Ploua in ea, Si totusi nu inteleg de unde
![]() ![]() ![]() |
Ploua in ea, Si totusi nu inteleg de unde
Alextitu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Seeeeaaarch.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
daca ploua pe bancheta din spate apa poate sa intre doar pe la chederele usilor spate, ori pe un geam intredeschis, deoarece au prostul obicei a se deschide din cauza amplasarii manivelelor.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
vezi k a mai avut cineva probleme cu asa ceva si eu am avut probleme si am scris acolo ce si cum sa faci .
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte posibil sa intre pe la chederul de la luneta.
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Alextitu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 November 07 ![]() |
Serios am cautat dar nu am gasit nimic relevant in cuvintele cheie alese de mine.
Pe la usi sau geamuri nu intra apa. Singura explicatie logica sau ilogica e ca apa se prelinge prin chederul lunetei o ia prin portbagaj si aluneca incet de tot prin spatele banchetei. Si totusi ceva nu suna corect aici :| nu stiu ce sa fac. Imi miroase in masina a cainii uzi. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Regleaza portbagajul din piciorusele de cauciuc de pe margine.
Si da search dupa "Ploua in ea" de exemplu ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Cand e functie climatizarea vara sau iarna se face condens pe tabla din partbagaj, lkateral, podeaua. Se poate monta mocheta gata facuta de la magazin pentru captusirea portbagajului.
La spalatorie poti verifica daca intra pe la chedere, dand cu creta alba toate chederele de la usi si apoi dupa spalatorie unde este patata creta pe acolo se infiltreaza apa |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai daca se face condens in portbagaj de ce sa captusesti portbagajul? ca sa ramana mai mult timp apa acolo?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Mai da si tu niste gauri sa se scurga apa...
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
nh1980ro |
![]()
|
Are destule gauri din fabrica ..
![]() ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Atunci trebuie mers cu caldura la maxim permanent ca sa se evapore apa!
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa se evapore unde ? Pe geamuri ? In tapiterie ? Faci sauna ?
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
O gaura in fata , una in spate si se face curent , se usuca rapid ...
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
nh1980ro |
![]()
|
Da, si 2 coolere de calculator ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
gluma, gluma, dar eu nu stiu ce sa ma mai fac cu condensul din haion si de pe lateralele portbagajului. mocheta e uda tot timpul si sunt picaturi de apa pe tot intradosul haionului. Nu stiu ce naiba sa ii mai fac .
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai ai grija sa fie rece in masina inainte sa parchezi ..
![]() Poti incerca sa deschizi portbagajul dupa ce parchezi si sa-l lasi cateva minute deschis ca sa se egalizeze temperaturile. Dar nu cred ca osa te ajute foarte mult. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
aceeasi problema o am si eu....
tare as vrea sa o rezolv . a gasit cineva o solutie? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
am crezut ca eu am scapat dar si la mine doar dupa o ploaie mai consistenta gasesc apa pe amandoua presurile din fata, cam un pahar pe fiecare parte,si este totusi de la cheder dar am sa fac exact ca la berlina veche:o sa pun silicon pe sub cheder pe exterior,il tin ridicat putin si cu pistolul de aplicat pun silicon,doar sa se incalzeasca putin si-i dau silicon din belsug,
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
solenzoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 11 November 07 ![]() |
A mea este din 2003 iunie. Am inceput sa am si eu condens sub mocheta din portbagaj de prin 2005. De la spalatorie nu ia apa ca am verificat. Io ma multumesc sa o injur si apoi sa sterg apa si gata .Asta este
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003, Scala
- Cj-75 LAR
|
|
smallz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
problema cu apa in spate si in portbagaj vine de cele mai multe ori de la chederul lunetei.masticul care este acolo se coace(asta e concluzia la care am ajuns eu) si permite intrarea apei in masina.eu am patit aceeasi chestie la solenza mea, am gasit-o cu apa pe bancheta din spate iar cand a plouat din nou m-am bagat frumos in masina cu bancheta rabatata si am vazut cum picura in probagaj pe la cheder in partea stanga.mi-am procurat un pistol si un tub de silicon, am sters bine portiunea dintre cheder si tabla si am pistonat silicon acolo, pe toata portiunea unde masticul de la cheder era dus.nu mai am nici o problema la ploi si am scapat si de mirosul de caine ud
