Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ii imprumuti. sau ii imprimi.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Imprimeurile cu drahme sint o folie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
parerea meah e ca in adancul sufletului asa crede si sandel tsipras...
![]() isi viseaza rochia de mireasa deja, drahme cu ruble in par... o nebunie. ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu-i mai suflați. Sa zica el.
|
--------------------
.
.
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta e o prostie ca banii vin din exporturi si se pierd prinimporturi.....toate lucrurile astea le fac firmele private nu statul.
Banii pot veni mai ales din crestere economica care poate fi stimulata prin anumite masuri.....evident ca mai pot veni si din reduceri de cheltuieli insa s-a vazut ca ideile astea geniale marca merkel sunt falimentare si duc doar la adancirea crizei si asta e valabil oriunde nu doar in grecia This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 13:20 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mah Stony, tu cum crezi ca poti sa echilibrezi balanta daca ai
datorii de 10.000 lei, venituri de 500 lei pe luna cheltuieli de 600 lei pe luna si inca o data, care e baza tehnica de la Daewoo Lateii aia a ta? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Han Solo |
![]()
|
pana la urma discutam despre semantica... https://euobserver.com/economic/127830
QUOTE "Just as we don't want to hear the word 'troika' anymore, so our creditors don't want to hear the word haircut. I can understand that," he said, |
--------------------
White Star
Titanic
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dizzy @ 2 Mar 2015, 13:41) Mah Stony, tu cum crezi ca poti sa echilibrezi balanta daca ai datorii de 10.000 lei, venituri de 500 lei pe luna cheltuieli de 600 lei pe luna si inca o data, care e baza tehnica de la Daewoo Lateii aia a ta? Tu intelegi ca o economie nu e un SRL sau o persoana....e aberant sa zici ca datoriile se platesc din exporturi ma repet exporturile le fac firmele private nu statul... daca se iau masuri de crestere economia functioneaza, incasarile cresc si se pot plati datoriile daca in schimb daca aplici masurile cretine marca merkel distrugi economia si incasarile se prabusesc . This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 14:16 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu, tonele, datoriile nu se platesc din exporturi, ci din excedent bugetar. Exact asta incearca sa impuna grecilor creditorii si, din cate am inteles, anul trecut chiar au fost pe excedent bugetar si crestere economica.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu inteleg, dar e evident ca tu nu!
Nu am vorbit de exporturi si importuri ci de venituri si cheltuieli. Sau poate ti-e mai simplu asa: datorii de 10.000.0000.000 EURO, venituri de 500.000.000 EURO pe an cheltuieli de 600.000.000 EURO pe an Acu ti-e mai usor sa explici? si inca o data, care e baza tehnica de la Chevrolet Lacetti aia a ta? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
tony-s |
![]()
|
Pai aici se tot dadeau exemple cu exporturi vs importuri ca cica exporturile sunt veniturile iar importurile sunt cheltuieli...ceea ce e o idiotenie enorma.
Masurile cretine a lui merkel vreo 7 ani au adancit criza in grecia si-n toata ioropa...ca a fost o oarecare revenire nesemnificativa s-a datorat doar faptului ca economia ajunsese la un nivel atat de jos incat vreo cateva luni s-a inregistrat aceea crestere nesemnificativa venita probabil dintr-un sezon turistic mai bun.... Ok, am o masina nashpa...te simti implinit si fericit ? This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 18:40 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Merge treaba, băieți?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cică ești dator vândut. Da îs mai datori nemții.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Daca jermania nu beneficia de masurile favorabile de dupa ww2 era o tara mai indatorata decat grecia ca procent din pib....ca valori absolute jermania oricum e de vreo 10x mai indatorata decat grecia....jermania are datorii de peste 3 000 miliarde de usd fata de grecia vreo 350. In plus jermania daca nu i se stergeau datoriile acum avea spre 4 000 miliarde...si daca-si plateau corect datoriile catre greci, acum grecia avea vreo 250 miliarde datorie.
This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 15:03 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
Nu ai o masina naspa, ai o masina coreeana, cu sigla americana care are ca baza o masina Opel Vectra, adica o masina nemteasca, ca sa vezi ironia sortii!
Personal, mi se imprehene de masina ta, dar mi se pare ironic, atat. Macar de ai pune mana sa citesti fie si pe wikipedia despre chestiile vorbite pe aici. Daca ogarul nu se cufurea, prindea iepurele! asa zicea tata pe vremuri. Ai boala pe o natie, doar ca nu-ti place tie, amesteci nazistii cu Merkel, cu Obama, cu grecii si cu teroristii, parca ai fi Mitica de la Liga. This post has been edited by dizzy: 2 Mar 2015, 15:21 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
tony-s |
![]()
|
Asta e, la atatia nazi...pardon jerman-lovers mai trebuie sa fie si din cei care gandesc.
Referitor la lacetti ceea ce ma intereseaza e faptul ca profitul s-a dus la GM si ca n-am platit munca de mantuiala facuta de jermani si bineinteles cel mai important ca in mai bine de 7 ani n-am reparat nimic...daca luam vreo masina poporului jerman sau opel sunt convins ca pana la ora asta stiam cu ochii inchisi drumul la service. This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2015, 19:07 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
os |
![]()
|
@Liviu: din fericire. Trust me.
@Tonica: fiindcă vad că iți place vorba 'nazist', da-mi voie să te întreb dacă ești conștient ca te încadrezi de minune în acest comportament: opinii nediferențiate dar fixe, ura bazata pe etnie, promovarea genocidului etc. Fiindcă sunt racit si nu-s combativ iti dau șansa să ne convingi de contrariu. Altfel am supprt ferm sa te trec pe tușă pentru pozitie nazistoida. This post has been edited by os: 2 Mar 2015, 20:01 |
--------------------
.
.
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pun și io doo kile de țuică de prună. Adevărată!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pe mine ma ia usor usor o mica raceala (o simt cum ma invaluie) asa ca m-am dat la niste extract de gutui combinat cu ceva prune si un pic de piersica, toate intre 40 si 70%
![]() Sper sa o fentez un pic. This post has been edited by Liviu: 2 Mar 2015, 20:57 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
os |
![]()
|
@Markos, gabize: săru'mana. Sa vad, poate merge cu rețeta lui Liviu.
Despre lipsa de combativitate: stati usor, ca iar ne ia tonică cu neconstituționalitatea. Până nu ne lămurim 'beyond resonable doubt' că e vinovat, e nevinovat 😂😂😃. Văd că mi-am păstrat umorul. |
--------------------
.
.
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
os |
![]()
|
Da, dar eu mă bucur de agonie. Capisci?
|
--------------------
.
.
|
Markos |
![]()
|
Apropo de agonie - oare câte reprize de 30 de zile mai suportă?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
os |
![]()
|
Nu așa. Cate 2-3 zile, max o săptămână ca sa prinzi week-end-ul. Nu mai mult. Am zis agonie, nu comă.
This post has been edited by os: 2 Mar 2015, 21:03 |
--------------------
.
.
|
gabize |
![]()
|
asta da agonie...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Mda, nu-i rău scenariul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
problema e că mai mult agonizăm noi
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:15 |