"TEST-DRIVE" UCIGAS, Presa asterne tacerea peste un omor
![]() ![]() ![]() |
"TEST-DRIVE" UCIGAS, Presa asterne tacerea peste un omor
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
hai mai mada acum dam vina pe politie cum dau americanii vina pe pomul care a obturat "cedeaza trecerea" pe Polona;
asa daca mai cautam putin ajungem la conbcluzia ca familia soferului este vinovata ca nu i-a inoculat cei 7 ani de acasa ! PORSCHE ROMANIA este VINOVATA cel putin moral (inteleg ca legea nu o implica). Sint curios daca or sa aiba cel putin bunul simt sa ajute familia cu cheltuielile de inmormintare (banuiesc ca ramin si niste copii pe drumuri)...... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Da, a ramas un copil bolnav de autism...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu dau vina pe Politie, dar daca e adevarat acest lucru, puteau preveni cele intamplate...
Din pacate acum nu se mai poate face nimic, iar doia oameni au murit din vina soferului inconstient si a altor factori. Nu stiu daca legea nu implica firma: omul se afla la volan in interesul firmei, in timpul programului de lucru. Cumva accident de munca? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(costi @ 15 Apr 2005, 12:09) PORSCHE ROMANIA este VINOVATA cel putin moral (inteleg ca legea nu o implica). Sint curios daca or sa aiba cel putin bunul simt sa ajute familia cu cheltuielile de inmormintare (banuiesc ca ramin si niste copii pe drumuri)...... Dragul meu, sa nu te superi dar vinovat este cel care-i vinovat (īnteleg ca dup acunostintele din momentul de fata conducatorul auto). Ce vina are firma care l-a angajat? Intelegeti ca fiecare e raspunzator pentru faptele sale. Ca sa dau un exemplu din alta lume: nu ploaia, terenul si arbitrul sunt vinovati de probabila necalificare a echipei Romaniei la CM de fotbal, ci... da, ai ghicit, echipa. Putem cred sa vorbim de vina morala cīnd un sofer angajat comite un accident daca el a actionat īn conformitate cu dispozitii primite, ori daca aceasta este atitudinea generala din firma. Dar asta n-o stiu (poate ai tu informatii mai buna la acest capitol). In rest, repet, fiecare trebuie sa poarte raspunderea pentru faptele sale. Nu mai dati vina pe COM (pentru cei mai tineri, care din fericire nu le-au mai apucat: COM==comitetul oamenilor muncii). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Os, nu sunt deloc de acord cu ce ai scris mai sus. Concret, pe bucati:
1) vinovata nu este echipa (in mare masura) ci ANTRENORUL (in cea mai mare masura!!!). El alege echipa. La fel cum PORSCHE isi alege soferii de drive-test. Adica in bataie de joc. 2) avand in vedere testimonialul tipului (Care nu a facut accident) de pe masini.ro cred ca asta este atitudinea generala in firma (ie la drive test se circula cu 190 km/h etc.) si nu cred ca era necunoscuta oficialilor firmei, ci mai degraba este incurajata de ei (pentru a-si face publicitate evident). 3) evident ca soferul poarta raspunderea dar ce facem pentru a preveni pe viitor asta? crezi ca nu puteai sa fii tu in locul sotilor alora 2? ce se va intampla la urmatorul drive-test porsche? ar trebui sa fugim toti de pe strada / sosea stiind ca vin maniacii aia? This post has been edited by Valentine: 15 Apr 2005, 11:26 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
madalina |
![]()
|
Valentine, iar nu esti deloc echilibrat. Cate drive-teste a facut Porsche si nu s-a intamplat nimic?
