DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> "TEST-DRIVE" UCIGAS, Presa asterne tacerea peste un omor

madalina
post 12 Apr 2005, 14:16
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(romulus @ 12 Apr 2005, 14:11)
Deviati, deviati, deviati!!! Unde esti driverx? Oameni buni, ca Porcehe le-a pus sub cenzurat la o gramada de ziaristi cate un porche, vw ce le-o mai fi pus, e una. Ca s-a intamplat accidentul, e alta. Ideea e ca presa TACE. Si de ce? ca sa nu strice o imagine. Deci, dupa cate am inteles eu, testul a fost organizat. Ce nu cerd ca a fost organizata e intrecerea pana la Tg Mures. Asta am impresia ca a cam fost intelegerea lor. Buuuun. Si atunci cu ce strica imaginii? Daca se dadeau toate elementele si firma respectiva isi declina responsabilitatea organizarii "liniutei" unde era problema?  A fost un sofer care a avut un accident. Poate nici nu din vina lui. De ce tace presa? Asta ma roade pe mine.
*

In sfarsit intelege cineva esenta articolului...

Astra vroia si Bursa sa sublinieze. Numai ca in intentiile hotului ce striga Hotii nu am incredere.

This post has been edited by madalina: 12 Apr 2005, 14:18

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GeorgeB
post 12 Apr 2005, 14:18
Post #32

the 7 stars of Pleiades constellation

pentru inceput , si eu sunt moderator pe masini.ro . de altfel sunt moderator si pe alte forumuri .

a fi moderator nu implica sa fi angajatul cuiva (i,e, mirabilis media) . in cazul nostru (dacia club) al cui angajat sa fiu ? huh ?

drive testul respectiv a fost prost realizat , cui ii pasa ? aia au semnat o hartie ceva si au rupt masinile in 2 !!!

romulus , atitudinea ta este total nepotrivita ! lexy IDEM !

mihai , acel sofer este pt toata lumea doar un alt sofer. faptul ca era intr-un drive test , pe care il facea pe propia raspundere , este altceva . porsche romania le-o fi spus , mai nene nu depasiti 100 inafara ! dar cine sa auda ?

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Patefon
post 12 Apr 2005, 14:20
Post #33

Membru gajait

Condoleante familiei.

In ceea ce priveste drive testul puteau sa-l faca in Germania pe Autoband daca voiau sa mearga cu 190 ca bani au destul. In Romania pe A2 cu limitare la 130.

Cat priveste musamalizarea este clar: cine primeste reclama baga capu' in nisip, cine nu baga capu' in nisip ca poate o sa primeasca...

--------------------
Seat New Leon - B-#######-11/8 2006 Sport
Cu stima,
Patefon
+
GeorgeB
post 12 Apr 2005, 14:21
Post #34

zilnic mor oameni din cauza accidentelor auto . despre cati se aude ceva ?

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
madalina
post 12 Apr 2005, 14:27
Post #35

Membru autentic

Normele incalcate de bursa;

1. nu prezinta faptele

2.nu cere opinia tutror celor implicati

3.fura un text, care lasa impresia ca asa s-au purtat toti participantii la drive-test. Daca la intalnirile dacia-club au venit niste indivizi ce nu au avut nici-o legatura cu majoritatea celor prezenti si descriau in presa ce au facut la intalnirea dacia-club (burn-out, forje etc, inseamna ca toti participantii au facut acelasi lucru)? Daca un om mai mult sau mai putin rational alaerga cat poate masina pe drumurile publice, insamna ca toti participantii sunt cretini si fac la fel? Textul este manipulator.

4. Nu spun nimic despre cercetari.

5. Nu spun nimic despre starea soferului de la Porsche.

Ce spun ei: a avut loc un accident, astea-s urmarile, presa nu scrie si uitati ce spune un participant, dar nu cel implicat in accident.

--------------------
+
edyus
post 12 Apr 2005, 14:29
Post #36

Membru

Condoleante familiei.

