Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
razvan_3asy |
![]()
|
||
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|||
Nyklas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 February 07 ![]() |
Salutare
ce-i drept n-am apucat sa citesc toate intrarile voastre. Am eu insa o problema si in afara de dealerul Dacia (nesimtit in preturi), de unde as putea sa cumpar doua brate de stergatoare parbriz? Cele originale mi s-au descoamat pe ici pe colo, iar pentru noile mele stergatoare R care se muleaza excelent pe parbriz, as lua si doua brate dar nu am gasit nici la benzinarii, nici in marketuri .... unde sa mai caut? si cam la ce pret ar fi? Mersi fain |
--------------------
Dacia
Logan
2005, Laureat 1.4
- MS-07-BUB
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La piese auto?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe la Bursa ai cautat?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
Am cumparat niste stergatore de silicon din real, 9lei bucata au 22" 560mm, o sa revin cu parere.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
se numesc mega drive si se vand la bucata, cu parere o sa revin altadata
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
lungimea standard a stergatoarelor este de 49cm ,eu am pus de 51cm si merge maxim ,fara sa loveasca in cheder 53 cm ,un coleg mai sus a luat de 56 cm cel de pe partea dreapta sigur nu merge. eu am studiat problema .
eu am, luat din cora un set de stergatoare de la LAMPA sunt super ok .,pret 15 ron . |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
eu am pus de 22" adica vreo 56 cm nu se lovesc si sterg foarte bine, numai scartaie deloc nici macar cand nu e ud parbrizu.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bad_hrc @ 23 Dec 2009, 01:21) Am patit si eu zilele astea in care a nins, au inghetat stergatoarele (valeo silencio, cu astea a venit masina) si nu mai stergeau aproape deloc. M-am enervat si mi-am luat unele aero (flat) de la Clean-Clean, fabricate de Clean OX industries - SUA, cei care fac si produsele 2+2. Vezi ca ai luat teapa, Clean-Cleane marca romaneasca, am luat eu lubrifiant de yale de al ei. 2+2 suntfcaute de Berkebile si nu fac stergatoare. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Mucifer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 14 February 09 From: Timisoara ![]() |
Trebuie sa-mi iau un set de stergatoare si iar nu stiu la ce sa ma opresc. Am vazut in Praktiker Bosch ECO la 22 de lei bucata. Sunt bune de ceva? Care e diferenta intre ele si Bosch Twin care costa 65-70 lei setul? Ati folosit asa ceva?
|
--------------------
Renault
Austral
1.2 tce hybrid 200 CP Techno Esprit Alpine 2025
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce stiti de stergatoarele Valeo (poloneze). Am luat din Auchan cu 30 ron setul
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am eu pe Solenza. Sunt super. La mine nu scartaie, nu sar, sterg perfect si fara multa apa/zeama de geam pe parbriz.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Mucifer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 14 February 09 From: Timisoara ![]() |
Am luat pana la urma Bosch Eco. Momentan sterg perfect, sa vedem in timp cum se comporta. revin cu detalii.
|
--------------------
Renault
Austral
1.2 tce hybrid 200 CP Techno Esprit Alpine 2025
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Stergatoarele standard la logan au 51 cm ambele. Se poate monta maxim fara a se atinge 56cm la sofer si 51 la pasagerul din dreapta. Atentie : sunt unii producatori care masoara doar lama de cauciuc si altii masoara tot stergatorul (cu tot cu suportii din capete). Dimensiunile date de mine sunt pentru intreg stergatorul cu tot cu capacele din plastic. Eu asa am pe masina la ora actuala si dinstanta intre ele este de 0,5 cm.
Eu am cumparat chiar azi VIKTOR, 22" -> 56 cm; si 20" -> 51 cm pentru a le inlocui pe cele vechi. Am dat 59 lei pe amandoua. |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
lucaeugen2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 December 08 From: iasi ![]() |
Am PH2 de un an, cu stergatoarele originale si nu am alta problema decat V-ul ala enervaaaaaaaaant...
|
--------------------
dacia
logan f2
2009 laureate WHO DARES WINS
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
O sa ai cit de curind, nu ca te-as cobii...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
lucaeugen2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 December 08 From: iasi ![]() |
dupa un an si o iarna grea cred ca si la un BMW e de asteptat ca n-o fi de fier...
