Am un vecin violent, cum scap de el?, Ghid de supravietuire in Romania
![]() ![]() ![]() |
Am un vecin violent, cum scap de el?, Ghid de supravietuire in Romania
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(l@u @ 11 Feb 2010, 12:56) table mai tare ca in tigline nu se joaca in nici un cartier iar lifturi cu urme de topoare nu am vazut , poate prin locurile frecventate de tine sunt asa ca nu te contrazic Se vede ca n-ai mai calcat demult prin Micro 20. ![]() Eu n-am lift la bloc, asa ca nu ma pot lauda. Insa gratare in fata blocului se fac si in cartiere mai calumea, gen Mazepa, nu-i nevoie sa bata porumbul si fumul combinatului in geam ca sa iasa aroma potrivita la mici. |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE Viewing Profile: dacialover dacialover Last Active 7th February 2010 - 21:52 Cred ca pana la urma a ales sa-si infrunte vecinul ... Dumnezeu sa-l ierte ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
"am un vecin,cum scap de el?"
SINUCIDE-TE ! |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sa-i ia dracu cu gratarele lor cu tot ca nu pot sa deschid geamul sambata si duminica din cauza marlanilor ce fac gratar ...apropo s-a dat legea cu gratarele ca sa pot sa le dau cu pungi cu apa in cap ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
incearca pungi cu benzina
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
benzina mai bine o dau cadou decat sa o stric pe retardatii aia de fac gratar langa bloc
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
pacura.... 'eftina si buna pentru asa ceva
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da' se aprinde repede? Sa nu chinuie saracii
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Da' pe bloc n-au acces ( daca tot vor sa faca gratar ) ? Sau nu saliveaza vecinii in cazul asta ?!
Eu am un "gratar" ( nu prea se poate numii asa ) d-ala de se pune pe aragaz ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 12 Feb 2010, 01:18) As putea sa-ti arat eu niste poze cu niste unii de fac gratar pe bloc si maninca c-o pla pe masa, da' pe urma iar imi iau ban 30 de zile pe motiv ca "avand in vedere parerea ta despre tiganeala si prostul gust al unor membrii de pe forum si faptul ca ultimul warn e tot cu suspendare, acum primesti 30 de zile suspendare.daca toti ne-am apuca sa comentam pozele altora din galerie, mai ales de la intalniri, sunt convins ca in fiecare s-ar gasi ceva de comentat, dar cine ar mai veni la intalniri." |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica daciaclub e locul unde se accepta tacit tiganeala si prostul gust? Nu pot crede una ca asta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Crede si nu cerceta!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(dacialover @ 5 Feb 2010, 18:41) Treaba sta in felul urmator: tipul da muzica la maxim de se aude pe casa scarii, iar noaptea si la mine in apartament - cele 2 apartamente sunt perete in perete(mai ales noaptea, cand merge chiar pana pe la 12). CE E DE FACUT? "Daca va deranjeaza vecinii cu muzica tare pana la trei dimineata, sunati la ora patru si spuneti-le ca v-a placut..." |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kog |
![]()
|
la 7 cand e somnul mai dulce
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
eu am un obicei prost:cand e muzica la o ora nepotrivita,scot sigurantele de la tabloul de pe scara de la apartamentul cu pricina.daca,continua,a doua oara le scot cu ciocanul.simplu,nu?
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai daca continua inseamna c-are UPS, asa ca poti scoate tu sigurante cu tot cu tablou.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
mai la vara,cand incepe sezonul,o sa verific...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
tot mai bine e sa stai la casa :> muzica la blana la orice ora..gratare la orice ora hehe
in legatura cu initiatorul topicului...o fi rezolvat ceva? sau..ca vad ca nu mai zice nimic ![]() This post has been edited by Cosmin.nova: 14 Apr 2010, 23:29 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Adica te-au mutat din bloc pana la urma?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cum adica se fac gratare la bloc? In parcare sau unde naiba? Pe trotuar? eu n-am vazut asa ceva.. inca.
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gratar la bloc:
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
in putinul spatiu verde din fata scarii
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
n-ai vazut filmuletul
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 15 Apr 2010, 13:11) Cum adica se fac gratare la bloc? In parcare sau unde naiba? Pe trotuar? eu n-am vazut asa ceva.. inca. ![]() ...stiu eu pe unu care face mici pe balconasul de langa ghena...faza e ca e un om la locul lui da are si el o placere ...gratarul...odata m-a intrebat daca poftesc si eu...am refuzat politicos ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Se gandea ca daca nu mancati impreuna poate se trezeste cu locul de gratar ocupat data viitoare.
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 15 Apr 2010, 12:11) Cum adica se fac gratare la bloc? In parcare sau unde naiba? Pe trotuar? eu n-am vazut asa ceva.. inca. ![]() in spatele blocului, in gradina ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:10 |