"testimonialul" nu are nici-o legatura cu accidentul. Fiecare sofer a condus asa cum a inteles el. Nu i-a obligat nimeni sa mearga astfel. Eu nu am citit nicaieri "martusriile" celorlalti soferi participanti la drive-test. Din cate am citi nicaieri nu s-a spus ca s-ar fi mers in coloana. Cel ce a scris pe masini.ro este ziarist, nu angajat Porsche. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 15 Apr 2005, 13:29) Eu nu am citit nicaieri "martusriile" celorlalti soferi participanti la drive-test. Din cate am citi nicaieri nu s-a spus ca s-ar fi mers in coloana. Exista un motiv foarte intemeiat pt care nu ai putut citi "nicaieri" amanunte despre nefericitul incident : vezi, te rog, titlul topicului : "presa asterne tacerea peste un omor"...nu mai era loc dar se poate adauga "desi erau de fata 50 de ziaristi de la diverse publicatii". Singura publicatie care a gasit de cuviinta sa publice aceasta stire a fost BURSA ... dar pe care o critici atat de mult. Ziaristul de la Bursa trebuie mentionat ca nu a fost de fata la acel drive-test iar articolul scris de el se baza numai pe "indiciul" oferit de nonsalantul/inconstientul/arogantul "ziarist" care s-a confesat pe site-ul masini.ro. |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 15 Apr 2005, 12:25) 1) vinovata nu este echipa (in mare masura) ci ANTRENORUL [...] La fel cum PORSCHE isi alege soferii de drive-test. [...] 2) avand in vedere testimonialul tipului[...] cred ca asta este atitudinea generala in firma (ie la drive test se circula cu 190 km/h etc.)[...] ci mai degraba este incurajata de ei (pentru a-si face publicitate evident). 3) evident ca soferul poarta raspunderea dar ce facem pentru a preveni pe viitor asta? crezi ca nu puteai sa fii tu in locul sotilor alora 2? [...] 'ai ce-mi place asa pe puncte... prin urmare voi raspunde la fel: 1) la fotbal nu prea ma pricep, dar propun sa extindem notiunea de "echipa" la tot ce constituie aceasta echipa (de la portar la maseur). Asadar echipa e vinovata. Cīt despre jucatori... hmm... cum ziceam nu ma prea pricep dar gīndindu-ma la "breleante" d'alde Mutu, drogate si pline de figuri, imi vine ca cred ca vor fi fiind ei talentati, maradone, genii dar cu treaba stau mai slab. Sau poate "numai" cu motivatia. Ori le-a legat antrenorul sireturile intre ele sa nu poata juca? *Poate* Porsche alege asa soferii de drive test, dar vezi mai jos 2) "testimonialul tipului" seamana cu "testimonialul" Alinutei de pe Oltcit.ro care testase Loganul cu vreun an in urma (da, inainte de aparitie). Stim cine-i "tipul"? Daca eu pun pe forum mīine un "testimonial" despre Veyron, o sa ma crezi? Tu insuti spui "cred ca". Mda. ... eu cred invers. Cuvīnt contre cuvīnt, situatie de pat. 3) sigur ca eu, tu sau oricine altcineva am fi putut fi confruntati cu o asemenea tragedie. Dar ce sa faca Porsche Ro īn situatia asta? Sa-si puna cenusa-n cap, periclitīndu-si imaginea? Sa se reprofileze pe Trabanturi ?(oops: nu merge, nu se mai fac). Sunt destul de sigur ca se vor lua masuri de instruire a conducatorilor. Daca nu (si daca n-au fost instruiti inainte sau nu destul), probabil ca firma putea purta o oarece vin amorala. Problema este īnsa ca postfactum toti stiu cum ar fi trebuit facut etc. Mai mult: nu am vazut nicaieri spunīndu-se ca accidentul a fost produs la teste ci de o masina mai veche. In final: eu sunt in general adeptul unei atitudini responsabile din partea firmelor si nu-s un prieten al "fie ce-o fi". Dar repet: raspunderea imediata si primara ii apartine celui care a cauzat accidentul si nu altora. This post has been edited by os: 15 Apr 2005, 11:49 |
--------------------
.
.
|
madalina |
![]()
|
Dupa articolul din Bursa, au mai prezentat cei de la Realitatea cazul. Din pacate, stiu ca nbimeni nu s-a deranjat sa-i intrebe pe ceilalti ziaristi ceva.
