Citatie, Martor ACCIDENT RUTIER
![]() ![]() ![]() |
Citatie, Martor ACCIDENT RUTIER
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Te duci de cate ori e nevoie....cam nasol.
Ce pot sa te intrebe?? Cum s-a intamplat accidentul. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu n-am luat niciodata nici macar o amenda , sa nu mai zic de chemat la sectie / Politia Capitalei
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca dai declaratie si gata .parerea mea.eventual daca se judeca te mai cheama odata in instanta si atat
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Nasol, trebuia sa zici si tu ca nu ai vazut, ca erai atent in alta parte si sa ii ia datele altuia
![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e prea placuta atitudinea asta, in cazul lipsei martorilor cel vinovat poate scapa. Nu cred ca e corect fata de victima. Pierzi o ora, 2, 5 dar ala si-a pierdut viata.
This post has been edited by giany911: 5 Sep 2008, 10:00 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Si care-i rostul acestui topic? Nu pui si un poll :
-sa ma duc? -sa nu ma duc? |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Mai de pierdut e adevarat ca si-a pierdut viata si cred ca cel care e vinovat trebuie sa plateasca dar sa iti povestec eu o chestie cu martorii astia. Un amic de-al meu a fost martor la un eveniment mai putin tragic (un furt de masina) l-au chemat la politie asta l-a aratat cu degetul pe faptasi si a plecat acasa. Pot sa zic ca omu nu a mai iesit 2 luni de zile din casa iar la ora actuala umbla cu pistol cu aer comprimat dupa el deoarece "stolul" aluia (rudele) umblau sa il linseze ca l-a bagat la puscarie. Ancheta poate decurge si cu alt martor decat tine, prefer sa nu fiu raspunzator de faptele altora. Acum daca ai dat datele eu zic sa te duci si sa zici ce ai vazut.
This post has been edited by ceribros: 5 Sep 2008, 10:20 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
daca iti murea o ruda iti zic eu ca te rugai la Dumnezeu sa ai un martor ceva...du-te cosmine ca nu e chiar asa complicat...si gandeste-te ca prin asta se pedepseste un vinovat
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
ceribros |
![]()
|
Sa ferasca Dumnezeu dar eu de curand am avut o situatie neplacuta in care am gasit masina busita si nimeni nu s-a singhisit (desi straduta mea e mereu plina de oameni) sa imi puna un bilet cu numarul masinii care m-a lovit. Daca politia isi face treaba bine nu e nevoie de martori, daca politia e platita, e nevoie de martori, daca politia e platita bine, degeaba sunt martori. Nu l-am sfatuit sa nu se duca, am zis ca daca totusi se gesea alcineva in locul lui ar fi fost mai bine.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Te cheama o singura data cand se ia ( parca asa se spune) interogatoriul martorilor . Eu asa stiu . Parerea mea este sa te duci!
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce s-a intamplat totusi?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Te cheama sa dai o declaratie. Acum vad ca e la politie.
Probabil te vor chema sa depui marturie/declaratie si la proces (o singura data in general). Daca aia de la politie te mai cheama inca o data, le spui clar: nu mai sunt elemente noi de declarat pe care sa mi le fi amintit intre timp. Invocarea lui 198 C.pr.Civ este prematura pentru ca acuma nu e vorba de "procesul penal" ci de cercetarea penala. Daca te invita la polite cazul nu a fost trimis inca la tribunal, deci nu e "proces penal", deci nu se aplica 198. In versiunea actualizata al. 2 din 198 e " (2) Lipsa nejustificată a martorului se sancționează cu amendă judiciară de la 250 lei la 5.000 lei." Justificata poate fi si de un certificat medical pentru diaree acuta, de ex. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pe mine m-au cautat de vreo 17 ori, si a optaspea nu mi-a dat nici o amenda ca le-am zis ca nu am avut vreme sa umblu dupa cururile dansilor. Tot ca martor binenteles.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Fa-ti timp si mergi!