|
--------------------
dacia
logan f2
|
|
annem |
![]()
|
Omul Gras Group: Members Posts: 401 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SorinXp @ 6 Mar 2010, 14:29) Stergatoarele standard la logan au 51 cm ambele. Se poate monta maxim fara a se atinge 56cm la sofer si 51 la pasagerul din dreapta. Atentie : sunt unii producatori care masoara doar lama de cauciuc si altii masoara tot stergatorul (cu tot cu suportii din capete). Dimensiunile date de mine sunt pentru intreg stergatorul cu tot cu capacele din plastic. Eu asa am pe masina la ora actuala si dinstanta intre ele este de 0,5 cm. Eu am cumparat chiar azi VIKTOR, 22" -> 56 cm; si 20" -> 51 cm pentru a le inlocui pe cele vechi. Am dat 59 lei pe amandoua. Se pot pune ambele stergatoare de 22 fara probleme. Stergatorul de la sofer trebuie pus putin mai sus fata de stergatorul de la pasager. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor 2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
|
|
lucaeugen2005 |
![]()
|
A verificat cineva daca stergatoarele asimetrice (bratele) de la Simbolul nou merg la Logan?
Ce dracu o fi fost in capul alora de la dacia cind au proiectat stergatoarele? te zgirie pe retina cind vezi v-ul ala ca sa nu mai zic de apa care se scurge This post has been edited by lucaeugen2005: 27 Mar 2010, 18:53 |
--------------------
dacia
logan f2
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Pentru annem - Daca il ridici pe cel de sofer poti pune si mai mare, dar la dimensiunele date de mine vin perfect pe linie, mai mult am incercat si nu merge - se ating intre ele...
This post has been edited by SorinXp: 28 Mar 2010, 14:05 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Carguard aero de la auchan, 21 cu 20 de inch; 10 lei bucata si sterg impecabil. Daca rulezi in spatele altei masini si arrunca apa si namol, in vreo 5 sau 10 minute deja incep sa scartaie, insa un jet scurt de stropgel le amuteste.
Parbrizul a fost degresat cu CLIN si tratat cu rai repellent de la turtle wax, ceea ce a facut posibila utilizarea pe intermitent a stergatoarelor mai mult timp. Fata de 120 de lei cat sunt cele de la de la Bosch cred ca merita. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dadu2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 16 April 07 From: Ploiesti ![]() |
Inlocuit stergatoare , originale Dacia, cumparate si montate la Nicogel Plopeni, service autorizat Dacia. Toata distractia a fost 75 Ron. Plus distractia cea mare, ca cele vechi imi zgariasera parbrizul si l-am inlocuit si pe el, dar asta e alta poveste..
|
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|
adi_stezar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 08 From: Cluj-Napoca/Romania ![]() |
QUOTE(lucaeugen2005 @ 27 Mar 2010, 18:51) A verificat cineva daca stergatoarele asimetrice (bratele) de la Simbolul nou merg la Logan? Ce dracu o fi fost in capul alora de la dacia cind au proiectat stergatoarele? te zgirie pe retina cind vezi v-ul ala ca sa nu mai zic de apa care se scurge Am masurat eu lungimea bratelor de la mai multe modele. Cele de la Simbol nu ar merge pentru ca cel din dreapta e prea lung. Ar incapea dar cu o lamela foarte mica lucru ce ar atrage alte probleme. Oricum daca vrei sa scapi de V ce-a mai buna solutie e modificarea mecanismului de la stergatoare astfel incat bratul din dreapta sa aiba o cursa mai lunga. S-au prezentat aici 2 moduri, unul mai simplu si altul mai complicat. Eu l-am facut pe cel simplu prin alungirea tijei ce conecteaza bratul din stanga cu cel din dreapta. Am facut asta acum vre-o 2 ani si merge perfect. Daca vrei sa faci gasesti ceva poze de la mine pe la pagina 30 si ceva. |
--------------------
BMW
Seria 3
2006 e90 320d 163cp Dacia Logan 2005 Laureate 1.4MPI 75cp
|
|
bobo77 |
![]()
|
Mi-am cumparat un set de valeo aero la 48 de lei bucata, sunt incantat cum se comporta atat pe uscat cit si pe ploaie.Sa vedem cat or sa duca si astea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
si eu am luat un set de valeo, cutia verde,la 39 ron ,lamele de 50 cm,inca nu le am puspentru ca mai merg astea vechi o perioada.
![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
bobo77 |
![]()
|
Am uitat sa zic ca sunt de 53, cutia si la mine era verde.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Nov 2009, 22:56) articulatile cu bila ale mecanismului[...]frecand plastic pe fier. Dupa gresare a disparut trepidatia Au trecut peste 6 luni si inca nu mi-a aparut trepidatia. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:25 |