Sa nu uitam ca Realitatea TV face o emisiune auto in colaborare cu o revista auto... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(os @ 15 Apr 2005, 12:46) In final: eu sunt in general adeptul unei atitudini responsabile din partea firmelor si nu-s un prieten al "fie ce-o fi". Dar repet: raspunderea imediata si primara ii apartine celui care a cauzat accidentul si nu altora. Hai sa iti mai dau un exemplu de genul asta: eu sunt o firma de paza da? si imi angajez niste nebuni, care ori sunt prea violenti ori sunt prea prosti (ie nu stiu sa trage cu arma) carora le dau arme in mana si aia se duc si impusca (ori din nebunie, ori din greseala) 2 insi aiurea pe strada. A cui e vina? A alora ca erau nebuni sau incompetenti la trasul cu arma, sau a mea ca eu i-am angajat fara sa ma uit, sau fara macar sa incerc sa ii instruiesc dupa?!! |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(madalina @ 15 Apr 2005, 12:47) Dupa articolul din Bursa, au mai prezentat cei de la Realitatea cazul. Din pacate, stiu ca nbimeni nu s-a deranjat sa-i intrebe pe ceilalti ziaristi ceva. Ce sa ii intrebe? De ce nu au iesit ei la rampa sa dea declaratii? De ce tac cu totii?! ![]() Este incredibil, nu ma asteptam sa ii blamezi tocmai pe aia care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
os |
![]()
|
Exemplul tau este eronat pentru ca:
Soferul cu pricina avea permis de conducere, deci statul ii atesta ca stie sa conduca in conformitate cu regulamentele aflate in vigoare (inclusiv trecerea testelor psihologice). Ca atestatele astea nu fac uneori doi bani, nu-i problema angajatorului. In exemplul tau, arma se incredinteaza nu oricui ci la fel numai īn urma unui proces de atestare. In ambele cazuri, atestarea inseamna ca *se face atīt testare psihologica, cīt si instruire legala si practica*. Dar "die Gedanken sind frei".... |
--------------------
.
.
|
Valentine |
![]()
|
os nu e chiar asa. daca ai permis asta nu inseamna ca stii sa conduci
![]() cand faci un drive-test de genul ala, e clar ca nu o sa fii singur in masina, si deci eu ca firma am obligatia (cel putin morala!!) de a avea grija ca pun un sofer care sa NU faca ceea ce au facut aia cu masinile! cel putin asa cred eu. sau, eventual, la prima abatere, concedierea. si tot asa, pana se invata! |
--------------------
Ford
Focus
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(madalina @ 15 Apr 2005, 11:29) "Am plecat din Bucuresti entuziasmat, apucindu-ma sa depasesc tot ce aveam in cale. Pina la Brasov am facut 2 ore in conditiile in care se lucreaza la drum pe Valea Prahovei. Totusi am ajuns al treilea. Primul a fost un tip care a alergat la raliuri. Super meserias, nu am putut sa ma tin dupa el desi avea o varianta de 105 CP. (ehe. mi-am zis ca mai am multe de invatat)" Mie mi se pare ca a fost mai mult o intelegere intre ei. |
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
@ os: irosim vorbele si spatiul pe server fara rost ; se vede ca nu ai citit/urmarit topicul de la bun inceput;
Nimeni nu a fost atit de naiv incit sa nege ca "raspunderea imediata si primara ii apartine celui care a cauzat accidentul si nu altora". Unde ai vazut tu asa ceva? Cind discutam despre raspunderea cel putin morala a firmei ne-am gindit ca ea a organizat un drive test pe drumurile publice. Cel putin din punctul asta de vedere si-au asumat o raspundere mare! Chiar si daca era pe pista si tot ii revenea oaresce raspundere. Si fii sigur ca tam-tam-ul era mult mai mic daca se comunica (ca intotdeuna de altfel) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
QUOTE(romulus @ 15 Apr 2005, 12:04) "Am plecat din Bucuresti entuziasmat, apucindu-ma sa depasesc tot ce aveam in cale. Pina la Brasov am facut 2 ore in conditiile in care se lucreaza la drum pe Valea Prahovei. Totusi am ajuns al treilea. Primul a fost un tip care a alergat la raliuri. Super meserias, nu am putut sa ma tin dupa el desi avea o varianta de 105 CP. (ehe. mi-am zis ca mai am multe de invatat)" Mie mi se pare ca a fost mai mult o intelegere intre ei. 3 oameni, dar restul pana la 40. Problema este ca nu trebuie sa judeci un astfel de caz cu asa pare, asa cred, ci cu ce s-a intamplat. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@ os
@ Valentine cred ca ajunge cu discutiile astea in contradictoriu care nu fac decat sa dilueze subiectul... Maseurul, fotbalul, pistolul, firma de paza....???? Ce bine ar fi fost daca am fi avut si noi pe forum un ziarist care sa fi participat la drive-test (daca se poate mai putin nonsalant/inconstient/arogant). |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
os |
![]()
|
@costi:
... sa stii ca ai dreptate. Ar fi trebuit sa inchirieze asa, ca la vreo doua judete si sa le inchida circulatiei publice. Unde insa ai dreptate precis, este ca irosim vorbele degeaba. "Controversa" parca ar fi religioasa. Inainte īnsa de a ma opri din postariea in acest thread, vreau sa subliniez atitudinea "sa ne dea": "sa ne dea" salarii ca in vest, "sa ne dea" siguranta locului de munca la fel ca pe vremea lui Ceasca, "sa ne dea" instruire, "sa ne dea" victorii la fotbal, "sa ne dea" test-drives. Nu, domnilor, fiecare trebuie sa raspunda si sa-si asume riscurile. Nu "sa ne dea", ci "sa meritam". Multumesc pentru atentie. Edit: PS: legatura dintre "sa ne dea" si discutiile purtate pe acest thread nu-i poate evidenta, dar ea exista. Cine are dubii, sa se mai gīndeasca. This post has been edited by os: 15 Apr 2005, 12:31 |
--------------------
.
