ketchup pe omleta, versus otet pe cartofi prajiti
![]() ![]() ![]() |
ketchup pe omleta, versus otet pe cartofi prajiti
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu nu manc si nu voi manca vreodata ciorba de burta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ce bine, am scăpat de 3 dintr-un foc.
|
--------------------
.
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Da` de mine n-ai scapat!
![]() ![]() o portie = o oala de minim 5 litri ![]() Argon, ce nu ti-a placut la ciocolata cu ardei iute? Eu imi fac cateodata ciocolata in casa si pun ardei iute tocat fin. Mmm... un deliucu! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu stiti voi s-o condimentati cum trebe, de-aia nu va place
nu ma omor dupa ea, dar nici rea nu pot sa zic ca e This post has been edited by ArtVandelay: 6 Feb 2010, 19:17 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io manac ardei iuti pe paine nu ma satisface nimic iute
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
catalin , te speli pe dinti cu sos tobasco , nu?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
C@talin, incearca pasta wasabi; o gasesti la Real la raionu` de condimente, si daca nici asta nu ti se pare iute adu niste fleici de ceafa si-ti fac un mujdei de usturoi de-ti ia gura foc.
![]() Lostboy, cand ai drum la Oradea te astept la mine sa-mi faci o "portie"! Iti pun la dispoziotie toate ingredientele de care ai nevoie. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Micutzu_BH @ 6 Feb 2010, 19:27) Lostboy, cand ai drum la Oradea te astept la mine sa-mi faci o "portie"! Iti pun la dispoziotie toate ingredientele de care ai nevoie. ![]() La absolvirea facultății am făcut o ciorbă de cartofi cu ciolan afumat și smântână și puțin ardei iute (în oțet, nu verde) de am zis că pleznesc. Alege! ![]() QUOTE(l@u @ 6 Feb 2010, 19:28) Să încep să fac o listă? Șefu', te trecusem deja pe listă! ![]() This post has been edited by Lostboy: 6 Feb 2010, 19:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 6 Feb 2010, 19:04) Vroiai sa zici 4!QUOTE(C@talin @ 6 Feb 2010, 19:18) Ete, daca stiam, cind am venit din Gabon trebuia sa-ti dau si tie un borcan cu pasta de pilli-pilli. Mai am eu vreo 3 zmei d-astia care maninca orice-i iute si tot nu le ajunge, i-am lecuit cu aia. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 6 Feb 2010, 19:32) Vroiai sa zici 4! Aștept să posteze vis-a-vis! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
OK!
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
pai ultima oara cand mi-am luat o shaorma,i-am zis sa toarne vreo 7 ardei toti diferiti plus boabe ,de ii tremura lu ala mana,cand a vazut ce a facut acolo.
Si io radeam si ii ziceam sa puna cu incredere, ca stiam ce ma asteapta ![]() This post has been edited by C@talin: 6 Feb 2010, 20:05 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Lostboy |
![]()
|
Cred că asta explică unele .... chestii.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 6 Feb 2010, 20:04) pai ultima oara cand mi-am luat o shaorma,i-am zis sa toarne vreo 7 ardei toti diferiti plus boabe ,de ii tremura lu ala mana,cand a vazut ce a facut acolo. Si io radeam si ii ziceam sa puna cu incredere, ca stiam ce ma asteapta ![]() Presupun ca piperul corean, de la shaormeria La Haleala, deja l-ai incercat? Ala e zdravan rau de tot dar ca si alti ardei, se bazeaza pe capsacina, adica mananc la tabasco/piper coren cat vrei tu numa sa sting cu lapte/iaurt/ayran/etc Asta nu e treaba, mai bine bagi chestii cu capsacina si apoi stingi cu apa minerala ![]() Si totusi revenind un pic la cirba de burta.. nu vad care e chestia.. si eu mai demult ziceam ca nu-mi place, adica nu-mi place cand ma gandesc din ce e facuta si ca pare cam dizgratios. Dar asa cum am mancat de toate prostiile broaste, serpi, carne cruda de peste, etc (si unele din ele chiar mi-au placut si mai mananc in continuare) asa si cu ciorba de burta, am testat, mi-a placut si a ramas. Oricum ciorba de burta e si clasica, traditionala si nimic ciudat, spre deosebire de bucataria chinezeasca/japoneza/coreana/indiana pe care le-am testat ici colo si mancam de test fara sa ma gandesc prea mult ce e acolo. Deja ciorba de burta e perfect normala. This post has been edited by Asi: 6 Feb 2010, 20:31 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 6 Feb 2010, 19:04) asta ma intrebam si io Adica cock sandwich...![]() yuk combinatii pate cu rosii pe paine,omlete amestecate cu ketchup cartofi,crenvusti ceapa si cascaval,clatite cu branza si ciocolata amestecat pancakes sunt super duper ![]() sandwichiuri cu tot felu de tipuri de salam,ceapa masline rosii etc. oua ochi cu cascaval topit peste,hot dogs cu ceapa rosii cascaval si mustar si ketchup. imi mai aduc eu aminte ![]() QUOTE(Lostboy @ 6 Feb 2010, 19:33) Face nevasta-mea o ciorba de ma ling pe degete. (apropo', ea mananca branza cu pepene ![]() Cea mai buna ciorba de burta am mancat-o la o casa-restaurant undeva intre Nitu Vasile si Metalurgiei. Eu rar cand pun ketch-up pe ceva, uneori pe pizza daca e pizzerie d-asta mai ordinara. Daca simti nevoia sa "condimentezi" mancarea cu ceva, inseamna ca bucatarul nu e f priceput. This post has been edited by vis-a-vis: 6 Feb 2010, 20:55 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
dap la haleala
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ciorba de burta...nu mi-a placut nici mie pana acuma ceva vreme. De anul nou am mancat o oala de 8 litri plina cu ciorba de burta. Cea mai buna ciorba de burta care am mancat-o pana acum a fost la iesirea din Brasov la Hanul din ardeal.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Lostboy |
![]()
|
Cea mai bună ciorbă de burtă am mâncat-o la Cerbu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Copil fiin, la bunici, mancam, destul de frecvent, urmatoarea combinatie:
paine de casa + magiun de prune, facut de bunica, fara zahar(o minunatie) + branza de la vacutza noastra....iamiiii...cateodata mai asezonam cu niste salam.......imi lasa gura apa. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Art, eu mai pun otet si uneori mujdei. Dar dressingu' la ciorba de burta e mai special...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
http://www.yourdiscovery.com/science/kitch...nce/index.shtml
tipul de aici explica de ce merg combinatiile ciocolata-branza, branza-pepene, etc eu, unul, nu pot sa mananc fasole batuta fara sa o asortez cu branza... e un deliciu! |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
bai,ia vedeti ca sunteti off topic.
deci:e careva contra ketchupului pe omleta? sau nu? ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:09 |