In acesta situatie parerea mea este ca pe langa sofer si firma organizatoare ar trebuii sa aiba ceva responsabilitati. Iar aceste situatii pot fii evitate usor in conditiile unor organizari/reguli impuse de dealer. Cat despre presa si de faptul ca totul este musamalizat nu cred ca o sa ramana treaba asa .... se va afla.

--------------------
Dacia Logan Ambition - B xx EDU
+
romulus
post 12 Apr 2005, 14:35
Post #37

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

QUOTE(GeorgeB @ 12 Apr 2005, 14:18)
romulus , atitudinea ta este total nepotrivita ! lexy IDEM !
*

Nu am zis nimic de forum sau de moderatorii de acolo (asa-mi amintesc). De altfel, am apreciat ca s-a inchis topicul. Da, atitudinea este nepotrivita pentru ca am deviat de la subiect. Nu condamn, nu acuz forumul pe care moderezi (moderati). Nu acuz Porche Romania. Nu-l acuz pe mircea de producerea vreunui accident. Nu-l acuz nici macar pe soferul care a produs accidentul. Acuz in schimb presa ca ma indoapa cu tot felul de stiri care mai de care mai obscena (si cand zic asta ma refer la televiziuni), la ore total nepotrivite. Acuz presa ca ma minte.cu nerusinare, selectand stirile care le publica. Acuz presa ca ajuta in mod nemijlocit la indobitocirea societatii romanesti. Copii de 5-6-7...15-16 ani, care sunt viitorul, savureaza stirile de la ora 5, care de obicei incep cu "un parinte din... este acuzat ca si-a violat fica..." sau "un copil din... si-a omorat fratele pentru ca..." Si dupa aia ne miram de ce se intampla "printre blocuri". Asta ma nemultumeste!

--------------------
Daewoo Cielo - MS 06 BCL 1997
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
Lexy
post 12 Apr 2005, 14:35
Post #38

Just ME

George nu inteleg de ce am atitudine nepotrivita!

In fiecare zi mor oameni in accidente?
DA!De acord!Dumnezeu sa-i ierte!

Dar acei oameni nu mor in masini care abia se lanseaza in tara si in Europa(aprox) nu mor cu 50 de ziaristi in preajma (aproximativ)!!!Si cred ca-s premize importante de la care se pleaca!Si nu mor la un test-drive cu 190km la ora!...atata tot.

--------------------
Toyota Corolla - B-01-LEXY 1,6 VVTI / SOL
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
madalina
post 12 Apr 2005, 14:39
Post #39

Membru autentic

Edyus, deja s-a aflat. E publicat articolul intr-un ziar. Restul au refuzat sa scrie...

Trageti niste concluzii fara a sti ce se intampla. Iar viteza soferului direct implicat nu o stim. Nu stim daca s-a mers in coloana sau nu. Nus tim daca aia era prima sau ultima masina. nu stim multe.

--------------------
+
GeorgeB
post 12 Apr 2005, 14:42
Post #40

romolus pt asta !
"Informat carcotasi. Da, madalina, ai dreptate. Sincer, eu daca as fi in locul lui mircea nu mi-as dori sa fie facuta publica sursa. De ce oare? Sau doreati putina reclama la forum? Dar hai sa nu mai fim off topic ca ma ia driverx la suturi din nou. "
masini.ro are peste 60 000 de utilizatori ! asta ca fapt divers
si lexy pt ca este de acord cu tine !

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
asarban
post 12 Apr 2005, 14:44
Post #41

Membru autentic

Group: Banned

Fratilor-cumnatilor:
1. Porsche a pus la dispozitia ZIARISTILOR specializati o tarla de masini pe care astia sa le testeze pe traseul descris
PoRo nu putea sa le puna limitatoare de viteza la max 100!
Decizia de a merge ca turbatul apartine fiecarui ziarist!
Asa ca nu acuzati PoRo ca au mers aia ca dilii ca sunteti ipocriti si neseriosi!

