DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am un vecin violent, cum scap de el?, Ghid de supravietuire in Romania

Marty
post 5 Feb 2010, 21:59
Post #61

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

QUOTE(vis-a-vis @ 5 Feb 2010, 21:52)
[...] si cand ii paleste o lovitura de ciocan (d-aia ca si cum ti-ar da in crestetu' capului), zboara mingea de pe pendula aia de fier 04.gif
*

N-au inceput bagabontii cu d-alea: "Cuae, du-te dupa minge..." ?

This post has been edited by Marty: 5 Feb 2010, 22:00

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 5 Feb 2010, 22:03
Post #62

DaciaClubber

From: Bucuresti

Nu mai tin minte multe, unii radeau de se prapadeau, altii ramasesera muti... Unii dadeau cate un cadran jumate, aveau tehnica frumoasa, dar cel mai mare era jumate din cat era asta 04.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
l@u
post 5 Feb 2010, 22:04
Post #63

Membru autentic

QUOTE(Ov @ 5 Feb 2010, 21:31)
sunt singurul care ..............................................
*

Acu' sa nu spui ca esti ,,the one" biggrin.gif

5 Feb 2010, 22:04:
QUOTE(Lostboy @ 5 Feb 2010, 21:54)
Is there no one else?
radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

n-ai somn ?

This post has been edited by l@u: 5 Feb 2010, 22:04

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
Lostboy
post 5 Feb 2010, 22:07
Post #64

Finding my way!

nope... biggrin.gif

--------------------
. . .
+
l@u
post 5 Feb 2010, 22:15
Post #65

Membru autentic

atunci da si tu o solutie pe topicu' cu pc-uri ca sparg it-ist de o sa deschida topic ca lovaru' asta

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
eXtenSion
post 5 Feb 2010, 22:33
Post #66

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 5 Feb 2010, 21:52)
Ma, daca as da telefon la 112, eu m-as duce personal cu militia la usa lui si as si preciza "coitze, io te-am turnat!". Din momentu' ala, daca ti se-ntimpla ceva si depui plingere la politie, ghici cine-i primu' care ajunge dupa tine la politie? EL!
*

Oh da, dupa ce iti iei o super bataie vei fi super incantat ca vine politia. Poate nici nu ti-o iei direct de la el, el isi face super alibi unde a fost in ziua/saptamana cand ai fost batut, iar atunci sa vedem ce pateste, mai ales ca nu il mai gasesti in veci pe cel ce te-a batut..

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
fost membru
post 5 Feb 2010, 22:33
Post #67

membru analfabet

From: clasa I-a

Propun sa-i duci muzica de-a ta si sa-i spui ca te-ai plictisit de populara, s-o mai varieze si el. smile.gif Acum ce melodie canta? bababa_rock.gif

Cand imi aduc aminte ca si mie mi-a pus la cutia postala vecinu' de sus o scrisorica, ca cica nu poate sa doarma de televizorul meu. Ma ameninta pe acolo cu asociatia, cu masuri.... 04.gif Si ce crezi? L-am pandit si cand a trecut pe scara slap.gif ......si i-am dat numarul meu de telefon, sa ma sune cand il deranjez, ca am sa dau televizorul mai incet. Si .....nu m-a sunat niciodata, cred ca nu a vrut sa ma deranjeze.

Dar am stat undeva in chirie, cand veneam acasa dupa ora 8 nici nu aveam voie sa vorbesc in casa. Asa m-a stresat vecinul de jos ca i-am zis ca daca mai vine o data la mine la usa o sa-i para rau. Si ce crezi ca s-a potolit? N-a mai venit la usa dar batea in calorifer si maraia de dupa usa, cand treceam pe langa apartamentul lui. icon_mrgreen.gif Dupa aia am aflat,de la administrator, bine ca nu s-a intamplat nimic, ca era operat la cap si avea nu stiu ce placa, si daca-l zgaltaiam putin il plateam de bun.
Am gasit apoi mai aproape de munca si am plecat din blocul ala.

This post has been edited by fost membru: 5 Feb 2010, 22:57

--------------------
dacia dacia logan - CT 09 FMB
+
eXtenSion
post 5 Feb 2010, 22:39
Post #68

Membru autentic

Imnul PRM. radmasa.gif

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
dacialover
post 5 Feb 2010, 22:58
Post #69

Membru incepator

Mersi de sfaturi, mistocaria nu era necesara. O sa vad ce pot face firavii de la politie, dar nu ma astept la miracole.

