Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot asa pot spune si eu ca am cautat in toate hypermarketurile ani la rand (usoara exagerare) si nu am gasit...
http://www.bosch-romania.ro/ro/mybosch/index.htm?lang=ro Dati un click la distribuitori (sus), apoi selectati in fereastra noua distribuitori si dati ok si in noua fereastra deschisa selectati piese auto si accesorii si aveti lista de distribuitori din toata tara... pentru toti forumistii interesati. Scuze daca fac reclama, dar nu asta e scopul. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
chestia cu mecanismu ala ciudat este asa ptr ca,lea fost greu la baieti sa mute sensul se miscare al lor spre volan , ca trebuia sa stearga mai bine la sofer sa vada si el ceva.unde ati mai vazut la masini cu volan pe dreapta stergatoaerle sa se duca tot in stanga ,ziceti!!!!!!!!!
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu... la asta ma gandeam si eu, dar sunt sigur ca nu exista triunghiul la varianta cu volan pe partea gresita (dreapta).
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Am din primavara montate stergatoare Bosch Twin 53 mm, merg super , nici nu le auzi. Unul din bratele mecanismului e marit cu 73 mm (solutie de pe forum), aproape se anuleaza triunghiul buclucas. Ce am observat : atunci cind stergatoarele pleaca de la locul lor si pina la pozitia verticala superioara totul e OK. Atunci cind vor sa o ia inapoi se aude un zgomot, pare a fi un joc usor din mecanism?, zgomot care nu se aude totusi si la plecarea de pe loc ci numai la cursa de intoarcere - nu e o miscare perfect silentioasa - O fi de la prelungirea cea cu 73 mm care solicita bratele anormal?
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poate 17.3mm, nu 73mm (adica 7,3cm)
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kostica |
![]()
|
corect , 73 mm
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
IRONICK |
![]()
|
Tu ce ai marit pana la urma, tija care duce la stergatorul din dreapta sau ce ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kostica |
![]()
|
M-am informat ca sa-mi reamintesc. Am folosit solutia tehnica a lui ICET, adica marirea tijei cu 15 mm. Era o alta solutie si cu ceva 73 mm, dar am confundat. Scuze.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu este nici o problema. Doar ca imi dadea cu virgula la aia 73mm (7.3cm) si nu stiam de unde.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jjcage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 February 05 ![]() |
Am vazut in Cora niste stergatoare stil aerotwin, pe care scrie doar Flexio Blade, nici o firma, pe eticheta de pret scrie Silencio desi pe ambalaj nu exista asa ceva (deci nu cred ca-s Valeo). Mecanismul de prindere pare a fi normal, deci s-ar potrivi pe Logan. Pretul este 199.000 / un stergator, deci se pot face combinatii de lungimi diferite usor. Intrebarea este daca si-a cumparat cineva deja, daca sunt bune, etc?
|
--------------------
Clio
1.6 16v
2007 Exception
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Am vazut stergatoare Bosch la Plus, la pretul de 300.000. Mi s-a parut a fi un pret f.bun asa ca mi-am cumparat o pereche pt. Logan si deocamdata se comporta ireprosabil.
|
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
mark70 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 June 06 ![]() |
Am cumparat Champions, 51 cm, din Rompetrol, 500 ron, baietii au fost draguti, le-au montat. Se comporta impecabil (ploaie, zapada).
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 AMBIENCE
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
stie careva ce marca sunt stergatoarele cu care este echipat loganul din fabrica?
|
--------------------
/
/
/
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Valeo cu grafit.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
De la Cora, e Loganul unui vecin, am fost sa luam stergatoare impreuna... Eu la Fiat, el la Logan! Au costat 20lei bucata.. Unul e de 55cm, altul de 45cm! Sterg super bine, nu zic ce zgomot faceau alea stock
![]() Attached thumbnail(s) IMG_0030.JPG ( Size: 133.35k ) Number of downloads: 930 IMG_0031.JPG ( Size: 170.96k ) Number of downloads: 905 IMG_0032.JPG ( Size: 247k ) Number of downloads: 861 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
jjcage |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 February 05 ![]() |
Excelent, de astea am vazut si eu, scrie Flexio pe ele. Ma si duc azi in Cora sa-mi cumpar. Singura problema e sa nu placa prea tare cuiva si sa le imprumute, mai ales ca alea Bosch costa peste 1 mil si-s usor de confundat.