2. De ce sariti de funduri in sus ascultand doar o varianta?
Poate ca ala care a postat are parapon pe PoRo si baga de la el ca sa le-o plateasca..cine stie?
Daca ala cu Dacia Nova e de vina? Daca de fapt singura vina a soferului de la PoRo e ca a scapat cu viata ca masina lui e tanc si Nova e un cofraj de oua pe 4 roti?
De unde stiti ca soferul de la PoRo e de vina? Ce va faceti sa credeti asta? Doar un articolas? De unde stiti ca soferul ala nu mergea regulamentar! De unde stiti ca nu i s-a intamplat ceva de a facut accident? De unde stiti ca ala cu Dacia nu s-a bagat in depasire sau altceva?

Sa nu va suparati pe mine..dar reactia voastra este de tipul: mama lui de nenorocit cu masina scumpa care omoara lumea nevinovata cu Dacia!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
romulus
post 12 Apr 2005, 14:46
Post #42

"romolus pt asta !
"Informat carcotasi. Da, madalina, ai dreptate. Sincer, eu daca as fi in locul lui mircea nu mi-as dori sa fie facuta publica sursa. De ce oare? Sau doreati putina reclama la forum? Dar hai sa nu mai fim off topic ca ma ia driverx la suturi din nou. "
masini.ro are peste 60 000 de utilizatori ! asta ca fapt divers
si lexy pt ca este de acord cu tine !"

Ma rog, daca tu spui...

This post has been edited by romulus: 12 Apr 2005, 14:47

--------------------
+
edyus
post 12 Apr 2005, 14:46
Post #43

Membru

Asta am inteles de la inceput ... ce vroiam sa spun este ca vor mai scrie/emite si altii cu siguranta despre acest lucru ...... poate mai sunt si ziaristi cu adevarat in spiritul informarii si adevarului..... si poate mai multe date despre conditiile accidentului . Oricum astept si alte reactii din presa...

--------------------
+
Lexy
post 12 Apr 2005, 14:47
Post #44

Just ME

lol George... mai eu am fost de acord ca a fost singurul de aici care a avut resurse si m-ai ales ca s-a deranjat sa dea mailuri la toata lumea.

Restul chestia cu masini ro sincer nu am inteles faza si nici nu am dat importanta ca n-avea rost !

PS:Mercic ca m-ai lamurit;)

PS: CreD CA s-a deviat de la subiect!Era vb de musamalizarea presei ca idee centrala la un eveniment in care au fost implicate parti sonore!Asta-i relevanta!
Eu asta am inteles din topic!Acum ce a denaturat fiecare...e partea a 2-a!

@Mada

De acord cu tine!Dar ma refer la partialitatea ziaristilor mai !
Ca sa fac o paralele :daca x si y persoane publice traiesc impreuna-se scrie/zice de ei vai indragostiti/iubiti//etc...daca e vorba de nea mineru' betivan si coana Leana e vorba de CONCUBINAJ...urasc termenul!!!

This post has been edited by Lexy: 12 Apr 2005, 14:55

--------------------
Toyota Corolla - B-01-LEXY 1,6 VVTI / SOL
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
GeorgeB
post 12 Apr 2005, 14:48
Post #45

QUOTE(asarban)
Sa nu va suparati pe mine..dar reactia voastra este de tipul: mama lui de nenorocit cu masina scumpa care omoara lumea nevinovata cu Dacia!

sunt perfect de acord !!!

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
madalina
post 12 Apr 2005, 14:49
Post #46

Membru autentic

Lexy, cum ar fi tu sa scrii opiniile tale pe un forum despre orice subiect, iar cineva sa iti ia textul si sa il publice? Fara sa ii intereseze daca au voie sau nu, iar textul sa fie manipulator.

--------------------
+
romulus
post 12 Apr 2005, 14:50
Post #47

asarbane, in postul #37 mi-am exprimat clar opinia. Te rog, in mine sa nu dai 256.gif 017.gif worship.gif

Fratilor, io plec de aici ca se lasa cu bataie si mie nu-mi place 04.gif 04.gif

--------------------
+
madalina
post 12 Apr 2005, 14:54
Post #48

Membru autentic

Si postarile succesive?

--------------------
+
edyus
post 12 Apr 2005, 14:55
Post #49

Membru

perfect de acord ca nu se poate forma o parere obiectiva, neavand toate datele plus ca nu e cazul si nici nu trebuie sa judecam pe nimeni, insa informarea in ziare, tv si alte surse ar trebui sa fie cat mai clara si cat mai corecta, nepartanitoare, pur si simplu o informare. Indiferent cum sa petrecut accidentul dealeru trebuia sa faca tot ce se putea pt prevenire .... si da-mi voie sa cred ca nu s-a intamplat asa ceva.

--------------------
+
Michael
post 12 Apr 2005, 14:56
Post #50

Membru

From: Bucharest

Personal apreciez obiectivitatea Madalinei, prin abordarea juridica a acestei chestiuni. Nici macar nu avem toate datele problemei: Bursa nu ne-a oferit toate indiciile producerii accidentului. Chiar as pune urmatoarea intrebare: jurnalistul de la Bursa a aflat despre incident de la terti sau ca urmare a participarii sale la drive-test? Din cele spuse pe aici se intelege ca nu ar fi participat la drive-test. Daca ar fi participat si i s-ar fi promis ceva reclama pentru paginile ziarului, ar mai fi publicat acest articol (a se citi conducerea ziarului i-ar mai fi permis sa il publice)?
In articol se spune ca masinile veneau din sensuri opuse: intrebarea este cine era pe contrasens: Dacia Nova sau VW Passat. Daca VW Passat a intrat pe sensul de mers al Daciei, vinovatia reprezentantului Porsche este evidenta. Daca insa Dacia Nova a intrat pe contrasens, vinovatia celui de la Porsche intervine daca a depasit viteza legala. Si nu imi prea vine sa cred ca un VW Passat este condus in limitele legale de viteza cu ocazia unui astfel de drive-test.
Cat priveste tacerea celorlalti jurnaslisti (sau mai degraba a celorlalte ziare), nu este decat o daovada, in plus, ca traim in Romania si ca orice se poate cumpara. Cat priveste cele postate pe masini.ro de asa zisul jurnalist care a participat la drive-test, nu face decat sa demonstreze inca o data ca "prostia nu doare".
Cat ii priveste pe cei de la Porsche ca firma, sunt mai mult ca sigur ca au avut grija sa se acopere de la bun inceput cu "hartogaria" de rigoare. Nu este nici primul si nici ultimul drive-test pe care il organizeaza. S-ar putea insa ca articolul din Bursa sa iste o mica furtuna. Din pacate un om a murit iar celalalt este in coma. Si singurul castigat de aici s-ar putea sa fie chiar noul VW Passat, avand in vedere ca, se pare, ocupantii acestuia nu au patit mai nimic.

--------------------
Volkswagen Jetta 2008/Comfortline
1.4 TSI 122 CP DSG7
+
asarban
post 12 Apr 2005, 14:59
Post #51

Membru autentic

Ma iertati..bateti campii: Va rog sa specificati CE PUTEA IN MOD EXPRES DEALERUL PT A PREINTAMPINA CEVA CE NU STITI CUM S-A INTAMPLAT?
Daca ala cu Nova era beat mort si a intrat pe contrasens? Ce masuri de prevedere trebuia sa ia PoRo?
Daca ala cu Nova facea sex oral cu nevasta-sa si din cauza de orgasm a intrat in asta cu Passatul? CE trebuia sa preintampine PoRo?
Rog pe "indignati" sa posteze exact exact exact ce trebuia sa faca PoRo pentru a preintampina accidentul:
Tineti cont:
1. 30 masini plecate in drive-test conduse de ZIARISTI
2.Finalitatea actiunii: testarea masinilor in traficul din RSR.

Hai sa va vad...

QUOTE(Michael @ 12 Apr 2005, 15:56)
Si nu imi prea vine sa cred ca un VW Passat este condus in limitele legale de viteza cu ocazia unui astfel de drive-test.
*

Ma scuzati...dar e dovada unei crunte prejudecati!
Ala era sofer de la PoRo..mai calarise masini d'alea, avea bosi in masina.
De unde tragi tu concluzia ca ala mergea neregulamentar? Ca avea Passat?
Mai ieri era cineva pe forum cu o Nova care spunea ca viteza lui de croaziera e de 135km/h!