--------------------
Dacia Logan 2 Prestige 2008 - AG-08-LGN
+
fost membru
post 5 Feb 2010, 23:02
Post #70

membru analfabet

Ne mai descretim si noi fruntile, sper ca nu te-am suparat. smile.gif

Solutia ta este sa chemi politia care il va amenda pentru tulburarea linistii publice, dar asta numai dupa ora 20. In rest nu au ce sa-i faca, ai sa asculti hore si sarbe pana te obisnuiesti. smile.gif

--------------------
+
bucatzel
post 5 Feb 2010, 23:56
Post #71

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Ia-ti niste boxe de doamne-ajuta.

printeaza-ti versurile de aici.

http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/The...82568D10026DE51

Cumpara o gaina de la piata. (gatuita, dar inca cu penele pe ea)

Umple un tricou alb de pete de sange.

Asteapta pana termina el de ascultat muzica, dupa care da drumu' la asta

Si urla si tu in rand cu melodia.

S-ar putea sa ai nevoie de mai multe melodii de-acelasi gen ca sa-l faci sa vina el la tine. Daca e atat de adevarat cum zici tu, o sa vina. Ar fi bine sa le explici celorlati vecini ce-ai de gand sa faci, ca sa nu vina ei primii.

Si al naibii daca dupa ce te vede cu gaina decapitata in hol, plin de sange si cu un cutit in mana (unu serios, nu plastic de-ala de unica folosinta), o sa mai aiba curajul sa se ia de tine.

Daca asta nu merge....

Te c*ci intr-un ziar. impachetezi surpriza in ziar, si te duci la el la usa.
Dai foc la ziar, si cu o miscare al naibii de rapida, ii blochezi soneria cu o scobitoare. Te teleportezi de-acolo, ca daca te prinde, s-ar putea sa iti indese ziarul ala pe gat.

Daca tot nu l-ai dovedit...

Citeste articolele de-aici http://www.visurat.ro/category/razboi-in-bloc/ razi si tu in barba, si taci, ca vad ca te domina vecin-tu. tongue.gif

Apropo... prima solutie chiar am aplicat-o o data. Eram in sesiune, la un coleg acasa, si invatam, cand vecin-su s-o apucat sa faca scandal. Dupa 10 minute de Metallica l-am linistit.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
SSilent
post 6 Feb 2010, 06:04
Post #72

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

pei asta cu muzica nu-i problema ma.... io ce sa mai zic, cand (acum vreo 2 ani) vin acasa frumos, parchez masina in fata geamului de la camera mea (am apartamentu la parter), cobor, o incui, dau sa intru in scara, moment in care iese un vecin, ma impinge, incepe sa ma injure si sa ma faca cu ou si cu otet ca de ce parchez eu masina pe "peluza" din fata blocului (care imi apartine btw) ... lucru pe care si el il facea pana cateva zile inainte.... initial am ramas perplex, nu stiam ce sa fac, cum sa reactionez, nu-mi venea sa cred ce aud (cum plm ma ia asta pe mine la rost, pt ce fac eu cu lucrurile si terenu meu, sa nu mai zic ca si el parca acolo, si dimineata imi umplea casa cu fum bagamias ceva in troaca lui).... l-am lasat sa se isterizeze putin (asa sa oboseasca) dupa care am inceput sa-l iau la misto (intre timp imi deschisesem portiera la sofer ca aveam pulan si cutit acolo pregatite) .... iar dupa ce a vazut ca n-o scoate la capat cu mine, deh continuam sa fiu ironic si sa fac misto de el si sa-i demonstrez cata bizonu prost e, s-a dus si si-a luat o camera foto si mi-a facut poze la masina si m-a amenintat ca se duce la politie / primarie..... du-te tare.... toate astea pt ca avea fi-su nunta in cateva zile si voia sa nu fie aglomerat p-acolo de masini.... nu putea sa imi zica frumos oare? ca in nici un caz nu ziceam nu.... dar deh... n-are rost sa-l cataloghez...

cat despre muzica am avut si peripeti dinastea, cu cocalarii care se strangeau pe strada cu troacele lor si bagau manele de sarea toata rugina de pe masini.... in cazurile astea eu bagam rammstein la maxim "fara numar" .... si aveam sonorizare muuuuult mai buna decat ei smile.gif

deci din experienta... nu rezolvi nimic cu militzia... ca-s legile asa cum sunt...
totusi incearca sa vorbesti cu el, cine stie, poate vei fi martorul unei minuni si va da muzica incet.... sau va descoperi ca traieste in secolul 21 si noi ca oameni inventivi ce suntem am creeat castile smile.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
Victoras2001
post 6 Feb 2010, 06:09
Post #73

