"TEST-DRIVE" UCIGAS, Presa asterne tacerea peste un omor
![]() ![]() ![]() |
"TEST-DRIVE" UCIGAS, Presa asterne tacerea peste un omor
Michael |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Gata, v-am lasat sa comentati la greu, desi nu asta e scopul stirilor.
Vreti sa infierati jurnalistii sau Porche Romania, la Cafenea va rog. Pina nu aflam rezultatele oficiale ale anchetei politiei, topicul se inchide. |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Rezultatul e clar : soferul PoRo vinovat, viteza mare, curba, a intrat pe contrasens si a dat in Dacie (sursa Politia Brasov )
iar PoRo a dat un comunicat de presa. Cam tirziu (5 zile), dar deh, asa-i cind unii din presa nu pot fi cumparati. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Link pentru comunicatul de presa?
De pe alta parte ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Exista comunicat de presa? Unde? PR a dat dovada de lipsa de responsabilitate. Eu sunt de parere ca un bun sofer nu poate conduce cu o atitudine de genul: eu am grija sa nu gresesc eu, daca ceilalti din trafic gresesc e treaba lor. Eu cred ca un bun sofer are grija sa nu greseasca si in aceelasi timp are grija sa nu intre in situatii in care chiar daca el conduce corect exita o probabilitate f mare ca ceilalti sa greseasca. Ca sa nu fiu evaziv dau un exemplu: Accidentul provocat de un angajat Mercedes pe o autostrada din Germania.
De ce cred asa? Pt ca conduci pe un drum public! Daca conduci pe o pista special amenajata te poti concentra doar asupra ta. Cine nu a gresit macar o data chiar si mult dupa primul an de condus? Ala sa inceapa sa arunce cu pietre! Ar trebui sa avem mai mult grija unii de altii pe sosele. Haideti sa fim mai responsabili pt ceea ce se intampla pe sosele! Dupa parerea mea cel mai bun indicator daca esti sofer bun sau nu este sa iei pe cineva drag in dreapta ta si cand ajungi la destinatie sa-ti spuna ca s-a simtit in siguranta cu tine la volan. @Madalina, nu pt tine ci pt cei echidistanti si obiectivi: luati-va inima in dinti si indrazniti sa aveti o parere pt ca e si viata voastra si a celor dragi in joc. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
nu degeaba se spune : cea mai mare calitate a unui sofer este toleranta(tolerantza).am scris si asa sa se inteleaga (scuze daca deranjeaza).
Toleranta fata de altii care dau dovada de nesimtire,se baga in fata la stop,nu semnalizeaza,iti taie "fata",etc,etc... Daca te ambitionezi sa-i "faci" pe toti poti sa te accidentezi singur. Sper ca intelegeti ce vreau sa spun. |
--------------------
Toyota
Aygo
- fost posesor de DSN
2006 - masina de servici
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum mesajul de pe forum-ul pe care postase individul citat in articolul din Bursa a fost sters de adminii forumului (!!??) aveti aci cache-ul facut de Google.
Cache Google Ce mi se pare absolut interesant este ca nimeni nu l-a apostrofat pentru ce a facut pe strazi ... |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Comunicatele si declaratiile le-am vazut aseara la Realitatea TV.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Bun ia sa vedem.
1. Deci topicul a fost lansat cu intentii bune, adevarate, cu ascunderea adevarului din motive de obtinerea de "bunuri necuvenite" (reclama in ziar, aici intervenind directorul economic, redactorul sef, oare ce masina le rasare in curte)??? 2. Nu avea ce cauta cu viteza aia in Romania. 3. Am citit pe undeva, pe aici, ceva de genul ca daca are o masina puternica ii bun de pus la zid. Amu intrebarea mea e: cine nu sa confruntat cu inversul situatiei, cand faptul de a avea dacie, erai "pus" la zid de cei cu masina puternica se comportau de parca erau singuri pe drum, sa se dea cel cu dacie de-o parte (vezi d-mna Paunescu) Lucrand si in presa stiu cum se invart treburile, asa ca dontologic trebuia sa apara stirea pe undeva. Nu este nici o scuza decat eterna mita, spaga, coruptie. Numai bine |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
radu_iasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 November 04 From: Iasi ![]() |
STIREA A APARUT SI PE REALITATEA TV!!!!