Inca o data: NU stiti NIMIC din ce s-a intamplat si va dati cu presupusul precum in semnatura lui AL!
Nus' de ce dar mi se pare o mare facatura care sa puna in umbra lansarea Passatului si mi se pare ca ati muscat la greu din nada!

--------------------
+
kukuruz
post 12 Apr 2005, 15:10
Post #52

Membru

QUOTE(Michael @ 12 Apr 2005, 15:56)
[...]Chiar as pune urmatoarea intrebare: jurnalistul de la Bursa a aflat despre incident de la terti sau ca urmare a participarii sale la drive-test? Din cele spuse pe aici se intelege ca nu ar fi participat la drive-test. Daca ar fi participat si i s-ar fi promis ceva reclama pentru paginile ziarului, ar mai fi publicat acest articol (a se citi conducerea ziarului i-ar mai fi permis sa il publice)?[...]

foarte buna remarca!
pune punctul pe i

--------------------
+
dantes
post 12 Apr 2005, 15:14
Post #53

Membru

From: Tzaranoaia

Intamplarea aceasta are prea multe variabile sa se poata trage o concluzie...
Vinovatul va fi stabilit de Politie..nu de mine de tine de ala de celalalt de ..etc.. Noi aruncam pareri... Eu zic sa incetam si cu partea ca "ala cu masina bengoasa da peste sarmanu' cu dacia" sau "ala cu dacia e cel care a incurcat traficul"

Pana cand politia nu isi va face treaba, si va comunica cine a fost vinovatul, nu are rost sa discutam pe tema asta...
Drive-test se face si pe drumuri publice, cred ca si cu o notificare la politie (poate), iar soferul si NU firma conduce masina...Firma pune la dispozitie masina si gata..responsabilitatea e a soferului...

Va rog sa nu uitati "portile deschise" de la lansarea loganului...a fost si drive-test...si ne-am urcat cam toti probabil..si fiecare incerca sa vada ce poate masina...asta ptr. cele 5 min. de condus... dar ala care a avut masina ceva zile...Si unde s-a petrecut drive-testul Dacia? In oras!!
Si cum in oras sunt o groaza de nebuni (cel putin in Buc.) si gura casca, poc loveai masina...SIIII???? Ce era raspunzatoare Dacia SA ptr. asta?
Nu cred!..

E un simplu accident rutier grav ca toate celelalte...singura diferenta a fost ca acolo era presa si nu au relatat nimic, pe cand la stirile de la ora 5 avem o caruta de accidente prezentate...

In final...asteptati sa vina rezultatele de la politie, pana una alta condoleante familiei!

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
edyus
post 12 Apr 2005, 15:19
Post #54

Membru

Vad ca te-ai aprins si nu asta era scopul tongue.gif

Dar ca idee, nu spun ca in toate cazurile o atentie corect acordata de PoRo ar fi rezolvat situatia. Tu vi acum cu niste posibilitati extreme care nu puteau fi evitate prin o alta atitudine din partea delerului, dar in conditiile in care nu cunoastem exact cauzele accidentului nici nu putem vb de chestiuni exacte. Cea ce vroiam eu sa scot in evidenta este faptul ca sunt 99% sigur ca oricum organizarea PoRo a ramas la faza de hartii si asigurari nimic concret asupra traficului. Ex: monitorizarea gps a masinilor si a vitezei cu care acestea circula, stabilirea unui traseu exact si informarea asupra conditiilor de drum, comunicarea continua intre ziaristi si organizatori etc. sau daca vrei chiar oprirea drive testului in cazul unuor nerespectari grave gen 190 Km/h, colaborare cu politia nu stiu .... pot fii multe ... probabil ca stea sunt trecute undeva intr-un standard, care repet cred eu (opinie personala) ca nu au fost respectate.

