Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
George Friedman cu o analiza pentru Stratfor : http://adevarul.ro/international/europa/ge...5718/index.html
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca tot ne trebuie, de ce nu cumparam niste F16-uri C/D Block52+ de la gretili?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asteptam sa mai cada pretul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La pachet, cu doua fregate si un submarin. Ajungem stapanii Marii Negre.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Submarinul a fost arvunit de unguri. Cica Horthy ar avea un stranepot.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
frecatele alea e cam zdrente, iar submarine gasesti destule la Marea Neagra.
Il pun Ungurii la Balaton, o sa-l cheme Delfinakis. This post has been edited by dizzy: 3 Jul 2015, 15:43 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
corbex |
![]()
|
Grecii au submarine din clasa Koyless. Dau clasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Altu' care-ar vota NU.
Un motiv bun: QUOTE Why shouldn’t Greece’s bondholders lose money? People buy bonds, as they do stocks, in the hope of making a profit. Sometimes it works out, sometimes it doesn’t. That’s capitalism. I had a money manager who invested some of my hard-earned dough in WorldCom back in the dot-com bubble. Where was the ECB when it came time for my bailout? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() GRECORMAN_1_.JPG ( Size: 35.92k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Baetii e veseli
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Alexis Tsipras doreste o "reducere cu 30% a datoriei grecesti" si "o perioada de gratie de 20 de ani" Cul ![]() LE: nu pricep de ce n-a cerut 80 de ani This post has been edited by Markos: 3 Jul 2015, 20:35 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Pai oricum peste 20 de ani nu mai e prim-ministru, asa ca nu-i pasa. La fel de bine putea spune 20 de luni.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
corbex |
![]()
|
Io crez ca mama lu Ponta a facut luna de miere in Grecia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dizzy @ 3 Jul 2015, 16:42) Ce-mi plac oamenii care se pricep! ![]() Rapandule, ale noastre-s mai bune...not! Stiu, Delfinul e mai bun! ![]() Care ii dadea pe aici cu "moralitatea de a plati imprumuturile"? ![]() "Românii care au peste 100.000 de euro în cont ar putea rămâne fără bani, potrivit unui proiect de lege aprobat de Guvern. Economiile vor putea fi confiscate și folosite pentru salvarea băncilor în prag de faliment." |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Si ce, tu ai? 'le muma-n cur de burgeji!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Da' chiar asa, "traiasca bancile proletare, jos burghejii"!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Nene, sunt uluit. Pai, hotărăște-te, lăsăm băncile să cadă, sau nu?
![]() Ca exact asta înseamnă: toți pierd, ca doar au riscat. Jegoșii de deponenți au avut bucurii la dobândă... Suntem golani, sau suntem golani. În subsidiar, fără să am detalii, intuiția îmi spune ca știrea aia e habarnamista. Cred ca se referă la cadrul de 'bank resolution' (habar nu am cum ii spune in romana) care stabilește, grosso modo, ordinea la masa credala. This post has been edited by Han Solo: 3 Jul 2015, 21:41 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
Ai dreptate. Cu tot respectul, titlul îți revine.
"Economiile vor putea fi confiscate și folosite pentru salvarea băncilor în prag de faliment." E vorba de salvarea băncii A cu economiile din banca A. Ordinea masei credale: depozitele până în 100K, garantate. Salarii, stat, chirografari. Depozite, rang 1 (denumirea legală îmi scapă). Actionari- ce-o fi să fie. Fix asta înseamnă să lași băncile să cadă. Pe bune, ești un tip inteligent și e plăcut să discuți cu tine, cu excepția momentelor când te simți dator să fii indignat. LE: nedumerirea mea e legată de faptul ca, deși nu accepți ca banii publici să fie folosiți pentru salvarea băncilor, ești revoltat la ideea ca asta s-ar putea să nu se mai întâmple ![]() This post has been edited by Han Solo: 3 Jul 2015, 21:56 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 3 Jul 2015, 22:53) Cazul 1: vinzi o casa. Zona buna, mostenita, whatever. O vinzi cu 200k. De prin mai tranzactiile mai mari de 5000 lei se fac musai prin banca. Cumparatorul iti vireaza banii in cont. A doua zi banca declara ca are probleme si se autoservste cu banii din contul tau. Ghinion, tocmai ai pierdut 100k! Te poti consola cu " mandria" de a fi salvat banca! Cazul 2: Firma x vinde produsul y si incaseaza un milion de euro. A doua zi constata ca mai are doar 100k, pentru ca banca "avea probleme" si s-a redresat pe banii ei! Cool, nu? Remember Cyprus? ![]() <span class='edit'>3 Jul 2015, 23:09:</span> QUOTE(Markos @ 3 Jul 2015, 22:55) Nah,cateodata ma simt ca evreul ala din banc, am impresia ca vorbesc la pereti! ![]() Singurii care trebuie sa isi asume salvarea unei banci sunt actionarii ei! Nu statul, nu deponentii! Si nu in limita a 100k sau un milion ci integral! Am depus un milion la banca ta, un milion vreau inapoi! Nu mai intereseaza de unde ii scoti, iti vinzi yachtul, casa, rudele, esti actionar, raspunzi! This post has been edited by Garett: 3 Jul 2015, 22:12 |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
Asta nu-i nimic. Se poate întâmpla să te lase moștenitor bunica mega bogată fix când nu e cazul.
Nu, pe bune, ce vrei să spui de fapt? |
--------------------
White Star
Titanic
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 3 Jul 2015, 22:02) Ce-mi plac oamenii care se pricep! ![]() Rapandule, ale noastre-s mai bune...not! Stiu, Delfinul e mai bun! ![]() Care ii dadea pe aici cu "moralitatea de a plati imprumuturile"? ![]() "Românii care au peste 100.000 de euro în cont ar putea rămâne fără bani, potrivit unui proiect de lege aprobat de Guvern. Economiile vor putea fi confiscate și folosite pentru salvarea băncilor în prag de faliment." Domnu' esti stresat?! Sau matale nu stii ce e un submarin sau o frecata. Submarin ii ziceam la un rahat plutitor scapat de un inotator glumet. Frecata e femeia cu moravuri usoare. Marti dai si tu o cafea in Galassi? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Garett |
![]()
|
As da, dar sunt la 220 la birou pana seara!
![]() Da' pot sa-ti recomand niste locatii bune daca vrei. Teatris Cafe Anglais Gossip PS1 Nu stiam denumirile alea! ![]() PS2 Nu-s stresat decat in timpul programului, acum sunt chiar relaxat! ![]() This post has been edited by Garett: 3 Jul 2015, 22:30 |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 3 Jul 2015, 22:08) Singurii care trebuie sa isi asume salvarea unei banci sunt actionarii ei! Nu statul, nu deponentii! Si nu in limita a 100k sau un milion ci integral! Am depus un milion la banca ta, un milion vreau inapoi! Nu mai intereseaza de unde ii scoti, iti vinzi yachtul, casa, rudele, esti actionar, raspunzi! Vrei să discutăm mâine? Poate ai nevoie. Ce mă oprește, în cazul asta, să spăl tot ce am, în orice condiție, printr-un depozit. LE: btw, un milion? Pai zi așa, între neoconi, ne înțelegem ![]() This post has been edited by Han Solo: 3 Jul 2015, 22:51 |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
Până la urmă, ce e o frecată?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 04:35 |