Daca nu, fie scapa unu nepedepsit, si cu sanse mari s arepete isprava, fi eface puscarie un nevinovat! PS! Daca cumva ai remuscari ca bagi omu' in puscarie, vezi ca de obicei ''se da cu suspendare''! Dar i se anuleaza carnetul, iar sansele sa mai omoare pe altu' scad catre 0 This post has been edited by miki: 5 Sep 2008, 12:41 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(ceribros @ 5 Sep 2008, 10:55) Nasol, trebuia sa zici si tu ca nu ai vazut, ca erai atent in alta parte si sa ii ia datele altuia ![]() ![]() Pai eram doar eu cu un prieten in zona ... prietenul mai in spate n-a vazut nimic , eu am vazu tot ... QUOTE(giany911 @ 5 Sep 2008, 11:00) Nu e prea placuta atitudinea asta, in cazul lipsei martorilor cel vinovat poate scapa. Nu cred ca e corect fata de victima. Pierzi o ora, 2, 5 dar ala si-a pierdut viata. Tocmai ... victima e cea vinovata ! (parerea mea !) QUOTE(1.6 @ 5 Sep 2008, 11:04) Vroiam doar sa stiu ce se intampla acolo , nu daca sa ma duc sau nu ! QUOTE(argon @ 5 Sep 2008, 12:23) Un pusti cu bicicleta a fost lovit pe trecerea de pietoni de un VW Golf . De ce mi se pare vinovat pustiul ? Asculta muzica si a intrat pe trecere pe bicicleta ![]() QUOTE(klaus @ 5 Sep 2008, 12:36) Te cheama sa dai o declaratie. Acum vad ca e la politie. Probabil te vor chema sa depui marturie/declaratie si la proces (o singura data in general). Daca aia de la politie te mai cheama inca o data, le spui clar: nu mai sunt elemente noi de declarat pe care sa mi le fi amintit intre timp. Invocarea lui 198 C.pr.Civ este prematura pentru ca acuma nu e vorba de "procesul penal" ci de cercetarea penala. Daca te invita la polite cazul nu a fost trimis inca la tribunal, deci nu e "proces penal", deci nu se aplica 198. In versiunea actualizata al. 2 din 198 e " (2) Lipsa nejustificată a martorului se sancționează cu amendă judiciară de la 250 lei la 5.000 lei." Justificata poate fi si de un certificat medical pentru diaree acuta, de ex. Multumesc frumos klaus ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ceribros |
![]()
|
Acum scuze de off topic dar sunt si eu curios (daca vrei nu rspunzi), l-a lovit pe trecere?
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
juliano |
![]()
|
![]() Sofer Forumist Group: Members Posts: 66 Joined: 31 July 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ceribros @ 5 Sep 2008, 09:55) Nasol, trebuia sa zici si tu ca nu ai vazut, ca erai atent in alta parte si sa ii ia datele altuia ![]() ![]() Nici eu n-am fost prea des intr-o sala de judecata, doar o data, dar in fine, n-ar trebui sa dureze mult pentru tine, tinand cont ca esti martor, te sfatuiesc sa iti stabilesti de acasa o declaratie mai detaliata, in prezenta unui prieten care cunoaste mai bine legile, chiar a unui avocat daca exista posibilitatea, poate fi si avocatul celui de partea caruia esti: a nevinovatului; apoi la proces spui ca aceea iti este declaratia si nu mai ai nimic de adaugat. Asa scapi cel mai repede, il ajuti pe cel nevinovat si n-ar trebui sa te mai cheme pentru alte declaratii. Daca stai in dubii sa te duci sau nu, gandeste-te in primul rand ca exista posibilitatea sa ai si tu nevoie de un martor, nu conteaza pentru ce... si el sa nu vina... This post has been edited by juliano: 5 Sep 2008, 13:46 |
--------------------
Renault
Symbol
2010/Best
- inmatriculata _____________________________________
Grazie / Cordiali saluti / Kind Regards / Cu Stima / Mit freundlichen Grüßen, |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum, adica daca te calca pe trecere e vina ta? Eu stiu ca pe trecere pietonii au prioritate. Ce daca asculta muzica, ce voi in masina nu ascultati muzica? Ala cu Golfu' la ce naiba era atent ? Eu unul incetinesc pe la treceri, chiar daca nu e nimeni pe ele ( oala acoperita nu da in foc ). Dar asta in fond este parerea mea, nu stiu cum s-a intamplat, nu am fost acolo.
