Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
adrian.petrov |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|||
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
tine-ne la curent ca si pe mine ma bate gandu sa il dau jos si sa fac altu nou din materiale ca lumea.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 July 09 From: Bucuresti ![]() |
m-am interesat la dacia si ei nu fac lucraturi de genul , inlocuit ax volan supernova cu cel logan , ei nu taie si nu sudeaza.pe scurt sa incercam cu cel de solenza.
app in vitan ax-ul l=am gasit cu 400 , la dacia cu comanda si avans de 100-150 costa 600 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Pretul de 400 ron pentru un ax volan nou este un pret super piperat; o planetara ( fie ea chiar de origine ) este mai ieftina.
Cat de multa munca este acolo la o planetara si burdufe si tripode sigurante si alte alea ( chiar la kg de fier luata este mai grea - valoare mai mare ) e clar ca este un pret umflat - probabil ca buticarii au de castigat din asta . Imi aduc aminte cat costa un video pe vremea lu ceasca - era cat o casa. Un pret real este de 120 ron la adresa http://www.bestautovest.ro/ax-volan-solenza-supernova.html, pacat ca este stocu terminat . Asa ca voi incerca sa-l repar . ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 3 Nov 2011, 20:53 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca axul din link-ul pus de tine nu se potriveste la supernova.Am cumparat eu unul de autospeed(aceasi firma cred ca e si cel din poza) si era mai scurt cu vre-o 5 cm, chiar daca era telescopic.Am incercat la 3 service-uri sa il montez si nu mergea.Pana la urma l-am dus inapoi la magazin.Tot 110 lei era si in magazin.
This post has been edited by tr04www: 3 Nov 2011, 21:05 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Eu l-am luat cu 90 de lei si i-am rupt nitul ca sa se lungeasca.L-am pus pe masina de vreo 4 luni si acum a inceput sa joace putin.400 de lei e enorm pt un ax original.Cea mai buna metoda e sa scimbi numai bucsa care este vreo 40 de lei originala.
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
Ivdanyel |
![]()
|
si se baga vreun service sa schimbe doar bucsa?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca se baga nimeni, eu am intrebat la cateva service-uri prin Aparatorii Patriei si de abia au acceptat sa incerce sa il monteze pe ala de srl, dar sa schimbe doar bucsa.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
dar si asam fac ax volan si aia sunt romani poate au repere mai bune, eu unul nu cumpar piese asam dar ...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
tr04www |
![]()
|
Sunt mai proaste ca alea de origine, dar si pretul e mult mai mic fata de original, care e nejustificat de mare.Toata treaba e sa se potriveasca, sa nu fie mai scurt.Eu cand l-am demontat sa il curat si sa il gresez, nu mi-am dat seama sa il masor, asa era mai simplu cand mergeam la magazin sa cumpar.Stiam cat de lung trebuie sa fie.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Da "tr04www" ai dreptate axul complet telescopat trebuie sa aibe 47 cm ( masurat de mine ),intradevar merge si metoda lui "Axinte"- distrugerea ambutisarii din fabrica cu un burghiu de cca. 2 mm pentru telescopare la lungimea dorita.
Deci exista si solutii mai subtiri la bani . ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
axinte , care nit , unde se afla?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
alx_cm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 20 April 10 ![]() |
eu am cumparat ax volan de la un magazin de langa pitesti cu 290 de lei
9mai exact mi l-a cumparat cineva de acolo care cunoaste magazinul si are incredere in ei) ... nu are cutie de uzina dar este fabricat la aceeasi fabrica cu cel de uzina , cei de acolo trimit si cu curierat rapid... |
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- B31LZC
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
nume magazin daca se poate
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
alx_cm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 20 April 10 ![]() |
SERVICECOM PILIE ...0248266015/0744511293
|
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- B31LZC
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
multam
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Achizitionat acuma seara set discuri KLAXCAR made in france ( cica pentru Solenta ) cu 150 lei - doua bucati / adica set.
