Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tot un fel de tonta, cojonesless.
![]() Latra mult dare pare ca n-are sange in el sa si muste! Sariti, puneti mana pe furci si topoare si aparati bietele banci asuprite! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.192 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
In jocul lui la cacealma, Tseparis a mai si organizat un referendum perfect inutil, cu cheltuieli din banu' public, ca doar nu da de la el... Si tot la masuri dure a ajuns, prostovanu'.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Garett ieri racneau toate televiziunile de stiri ca respectivul vrea sa interzica bancilor acordarea de credite populatiei. Si abia undeva mult mai tarziu, dupa ce mesajul initial a fost inoculat in creirul "populatiei" se completa si faptul ca e vorba de credite in franci elevetieni. Un caz clasic de manipulare.
<span class='edit'>10 Jul 2015, 07:58:</span> QUOTE(Bicicleta galbena @ 10 Jul 2015, 07:46) Da bai, da' ce frumos a fost, televiziunile au avut ce comenta, oamenii au socializat. Tseparis si-a ratat cariera, trebuia sa se faca scenarist. I-a reusit o punere in scena de nota 10 a tragediei antice grecesti.2015 ... This post has been edited by radian: 10 Jul 2015, 06:59 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Epigoni. Au copiat Dansu' Pinguinului by Emil Boc, pe ritmuri de sirtaki
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 10 Jul 2015, 07:54) Garett ieri racneau toate televiziunile de stiri ca respectivul vrea sa interzica bancilor acordarea de credite populatiei. Si abia undeva mult mai tarziu, dupa ce mesajul initial a fost inoculat in creirul "populatiei" se completa si faptul ca e vorba de credite in franci elevetieni. Un caz clasic de manipulare. Yep, stiu, am observat. "Presa" romaneasca... ![]() Faza e ca face, sau ma rog, vrea sa faca, de fapt, ceea ce ar fi trebuit sa faca gasca de "experti" de la b(nr). Stii tu, aia cu "pregatire si experienta"... |
--------------------
No
Reno
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 10 Jul 2015, 06:41) Se pare ca ti-ai cam luat-o dupa ceafa de la Tseparis asta. Aseara a acceptat conditiile impuse de occidentul nesatul care vrea sa umilieasca poporul suveran... Cum ramane cu lozincile tale? "isi respecta alegatorii", "nu uita ce a promis", "gata cu austeritatea" Mda, tocmai ce s-a terminat criza, gretzili au platitara toti marafetii lu' frau Merkel, toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz. Nenica, datoria aia nu e SUSTENABILA ! Sau ca sa inteleaga si cei cu bacalaureat profesional, nu se mai poate plati. Nu exclud ca grecii sa le mai dea o tzeapa, le iau banii si promit nu stiu ce reforme, dupa care... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DannyY |
![]()
|
Mie Tsipras asta mi se pare un smecheras puturos si nesimtit, la fel ca varu' fuckit. Se vede ca-s greci.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 10 Jul 2015, 07:46) In jocul lui la cacealma, Tseparis a mai si organizat un referendum perfect inutil, cu cheltuieli din banu' public, ca doar nu da de la el... Si tot la masuri dure a ajuns, prostovanu'. Oricum o frecau toti, ca bancile fura inchise saptamana trecuta. Le-a dat un pic de tzircus, sa se bucure si alegatoru', sa se simta important, etc. Sunteti de acord cu masurile UE? Nuuuuuu.. dupa doua zile se angajeaza sa le aplice, ca sa vina banutzu sa manance si gura noastra o bucata de paine, nu ca saracii aia din est care n-au ce pune pa masa. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Vesnicele meltenisme, grecii sunt hoti, lenesi, mincinosi, etc...