This post has been edited by giany911: 5 Sep 2008, 14:31 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca pe trecere se merge pe langa bicicleta nu pe bicicleta....
Nu cred ca e vreo lege in sensul asta dar instinctul de conservare asa imi zice... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pe trecere trec pietoni
biciclistul e biciclist, nu e pieton acum vreo 2 luni era sa ma intinda unu' cu duba pe trecere, el in duba io pe bicicleta, si pana la urma am intors si celalalt obraz, am acceptat injuraturile si am plecat capu'. Avea dreptate omul! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ceribros |
![]()
|
Scuzati ca nu am fost atent la explicatia accidentului de mai sus. Sa stii ca daca pustiu era pe bicicleta eu cred ca ala cu golfu nu are nici o vina. Si iti zic de ce, bicicleta este considerat vehicol, daca asta il lovea la un cedeaza trecerea era de vina dar daca omul era calare este considerat vehicol si nu pieton. Pe mine odata un politist m-a oprit pe trecere si m-a pus sa ma dau jos de pe bicla (motivaul era ca sunt considerat vehicol si nu pieton, deci nu am ce cauta pe trecere decat pe langa bicla). Asa ca e posibil ca omul sa nu aibe nici o vina chiar daca a luat o viata. Iar marturia ta nu face decat sa scape un om nevinovat de puscarie in acest caz si/sau de dosar penal.
5 Sep 2008, 14:52: Cum zice si @OV, cred ca am postat in acelasi timp ![]() This post has been edited by ceribros: 5 Sep 2008, 14:52 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu zic ca nu e adevarat, dar, am vazut la arcul de triumf ca pe langa treceri sunt trasate si benzi pentru biciclisti... Adica aia se dau jos si traverseaza pe banda lor pe langa bicicleta?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(altisone @ 5 Sep 2008, 16:12) Nu zic ca nu e adevarat, dar, am vazut la arcul de triumf ca pe langa treceri sunt trasate si benzi pentru biciclisti... Adica aia se dau jos si traverseaza pe banda lor pe langa bicicleta? ![]() Omul pe bicicleta e biciclist, pe langa bicicleta e pieton. Omul pe cal e calaret, langa cal e ....ghici? ![]() Acum raspunde-ti singur la intrebari. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ceribros |
![]()
|
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Sep 2008, 12:54) Tocmai ... victima e cea vinovata ! (parerea mea !) Cu atat mai mult, scapi un om nevinovat, care altfel poate face puscarie. S-ar putea sa se decida NUP, in urma declaratiei tale, si atunci asta e, nu mai ai treaba. Daca se ajunge la judecatorie, vei fi chemat inca o (singura) data sa dai declaratie, in fata judecatorului . Nu poti sa mergi cu "declaratie pregatita", tu nu "dai o declaratie" ci raspunzi la intrebari. Nu stiu cum e la politie/procuratura, dar in sala de judecata, doar judecatorul pune intrebari (ceilalti i se adreseasa judecatorului), si cred ca esti liber sa raspunzi sau nu (nu am vazut martori sa nu raspunda, deci nu bag mana in foc ![]() Judecatororul poate decide sa te aduca cu mandat (i.e. daca nu te prezinti, trimite politia acasa la tine sa te ia si sa te aduca). This post has been edited by vv: 5 Sep 2008, 15:37 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:55 |