![]() spor la treaba daca nu ati rezolvat problema inca ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- B-34----
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
fratilor nu stiam de ce intra apa,[a fost schimbat parbrizul],am pus mastic in partea de sus si silicon jos[tot pe exterior]in locasul unde intra parbrizul.Si surpriza :nu am mai gasit apa pe covorasul din dreapta dar pe cel din stanga a fost cred vreo 5 litri dupa o ploita de vreo 10 ore;mocheta si izolatia din ce-o fi musteste de apa
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
PH 99 CRS |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 September 07 ![]() |
solenza din iunie 2003... am inceput sa gasesc si eu apa in portbagaj si la o ploaie mai puternica s-a scurs in spatele scaunului din dreapta...apa intra prin portbagaj stie cineva exact pe unde se scurge?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Mai eu probleme din astea nu am avut dar discutiile le cunosc. Problemele apar fie de la chederele proaste ale usilor spate sau a hayonului, fie geam deschis, fie reglare defectuasa a hayonului fie lipsesc de la hayon dopurile de cauciuc de la gaurile tehnologice (sunt cateva chiar sus pe langa balamale parca). Apa e greu de vazut pe unde intra. Trebuie determinare si rabdare. Mie imi intrase in fata dar la mine a fost de la scurgerile care erau infundate. In fata mai poate fi si de la parbriz si de la imbinarea defectuasa a aerotermei cu placa metalica de care e prinsa. Altii s-au plans ca le intra si pe la plasticul ala din dreptul torpedoului care e vizibil in lacasul acela al aerotermei si a stergatoarelor. Dar eu asociez asta tot cu scurgeri infundate, probabil cand s-a adunat apa. In rest ce sa zic, bafta.
This post has been edited by minny: 7 Apr 2008, 22:00 |
--------------------
------
------
------
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am o solenza scala din 2003 si tot asa.. portbagajul dreapta tot ud.. si la pasager dreapta spate.. plina de apa.. :| are cineva o solutie? posibil sa se prelinga din portbagaj?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai intai regleaza bine piciorusele alea de cauciuc ca sa se inchida portbagajul bine. Probabil ca in partea dreapta mai trebuie reglat.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In legatura cu ACELEASI infiltratile de apa din spate dreapta (de care am beneficiat si eu
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=926620 Bafta multa si asptept confirmarea / infirmarea acestei solutii ! |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
nero13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 April 08 ![]() |
Am gasit o solutie pentru eliminarea infiltrarii apei pe la chelderul lunetei.
[COLOR=red]ASTUPATI JGHEABURILE DE SCURGERE!!! fiindca pe acolo in loc sa se scurga eventualele repet eventualele patrunderi ale apei pe sub chelder, pe acolo va intra apa si incet incet va papa tabla de sub chelder. Problema e ca apa isi face aparitia in portbagaj abia dupa ce apa si-a facut deja treaba, asa ca salvati ce se mai poate!!! Cine e vinovat pentru chestia asta va las pe voi sa hotarati deoareca cum spune unul din principiile fizicii, apa ca sa se poata scurge are nevoie de cadere, e acolo... apa cam sta!!! Imi pare rau ca a trebuit sa astept sa rugineasca masina pentru ca sa-mi dau seama de ceea ce nu si-au dat altii, cu scoala multa si bani grei luati pe proiectari. Attached thumbnail(s) haion_slz.JPG ( Size: 161.55k ) Number of downloads: 390 |
--------------------
dacia
solenza
2005/confort
- HR-13-MKZ
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Subscriu la ceea ce s-a spus mai sus. S-a rezolvat cu niste silicon sanitar.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
zasul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 April 07 ![]() |
QUOTE(nero13 @ 10 Apr 2008, 16:49) Am gasit o solutie pentru eliminarea infiltrarii apei pe la chelderul lunetei. [COLOR=red]ASTUPATI JGHEABURILE DE SCURGERE!!! fiindca pe acolo in loc sa se scurga eventualele repet eventualele patrunderi ale apei pe sub chelder, pe acolo va intra apa si incet incet va papa tabla de sub chelder. Problema e ca apa isi face aparitia in portbagaj abia dupa ce apa si-a facut deja treaba, asa ca salvati ce se mai poate!!! Cine e vinovat pentru chestia asta va las pe voi sa hotarati deoareca cum spune unul din principiile fizicii, apa ca sa se poata scurge are nevoie de cadere, e acolo... apa cam sta!!! Imi pare rau ca a trebuit sa astept sa rugineasca masina pentru ca sa-mi dau seama de ceea ce nu si-au dat altii, cu scoala multa si bani grei luati pe proiectari. E posibil sa se scurga atata apa prin locul ala incat apa sa ajung pe presurile din spatele masinii , bancheta spate ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |