Ati cumpara un Duster 4x2?, Din curiozitate, nu pentru statistica
![]() ![]() ![]() |
Ati cumpara un Duster 4x2?, Din curiozitate, nu pentru statistica
saddan |
![]()
|
||
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|||
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(geocri @ 5 Apr 2011, 07:01) (azotul inghetase ca dracu) In cazul asta cred ca era nitel mai frig afara, undeva sub -210 grade. |
--------------------
.
.
.
|
|
arson |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 26 October 10 ![]() |
Post factum, cred ca 4x2 nu isi are rostul. este tot un sandero/logan cocotat pe jante de 16. volumul portbagajului este comparabil cu loganul, interiorul - ce sa mai vorbim.
ca masina de femilie o ajuta doar garda la sol care pare ca ii da un aer mai de siguranta. desi, daca te gandesti la cele 3 stele Euroncap... este submotorizata chiar si cu 107 cp diesel - probabil ca S-ul din SUV Duster vine chiar de la submotorizat ![]() cred ca ar fi mai potrivit un 4x4 - pentru cineva care chiar o foloseste cu in offroad si nu pune pret pe calitate sau ergonomie. |
--------------------
fost posesor dacia
duster
2010
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Un 4x2 cred ca este potrivit pentru drumurile noastre , 4x4 este pentru cei ce se aventureaza in off-road. Pentru cine isi doreste un break adaptat conditiilor de la noi este numai bun.
|
--------------------
-
-
-
|
|
arson |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 26 October 10 ![]() |
Pai si MCV ti se pare ca are garda la sol mica?!
|
--------------------
fost posesor dacia
duster
2010
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(geocri @ 5 Apr 2011, 07:01) ... sa ninga si temperatura a ajuns cam la -2 grade.... Am uitat sa precizez ca aveam cauciucuri Michellin all season cu azot inauntru. Din cauza cauciucurilor (azotului) aveam senzatia ca conduceam o masina Fred Flinstone cu cauciucuri de piatra (azotul inghetase ca dracu) care nu aveau nici cea mai mica aderenta. Probabil ca la -2 grade azotul ala era lichid. Bine ca n-au fost -20 de grade, ca atunci, daca stai pe loc, tot azotul ala lichid se aduna in partea de jos a rotii, ingheata acolo si in rest nu mai ramane nimic... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Comparat cu Dusterul , da, oricum MCV-ul ti se pare a fi break ? e un fel de struto-camila , nici break nici monovolum. Eu nu inteleg persoanele ca tine , daca omul vrea un break mai inalt tu nu si nu e ca si cum tu vrei sa-ti iei un mar si eu incerc sa-ti dau o para ca e tot fruct. Fiecare isi ia ce vrea, cei place, ce crede el ca e mai bun pentru el dar alegerea depinde mult (cred eu) de buzunar si aici Dacia (fie Duster,Logan..) are un cuvant de spus.
|
--------------------
-
-
-
|
|
geocri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 March 11 ![]() |
![]() Cu respect... Ca Post Scriptum va spun pentru ce este recomandat azotul: in primul rind este un gaz "rece" care prin frecare (asta apartine de fizica) nu se incalzeste usor si se recomanda pentru cei care circula cu viteze excesive VARA pentru a evita explozia cauciucului. Poate ca cei care m-au contestat, cu azot iarna in pneuri s-au dat de multe ori jos din masina sa vada "daca" nu au ceva la amortizoare pentru ca senzatia este de duduiala sau mai bine spus ca simti de parca mergi pe shine de tramvai;sau ca aud "greieri" in bord. Cit despre cantitatea de azot pe care o baga astia la vulcanizari in pneuri: asa este de multe ori e vrajeala. Dar eu cumparasem masina NOUA din Germania si cred ca aia nu se "gainaresc" sa imi fi spus ca pneurile au azot si ele sa nu aiba! Da parca discutam de 4x2 sau 4x4 ![]() This post has been edited by geocri: 5 Apr 2011, 23:21 |
--------------------
Dacia
Duster
2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La cat azot e in atmosfera (ca pondere) e intr-adevar ceva deosebit sa ai azot in pneuri...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand vad cati sunt super incantati ca au dat bani sa isi bage azot in roti dar neavand de fapt habar cam cu ce ii ajuta de fapt asta... ma apuca rasul.
O chestie simpatica despre azot in roti: http://www.straightdope.com/columns/read/2...-instead-of-air |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
silviuf42 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 September 10 From: Berceni, Bucuresti, Romania ![]() |
Destul de explicit link-ul de mai sus referitor la azotul in pneuri. Oricum, sunt si vor fi destui care in continuare vor folosi acest gaz pentru pneuri doar pentru ca asa au auzit ca e bine, sau pentru ca "imbunatatesc" performata masinii. Asta e ca si "spalatoria auto de lux" sau "ecologica", o alta fitza urbana.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010, 4x4, 1.5 dCi, Laureate
|
|
vimp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 25 October 04 From: Bacau ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 2 Apr 2011, 22:35) faci abuz de chestia asta cu copii ai mai spus pe mai multe topicuri, a raspuns PaulT in postul de mai sus exact ce voiam sa scriu si eu. Tocmai ca ai copii ar trebuii sa fii mai prudent, ca tu ai un SUV chiar daca 4x4... Nu fac abuz, ca dovada nu am ramas niciodata impotmolit in salbaticie, cu copii dupa mine ![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
2003/2010 1.6 4x4 Dacia Duster 1.6, Laureate, 2010
Renault Clio Symbol 1.4 8V, Expression, 2003 |
|
geocri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 March 11 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
bre unde dracu crezi ca exista salbaticii din alea unde ti-e frica sa duci copiii , la care poti ajunge cu dusterul, in romania? De sari pe bietul om asa?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vimp |
![]()
|
QUOTE(geocri @ 10 Apr 2011, 11:54) Nu te supara da` ce cauti cu copii in salbaticie? Ca nu inteleg. Permite-mi sa-ti raspund simplu : Attached thumbnail(s) DSC_0781.JPG ( Size: 134.75k ) Number of downloads: 145 DSC_8922.JPG ( Size: 159.51k ) Number of downloads: 143 DSC_9000.JPG ( Size: 176.18k ) Number of downloads: 352 DSC_9030.JPG ( Size: 172.36k ) Number of downloads: 143 DSC_9591.JPG ( Size: 255.08k ) Number of downloads: 351 DSC_9598.JPG ( Size: 206.72k ) Number of downloads: 333 DSC_9828.JPG ( Size: 168.26k ) Number of downloads: 345 DSC_9842.JPG ( Size: 201.97k ) Number of downloads: 325 P060311_12.260005.JPG ( Size: 94.83k ) Number of downloads: 125 P291210_14.410001.JPG ( Size: 107.27k ) Number of downloads: 136 |
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cum indraznesti bre vimpule sa-ti duci copiii in asemenea locuri periculoase?
![]() ![]() ps. frumoase poze, poate le pui si dincolo ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vimp |
![]()
|
Dincolo vor fi poze din serie noua, mai reprezentative pentru arie, sper sa am cat mai multe
![]() Multam de aprecieri ![]() This post has been edited by vimp: 10 Apr 2011, 16:04 |
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
|
jay333 |
![]()
|
QUOTE(geocri @ 10 Apr 2011, 10:54) Nu te supara da` ce cauti cu copii in salbaticie? Ca nu inteleg. Inseamna ca tu faci parte dintre cei care si-o "cauta". ![]() Ai dreptate, copiii trebuie tinuti in siguranta printre masinile din parcarile blocurilor, miile de caini vagabonzi si rahatul lor, aurolaci, gunoaie samd, nicicum scosi din siguranta urbana in completa nesiguranta a "salbaticiei". Aceasta dilema fiind rezolvata, pot concluziona ca e suficienta tractiunea pe 2 roti pentru plimbarile urbane menite a tine odraslele in deplina securitate. |
--------------------
.
.
.
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
QUOTE(jay333 @ 11 Apr 2011, 09:03) Ai dreptate, copiii trebuie tinuti in siguranta printre masinile din parcarile blocurilor, miile de caini vagabonzi si rahatul lor, aurolaci, gunoaie samd, nicicum scosi din siguranta urbana in completa nesiguranta a "salbaticiei". Aceasta dilema fiind rezolvata, pot concluziona ca e suficienta tractiunea pe 2 roti pentru plimbarile urbane menite a tine odraslele in deplina securitate. ---------------------------- Super raspuns ! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Uau, iti trebuie 4x4 ca sa gasesti un loc curat la munte
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
jay333 |
![]()
|
Ai inteles fix nimic din postul meu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Ce e mare lucru de inteles : "e suficienta tractiunea pe 2 roti pentru plimbarile urbane menite a tine odraslele in deplina securitate.", deci daca vrei mai mul e "musai" 4x4 .
|
--------------------
-
-
-
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Treaba asta cu 4x2 si 4x4 nu e o treaba discutabila. Fiecare stie pentru ce are el nevoie de masina si ce drumuri va face cu ea, eu personal mi-as cumpara un 4x4 dar si un 4x2 iti ofera foarte multe avantaje. Cei care vor 4x4 sa isi cumpere dar nu are rost sa se ia la cearta cu cei care vor 4x2 si sa ii convinga ca trebuie sa fie musai 4x4, ca altfel nu are rost.
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
edit0r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 10 February 11 ![]() |
Offtopic si imi cer scuze...
Super poze Vimp! Bravo! (stiu ca m-am trezit cam tarziu dar mi-au placut mult si trebuia sa zic ceva) This post has been edited by edit0r: 11 Apr 2011, 11:08 |
--------------------
Renault
Megane II 16V
2005
- B 00 NOW
|
|
jay333 |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 11 Apr 2011, 11:05) Ce e mare lucru de inteles : "e suficienta tractiunea pe 2 roti pentru plimbarile urbane menite a tine odraslele in deplina securitate.", deci daca vrei mai mul e "musai" 4x4 . Un adept al tractiunii pe 2 roti zice nitel mai sus ca cineva care pleaca cu copiii la munte e inconstient. Ca urmare, pentru a nu fi inconstient, nu trebuie sa pleci la/pe munte si, in consecinta, 4x2 e suficient. Te-ai prins? |
--------------------
.
.
.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Copilul poate sa cada si de la balcon, sau sa se inece cu ceva,ca de altfel sa dea o masina peste el in fata blocului, sau sa-i cada in cap o caramida, asta nu are nici o legatura cu ce masina detii. Pe mine nu ma intereseaza ce masini isi iau ceilalti, din partea mea pot sa-si ia si 6x6, fiecare isi ia ce-i place, ce-i trebuie, ce poate chiar daca multi isi iau nu tocmai de ce au nevoie si pe masura posibilitatilor lor financiare dar asta nu-i problema mea. Eu nu inteleg inversunarea unora ce si-au luat 4x4 ca fara 4x4 nu se poate. Mie in primul rand imi trebuie doua piciare sanatoase (de altfel sanatate in general) ca sa ajung in locurile care-mi plac, masina o las in parcare sau pe marginea drumului.
Busteni_21.jpg ( Size: 289.54k ) Number of downloads: 96 This post has been edited by CGDBZ: 11 Apr 2011, 11:56 |
--------------------
-
-
-
|
|
vimp |
![]()
|
Si copii ii cari in spate sau cum?
Si da, ca sa duc copilul intr-un loc curat, neagresat si nepangarit de nesimtiti, imi trebuie 4x4. Majoritatea locurilor frumoase prin natura lor, acesibile multimii sunt murdare, pline de pet-uri, rahati, tampoane si alte chestii. Daca nu ma credeti o sa pot face efortul de a face poze si a le posta. Cat despre chestia cu 4x4 sau 4x2 eu unul nu ma leg de nimic altcineva in legatura cu aceasta alegere decat de propria-mi persoana si familie. Pot da sfaturi prin propria-mi experienta dar nu pot da indemnuri. Sa fiti sanatosi si de viata bucurosi. |
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
|
CGDBZ |
![]()
|
La cati munti sunt in tara asta... Am fost cu 1310-cele pe unde nu eram decat eu si ursi, undeva prin muntii Buzau-lui si unde ma duc mai mereu, dar aproape niciodata in acelas loc, imi place sa vad zone noi si in urma mea nu ramane nici-un rest. Tot ce imi trebuie este o masina mai inalta ca sa nu-mi mai fac griji din cauza drumurilor.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cred ca o sa-mi cumpar un suv 4x4 ca sa-mi duc copilul in siguranta in salbaticie...m-ati convins.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vimp |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 11 Apr 2011, 20:55) Am fost cu 1310-cele pe unde nu eram decat eu si ursi, undeva prin muntii Buzau-lui si unde ma duc mai mereu, dar aproape niciodata in acelas loc, imi place sa vad zone noi si in urma mea nu ramane nici-un rest. Tot ce imi trebuie este o masina mai inalta ca sa nu-mi mai fac griji din cauza drumurilor. Da, am fost si eu cu vechea Lada Break pe drumuri pe unde nu circulau "berlinele", dar circumsantele acum sunt altele. Sper sa fiu pe deplin inteles, nu spun ca nu poti ajunge cu 4x2 cine stie unde si nu indemn pe nimeni sa isi cumpere 4x4. Fiecare face cum crede de cuviinta, eu am considerat ca pentru mine a fost alegerea optima (in cunostinta de cauza) si deocamdata imi pastrez aceasta convingere. Punct. |
--------------------
Renault/Dacia
Clio Symbol/Duster
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:25 |