Salutari la toata lumea ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai pentru solenza sunt insa discurile de frana, placutele, etc sunt aceleasi si la super nova. Defapt cele de solenza sunt la fel ca cele de super nova, ca doar super nova a fost prima... Si eu tot 130 am dat pe set, acum 1 an si ceva si ma declar multumit. Sunt la al doilea set de placute. Primul a fost ferodo, acum am luat originale. Bafta.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Merci "Maski" , am vazut discurile tale; in poze erau intr-o cutie rosie , astea pe care le-am luat eu, sunt in cutie albastra.
Ca placute de frana as vrea sa iau un set Ferodo , ca mi se par mai bune ( mai moi si se asaza pe disc mai bine ) - urmeaza . Pana acum am avut pe masina numai placute Fermit ( fara senzor de uzura ) si am fost multumit de ele; dar la discuri noi, ...... punem ceva mai bun ......din respect pentru discuri . Simti vreo diferenta intre Ferodo si Renault - originale ???, ca daca nu voi gasi ce vreau asta este a doua obtiune. This post has been edited by adrian.petrov: 12 Nov 2011, 01:41 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ferodo erau cam moi, si dupa 10 mii km mai aveau doar 2-3 mm profil. Astea originale parca se infig mai bine. Nu mi se pare normal sa se toceasca placutele dupa nici 10-12 mii ca doar nu am stat numai cu piciorul pe frana...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
biciclist81 |
![]()
|
![]() cel ce pedaleaza Group: Members Posts: 72 Joined: 19 November 11 From: Timisoara ![]() |
As vrea sa stiu si eu daca se gasesc urmatoarele piese: parasolar sofer(s-a rupt bratul suportului care este prins de plafon), si placuta electronica de la stopul dreapta spate(s-a rupt bucata de plastic in care intra becul de marsarier).
Apropo de stopuri, la mine nu exista bec de marsarier in stanga din fabricatie. Este normal? Se poate monta? Accept si piese sh. |
--------------------
dacia
supernova clima
2003
- tm 08 kug
|
|
florinakee |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 7 June 10 From: Bucuresti Berceni ![]() |
QUOTE(biciclist81 @ 19 Nov 2011, 17:48) As vrea sa stiu si eu daca se gasesc urmatoarele piese: parasolar sofer(s-a rupt bratul suportului care este prins de plafon), si placuta electronica de la stopul dreapta spate(s-a rupt bucata de plastic in care intra becul de marsarier). Apropo de stopuri, la mine nu exista bec de marsarier in stanga din fabricatie. Este normal? Se poate monta? Accept si piese sh. daca te duci la bursa ai sa gasesti acolo Dezmembrari supernova ai putea vb cu baietii despre piese sa vezi cat cer .... |
--------------------
Dacia
Super nova
2001
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Cine stie ???
Am cumparat "bieleta directie complecta supernova originala renault " - in cutia ei cea gri de Renault , si pe capul de bara este gravat T-ul de la topoloveni asa trebuie ?????? ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai cine crezi ca le face pe alea originale? Tot la topoloveni, dar in alta camera.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Merci Masky , sper ca sunt bune, ca altfel as fi avut de ales sa iau ATS - turcesti ( nu prea s-a plans lumea de ele ).
Totodata am luat si set placute frana FERODO - fara martor cu 31 lei . ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 25 Nov 2011, 00:22 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
Claudiu T. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 November 10 From: Simeria ![]() |
Salutari!!
Cumparat si eu ieri, din Simeria bujii Eyquen Rfn 52 Lz la 8 lei/buc. S-a deschis un magazin nou, are preturi bunicele, fata de celelalte 2 magazine. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima.
- HD-72-BMX
|
|
Robert2011 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 November 11 ![]() |
buna
scuze dar nu am stiut ce topic sa deschid, mi s-a dus ~pasaj spate dreapta~ de unde as putea cumpara unul nou in Arges? Ca de 2 saptamani tot caut...... Mii de multumiri |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - autoturism
- AG-10-LIY
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
daca te referi la pasaj aripa dreapta, sigur nu o sa gasesti pentru ca este de vanzare numai aripa spate intreaga si costa in jur de 350 RON
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
gerard dacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 29 May 11 From: oradea ![]() |
ce bujii sa montez, vreau sa cumpar bujii noi pareri?la piese auto miau zis NGK..........
|
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|
Maskatu |
![]()
|
NGK BKR6EZ, sau bosch-uri.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:15 |