Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
dan supernova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|||
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
La magazinele de pe net ai incercat?Gasesti sigur, dar partea nasoala e ca, pe langa pretul piesei, mai platesti si transportul.
I-a legatura cu @Maskatu, el parca a schimbat de curand cotul de la rezervor, poate iti da vre-o locatie, de unde a cumparat el. This post has been edited by tr04www: 21 Aug 2011, 14:49 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am gasit castrol magnatec 10w40 cu 27 lei pe muntii carpati la al patrulea magazin pe stanga. + filtru ulei original 20 lei + filtru aer 15 lei compatibil. Sa vedem cum va rula motorul cu castrolul.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
ce ma sfatuiti la bieleta de directie sa iau doar capatul de bara sau toata bieleta de directie?
se strica si altceva inafara de capatul de bara la bieleta de directie? |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Da,la mine a capatat joc in nuca bieletei,nu la capatul de bara.Poti verifica exact pe un elevator.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(quick @ 12 Sep 2011, 14:49) ce ma sfatuiti la bieleta de directie sa iau doar capatul de bara sau toata bieleta de directie? se strica si altceva inafara de capatul de bara la bieleta de directie? Eu am schimbat numai capatul de bara. A fost verificata de un prieten de la un atelier auto. Poate sa isi faca joc si in nuca bieletei, dar capatul de bara cedeaza mai repede. Poti verifica impreuna cu un prieten care sa miste de roata sau/si de volan iae tu sa privesti atent de unde vine jocul. |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
am un joc de toata groaza la capatul de bara.... deja ii nesimptire ca merg asa cu el ar mai trag putin ca vreau sa schimb tot ce inseamna bucsa, disc, placute, tot tot pe fata am o parte din piese mai am de cumparat cateva... ii o investitie paguboasa ca eu caut sa imi iau alta masina dar trebuie facuta si asta nu am ce face, ca tot cu ia pe stoc o sa raman nu are rost sa o vand pt un pumn de bani
![]() o sa iau toata bielata sa nu am probleme.....de ets ce ziceti? |
--------------------
dacia
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ets? Ce-i ets?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
quick |
![]()
|
|
--------------------
dacia
|
|
Maskatu |
![]()
|
Si de ce ma rog, ai cumpara chestia aia intitulata bieleta care costa 66 lei (fara taxe de curierat), cand poti sa mai pui 10-15 lei si sa cumperi una originala?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
drc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 September 11 ![]() |
Salut, deoarece nu am destule posturi pentru a da PM am sa spun aici. Vreau si eu sa stiu pe unde gasesc bieleta antiruliu, caseta directie cat si ac volan inferior + superior, surub prindere roata rezerva si elementul de inchidere al hayonului atat in magazin cat si online. Eventual ce producator recomandati pt aceste piese cat si pretul lor.
This post has been edited by drc: 18 Sep 2011, 17:04 |
--------------------
Facia
SuperNova
2002
- B - XX - YYY
|
|
ionutzoo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 23 October 09 ![]() |
Cam cat costa un torpedo sh?S-a rupt clapeta de deschidere si trebuie sa-l schimb.
|
--------------------
dacia
supernova
2001-RAPSODIE;Peugeot 406.
|
|
RomeoNica71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 7 December 08 From: suceava ![]() |
Telescoape Bilstein,110 lei bucata.Far stinga,Elba Tm 100 lei,un mag de pe blv G.Enescu,Suceava.
Am postat gresit,rog un moderator sa-l stearga. This post has been edited by RomeoNica71: 20 Sep 2011, 11:19 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- Sv-93-CRM
|
|
vlad_popescu47 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 15 September 11 ![]() |
Dau si eu niste geamuri ionizate, sunt toate, inafara de parbriz. Sunt in stare buna Cine le vrea, il astept sa vina sa le ia de la mine (sunt din Targu Jiu). Eventual, daca este cineva mai binevoitor, si daca are pe-acasa sau gaseste pe undeva, le dau la schimb pe un cablu coaxial de antena (ca n-am gasit, iar fostul proprietar vad ca nu s-a obosit sa mai puna unul).
|
--------------------
Ford
Focus
1.8 TDCI (2009)
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
http://www.daciaclub.ro/-VAND-t221578.html Am un set de fise bujii cine doreste ,fisele sunt BERU originale ,am anunt la bursa cu ele
This post has been edited by ghitza: 2 Oct 2011, 11:13 |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Claudiu T. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 November 10 From: Simeria ![]() |
Salutari.