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ma scuzati ca întreb.. aaa... referendumul ala... aaaa.. pentru ce a fost facut?..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă nici voi nu știți...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mie îmi pute a cacealma. Adica a fost cam asa:
1. UE le cere grecilor masuri de austeritate, 9 miliarde/an. 2. Tsipras si varu' Fakis tipa ca din gura de sarpe, NU SE POAATEEE, nu vrem austeritate! 3. Zdrang - referendum! Sa decida boborul! 4. Un mare NU la referendum. Boborul a învins! Mwe UE. 5. Dupa 4 zile, guvernul Syriza trimite un plan de austeritate de 13 miliarde/an! Ceva nu se pupa, nu face sens. Sunt convins ca vor mai urma surprize. This post has been edited by Markos: 10 Jul 2015, 10:28 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, da' o fi austeritatea lor, nu a UE.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Oricum e absurd, pentru Syriza. Sa enumar lozincile cu care au castigat alegerile, în ianuarie? Sau nu e cazul?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
E posibil ca grecii să vrea, da' nemții să nu mai vrea. Semnalele venite de la vârf (nemți, CE, BCE, chiar FMI) sunt cam nașpa pentru greci.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cum să-i primească cu brațele deschise, ar crea un precedent și nu cred că-și doresc asta.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu iertăm și nu uităm!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 10 Jul 2015, 10:59) Vercy, inviasi? Nu ti-am mai urmarit activitatea si performantele, fii pe pace. Da' mi se pare mie sau cifra de afaceri pe postari ti-a scazut? Relax, se aude ca primiti si voi o marire de la 30 la 55 de bani/postare, felicitari! ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 10 Jul 2015, 11:13) Vercy, inviasi? Nu ti-am mai urmarit activitatea si performantele, fii pe pace. Da' mi se pare mie sau cifra de afaceri pe postari ti-a scazut? Relax, se aude ca primiti si voi o marire de la 30 la 55 de bani/postare, felicitari! ![]() Auzisem ca nu doare. Acum sunt aproape sigur. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ti-au trecut?
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
Iaca si miza jocului, de fapt:
"PRIVATIZARI Guvernul accepta sa vanda partea de actiuni pe care statul o mai detine la OTE, unde principalul actionar este Deutsche Telekom. De asemenea, vor fi lansate licitatii pana in octombrie pentru privatizarea porturilor Pireu si Salonic." For sale |
--------------------
No
Reno
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
https://www.facebook.com/GuyVerhofstadt/vid...53991442830016/
Mi-a placut discursul belgicului. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.229 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Markos @ 10 Jul 2015, 11:28) Pai incercarea de cacealma s-a terminat, ca s-au vazut toate cartile, si n-a iesit: Tsipras a incercat pe doua carti (rusii si referendumul), cu rusii nu i-a iesit (n-are Putin suma aia de bagat acum in gaura neagra numita Grecia), cu referendumul i-a iesit doar personal (si-a imbunatatit imaginea la popor, iar acum, chiar si cu austeritate - care nu va fi personala pt. nici un guvernant, sa fim seriosi - va fi vazut drept "salvatorul natiei"). Dincolo, ue se alege cu onoarea reparata (fara grexit), fmi mai da niste bani (doar nu din buzunarul cristinei), bce la fel (tot sunt in plin proces de tiparnita), iar angela va strange din dinti, ca n-are ce facesi va semna ultima bailoutul. Intra niste euroi, se deblocheaza banci, afaceri, salarii, pensii, nu mai iese nici o revolta (ca s-a prins lumea ca e nasol cu buzunaru' gol), "o sa plateasca urmasii, da-i in plm" - exact ca noi cu padurile. Turismul merge in continuare, toata lumea fericita, win-win. End of story, se poate inchide ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io zic sa mai ținem totuși topicul deschis măcar pana se termina viitorul acord dintre Grecia și Trioka.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pupat piata inependentei dar numai pentru fotografi. Pulakis ala e pe lista neagra. Io sper in continuare intr-o lovitura de stat militara. Mai ard cateva mii de bolsevici
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
duamneajuta
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:21 |