Am vazut chiar acum stirea. S-au spuns exact lucrurile care s-au intamplat, dar nu s-a mentionat numele de VW, desi un politist care era intervievat a zis acest nume chiar la sfarsitul reportajului. Ce e cu adevarat cool este ca a fost mentionat faptul ca stirea a aparut pe "un forum". Nu s-a mentionat daca era vorba de forumul Dacia, dar au fost citate fragmente din acel forum, si a fost clar ca era vorba despre forumul nostru. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition azur
- B ** TWL
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Madalina, asarban si restu' care au "luat apararea" drive-testerilor, ce mai spuneti acuma cand politia a confirmat oficial ca vina este 100% a soferului de pasat si ca omul ala cu Dacia circula regulamentar?! (si mi se pare evident si a firmei deoarece ala era angajat si nu era la prima abatere zic eu!
![]() This post has been edited by Valentine: 14 Apr 2005, 13:13 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Ia vedeti aici
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Michael |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 14 Apr 2005, 13:12) si mi se pare evident si a firmei deoarece ala era angajat si nu era la prima abatere zic eu Imi place obiectivitatea ta. Este intr-adevar de invidiat. De unde stii tu ("zic eu") ca "nu era la prima abatere"? Au spus si asta la TV? Sa nu aruncam in spatele unor oameni care au gresit vinovatii care nu le apartin. Si tie ti se poate intampla oricand un eveniment nefericit in trafic, chiar daca circuli cu viteza legala.Firma nu poate sa fie vinovata din punct de vedere penal, intrucat in dreptul romanesc nu exista (inca) raspunderea penala a persoanei juridice. Ea ar trebui sa raspunda insa solidar cu salariatul sau pe latura civila, pentru despagubirile ce vor fi platite in urma judecatii. |
--------------------
Volkswagen
Jetta
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
bine mah si noi toti suntem blonzi si pe dinauntru si pe dinafara.
tu ai vazut cum merg angajatii showroomurilor c masinile de firma? pana si aia de la dealeri dacia merg super tare... |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
bomicabomic |
![]()
|
Art. 7. - Se interzice organizarea de mitinguri, manifestari sau de orice alte activitati culturale, sportive ori comerciale pe drumurile publice fara acordul politiei si avizul administratorului drumului public.
Deci au avut acordul. Buuun. Si ma rog si-au luat si angajamente, ca maniferstrea va fi conform legii. Nu? Asa ca.......e si PoRo vinovata. E la fel ca la fotbal. Galeria arunca cu pietre si STEAUA plateste, ca organizatoare. parerea mea. This post has been edited by bomicabomic: 14 Apr 2005, 13:38 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Michael |
![]()
|
QUOTE(alx @ 14 Apr 2005, 13:29) bine mah si noi toti suntem blonzi si pe dinauntru si pe dinafara. tu ai vazut cum merg angajatii showroomurilor c masinile de firma? pana si aia de la dealeri dacia merg super tare... Eu intelesem ca e vorba de o abatere dovedita potrivit legii. Asa si eu sunt "blond" si pe dinauntru si pe dinafara. Dar tocmai pentru ca stiu ca sunt "blond" evit sa fiu ipocrit si sa arunc imediat cu pietre. Si cred ca 99% dintre soferi sunt "blonzi", indiferent ca au Dacie berlina sau o masina supersport. Doar ca unii sunt mai blonzi decat altii. |
--------------------
Volkswagen
Jetta
