DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan 1.2 cu 3 rable, Am de ales o masina ieftina (<7000E)

slider2
post 18 Jun 2010, 19:47
Post #91

doar membru si atat

Group: Members

lasa-l mah ca el si-a luat 1.2 ca mananca putin pe o masina de peste 1 tona...

@juliano daca binevoiesti sa ne spui si vitezele medii la care ai obtinut acel consum...

This post has been edited by slider2: 18 Jun 2010, 19:48

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
juliano
post 7 Oct 2010, 16:11
Post #92

Sofer Forumist

From: Iasi

Acum am 10500 km cu masinuta... si sunt multumit: nici o grija pana acum biggrin.gif desi se aud greierasii deja biggrin.gif la scaunul soferului, cand sta intr-o anumita pozitie... care-i pozitia optima pentru mine din pacate sad.gif si din cand in cand, la gropi, se mai aud greierasi si in portiera din dreapta... in rest n-am pus decat benzina de la petrom de 95 sau de la omv, tot 95, si lichid de spalat parbrizul. Nici o problema tehnica pana acum. Consumul a ramas cam acelasi. Am scos 5.5% in afara, mers majoritatea timpului cu 100 km/h, dar media de pe comoputerul de bord era undeva la 76 km/h. in oras am scos consum maxim pe computerul de bord 13% in aglomeratia din bucuresti, la orele in care bucurestiul e cel mai aglomerat, iar in oras, in mod normal nu depaseste 8%.... doar daca merg mai sportiv si e aglomerat ajung la 8.1-8.2% in oras. Pe durmul iasi-bucuresti in conditii normale de mers, cu 5 persoane si bagajele aferente (nu foarte multe), mers cu 100 km/ora cand se putea, cand nu.. in functie de trafic biggrin.gif am scos un consum de 5.9% cu tot cu traversatul bucurestiului prin centru. Nu am schimbat consumabile si nu am "mesterit" absolut nimic la masina. A mai cazut un "boltz" de la manerul pasagerului din dreapta, de deasupra usii si l-am pus la loc, dar si un tampon de cauciuc de la portbagaj (unul din alea doua care nu lasa portbagajul sa se deschida pana peste luneta), pe care l-am pus la loc de asemenea, fara prea mari dificultati. La demaraj e un pic mai bine decat in la 2000 km... pentru ca i-am facut rodajul cum trebuie, si acum e comparabila cu un logan de 1.4 cu aceeiasi km la bord. Mentionez ca inca n-am testat consumul optim (75km/h constant in afara localitatii, cand e liber) pt ca de regula nu-mi place sa ma plictisesc la volan, dar sunt sigur ca ar fi chiar sub 5%.
Daca mai aveti intrebari, puteti posta aici:)
Mai mentionez ca am mai fost iasi-izvorul muntelui cu un consum de 5.8%, plecat la 5 dimineata din iasi, si ajuns la izvorul muntelui inainte de ora 8, cu o viteza medie pe computerul de bord de 89 km/h desi nu am prea depasit 110km/h, doua persoane fara prea multe bagaje.

This post has been edited by juliano: 7 Oct 2010, 16:14

--------------------
Renault Symbol 2010/Best - inmatriculata
+
iulian'71
post 7 Oct 2010, 16:20
Post #93

membru uneori batut in cap

Consumul e foarte bun, sper sa-ti inceapa sa traga ceva mai bine cu timpul.

This post has been edited by iulian'71: 7 Oct 2010, 16:21

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp - GL-07-***
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
User is offlineGalerie FotoPM
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 03:22
Forum Renault