Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Si io care luasem de buna ca numa aia fara scoala pricep doar propozitii simple.
Bine, mai veneau unii cu "pretentii" ca frazele sofisticate sint pt " 'telectuali", categorie in care nu bagau inginerii, doar jurizdele/juristii, aseistii, "artistii".."... |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 3 Jul 2015, 09:37) Hai sa invatam azi o distinctie noua, pe langa cea simplu - complex (complicat) Sa zicem ca-i aceea dintre clar si confuz (ambiguu)... ![]() PS De cand sunt aseistii 'telectuali? Io unul am cunoscut contabili care se pretindeau intelectuali si care faceau numa' belele. Aia care se auto-defineau ca "travaiori" erau jos palaria. Meseriasi de meseriasi. Te puteai baza pe ei. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Precizează ce n-ai inteles si iti explic punctual. Inginereste!
![]() 3 Jul 2015, 09:55: QUOTE(dacis @ 3 Jul 2015, 09:34) Mai draga, dacă te-ai adapta, te-ai exprima clar si coincis, ceea ce nu pare sa se întâmple! Asa că... This post has been edited by Garett: 3 Jul 2015, 08:55 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Fix ce-am citat mai sus:
QUOTE(Garett @ 2 Jul 2015, 19:41) Până una alta ăia măcar mimează democrația, n-au pretenții că "stiu ei mai bine decât p...mea" ce decizii sa ia! Io-te ce inseamna ambiguitatea. Intentionata, ca tre sa se invarta roata la forum, nu?!... ![]() QUOTE(dacis @ 2 Jul 2015, 20:01) |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si ce n-ai inteles din fraza aia??
Era o paralela între modul de luare a deciziilor Grecia 2015 vs România 2009, nu vad unde e complexitatea! Referirea la "mimat": stricto senso tot statul grec isi va asuma respectarea sau nu a angajamentelor, n-o sa semneze individual fiecare Dorelakis! Simplu, nu? This post has been edited by Garett: 3 Jul 2015, 09:02 |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Multă lume necăjită.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
Jeez, si tu iei bani pentru "consultanta"??
Pana mea, dacă as apela la serviciile tale si ai încerca să mă aburesti asa as renunța în cinci minute! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 3 Jul 2015, 09:59) And your point is? QUOTE(Garett @ 3 Jul 2015, 10:05) La cum stii sa compensezi, ai sa traiesti in pace interioara peste suta de ani! Basca convingerea ca ejti tare! ![]() PS Compensare = ce nu pricepi ori nu exista, ori e abureala si, deci, nu conteaza! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate te
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Acu' ma duc sa-i duc un sandwich la gara!
![]() PS Kum o fi el buruienos, dar este absolut onest si fair play. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ti-e frica sa nu dea de tine, recunoaste!
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(dacis @ 3 Jul 2015, 08:59) Concizie=legat de concis; concis=laconic, scurt, condensat. Capra produce lapte? Da. Concis. Dptdv e ambiguu, si nu poate fi altfel, ca_capra mai exact da lapte de capra, nu de vaca. Dar de, daca tu esti asa sigur... QUOTE(Garett @ 3 Jul 2015, 09:05) Jeez, si tu iei bani pentru "consultanta"?? Pana mea, dacă as apela la serviciile tale si ai încerca să mă aburesti asa as renunța în cinci minute! ![]() Imi amintesc de una de la orange care incerca sa imi explice ce prost is io ca nu vreau sa prelungesc un contract cu ei cind ei vor sa-mi dea x minute cu y euro si de ce sa trec pe cartela prepayd unde pt mai putini euro aveam mai multe min.. Am ajuns s-o intreb, "cucoana, intelegi ca pur si simplu NU VREAU? iti ajunge raspunsul asta. Ba nu, sa va explic ce nu intelegeti. A trebuit sa-i inchid ca-mi termina bateria cu aberatii-leitmotiv. a doua zi m-a sunat altu' care a inteles rapid ce vreau si ce nu. This post has been edited by diaconuliviu: 3 Jul 2015, 10:34 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 3 Jul 2015, 08:11) Acu' pe bune, "nu se iezista" nici un stat extraeuro care s-o duca bine? Daca da, atunci ce atita bascalie? Ba da, dar bascalia e ca noi suntem "number one" pt. ca nu avem (inca) euro. Daca fmi & gasca sunt pusi pe cotropeala, cum de nu ne-au lasat (din nou, "inca") sa trecem la euro ? QUOTE(Garett @ 3 Jul 2015, 08:36) Daca misca unul in front si realizeaza ca e mai bine sa ai propria moneda se duce dracu' toata sandramaua! UK si gasca nordica (SWE, DK) de ce crezi ca stau linistiti si nu intra in "paradisul eurozonei"? ![]() Ai moneda proprie, ai propria politica monetara, n-ai, Grecia scrie pe tine! Vezi Spania, Portugalia, Cipru etc Nu cred ca grecii au belit-o din cauza ca au renuntat la propria moneda. Cine vrea euro, tre' sa-si asume niste chestii (inclusiv ceva cedare de suveranitate economica). Las', ca nici cu dolaru' nu mi-e rusine... Grecii n-au avut un consultant bun. ![]() This post has been edited by maho: 3 Jul 2015, 10:44 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Putem propune adminilor sa-i detaseze pe cei trei experti DC.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
QUOTE(maho @ 3 Jul 2015, 10:43) 1. [...]Daca fmi & gasca sunt pusi pe cotropeala, cum de nu ne-au lasat (din nou, "inca") sa trecem la euro ? [...] 2. Las', ca nici cu dolaru' nu mi-e rusine... [...] 1. Asta e argumentul suprem pt a arata ca fmi si gasca sint niste ingerasi? 2. Asa e, chinezii is in zona nondolar... |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
http://www.zf.ro/business-international/fm...rendum-14539199
Deci FMI-ul ar taia ceva din datorie, asta inseamna ca se cam schimba datele problemei, iar amarâtii vor vota pentru ceva sau impotriva a ceva ce nu mai e de actualitate. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
O sa-i indemne Tsipras sa voteze DA
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
Deja e caterinca referendumul sufletului. Asa-i la greci.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
oricum e singura solutie viabila pentru restructurarea datoriei. muta din bozinarul BCE in ala al FMI si uita de ei. stergere directa ar insemna sinucidere politica pentru angela.