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Michael @ 14 Apr 2005, 14:24) Imi place obiectivitatea ta. Este intr-adevar de invidiat. De unde stii tu ("zic eu") ca "nu era la prima abatere"? Au spus si asta la TV? Sa nu aruncam in spatele unor oameni care au gresit vinovatii care nu le apartin. Si tie ti se poate intampla oricand un eveniment nefericit in trafic, chiar daca circuli cu viteza legala. Poate nu s-a inteles exact ceea ce am vrut sa spun. Prin prima abatere ma refeream nu neaparat la prima abatere in sens de accident, ci la modul de condus. Las-o cu viteza legala, ca ai vazut prea bine cum conduceau aia. Si accidentul a fost provocat, citez din declaratia polistului de pe realitatea.tv "din cauza vitezei excesive" pe care o avea soferul ala. Nu cred ca era prima data cand acelasi sofer conducea passatul cu viteze nelegale, dovada stand faptul ca nu era singurul care facea asta. Compania cred ca stia si ea prea bine ce se intampla, si in mod normal ar fi trebuit sa il destituie dupa prima faza. Aici bateam.Firma nu poate sa fie vinovata din punct de vedere penal, intrucat in dreptul romanesc nu exista (inca) raspunderea penala a persoanei juridice. Ea ar trebui sa raspunda insa solidar cu salariatul sau pe latura civila, pentru despagubirile ce vor fi platite in urma judecatii. Ce despagubiri visezi? Un om a murit, si nevasta-sa nu stiu daca are sanse prea mari. Ce despagubiri crezi tu ca sunt suficiente? ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Michael |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 14 Apr 2005, 14:33) Ce despagubiri visezi? Un om a murit, si nevasta-sa nu stiu daca are sanse prea mari. Ce despagubiri crezi tu ca sunt suficiente? Sotia conducatorului auto a murit. Deci e vorba de doua persoane decedate. Ucidere din culpa in forma agravata. Pentru care va raspunde conducatorul auto. Ce norma legala crezi tu ca incrimineaza compania in acest caz? Art. 7 mai sus invocat nu are nici o relevanta in cazul de fata; el acopera alte situatii. Nu exista nici o dispozitie legala care sa perimita politiei sa dea autorizatie pentru a organiza un drive-test in adevaratul sens al cuvantului.![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Jetta
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai nu stiu cum va iesi, dar moral, habar n-am legal, si firma organizatoare este vinovata :
1. Organiza un test 2. Stia (constientiza) ca unii vor forta masinile la maxim 3. N-a luat masuri. Deci un angajat al lor, merge ca bezmeticul. Pai scuze, dar si aia de pe RATB , microbuze + TIR(firme seriose) testeaza soferii, nu angajeaza pe primul venit. 4.Soferul, n-avea nici o gara, in sensul, ca daca incalca legea, nu suporta repercusiuni din partea firmei. Daca esti profi, te gindesti inainte de a face prostia, ca stii ca-ti pierzi piinea si mai grav ca faci pirnau. PS: sa nu se creada ca daca am dacie, am ceva cu PoRo. Chiar am fost o data la ei si mi s-au parut OK. This post has been edited by bomicabomic: 14 Apr 2005, 15:09 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Si s-a facut liniste in cazul ei. Deci, pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta, nu? Ne-am obisnuit cu ideea ca aia tari si mari sunt cu adevarat tari si mari in fata legii. Care lege??? Ca astia nu au lege.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
acuma zice de el la realitatea :|
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Madfan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 November 04 ![]() |
A fost in seara asta emisiune la ora 18.50-19.50 despre acest incident.
