Rabla 2010, Tot ce inseamna programul rabla
![]() ![]() ![]() |
Rabla 2010, Tot ce inseamna programul rabla
mubongo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|||
nemo2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 September 06 From: Braila ![]() |
Eu stiam ca trebuie dupa amandoua,asa mi-au cerut mie cand am depus dosarul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
fratilor...eu o iau razna! am aproape o saptamana de cand dosarul meu cu cele 3 vouchere este la validat....oare cate secole va mai dura?
aveti idee cam cat dureaza deobicei? faza aiurea este ca....masina a sosit si este in curtea dealer-ului:(( si eu merg cu RATB-ul:((( |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Unii au stat 3 saptamani, vezi cazul @sebibv. Stai calm ca armata e lunga.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
mda....tipic romanesc!
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
sebibv |
![]()
|
Sustinator al industriei romanesti! Group: Members Posts: 134 Joined: 16 August 09 ![]() |
Da, eu am predat masina pe 22 februarie, pe 26 am depus actele la dealer (inclusiv copie legalizata dupa cartea masinii) iar pe 19 am ridicat masina.
Miercuri mi-a venit si cartea masinii, si vreau sa o ridic maine. Vreau sa o inmatriculez cat mai repede ca sa nu le mai sticleasca ochii dobitocilor ca o vad cu numere rosii. Mi-am pus un cd-player sony pe masina (sa o lase moarta astia de la Dacia ca pierzi garantia daca pui alt MP3 pe el decat Blaupunkt ca daca fac figuri ii dau in judecata) Ei vand pe site Sony si inca o marca dar ma obliga sa imi pun Blaupunkt...iar pe Kiss FM au sony. Dupa cum spuneam nu imi place alarma cum au montat-o, insa sunt acoperit ptr ca e alarma montata in service la ei... In fine. Mi-am luat niste huse din carrefour cu 180 de lei care se potrivesc bine (Umbrella) si niste covorase tot de la aceeasi firma, sunt ok numai ca alea din spate sunt cam mici...asta ca sa va orientati si voi cand va vine masinuta! Oricum, au autentificat 24.000 de tichete...pai e foarte bine, la inceput nu uitati ca autentificau 100 si ceva, 200, 300 pe zi. |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Are cineva o veste legata de cand vin seria a doua de tichete? Stau rablele la coada la remat de o luna de zile (printre care si a tatalui meu).
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
sebibv |
![]()
|
Sustinator al industriei romanesti! Group: Members Posts: 134 Joined: 16 August 09 ![]() |
http://www.click.ro/actualitate/din_tara/m..._931107000.html
Deci nu mai aveti mult de asteptat. Eu ma mai uit doar de curiozitate acum dar.. Vad ca s-au autentificat 25.000, din care dacia are vreo 13.000 si ceva de vouchere. Ceea ce ma bucura. Asta e privit din avion, pentru ca nu toti dealerii Dacia s-au inscris prin Automobile Dacia, ci poate ca mai sunt care si-au depus dosarul separat, si deci apar sub alt nume. Daca pentru o masina noua se folosesc in medie 2.8 tichete, tot a vandut Dacia ceva masinute. Sper sa vanda Dacia cat ami multe, ca macar o parte din bani sa ramana in tara! |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ooo, da, Click!, sursa de incredere
![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
diesel_power |
![]()
|
Dap, multumesc frumos!
![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
sebibv |
![]()
|
Eu gasisem aceeasi informatie in mai multe publicatii. Click nu stiu daca este sau nu de incredere. Nu citesc asa ceva, nu stiu care este profilul ziarului.
Si nici nu imi pasa. In decembrie absolut toate publicatiile dadeau ca sigura data de incepere a programului rabla data de 1-4 ianuarie 2010. A inceput efectiv pe vreo 22 februarie. |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
E vreo problemă la poliție când radiez rabla dacă adresa de pe talonul rablei nu coincide cu adresa de pe BI proprietar?
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca radierea nu se mai face la politie.
In mod normal, cand iti schimbi adresa trebuie sa-ti schimbi toate documentele, inclusiv talonul. Ca sa nu ai batai de cap, mergi la politie, cere preschimbarea talonului si apoi nu vei avea nici o problema. Altfel, nu stiu ce sa zic, va fi destul de greu sa faci radierea, mai ales daca noua adresa nu corespunde din punct de vedere impozite si taxe cu cea veche. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
sebibv |
![]()
|
Vei avea probleme la dealer cand dai tichetele. Asta a fost lucrul cel mai important la care s-a uitat!
|
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
La dealer? Pe tichet nu sunt trecute nici numele nici adresa proprietarului rablei. Sau e vorba de datele trecute pe cetificatele de înmatriculare, distrugere și radiere?
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
Phonyx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 March 08 ![]() |
Si eu am avut probleme cu tichetele cu toate tei acuma umblu sa le rezolv,ba pe una din certificatul de distrugenere nu a scris adresa completa,ba pe cealalta a gresit nr.de sasiu.Tare incompetenti mai sunt cei de la remat.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
1.8LT
- BH- CRZ
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
sebibv |
![]()
|
Nu scrie pe tichet adresa ins ascrie pe copiile legalizate pe care le predai.