|
--------------------
Clio
1.6 16v
2007 Exception
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jjcage @ 4 Nov 2006, 16:37) Am vazut in Cora niste stergatoare stil aerotwin, pe care scrie doar Flexio Blade, nici o firma, pe eticheta de pret scrie Silencio desi pe ambalaj nu exista asa ceva (deci nu cred ca-s Valeo). Mecanismul de prindere pare a fi normal, deci s-ar potrivi pe Logan. Pretul este 199.000 / un stergator, deci se pot face combinatii de lungimi diferite usor. Intrebarea este daca si-a cumparat cineva deja, daca sunt bune, etc? eu le am luate cam de o luna, sunt multumit de ele, sterg bine si chiar fara zgomot, exceptie uneori dimineatza de cand a venit frigul, la prima ora pana se incalzeste putin parbrizul si cauciucul, in rest super adevarate deocamdata, cand nu oi mai fi multumit le schimb doar dimensiunea, o sa caut mai mari |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am pus pe partea stanga un stergator de 56 cm luat din Carrefour cu enorma suma de 5 RON
![]() Pana la urma a trebuit sa mai ridic si de stergatorul din dreapta cu vreo 4 - 5 cm, asa incat el sta acum cu putin deasupra acelei zone negre de jos a parbrizului. Taraneala curata ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca aveai si matale putina rabdare si citeai ce s-a scris pe aici,acum nu mai aveai acel triunghi.Alti colegi au scapat de el
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Stefan, daca nu ai masurat si ai incercat sa ii faci din "faci" din ochi pe aia 17mm nu o sa iti iasa. Pana si 1mm conteaza.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa ca o regula de aur:
Intotdeauna stergatorul de la sofer sterge mai prost?! |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
- B 70 PND DSN B13TTY (the Tweetee)
MCV 16V B74PND (DumBo) Decat sa-i calci mai bine-i sperii! |
|
IRONICK |
![]()
|
De obicei cel al pasagerului merge mai prost din cauza curburii parbrizului
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aqua |
![]()
|
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca parere personala, problema la stergatoarele de logan nu este stergatorul, ci bratul.
Bratul este prea flexibil si are joc, pe toate directiile pe care doriti voi. Eu am pe dreapta (la pasager) un alt brat, luat de la dezmembrari (cu 3 cm mai lung decat originalul), care la cum arata cred ca este de la o masina de prin 1990, si care este mult mai rigid el ca brat si are arcul un pic mai tare. Am pus pe el cea mai obosita lamela de stergator pe care o aveam, si merge excelent. Cu vechiul brat lamela aia facea ca un cangur curentat, top, top. Cu bratul astalalt merge brici. Acum am probleme cu bratul de la sofer, da' il dovedesc eu si pe ala pana la urma |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 6 Nov 2006, 10:32) Stefan, daca nu ai masurat si ai incercat sa ii faci din "faci" din ochi pe aia 17mm nu o sa iti iasa. Pana si 1mm conteaza. Mda, am masurat cu ruleta, a fost chiar putin peste 17mm, dar m-am gandit ca daca mai am si stergatorul de 56 cm pe partea stanga, chiar nu va mai fi nici o problema. Oricum, deocamdata nu mai am acel triunghi, poate daca mai am chef vreodata o sa dau iar totul jos si o sa mai sacrific un maner de clanta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
deci pana la urma au aparut si pt dacia stergatoare tip blade cu prinderile aferete pe brat. Ramane de vazut cum se comporta in timp. Marele avantaj e ca sterg mai bine la viteze mari.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
IRONICK |
![]()
|
Intradevar este si un pic cam tare arcul. Faptul ca este flexibil bratul ma enerveaza la culme. Se simte cel mai bine la viteza a2-a cand isi mareste stergatorul cursa.
This post has been edited by IRONICK: 6 Nov 2006, 14:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:25 |