Cumparat azi din Simeria piese: -bieleta directie-ETS-39 lei -cap de bara-ETS-28 lei -pivot -ETS--32 lei -bucse brat-4 buc-40 de lei -placute de frana Renault-85 lei. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima.
- HD-72-BMX
|
|
Maskatu |
![]()
|
Placute de frana renault?
![]() Si a doua la mana, ai dat 67 de lei pe bieleta si cap de bara ETS (nu am auzit niciodata de firma asta si crede-ma ca am umblat prin destule magazine de piese), cand puteai sa cumperi originale cam la aceeasi suma. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Piesele ETS se fabrica in Turcia.Placutele si mie mi se par foarte scumpe.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
Claudiu T. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 November 10 From: Simeria ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 12 Oct 2011, 20:22) Placute de frana renault? ![]() Si a doua la mana, ai dat 67 de lei pe bieleta si cap de bara ETS (nu am auzit niciodata de firma asta si crede-ma ca am umblat prin destule magazine de piese), cand puteai sa cumperi originale cam la aceeasi suma. Placutele de frana erau ambalate in cutia aceia alba cu multe scrisuri pe ea si cu abtibild galben. Fiind un oras mai mic, nu prea ai asa de multe optiuni de cumparare sau macar sa faci o paralela intre magazine. Pe deasupra placutele nu erau cu senzor incorporat iar dupa montaj, mi s-a aprins in bord martorul de frana de mana.Mi-au spus ca nu este nici o problema ca aceste placute au senzor "acustic"(oare o fi adevarat). |
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima.
- HD-72-BMX
|
|
BoR |
![]()
|
Acustic...adica probabil incep sa scartaie atunci cand se uzeaza? Eu personal nu am auzit de existenta unor astfel de placute pentru Supernova.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
QUOTE(Claudiu T. @ 12 Oct 2011, 10:27) Salutari. Cumparat azi din Simeria piese: -bieleta directie-ETS-39 lei -cap de bara-ETS-28 lei -pivot -ETS--32 lei -bucse brat-4 buc-40 de lei -placute de frana Renault-85 lei. Cam scumpe placutele, dar asa e in orasele mici. Te sfatuiesc pe viitor sa incerci in Deva, acolo ai mai multe optiuni. E un magazin (la giratoriul de la biserica din ceangai - primul cum intri in Deva) care are contract direct cu uzina si aduce la preturi mai decente cam tot ce ai nevoie. De exemplu, eu am luat aceleasi placute ca tine cu 50 de lei. Placutele alea nu au nici un senzor, iar becul aprins e din cauza montajului. Se va stinge dupa resetarea senzorului din pompa de frana. |
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare ,
Vreau si eu sa-i fac "o vizita lui Ovidiu " din Vitan, dati-mi un pm cu telefonul lui, merci . Ce ne facem cu axul inferior de la volan, daca nu se mai gaseste de cumparat ( de care o fi ), s-ar adapta altceva - respectiv toata coloana de directie de Logan, sau ce ????? Toate bune , Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(Claudiu T. @ 13 Oct 2011, 11:58) Placutele de frana erau ambalate in cutia aceia alba cu multe scrisuri pe ea si cu abtibild galben. Fiind un oras mai mic, nu prea ai asa de multe optiuni de cumparare sau macar sa faci o paralela intre magazine. Pe deasupra placutele nu erau cu senzor incorporat iar dupa montaj, mi s-a aprins in bord martorul de frana de mana.Mi-au spus ca nu este nici o problema ca aceste placute au senzor "acustic"(oare o fi adevarat). Care cutie? Asta? P1230943.JPG ( Size: 551.4k ) Number of downloads: 305 P1230944.JPG ( Size: 521.81k ) Number of downloads: 321 P1230945.JPG ( Size: 540.21k ) Number of downloads: 267 Da, astea sunt placutele ORIGINALE, si dupa cum scrie si pe cutie, eu unul am dat 39 de lei pe ele. In bucuresti mai mult de 45 de lei nu sunt. O fi orasul mic dar asta nu-i pretext pentru un pret DUBLU. Ti-ai luat o mare teapa. Pe viitor intreaba si tu inainte ca idee cat costa. Sunt curios cat costa un set de discuri originale sau un ax de volan pe acolo, daca la niste amarate de placute pretul este fix dublu, chiar mai mult de dublu. Colac peste pupaza ti-au dat si placute FARA senzor. Placutele cu senzor au cate un cablu ce ies din ele (doar la doua bucati, adica cate o placute cu senzor pe fiecare parte), iar cablul este prins bine de placuta. De senzor acustic nu am auzit pana acum si in orice caz nu este normal sa se aprinda martorul franei de mana dupa ce ai montat alte placute. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
@Maskatu: Eu am luat placute ambalate exact ca cele din poze, doar ca aptibildul nu era albastru, ci galben si scrie doar renault. Cutia arata la fel, iar placutele nu au nici un fel de senzor. Pretul a fost de 50 lei. Iar ca idee, discurile originale sunt undeva la 350-375 lei setul. Nu mai tin minte exact fiindca le-am cumparat prin primavara, impreuna cu alte piese de care am avut nevoie dupa iarna.