--------------------
+
Magamuru
post 12 Apr 2005, 15:22
Post #55

Unregistered

Toata lumea spune ca nu stim ce s-a intamplat uitand ca acolo au fost o gramada de ziaristi care tocmai asta ar fi trebuit sa ne spuna: ce si cum s-a intamplat pentru a lamuri situatia si, eventual, pentru a spala obrazul lui PorcheRo.
N-au spus nimic sa nu supere(Doamne fereste!) pe cine da banul pe publicitate si pe cine le-a dat o masina sa se plimbe.
Atitudinea potrivita era ceva de genul: "Totul OK. Din pacate au fost si excese care au umbrit aceasta lansare remarcabila etc. etc.
Eu cred ca despre asta e vorba.
Parerea mea.

--------------------
+
asarban
post 12 Apr 2005, 15:24
Post #56

Membru autentic

Si de unde stii ca masina asta era ULTIMA si nimeni NU A VAZUT ce s-a intamplat?
De accidentul Loganului din Turcia (ala care s-a dat peste cap) cati ziaristi au scris?

Monitorizarea masinilor...aha si?
Ce era sa faci? sa-i suni pe aia: ba..mergeti incet ca va ia mama naibii!
Sau transmiterea prin satelit a unui virus care ar fi oprit masina aia care mergea prea repede!
NU E TREABA DEALERULUI!
DEALERUL a pus la dispozitie masinile, din momentul in care ala s-a urcat la volan pa si pusi! soferul plateste!
Drive-test cu antemergator de la politie?
Si repet!
Ori ati vazut filme americane cu Knight Rider ori nu sunteti realisti!

--------------------
+
GeorgeB
post 12 Apr 2005, 15:25
Post #57

pai saracu in dacia ... masina buna sa se rastoarne . de vina au fost aia .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
os
post 12 Apr 2005, 15:26
Post #58

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

@edyus:
da' de ce sa faca monitorizare GPS si informare asupra traficului? Cînd mergi tu cu masina, ai asa ceva? Are vreunul din noi/ei? Hai sa fim seriosi... (sau ai vazut prea multe filme).

@{all \ {asarban}} :
avem de a face cu un accident ca oricare altul. Pina nu se clarifica situatia (si, daca nu-s lucruri eclatante, si dupa aceea), poate "stirile de la ora 5" au motiv sa-l mentioneze. In rest nimic deosebit. Bineinteles, un accident cu urmari tragice. Dar se petrec atit de multe, incit nu mai sunt din pacate senzationale.

PS: Notatia folosita inseamna: multimea tuturor utilizatorilor, mai putin cea formata din utilizatorul asarban.

This post has been edited by os: 12 Apr 2005, 15:26

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
romulus
post 12 Apr 2005, 15:26
Post #59

Mai, unde se ajunge.... Lasati-o balta cu porche si cu accidentu. Ala vinovat va plati sau nu. Ca daca ala care a murit, saracu e vinovat (si el va fi tongue.gif) nu nai are cum sa plateasca. Io va intreb alta, Oare masina era asigurata, ca vedeti ca in topicul cu drive testul la opel acum se discuta asta. Ideea e ca presa a tacut. Ideea e ca e demonstrat inca odata ca presa poate fi manipulata.

--------------------
+
bomicabomic
post 12 Apr 2005, 15:27
Post #60

Ex-membru DaciaClub

Pai asta-i buba, mai Andrei. Ca nu scriu nimic cind e vorba de ei si firme grele, dar de nea Gica cu Trabantu, sunt pline ziarele si stirile.
Ne- transparenta da nastere la scenarii si suspiciuni, asta-i RSR-ul, toti suntem scenaristi.
In fiecare dimineata, vad la ProsTV, accidente de pe DN1 , DN2 si zona Arad-Timisoara. Ba a dat peste o vaca, ba a adormit si a omorit gaina, etc., etc..

De acord cu toata lumea ca nu trebuie date, dar sa se respecte regula, pentru toti.

This post has been edited by bomicabomic: 12 Apr 2005, 15:31

--------------------
x x - x
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 03:44
Forum Renault