA - faina integrala exista si la noi, a cumparat nevasta-mea. Parca de la Plafar, da' nu sunt sigur. Si nu e deloc scumpa.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
aaaa...de unde masina de facut paine?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Metro, Selgros, 2 -2,5 milioane
Un pic cam scumpa pentru cat stie |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si....cam care e spilul...cate paini face alea alea.....e "complicat" de folosit?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Au fost la promotie de Craciun, Carfur (Orhideea); o prezenta bucatarul ala ratat "Petrisor";
Nu parea mare scofala, un fel de oala minune, genul tu bagi in ea si face restul ![]() Face o paine odata. Crerd ca face si cozonac ! This post has been edited by costi: 7 Apr 2005, 17:21 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vv @ 7 Apr 2005, 18:04) IsNA - faina integrala exista si la noi, a cumparat nevasta-mea. Parca de la Plafar, da' nu sunt sigur. Si nu e deloc scumpa. Da! Am gasit si eu faina de ovas. Hmm, are gust bun in paine... Mai trebuie sa caut si altele... Alta intrebare: Ce-i cu MDM-urile? Inteleg ca e carne dezosata cu masini. Si ce daca? E (sau a fost intr-o perioada) mare tam-tam pe tema asta. Totusi, care-i buba daca-i dezosata mecanic? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Buba este ca se mai taie si bucatele de oase, foarte fine, ce pot sparge dinti/ramane in gat/perfora intestine etc
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(IsNa @ 7 Apr 2005, 16:02) (Sa nu credeti ca e facuta din faina, apa, drojdie si sare, cum povesteau bunicii ) Ma duc sa-i spun si lu' tata chestia asta, ca el nu stie si o face tot din "faina, apa, drojdie si sare". ![]() Dreptu-i ca din faina de-aia superprocesata, ca daca o face din faina integrala n-o mai cumpara nimeni, ca nu ramane destul de alba. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(Liviu M @ 12 Apr 2005, 16:12) Ma duc sa-i spun si lu' tata chestia asta, ca el nu stie si o face tot din "faina, apa, drojdie si sare". ![]() Dreptu-i ca din faina de-aia superprocesata, ca daca o face din faina integrala n-o mai cumpara nimeni, ca nu ramane destul de alba. Aaaa... From: Germania ??? Asa se explica. Pe la voi mai exista si legi in industria alimentara. Lucky you! ![]() Cu painea integrala, intr-adevar, (in Romania) nu ti-o cumpara nimeni. "Painea neagra e pentru saraci".. Pai da, noi suntem bogati ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(IsNa @ 13 Apr 2005, 07:26) Aaaa... From: Germania ??? Asa se explica. Pe la voi mai exista si legi in industria alimentara. Lucky you! ![]() Cu painea integrala, intr-adevar, (in Romania) nu ti-o cumpara nimeni. "Painea neagra e pentru saraci".. Pai da, noi suntem bogati ![]() E, nu, tata sta in Romania, unde are o mica brutarie. Referitor la painea din Germania - din punctul meu de vedere - o porcarie (legi exista, dreptu-i, din cate am inteles aprox. 160 de normative). Noroc cu chiflele si baghetele "französische Weißbrot- paine (alba) frantuzeasca" care seamana cat de cat cu ceea ce numesc eu paine, ca altfel... This post has been edited by Liviu M: 13 Apr 2005, 11:12 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:42 |