In zona, preturile sunt exagerate, datorita faptului ca nu ai prea multe optiuni, iar Pitestiul e destul de departe (nu merge sa te urci pe autostrada, dai o fuga pana la Pitesti si iei ce iti trebuie). Urmaresc frecvent discutiile de aici si constat ce preturi mici aveti la Bucuresti in comparatie cu cele de aici, dar cand nu ai optiuni in tot judetul n-ai ce face si scoti banul. Mai ales daca vrei sa pui piese de origine. |
--------------------
SuperNova
2002/Clima
|
|
Claudiu T. |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 13 Oct 2011, 21:41) Care cutie? Asta? P1230943.JPG ( Size: 551.4k ) Number of downloads: 305 P1230944.JPG ( Size: 521.81k ) Number of downloads: 321 P1230945.JPG ( Size: 540.21k ) Number of downloads: 267 Da, astea sunt placutele ORIGINALE, si dupa cum scrie si pe cutie, eu unul am dat 39 de lei pe ele. In bucuresti mai mult de 45 de lei nu sunt. O fi orasul mic dar asta nu-i pretext pentru un pret DUBLU. Ti-ai luat o mare teapa. Pe viitor intreaba si tu inainte ca idee cat costa. Sunt curios cat costa un set de discuri originale sau un ax de volan pe acolo, daca la niste amarate de placute pretul este fix dublu, chiar mai mult de dublu. Colac peste pupaza ti-au dat si placute FARA senzor. Placutele cu senzor au cate un cablu ce ies din ele (doar la doua bucati, adica cate o placute cu senzor pe fiecare parte), iar cablul este prins bine de placuta. De senzor acustic nu am auzit pana acum si in orice caz nu este normal sa se aprinda martorul franei de mana dupa ce ai montat alte placute. Salut. Intradevar cutia este la fel, doar ca are un abtibild galben. 14 Oct 2011, 11:21: QUOTE(v-king @ 13 Oct 2011, 12:56) Cam scumpe placutele, dar asa e in orasele mici. Te sfatuiesc pe viitor sa incerci in Deva, acolo ai mai multe optiuni. E un magazin (la giratoriul de la biserica din ceangai - primul cum intri in Deva) care are contract direct cu uzina si aduce la preturi mai decente cam tot ce ai nevoie. De exemplu, eu am luat aceleasi placute ca tine cu 50 de lei. Placutele alea nu au nici un senzor, iar becul aprins e din cauza montajului. Se va stinge dupa resetarea senzorului din pompa de frana. Salut. Cred ca ii vorba de Malvina, nu? This post has been edited by Claudiu T.: 14 Oct 2011, 11:21 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima.
- HD-72-BMX
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare ,
Ce ne facem fratilor cu axul inferior de la volan, daca nu se mai gaseste de cumparat . Ce altceva s-ar adapta - respectiv toata coloana de directie de Logan- modelul fara servo , sau ce ????? Toate bune , Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
v-king |
![]()
|
@Claudiu T.: Exact.
|
--------------------
SuperNova
2002/Clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
de slza dar nu vei mai misca in sus si in jos la reglaj , cel de slz nu are reglaj pe verticala !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Pana la urma, obisnuinta este a doua natura, macar sa mearga - sa nu mai am jocuk ala mare.Unde se gaseste si de care.
Merci , Adrian |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 July 09 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca merge toata coloana de logan fara servo (prinderi ) , ax-ul merge de solenza , toti care vand piese zic ca merge de solenza , si o sa ma uit azi la logan sa vad cu e cu axul.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:06 |