Invitati au fost redactorul sef de la bursa , Ioan T Morar , Dan Vardie. Moderator a fost Turturica de la Evz. Accidentul s-a petrecut cu un Passat de generatie mai veche 2002-2003, apartinand companiei Porsche Romania , orgamizatoarea drive-testului. Masina nu era de drive-test -era un Passat argintiu pe care NU SCRIA DRIVE-TEST. La volan se afla un sofer de 24 de ani angajat la Porsche Romania , impreuna cu alti pasageri , printre care se precizeaza ca se afla si un ziarist. Accidentul s-a petrecut intr-o curba, soferul care conducea Passat-ul intand pe contrasens ( imaginile prezentate de la locul accidentului aratau ca in aceea curba, spre dreapta mai era un drum spre stanga ( o curba larga , gen iesire de pe autostrada) si chipurile soferul a incercat sa evite dar nu a putut. Cazul nu a fost mediatizat de nici un ziarist din cei 50 prezenti la drive-test din motive lesne de inteles.....Ar fi pierdut ziarele la care ei sunt angajati poate contracte de zeci-poate sute de mii de euro daca ar fi lezat in vreun fel imaginea Porsche Romania . FELICITARI REALITATEA TV PENTRU PREZENTAREA ACESTEI STIRI. au murit 2 oameni nevinovati sot si sotie de 40 de ani datorita teribilismului si inconstientei unui tanar care a crezut ca e zmeu. Condoleante familie This post has been edited by Madfan: 14 Apr 2005, 21:08 |
--------------------
Dacia
1310 L
- PH-17-SEZ
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Duminica trecută mă întorceam și eu de la Sinaia, cu niște cunoștințe, cu un Logan nou. Am plecat pe la ora 16:30 și am ajuns în București pe la ora 18:00, pentru că șoseaua era destul de aglomerată cînde ne-am apropiat de Capitală, iar șoferul nu a forțat deloc mașina. Pe șosea, după ce trecusem de Băicoi, am fost depășiți de mai multe VW noi-nouțe, pe portierele cărora scria caligrafic "drive test" și ca orice împătimiți după mașini, ne-am uitat și noi lung și cu plăcere după ele... De unde să ghicim de la ce grozăvie veneau...
Editare ulterioară: precizez că mașinile (cel puțin cele pe care le-am văzut noi, trei la număr) mergeau destul de cuminți, adică nici pomeneală de 190 km/h, cum se lăuda șoferul teribil că au prins la ducere. This post has been edited by Watchful snake: 14 Apr 2005, 21:48 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Nitro001us |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 04 ![]() |
Trebuie spus ca individul ala a mai avut altercatii cu politia prin Sinaia la plecarea din Buc. spre Tg-Mures. Am inteles ca l-au urmarit vreo 50 km pina a oprit (sper sa fi inteles corect).
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Watchful snake @ 14 Apr 2005, 23:35) Duminica trecută mă întorceam și eu de la Sinaia. Am plecat pe la ora 16:30 și am ajuns în București pe la ora 18:00, Editare ulterioară: precizez că mașinile (cel puțin cele pe care le-am văzut noi, trei la număr) mergeau destul de cuminți, adică nici pomeneală de 190 km/h, cum se lăuda șoferul teribil că au prins la ducere. Erau "cuminti" (desi daca v-au depasit aveau viteza mai mare decat voi,nu?) pentru ca "li se luase de la unul care a avut accident" (cum declara cu nonsalanta tipul care a postat pe site-ul de la care a plecat toata povestea)... Accidentul se petrecuse la intoarcerea dinspre Tg Mures, undeva prin jud Brasov. |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(romulus @ 14 Apr 2005, 15:56) Si s-a facut liniste in cazul ei. Deci, pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta, nu? Ne-am obisnuit cu ideea ca aia tari si mari sunt cu adevarat tari si mari in fata legii. Care lege??? Ca astia nu au lege. s-a facut liniste ca si in cazul muzicianului care a murit in accidentul provocat de puscasul marin american... a mai aparut doar o stire lesinata cum ca ala a fost achitat.... ce oameni suntem, sa nu reactionam cum trebuie........ |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
- Barkas
1989 Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Madfan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 November 04 ![]() |
Sa nu uitam ca porsche romania a facut drive test cu noul audi A6 cu tractiune integrala pe aeroport , cu ocazia cu care au venit special din Germania piloti de teste profesionisti care i-au invatat pe ziaristii romani cum se poate evita , prin ocoloire si revenire un obstacol care apare brusc in fata , in general le-au aratat ce inseamna condus sportiv.
Deci este clar ca se poate face si un astfel de drive test daca se vrea a se incerca capabilitatile masinii la maxim dar numai pe o pista specializata. |
--------------------
Dacia
1310 L
- PH-17-SEZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 03:52 |