Turbina 1.5 dCI, ce efect are tija aia de reglare
![]() ![]() ![]() |
Turbina 1.5 dCI, ce efect are tija aia de reglare
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi și de ce trebuie să modifici? Mai ales când te documentezi pe youtube...
Acum zboară? Ai modificat un mare rahat... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La remat merge mult mai bine ca una "stok"...
|
--------------------
-
-
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
pai e masina mea si pot sa i dau si foc daca vreau tu nu ai decat sa o duci la remat pe a ta... dar hai sa nu o mai dam in off topic ... zi daca ai sa i dai vreun sfat omului sau nu...? eu am zis ca merg cu westgateul strans cel putin 3 spire de juma de an si am avut probleme dar nu renunt...
![]() klaus aveam alta parere despre tine ...nu cred ca sunt dobitoc doar experimentez... This post has been edited by vladrehau: 26 Jan 2010, 19:23 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 26 Jan 2010, 19:02) Bine spus. Si pana la urma e oarecum normal sa treci prin pasii astia, nimeni nu contesta asta. Problema e cand vii tu si altii cu aeru asta de figurantii siguri pe sine, cu figuri de superioritate ca altii ar fi prea mucosi si stresati la idea CE s-ar putea intampla. Pentru ca nu toata lumea are figuri de reisari in cap, sa incerce sa "rulz" si ei undeva daca in pat sau in viata profesionala nu prea reusesc....Pentru moajoritatea masina NU e un fier de care sa iti bati joc... Ca se intampla sa apara probleme, cum am zis mai sus......nimeni nu ataca asta. De atacat e combinatia asta facuta de unii ca tine...crapa...da' mere. Stii care e problema. In mintea altora, le ramane doar partea aia cu "mereeeee". Adica i-ai cam indus in eroare.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
Daca vrei sa o rupi o rupi si pe aia stok problema e la ala care nu stie ce face
Remapatul nu se face pentru liniute cum vreti voi se face pentru optimizare |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
aia nu am gasit o si la cat a durat sa o scoata si sa o puna la loc adica vreo 7 sau 8 ore o sa o schimb data viitoare cand pica
![]() ![]() This post has been edited by vladrehau: 26 Jan 2010, 19:33 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
Si la masinile stok sau in garantie se schimba de ex injectoare asa ca nu ride ca ce doresti altuia ti se poate intimpla chiar tie
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
vladrehau |
![]()
|
Daca desteptii aia cu diploma aveau habar de ceva Dacia era mult in fata la vw si bmw...dar na hai sa ne mandrim cu ei ca au facut loganul
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cei care au proiectat motoarele de pe Logan acum ceva ani (probabil peste 10) nu sunt români...
|
--------------------
-
-
|
|
vladrehau |
![]()
|
aici se discuta de turbo la disel 1.5 dci
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
buna treaba si asta. cat o sa mai dureze pana o sa inteleaga toata lumea ca, imbunatatiri remarcabile nu se pot obtine prin balacareli dinastea ieftine?
De exemplu, ia sa scoatem noi filtrul ala de "aier" ca e pus acolo de niste prosti, si incurca la admisia aerului in motor! Ia toata lumea, filtrele jos!!!!! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
vladrehau |
![]()
|
vezi ca topicu cu filtre e mai jos...
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
stimabile vladrehau, daca tu ai logan supercharged eu il dau cu gem si il pap pe tot la micul dejun.
![]() 26 Jan 2010, 20:47: QUOTE(vladrehau @ 26 Jan 2010, 20:43) ce rapid ai fost! ce am scris eu se dorea a fi o ironie ... This post has been edited by Lord Hades: 26 Jan 2010, 19:47 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
vladrehau |
![]()
|
pai vino pe la mine ca iti fac si ceai...
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cu filtru de logan ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
yanos |
![]()
|
Deja deviati de la subiect cafeneaua e in alta parte
|
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
urechea e un instrument bine calibrat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vladrehau |
![]()
|
mai dai o spira ...mai bagi o forja....pana da pe avarie
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE buna treaba si asta. cat o sa mai dureze pana o sa inteleaga toata lumea ca, imbunatatiri remarcabile nu se pot obtine prin balacareli dinastea ieftine? De exemplu, ia sa scoatem noi filtrul ala de "aier" ca e pus acolo de niste prosti, si incurca la admisia aerului in motor! Bine spus LordHades, ai pus punctul pe i. ![]() Punem o toba sparta, ceva leduri, schimbam ceva parametri la motor si uite asa facem noi cu cel mult 9.000 de euro ce nu au facut aia de la Ferrari sau Lamborghini cu 90.000. Scuze de offtopic. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
vladrehau |
![]()
|
astia care comenteaza de aiurea pe aici sigur e...MECANICI !!! m am prins eu...
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Asa e. Ca sa nu mai zicem de aia care mai dau o spira, mai baga o forja... pana crapa.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
vladrehau |
![]()
|
da matale crezi ca ,crapa asa usor? de ai sti cat m am chinuit......
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
robbie_ro |
![]()
|
Tie nu pot decat sa-ti urez "Keep up the good work" iar masinii tale "sa-i fie tunarea usoara".
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
yanos |
![]()
|
Nu poti face prostii ca iti intra avarie si scade presiunea la 1 bar imediat ce ai depasit presiunea prea mult nu aveti de unde sa stiti pentru ca va dati cu parerea
Titlu spune ce efect are tija de reglare stiti ? raspundeti nu vorbiti aiurea |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:24 |