.
|
romulus |
![]()
|
3 oameni pentru ca a ajuns al treilea...
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(madalina @ 15 Apr 2005, 11:47) Din pacate nu se stie cine sunt aia 50. Aseara la Realitatea, Turturica, a lansat mesajul, ca cei care au participat sa sune, chiar sub anonimat, sa spuna ce si cum. Ei bine, nici unul, oare de ce? Ca, cind Iorgovan sau Pauneasca au dat peste aia, au scris saptamini intregi, reportaje de la fata locului, etc., la fel cu Iordache de la Craiova, Semeghin de la Dinamo, alalalt,Burca sau Iordache, pe autostrada...vuia presa. De ce ii lasa conducerile cluburilor sa joace, ca sunt criminali etc... Aaaa, acum se vede cel mai bine care-i treaba si cu presa la noi....aservita banului, oricit ar da-o ei cotita, ca nu. Nici macar la 6 zile dupa, n-au dat nimic, chiar daca Pol Bv, a dat comunicat de presa de duminica.... PS : Bun, n_au dat accident banal, ca oricare altul. Pai atunci sa ne asteptam ca la urmatoarea rapire in IRAK, sa nu mai prezinte nimic, pe principiul, ca prima a fost la "oha" si ne-am facut de ris in lume. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 15 Apr 2005, 13:11 |
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
Ca presa scrie ce ii convine, e un lucru cunoscut.
daca Bursa nu stie cine a participat la drive-test, atunci cine i-a spus sa nu scrie ca asa nu se face? La fiecare ziar sunt tare multi cei ce scriu despre masini.Excludem revistele auto. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(os @ 15 Apr 2005, 12:55) Exemplul tau este eronat pentru ca: Soferul cu pricina avea permis de conducere, deci statul ii atesta ca stie sa conduca in conformitate cu regulamentele aflate in vigoare (inclusiv trecerea testelor psihologice). Ca atestatele astea nu fac uneori doi bani, nu-i problema angajatorului. In exemplul tau, arma se incredinteaza nu oricui ci la fel numai īn urma unui proces de atestare. In ambele cazuri, atestarea inseamna ca *se face atīt testare psihologica, cīt si instruire legala si practica*. Dar "die Gedanken sind frei".... Hai sa fim seriosi , cati soferi idioti sau analfabeti nu sunt! Bafta |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(os @ 15 Apr 2005, 12:13) @costi: ... sa stii ca ai dreptate. Ar fi trebuit sa inchirieze asa, ca la vreo doua judete si sa le inchida circulatiei publice. Nu e obligatoriu sa inchida circulatia publica din doua judete, dar puteau sa inchirieze pista de la Baneasa ca la testul cu Audi! Un drive-test in trafic nu e prea relevant, seamana mai mult a apa de ploaie daca respecti regulile de circulatie. Asa ca un asemenea test te impulsiona sa incalci regulamentul. In concluzie: autorul moral este Porsche Romania. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Da ma bine!
