DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum sa "fluidizezi" traficul in Bucuresti, Calea Mosilor e un haos incepand de azi

vis-a-vis
post 17 Mar 2010, 10:54
Post #121

DaciaClubber

Group: Members
From: Bucuresti

Doamna Bolangiu? biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 25 Jun 2010, 09:07
Post #122

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Au montat mizeriile astea de separatoare de sens prin tot bucurestiul. Dupa nici o saptamana sunt calcate toate si evident "stricate". Am aflat ca o bucata de separator costa 45 de euro + tva.

Administratia strazilor a cumparat de la cunoscuta firma UTI, 15 km de separatoare, cu o valoare de 700.000 de euro.... 700.000 de euro calcati in "picioare" la nici o saptamana de la montaj. Oare cu banii astia nu se putea construi un adapost pentru persoanele fara locuitan sau ceva in folosul comunitatii...?

http://www.antena3.ro/economic/news/nu-pub...sti_97776.html/

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
Muttley
post 25 Jun 2010, 09:21
Post #123

From: -

De fiecare data cand se trezeste cate unu' sa descopere ca apa e uda (adica a trebuit juma' de an sa apara articolul asta?!?), o da cu mucii-n fasole la urma, intr-un obisnuit stil tragico-comic:
QUOTE(Maskatu @ 25 Jun 2010, 09:07)
Oare cu banii astia nu se putea construi un adapost pentru persoanele fara locuitan sau ceva in folosul comunitatii...?
*

...parerea mea-i ca daca acesti 700 de mii euro erau pentru drumuri, acolo trebuiau folositi. Nu pentru adaposturile boschetarilor.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
cristian_
post 25 Jun 2010, 09:21
Post #124

Membru incepator

Scadea valoarea parandaratului.

--------------------
OPEL Astra 2001
+
Maskatu
post 25 Jun 2010, 10:53
Post #125

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Apropo de bani cheltuiti aiurea... cred ca ati vazut prin Bucuresti trecerile alea de pietoni la care clipocesc ledurile, au senzori de miscare si panaouri solare... cand se aprind noaptea, am impresia ca urmeaza sa aterizeze un avion in preajma.

Primăria Capitalei se poate lăuda cu un lucru, știe să arunce cu bani. Astfel, seria investițiilor scince fiction în București continuă cu „zebrele” de 72.000 de euro bucata. Bucureștenii nu pot traversa strada decât pe treceri de pietoni ‘inteligente’. O firmă italiană deja montează pe carosabil leduri de avertizare, iar indicatorul ‘trecere pietoni’ se aprinde și el. Sunt prevăzute cu senzori de mișcare, instalația fiind alimentată de un panou solar. Prețul unei astfel de ‘zebre’: 72.000 de euro, iar costul total al proiectului se ridică la aproape 5 milioane de euro. Ieftin, nu? Firma Sea Estero Construct SRL a început amenajarea trecerilor de pietoni „inteligente” din București, licitație pe care a câștigat-o în vara anului trecut. Potrivit informațiilor furnizate de Administrația Străzilor București, condusă cu multă „măiestrie” de Alina Roman, acordul-cadrul a fost semnat la data de 3.07.2009 , termenul de execuție a lucrărilor este de un an. Deși mai sunt două luni și jumătate până la încheierea contractului, Sea Estero construise până la 1 aprilie doar cinci astfel de “zebre” inteligente din cele 70 care ar fi trebuit să fie gata.

Si inca ceva... ati vazut pe troatuare, marcajele acelea pe fundal galben pe care scrie "TRAVERSEAZA PE LA TRECERE"? Nu mai stiu unde am vazut cum ca un asemenea marcaj costa cateva zeci de mii de euro...

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 20:34
Forum Renault