Eu am inteles ca la AFM se trimit numai tichetele, insa prin toamna cica se colecteaza si restul actelor. Acum...daca se mai verifica sau nu nu stiu si nu imi pasa. Eu iti spun ce au verificat la mine. Poate si ptr ca am fost in pima saptamana si erau si ei mai stresati... |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
Matei83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 March 10 ![]() |
QUOTE(leinad @ 6 Apr 2010, 20:34) E vreo problemă la poliție când radiez rabla dacă adresa de pe talonul rablei nu coincide cu adresa de pe BI proprietar? Si eu am avut problema asta, insa exista o rezolvare simpla. Atat la remat, cat si la dealer trebuie dusa o adeverinta de la Evidenta Persoanei (Primarie) care sa ateste domiciliul detinut anterior. Adeverinta am obtinut-o de pe o zi pe alta. |
--------------------
Dacia
Logan
2010, Laureate
|
|
sebibv |
![]()
|
Se obtine simplu dar e alta bataie de cap.
Eu nici macar taxa de poluare nu am putut sa o platesc...ca cica trebuie calculata...idioti...ca sa faci alt drum. |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
patrick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 10 April 06 ![]() |
Romanii au cumparat aproape 10.000 de masini in doua luni prin Programul Rabla, potrivit datelor furnizate de Administratia Fondului de Mediu.
Dacia ramane in continuare marca preferata de romani. Astfel, s-au vandut aproape 5.000 astfel de autoturisme, pentru fiecare model nou folosindu-se in medie trei vouchere. Pe locul doi in preferintele romanilorin materie de masini au fost marcile Opel si Chevrolet care au vandut 1.280 de masini. De asemenea, marca Renault a fost alegerea a peste 860 de romani care si-au cumparat o astfel de masina prin programul Rabla. Aproape 600 de masini a vandut si Skoda, iar Audi si Volswagen au vandut peste 360 de autoturisme. Aproape la fel de multe masini, respectiv 357, a vandut si Ford, pe locul urmatorul clasandu-se, in functie de volumul vanzarilor, marca Fiat cu 218 de autoturisme. Marca Masini vandute Dacia 4.959 Opel/Chevrolet 1.280 Renault 866 Skoda 593 Volswagen/Audi 365 Ford 357 Fiat 218 Hyundai/ MItsubishi 204 Seat 76 Suzuki 75 Avand in vedere ca anul trecut germanii au ajutat DACIA .. anul acesta ne-am ajutat singuri. BRAVOS ptr acest program si chiar daca statul roman are putine actiuni la DACIA .. important este ca acolo lucreaza romani.. si prin vanzarea masinilor se platesc taxe si impozite care ajutat statul. Sunt unul dintre cei care au cumparat o masina prin acest program si sincer ma bucura acest lucru f mult. This post has been edited by patrick: 12 Apr 2010, 06:47 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1,6 16 V Megane II - 1,6 16 V 115+5 CP Mandru fost proprietar al unui Renault Megane II
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
cred ca nu iti dai seama cat de mic este acel numar , 5000 sunt putine in 2 luni , tot cu exportul traieste dacia
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
diesel_power |
![]()
|
In sfarsit a scapat si al batran de vechea dacie 1310. Abia azi au inceput sa primeasca Rematurile rable. Se pare ca noile vouchere au valabilitate pana in 23 noiembrie.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
patrick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 10 April 06 ![]() |
Avand in vedere ca in acest moment piata auto este la pamant.. eu zic ca este bine si 5000 masini prin remat.. + cele fara rable.. dupa spuselor lor aprox 3000 masini au fost vadute de catre DACIA datorita programului remat 2010.. deci .. fara ar fi fost 2000.. cum era atunci daca 5000 sunt putine?
DACIA vine acum cu DUSTER care are 400 comenzi.. deci incet incet merg masini si in tara nu doar la export. |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1,6 16 V Megane II - 1,6 16 V 115+5 CP Mandru fost proprietar al unui Renault Megane II
|
|
sebibv |
![]()
|
Hmm...5000 si mie mi se pare putin dar e ok.
Si eu am cumparat o Dacie. Eu nu inteleg de ce nu ami sunt listele cu tichetele. S-a schimbat ceva? Eram curios sa vad cum merg verificarile! Inca mai am traume! |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Mâine mă duc să iau contact vizual cu noua creție tehnologică mioveană și mă hotărăsc încotro apuc…sper să mai fie tichete la REMAT după 18 aprilie
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
„Rabla” pune prima frana declinului din auto: martie a fost cea mai buna luna din ultimul semestru
Romania are cea mai mare prima de casare din Europa, prin cumularea voucherelor Eu mai văd Spania și Marea Britanie în față…și cu doar o primă de casare, nu cu 3în1. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(patrick @ 12 Apr 2010, 07:45) Avand in vedere ca anul trecut germanii au ajutat DACIA .. anul acesta ne-am ajutat singuri. BRAVOS ptr acest program si chiar daca statul roman are putine actiuni la DACIA .. important este ca acolo lucreaza romani.. si prin vanzarea masinilor se platesc taxe si impozite care ajutat statul. Sunt unul dintre cei care au cumparat o masina prin acest program si sincer ma bucura acest lucru f mult. Ca te bucuri ca ti-ai cumparat masina cu reducere te cred si te inteleg...este normal. Dar mai lasa BRAVO ala la o parte si nu te mai bucura ca a facut statul mare afacere...subventia aia de 1x900, 2x900 sau 3x900 Euro pleaca din buzunarul statului(care cica e in criza) catre niste producatori de masini. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 13:33 |