Cat de pacatosi suntem?, discutie starnita de "un banc"
![]() ![]() ![]() |
Cat de pacatosi suntem?, discutie starnita de "un banc"
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să știi!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unii mai veseli ar interpreta ceva mai altfel sarutul lui Iuda si faza cu datul stergarului jos in plina sedinta de productie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 21 Sep 2012, 22:41) Ca nu am gasit alt topic mai apropiat de subiect, retrezesc aceata vechitura cu o noua "descoperire": un papirus in copta care zice "Și Iisus le-a spus: «Soția mea..." Sursa: Discovery Dupa nenea Brown in a carui Cod a lu' DaVinci s-a lansat aceasta ipoteza, dupa ce lumea a interpretat un text partial din apocrifa evangheliei dupa Maria ca Iisus ar fi pupat-o pe gura (fix "pe gura" lipsind din text...), apar acum si "texte originale" care ar sustine asa ceva (casatoria lui Iisus). Ba mai mult, ca sa vezi, ipoteza e sustinuta de o experta in literatura copta si gnosticism ( http://m.protv.md/stiri/international/evan...estinismul.html ). Observ la cercetatoare respectiva niste subtilitati: 1. Clement din Alexandrioa e mentionat ca sustinator al celibatului, cand de fapt a fost fix invers. si 2. o mentionare parsiva ca "nu crede ca formula folosita este pur simbolica, sugerand “casatoria” lui Iisus cu biserica crestina". Macar l-a citit pe nenea Clement si a intels niste treburi pe care vrea sa le evite... S-a stabilit in clar: papirusul "descoperit" acu' ceva ani e un fals grosolan. Ca sa vezi! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Prin presa nu mai e nimeni acoperit? E de inteles, pe caldura asta care se mai acopera.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ehhhhh, ale noastre nu mai incap de preoti.......
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
i3-ul ala merge bine de tot cu asta:
49032764.jpg "sa ai turla la turla - asta inseamna sa fii This post has been edited by Han Solo: 29 Aug 2016, 16:14 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Urata constructie..Zici ca.i palat tiganesc..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
steampunk brancovenesc...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
da' dacie are biserica gard? Sa nu navaleasca credinciosii in afara programului?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Da' unde vazusi beserica fara gard?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Han Solo |
![]()
|
la notrâdam
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
iulia_boris |
![]()
|
Io.s saraca nu fusei la Franta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Vasil - de fapt Alexander Nevsky se pune?
This post has been edited by neumann: 29 Aug 2016, 17:14 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Underecu le gasiti, nu stiu
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nici catrindala de la mine de langa Primarie n-are gard. Poate avea da l-au abdicat pe ctitor.
Acu stiu de unde au copiat bizantinii Sf. Sofia. Dar au uitat gardu si Haudiu Attached thumbnail(s) sofia.jpg ( Size: 144.35k ) Number of downloads: 220 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si la noi in sat avem biserici fara gard. Chiar mai multe. Or fi mai saraci popii de-aici, n-or fi avut bani de gard?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Biserica fără gard e ca cerul fără stele.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Aia de la moghioros?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bai istetilor era vorba de doua chestii voua trebe sa vi le marchez cu 1,2..aia e de la voi din B si au copiat Sf. Sofia. Aia de la mine de langa primarie nu e cu poza si n-are gard ca n-au mai apucat sa-i faca
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Alineat, pauză, chestii d'astea care să indice schimbarea ideii...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Graur
Alexandru Graur |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bion |
![]()
|
Alineat este Poxa explicativa este.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:34 |