nasol e ca si daca lagarde strange voturile necesare in board, FMI nu are creante decat de 30 de miliarde. nu le ajung grecilor nici pe o masea. tre' ca si nemtii sa fie 100% de acord, si nu cred ca vor fi de acord atata timp cat la negocieri vine mistocarul de varu' fakis iar tsipras tine discursuri sforaitoare in fiecare seara. <span class='edit'>3 Jul 2015, 11:49:</span> LE: cred ca deja o stiti pe asta, insa daca nu, o recomand e geniala: https://www.youtube.com/watch?v=_U4U7M4WOPU "Verule, imbraca-te pentru economia pe care o vrei, nu pentru economia pe care o ai" ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>3 Jul 2015, 12:03:</span> QUOTE(Markos @ 2 Jul 2015, 19:31) https://euobserver.com/tickers/129448 nush ce sa zic, panos ala nu e cu toate acasa... QUOTE "The special forces in the army are responsible for maintaining the stability inside the country," Greek Defence minister Panos Kammenos said in a statement Thursday (2 July), three days ahead of a referendum on Greece's bailout programme. The statement comes amid capital controls and closed banks in Greece. LLLLLLE: hai ca ma transform in gigilink al elladei ![]() ![]() This post has been edited by Han Solo: 3 Jul 2015, 12:04 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
image-2015-07-3-20273889-41-ministrul-german-finante-prezentat-syriza-drept-vampirul-care-supt-sangele-greciei.jpg
QUOTE De cinci ani va bea sangele, spuneti-i NU |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
e cu cateva pagini mai sus un studiu Bruegel cu privire la cat ar castiga grecii daca ar tipari propria moneda. concluzia nu e fix roz.
si eu sunt de parere ca grecia nu ar fi ajuns in halul asta daca nu era euro. insa i-ar fi tinut in frau creditele mult mai scumpe. grecia a avut un boom si acum, dupa cinci ani de caderi catastrofale, PIB-ul este la nivelul lui 2005-2006. marea masa o duce insa mult mai prost ca atunci exact datorita unei probleme strict interne de redistribuire. aici stiglitz chiar are dreptate, grecii ar trebui sa-si plateasca taxele. insa eu chiar mai vreau sa aud cum le-au bagat nemtii fregate pe gat. http://www.politico.eu/article/cash-shorta...-crisis-grexit/ |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE In the 1970s, Greece spent 6 percent of GDP on defense Cafteala cu turcii le-a trebuit (cafteala generata de coloneii care au luat puterea în '67, s-a mai discutat momentul). |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A avut si cafteala aia rolul ei, sa le dezumfle cwaile umflate de comunism sa le dea de lucru la turci care visau imperii dar sa ramana in NATO (care faceau pe impaciuitorii).Acu fie vorba intre noi armata aia greceasca e un fass. Ar trebui si soldati apti combatanti nu papagali.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 3 Jul 2015, 11:52) 1. Asta e argumentul suprem pt a arata ca fmi si gasca sint niste ingerasi? 2. Asa e, chinezii is in zona nondolar... 1. N-a zis nimeni ca-s ingerasi, dar nici nu le-a pus aia pistolu' la tampla ca sa puna votu' pe comunisti. 2. Aia au cwaie, spre deosebire de noi, greci si altii. Ocazional, insa, si-o mai fura si ei, in contrapartida la pistele de pe insule. Asta e, cu astia mari razbelul se duce altfel decat cu somalezii. QUOTE(Garett @ 3 Jul 2015, 13:06) Si pentru ca au renunțat la propria monedă! Pentru ca... politică monetară! Vorba ardeleanului care pierduse trenul: "Uite de aia e bine să ai lucrul tău!" ![]() Vezi ? Macar pt. ca suntem number one cu leul, ar trebui sa-l reevaluezi pe Mugur. ![]() This post has been edited by maho: 3 Jul 2015, 13:09 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
Varu' Fakis a lansat soparla.
Vazand ca situatia e din ce în ce mai albastra, a schimbat tonul: Stati bre, popor elen, ca nu se pune problema sa renuntam la euro! Io am negociat si negociez de zor "în privat" cu creditorii, n-am somn. Am obtinut o gramada de propuneri interesante, nici n-aveti idee! Asa ca aveti grija cum votati! Daca votati DA, luati în freza acordul ala naspa. Daca votati NU, va aduce mandea superacord, e aproape gata! I love Syriza. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 23:36 |