Un astfel de test-drive demonstreaza imbecilitatea ziaristului roman de "auto" Imi dau impresia ca sunt o gasca de frustrati care cum pun piciorul intr-o masina dau in ea ca tembelii "ca nu mai pup eu asa ceva..." VIna e a idiotilor de redactori care i-au trimis sa faca reportajul (test drive-ul) si a celor de la PoRo care nu le-au cerut sa vada obiectivele testului. Propriu zis un test drive este o expertiza asupra acelei masini. Orice expertiza are niste obiective la care sa se raspunda pe parcurs Si ar fi trebuit sa se plece de la targetul masinii. Noul Passat se adreseaza unui target format din oameni la peste 40..cu nivel de trai peste medie. Astfel de oameni NU MERG CA TEMBELII! Idioatii aia de ziaristi au mers ca dementii pt a-si demonstra unu altuia ce co_aie de Shummy au ei! Pun pariu ca nici nu s-au gandit sa testeze masina in regim de mers normal...in ritmul traficului. Asa ca de vina nu e PoRo ci mediul de "media" din RSR care e format 90% din imbecili frustrati care "testeaza" masinile la nivelul intelectual al adunatorilor de "surprize Turbo" ...tantanaaaaaaaa maaamaaa asta prinde 320...a mea e mai tare!" |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De multe ori ziaristii nu prea au habar despre ce scriu! Am citit o data in AMS un articol despre Peugeot 307 HDI scris de catre marele comentator de formula 1, Dan Alexandrescu. La un moment dat "profesionistul" scria ca noul HDI nu consuma mai mult benzina decat vechiul HDI. Mare adevar! Ambele dieseluri au consumul de benzina 0.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bomicabomic |
![]()
|
1.Coane Asarbane, bun comentariu, jos palaria.
2. Mai fratilor, la noi trebuie sa se intimple un eveniment tragic, ca sa ne dam seama ca n-avem lege. Ca in Vest cica e posibil sa se opreasca circulatia, sa se faca drive-teste, etc. Aia au lege... 3. Nu m-ar mira sa ne atace cecenii miine-poimine si sa nu putem riposta, ca n-avem lege....ca aia n-au tara. ![]() 4. Alooo parlamentarii se aude.... PS : Rog IT-iisti priceputi sa faca un "emoticons" cu : jos palaria !, aruncat basca, sapca, cashcheta, cu Iordanescu sau fara...nu stiu...da sa fie acolo, ca e bun, in unele situatii. Merci |
--------------------
x
x
- x
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Referitor la subiect...
Parerea mea este ca cineva care stie bine limba germana ar trebui sa scrie la VAG la un departament de marketing/relatii cu publicul, sa vada si aia din Germania ce fac astia de la noi cu imaginea VAG. Mentionez ca exista obiceiul ca multe firme sa dea buget (bani) pentru marketing unuia sau mai multor dealeri locali. Daca se dovedeste ca acestia isi fac treaba prost, bugetul de marketing pe anul viitor se va diminua destul de mult (astea se negociaza in fiecare an destul de serios, in functie si de obiectivele de imagine atinse, etc). PS: Nu am nici un fel de treaba cu industria auto sau cu presa, sunt doar indignat de bataia de joc a PoRo, autorul moral. PS2: Daca organizez un concurs de tir cu kalasnicoave la universitate si un glonte nu zboara as expected si omoara oameni, nu ar trebui sa fiu responsabil?? Chiar daca ma asigur ca participantii au permis port-arma si declara pe propria raspundere (sub semnatura) ca nu trag decat spre Nord? Care e diferenta intre noul bolid VAG si "kalasnicoava" in cazul de fata? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Valentine |
![]()
|
Cristi ai zis-o foarte bine. La fel si asarban. Ideea e ca nu ziaristii aia au condus, au condus si angajati ai firmei care au lasat sa se inteleaga ca e de fapt un fel de raliu in trafic, un carmagedon, sau cum se numea jocul ala de calculator, live.
Exact cum e paint-ball-ul pentru Counterstrike. Autorul moral dupa parerea mea este indiscutabil Porsche Romania, oricat s-ar incerca sa se indrepte vina (si aia morala ma refer) spre soferul angajat. Ala e clar ca e dus. Facea accident cu si fara masina de la dealer. E si asta o problema, dar nu o discutam aici. Cand au dezertat soldatii aia (de atatea ori!) si au omorat oameni nevinovati, e normal ca ei au fost incarcerati, dar trebuiau sa fie trasi la raspundere (si nu stiu daca au fost) si aia care le-au pus pusca in mana, care i-au declarat apti pentru armata! |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 08:48 |