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 5 Feb 2010, 18:48)
Asadar, data viitoare cind o mai marteleaza pe nevasta-sa sau da muzica la maxim, da un tel. la 112.
*

Da care e problema ta, ma? N-are voie omu' sa-si puna la punct fomeia ca nu vrei tu? mad.gif

QUOTE(Ov @ 5 Feb 2010, 21:31)
sunt singurul care schimba becurile de pe scara, sunt singurul care fac curat in gradina din fata si din spate, sunt singurul care sapa in gradini, sunt singurul care planteaza si uda gradinile, sunt singurul care-si curata locul de parcare si intrarea in bloc,
*

Incearca sa faci cunostinta cu o fata. De obicei rezultatele sunt uimitoare. tongue.gif

QUOTE(Markos @ 5 Feb 2010, 21:45)
astia de asculta muzica populara sunt în stare de orice, io nu m'as risca..  taci.gif
*

QUOTE(vijelie @ 5 Feb 2010, 21:46)
mai ales cu oltenii wink.gif
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Ia o sarma otelita si leaga-i bine clanta de balustrada. Da cu benzina pe usa lui si da-i foc. Apoi du-te si bate cu pumnii si cu picioarele-n ia si urla cat te tin rarunchii: veciiiiiiiiineeeeeeee, arde blooocuuuuuu veciiiiineeeeee, fuuuuugiii ca mori ars ca sobolanuuuuuuu.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
TheFastOne
post 6 Feb 2010, 06:24
Post #74

Membru cu TDI

From: Brasov

Daca ai si tu in casa cum are tot omu' ceva care sa scoata sunete mai puternice, recomand urmatoarea melodie, iar cand ajungi la refren dai la maxim biggrin.gif (stii tu: "Pe muzica mea poti sa-ti bati nevasta...") radmasa.gif
De fapt poti sa dai la maxim toata melodia smile.gif Va intelege vecinu ce-i de inteles radmasa.gif

Afla cand e ziua lui si da play la urmatoarea melodie : Parazitii - de ziua ta biggrin.gif

This post has been edited by TheFastOne: 6 Feb 2010, 06:34

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
prince persia
post 6 Feb 2010, 08:19
Post #75

Membru incepator

daca ai vecin violent il arunci de la balcon

--------------------
dacia berlina 1 dacia 2003 dacia berlina - sj02saj
+
Altis
post 6 Feb 2010, 11:02
Post #76

Membru autentic

Comanda o coroana de flori, cu numele lui, si trimite-o pe adresa lui anonim.
In paralel, cu un spray cu vopsea ii desenezi pe usa o tinta rosie, si ii lasi mai multe lumanari aprinse pe prag.
Fiind chirias se muta in 2 saptamani!

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
vis-a-vis
post 6 Feb 2010, 11:06
Post #77

DaciaClubber

radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Altis
post 6 Feb 2010, 11:13
Post #78

Membru autentic

Nu rade ca vorbesc serios.
Acum vre-o 8 ani, stateam intr-o mansarda in Romana, vai steaua mea. Niste camere jegoase, mici, pline de studenti la ASE. Eu, propritar, ce peme...
Eram un pic frustrat ca eu posedam o camera, in timp ce restul erau anexele apartamentelor de 3-400.000 coco ale celr din bloc - Aghelache, Cocea, etc.
Era acolo o superbitate de terasa, pe care un student din Moldavia o ticsea cu saci de gunoi plini cu coji de pepene, vara, la 40 grade...

Nu am avut bani de coroana, ca eram student parlit, dar i-am desenat cu fumu' de la lumanare un craniu hilar pe tavan in fata usii, care cred ca si acum e tot acolo, i-am pus o lumanare mare si i-am lasat un bilet printat prin care il anuntam ca s-a luat de nevasta-mea ieri in statie si drept urmare il cauta chinezii ...
Cert e ca dupa 8-9 zile a venit madame Caracostea la mine, o baba pe la 80-90 de ani scolita prin France, si cu ceva cerneala in vene sa ma intrebe daca l-am vazut pe individ ca e restant cu chiria si camera e goala...

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
vis-a-vis
post 6 Feb 2010, 11:16
Post #79

DaciaClubber

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
ovidiun
post 6 Feb 2010, 15:28
Post #80

Membru...fara drepturi.

adevaru e ca suntem cam fricosi...ca popor. Nu ne place sa ne "bagam". Credem ca daca ignoram trec toate de la sine. Nu chiar. Si totusi...intr-o seara, un "ascultator de manele" a facut un scandal in magazin la o scara de bloc, a spart un geam. Si eu am ezitat sa sun la Politie, dar pana la urma am sunat. Doamna de la 112 a replicat frumos ca incidentul a fost anuntat deja.

