ketchup pe omleta, versus otet pe cartofi prajiti
![]() ![]() ![]() |
ketchup pe omleta, versus otet pe cartofi prajiti
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca nu e iute sau picant sunt contra
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cataline, pe tine te am inteles.
pastrama,lasa ne in pace! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
apropo de ciudatenii mi-ati facut pofta asa ca am halit niste sandwichuri cu paine graham , unt , dulceata de caise si branza feta... deeelicios
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Lostboy, scuze de intarziere... am avut musafiri.
![]() ![]() Apropo` va place tocanita de limba cu sos de hrean? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 6 Feb 2010, 22:46) Ciorba fara smantana nu are rost..... Dupa ce te chinui sa faci ciorba, o strici cu smantana la sfarsit. Bine ca nu puneti smantana in ciorba de peste ... sick0021.gif |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
in aia de peste nu merge....nici nu prea mananc, dar in ciorba de vacuta sau de pui merge la fix.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
sau in aia de spanac
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 6 Feb 2010, 23:23) in aia de peste nu merge.... Este de zece ori mai "aromata" decat aia de burta. Dar na, fiecare cu gusturile lui. Eu tot am incercat sa gasesc ceva deosebit care sa ma atraga ciorba de burta. Absolut nimic. Din cauza asta am adus si vorba pe topic. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BeciAcustic |
![]()
|
IRONICK ciorba de burta nu mananc nici eu, miroase ingrozitor si imi vine rau numai cand o vad....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pai daca e sa o luam asa dupa gusturi eu consider foarte greu de mancat ciorba de peste (care mie nu-mi place cel mai adesea, au fost si exceptii, depinde de peste), branza de burduf care pute oribil, si branza "veche" de oaie in general aia care se sfarama (si desigur si diverse alte branzeturi puturoase cu mucegai si alte chestii, dar nu e o regula, exista si mici exceptii cum ziceam) si altele.
La mine treaba se face simplu: daca mananc acasa gust din ceea ce s-a gatit si determin pe loc daca imi place sau nu mai ales daca e ceva ce in general nu-mi place. Adica nu descalific vreun fel de mancare pana nu il testez. Daca mananc in deplasare de foame nu ma risc, ci ma rezum la ceea ce stiu ca-mi place. Daca e vreo oportunitate sa manac ceva ce n-am mai mancat prefer sa nu ratez astfel de ocazii si din politete sau din curiozitatea mea mai mult testez si draciile cu care m-a servit prin Sapporo un japonez (scoici, melci, caracatite, crabi, cai de mare, alti pesti unii cruzi, serpi, viermi, diverse insecte, etc) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu sunt terminat dupa banane cu muștar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta suna cam gay...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 7 Feb 2010, 00:10) miroase ingrozitor daca nu e preparata cum trebuie, burta se fierbe timp indelungat, in mai multe ape ![]() <span class='edit'>7 Feb 2010, 02:16:</span> QUOTE(vis-a-vis @ 6 Feb 2010, 21:00) in loc de otet pune citeva felii de lamiie in timp ce o prepari, spre sfirsit ![]() This post has been edited by kaspersky: 7 Feb 2010, 02:18 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu pun cam o lingura jumate extra-otet, nu mananca nimeni acritura aia... crezi c-ar suplini cateva felii de lamaie?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am sprituit aseara de la 18 la 4 dimineata.
Nu cred ca exista un pansament mai bun decat ciorba de burta ptr starea mea. This post has been edited by FLP: 7 Feb 2010, 08:25 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O să dau ignore la posturile cu ciorbă de burtă de pe topicul ăsta. Sunt la cură, ce draq......
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Dupa ce ai bagat ciorba prin toate gaurile toata viata, acum pozezi in neprihanita?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
FLP, incearca cu zeama dupa castravetii murati sau bea cat mai multa apa rece. Trece garantat!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am baut niste kefir, am mai dormit o ora jumate, apoi am mai bagat o pizza de la jerry's si pot sa spun ca mi-am revenit. Parca m-as apuca de dat la lopata ...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Feb 2010, 01:17) Gay suna daca zicea ca-i place banana in mustar. Asa e de-a dreptu' scirbavnic!QUOTE(FLP @ 7 Feb 2010, 08:25) Am sprituit aseara de la 18 la 4 dimineata. Daca nu stiti sa beti, nu mai beti! Cel mai bun pansament prentru mahmureala e litrul de apa pe care-l bei inainte sa te culci. Te trezesti de zici ca nu s-a-ntimplat nimic, da' p-orma-ti aduci aminte de faptu' ca din momentul in care te-ai bagat in pat si pina te-ai trezit, te-ai pisat de vreo 5 ori...Nu cred ca exista un pansament mai bun decat ciorba de burta ptr starea mea. QUOTE(Micutzu_BH @ 7 Feb 2010, 13:08) Tu esti normal???? Cum dracu' sa bei saramura aia???? ![]() Apropos de combinatii ciudate, cred c-aveam vreo 5 ani sau chiar mai putin (asta este una dintre putinele amintiri pe care le mai posed din perioada aia), eram la Sovata cu ai mei. La restaurantu' unde haleam, intr-o dimineata s-a nimerit ca la masa de alaturi sa stea un tata cu boracu' din dotare (mult mai mic decit mine). Dupa ce s-au pus pe fapte, ta-su-l intreaba pe fii-su': cum vrei, miere pe pateu sau pateu pe miere? Bineinteles ca prima reactie a alor mei a fost sa ma apostrofeze "uite-l ce cuminte e, nu face nazuri la mincare...". Mai tirziu, l-am auzit pe tata spunind: cum dracu' sa dai la copil sa manince pate de ficat cu miere? Au trecut ceva ani si am povestit toata tarasenia unui prieten, daca nu ma-nsel, se-ntimpla chiar in celebra drumetie cu cortu'. Idiotu' dracu' a vrut sa-ncerce combinatia si de atunci e fan pateu cu miere. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pepene rosu cu branza sarata si veche de oaie. Stie bine pastrama ca din zona lui am deprins si eu combinatia asta stranie la prima vedere, da' foarte tare la gust.
In rest eu ma limitez la combinatii cat mai putin dubioase. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi se facu o foame.....
![]() Si da si eu pun ketchup pe omleta... Si pe deasupra, tot pe omleta mai pun si niste mustar cu hrean (asta daca ketchup-ul este dulce ca daca-i picant atunci tai mustarul de pe lista).... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
apropos de checiup, de care va place? Ce e prin magazine, eu nu sufar tomy, posircile celelalte asemenea, dar Heinz e destul de OK, ala la 1 litru si ajunge doo luni, si am vazut si cum se fabrica pe discoveri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:16 |