ketchup pe omleta, versus otet pe cartofi prajiti
![]() ![]() ![]() |
ketchup pe omleta, versus otet pe cartofi prajiti
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu mai pun ketchup pe mancare de ani de zile. Nu suport ketchup-ul pe pizza, in schimb cu placere pus sos de rosii d-ala de la pizzerie, facut cum trebuie, adica bulion sau rosii tocate, cu un pic de apa si condimente. Nici in saorme nu mai vreau sa vad ketchup. Pur si simplu nu mi-a placut niciodata atat de mult.
Pe omleta nici atat. Mai merge un pic de tot si acum, pe cartofi prajiti, da' vorba lu' argon Heinz, eventual Hellmann's. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai bine Hell's bells.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Hellmann's mi se par cele mai bune ketchup-uri si maioneze. Recomand ketchupul Bavaria.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Feb 2010, 13:11) apropos de checiup, de care va place? Ce e prin magazine, eu nu sufar tomy, posircile celelalte asemenea, dar Heinz e destul de OK, ala la 1 litru si ajunge doo luni, si am vazut si cum se fabrica pe discoveri. Vezi ca si expira in 2 luni dupa deschidere. Ca cica n-are conservanti. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io recomand Bavaria blonda.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
zacusca de ardei in combinatie cu branza sarata .... mmmmmmmm
voi mancati ketup...eu mananc acasa doar suc de rosi facut de ai mei.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(Marty @ 8 Feb 2010, 12:55) Tu esti normal???? Cum dracu' sa bei saramura aia???? ![]() Nu-i foarte sarata; cand am zis castraveti murati m-am referit la aia din borcan pusi pe iarna. Da` poate la voi se fac sarati; la noi, in Oradea, is numai oleaca acri. Eu si cand mananc castraveti imi place sa beau zeama dupa ei. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 8 Feb 2010, 17:51 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Alcoolul deshidrateaza, d-aia te simti ca dracu' a doua zi... mai bei si sare, ala esti. La asta se referea Marty.
Oricum, cea mai buna solutie e: "cui pe cui se scoate" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Stiu, dar compozitia nu-i sarata; e doar un pic acruta. Cum crezi ca scap eu de mahmureala?!
![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 8 Feb 2010, 18:37 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Marty |
![]()
|
Micutzule, castravetii murati sunt pusi in saramura; castravetii acrii se pun in otet. Mai sunt niste criminali culinari care-i pun in otet sarat.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Castravetu' se pune-n saramura. In otet il pun amatorii.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Feb 2010, 18:14) Castravetu' se pune-n saramura. In otet il pun amatorii. Si bulgarii. Si restu' lumii.QUOTE Ma, am mincat niste muraturi de la Metro, d-alea de la Aro, de statea pisica-n coada si cinta Internationala pe 3 voci! Cit despre muraturile tale, sa-ti stea-n giit daca nu faci parte si cu mine, vita abjecta! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mie cel mai mult imi plac ardeii umpluti cu varza, Au aia un gust extraordinar si merg perfect cu pireu si carne de porc afumata
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Butoi de 200 de litri umplut cu conopida, varza rosie, gogonele, gogosari, castraveti, gagalici, rondele de morcov, etc, etc... Altceva mai bun in materie de muraturi nu exista (parerea mea)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
alea la comun au gustul cel mai bun, mai ales conopida
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
conopida, hreanul, telina si morcovu imi plac cel mai mult din salata asortata. (gogonelele ma atrag mai putin)
Alta chestie interesanta sunt ardeii grasi umpluti cu varza, puse in otet cu boabe de mustar, niste leustean, si un plic de pikant-fix (portia de E-uri ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Noah bine, fie cum vreti voi si pe urma mancam!
![]() ![]() L.E.: Care ai fost ala de mi-ai dorit "binele"? Am scapat cutitul din mana si era sa-mi intre in picior! ![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 8 Feb 2010, 18:56 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Huuuooo!!!
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 8 Feb 2010, 18:14) Am niste gogonele profesionale, de lesini. ale mele-s custom edition![]() 8 Feb 2010, 20:58: QUOTE(Micutzu_BH @ 8 Feb 2010, 18:41) salam de biscuiti [...] Am gasit prin frigider si-un tub de frisca... a fost foarte bun. Da mancare nu aveti si voi prin frigider?![]() This post has been edited by IRONICK: 8 Feb 2010, 20:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ca sa te trezesti fresh dupa bautura, inainte de culcare bagi o aspirina sau doua, in functie de cat ai baut. Garantat a doua zi esti foarte ok.
Alea cu zeama de muraturi sunt cam de pomana. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru revenirea din mahmureala eu beau niste ceai pu-erh care zice asa:
"Drinking pu-erh tea is purported to reduce blood cholesterol[31]. This belief has been backed up by scientific studies not only demonstrating experimental results of lowered LDL cholesterol in rats, but discovering specific mechanisms through which chemicals in Pu-erh tea inhibit the synthesis of cholesterol.[32][33] Pu-erh tea has been shown to have antimutagenic and antimicrobial properties as well.[34] It is also widely believed in Chinese cultures to counteract the unpleasant effects of heavy alcohol consumption. In traditional Chinese medicine, the tea is believed to invigorate the spleen and inhibit "dampness." In the stomach, it is believed to reduce heat and "descends qi" http://en.wikipedia.org/wiki/Pu-erh |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
O rola. Chiar cand beam vorbeam cu cineva de specialitate si zicea ca leac anti mahmureala nu exista decat : Vitamina B6 + glucoza INTRAVENOS.Cica garantat iti revii instantaneu. Iar ca tot vorbeati de muraturi, pepenele murat cu o fasole cu carnati va place?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
@IRONIK: Ba avem, dar aveam pofta de ceva dulce!
![]() On Topic: Azi mi-am facut 2 mini pizza! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pe aici sarmalele se mananca cu smantana, am auzit ca nu peste tot se poarta asa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Alea in foi de vita mai mult.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aici se fac doar in varza murata, rar am auzit in vit(z)a.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:07 |