Rezultat: dupa vreun sfert de ora, o masina de politie venea agale, cu viteza 1, pe straduta, nu tu o sirena, nimic. Parca erau la plimbare. In tot acest timp cel din magazin putea fi mort de vreo...10 ori.

Nu vreau sa discut de eficienta sau ineficienta Politie, au mai fost topic-uri. NU ii pun pe toti in aceasi oala. Dar inainte sa ne ajute Politia ar trebui sa fim si noi mai uniti. Singur initiatorul topicului nu poate face nimic, daca sar toti vecinii se poate schimba ceva. Parerea mea....

This post has been edited by ovidiun: 6 Feb 2010, 15:29

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
cosmin_2300
post 6 Feb 2010, 15:34
Post #81

Banned

From: București

QUOTE(ovidiun @ 6 Feb 2010, 15:28)
Singur initiatorul topicului nu poate face nimic, daca sar toti vecinii se poate schimba ceva.  Parerea mea....
*

Da , in loc sa ajunga doar el la spital ... ajung toti radmasa.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
ovidiun
post 6 Feb 2010, 15:36
Post #82

Membru...fara drepturi.

QUOTE(cosmin_2300 @ 6 Feb 2010, 15:34)
Da , in loc sa ajunga doar el la spital ... ajung toti  radmasa.gif
*

....vedeti!!! asta vroiam sa zic.

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
fost membru
post 6 Feb 2010, 15:46
Post #83

membru analfabet

Politia nu se scrie cu litera mare nici la inceput de propozitie !!! Inca, poate peste ceva ani.

--------------------
+
ArtVandelay
post 6 Feb 2010, 15:50
Post #84

Anytown, USA..

From: Craiova

fa sex cu nevasta-sa

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
cosmin_2300
post 6 Feb 2010, 16:08
Post #85

Banned

From: București

QUOTE(ovidiun @ 6 Feb 2010, 15:36)
....vedeti!!! asta vroiam sa zic.
*

Pentru cei care n-au inteles postul meu ....... era o gluma rolleyes.gif

P.S. : sunt multi carora nu le pasa de ce se intampla in alte familii ... nu ca nu ar putea interveni ....

This post has been edited by cosmin_2300: 6 Feb 2010, 16:09

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
vis-a-vis
post 6 Feb 2010, 19:20
Post #86

DaciaClubber

Toate orasili, muncipiili sunt o adunatura de tarani care stau la bloc, veniti din localitatile invecinate sau de te miri unde. Toti au cautat un "trai mai bun" si nu au rude apropiate sau vecini saritori, asa cum mai e pe la tara. Ca atare, fiecare e ca aia a ma-sii si isi vede de treaba. E drept ca 99% din romani sunt lasi, dar asta e supravietuirea de fapt. Cu bravada nu ajungi departe niciodata, pana la urma se vor gasi cativa care sa-ti scoata eroismul din cap si de cele mai multe ori nu-s de partea cealalta a baricadei.
Am prieteni care au facut puscarie dintr-un pumn. Cea mai buna dovada de inteligenta e sa-ti vezi de treaba ta si sa eviti orice scandal sau actiune ce ar duce la violenta.

This post has been edited by vis-a-vis: 6 Feb 2010, 19:21

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
vijelie
post 6 Feb 2010, 19:27
Post #87

membru violet

Ala nu doarme noaptea si voi va intindeti la povesti.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Marty
post 6 Feb 2010, 19:53
Post #88

Din ce in ce ma conving de faptul ca ala cu motoru' de 2.7 pe berlina e cel mai normal de pe forum.
Oricum, tre' sa recunosc ca i-am legat si io unuia clanta de balustrada, i-am f*tut 2 picioare-n usa si-am fugit urlind "iesi, baga-mi-as p*la-n ma-ta daca esti smecher!"

--------------------
+
vis-a-vis
post 6 Feb 2010, 19:56
Post #89

DaciaClubber

Nu stiti nimic. Se leaga doua clante de la doi vecini intre ele, se suna apoi la amandoi si se priveste 04.gif

Sau se pune o fumigena pe pragu' usii, se suna si se fuge... sau un tomberon plin, rezemat de usa blush.gif

This post has been edited by vis-a-vis: 6 Feb 2010, 19:59

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Marty
post 6 Feb 2010, 20:13
Post #90

Au.... si p-aia cutomberonu' am facut-o. blush.gif

--------------------
+
8 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 09:28
Forum Renault