Cum sa "fluidizezi" traficul in Bucuresti, Calea Mosilor e un haos incepand de azi
![]() ![]() ![]() |
Cum sa "fluidizezi" traficul in Bucuresti, Calea Mosilor e un haos incepand de azi
Steel Tormentor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asa comenteaza cei care au ambuteiaj cand la stop sunt 5 masini...
cei din conmstanta uita cum e de 1 mai la mare cand se blocheaza tot pana la magalia... cam asa e in bucuresti in fiecare zi cand ploua.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 8 Mar 2010, 14:58) Bai frate, pe toate arterele astea mari, de ce dracu' nu fac ca pe Magheru? Sa fie camere peste tot si unde opreste bizonu' sau o ia pe contrasens, ars la sange! Chiar ne place sa ne dam UE singuri? Lasa ca si Magheru cu camere si semafoare sincronizate e varza. Am mers saptamana trecuta in miezul zilei si se statea. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 8 Mar 2010, 13:45) Nu, o centura de doamne-ajuta, care sa asigure un acces de doamne-ajuta la zonele industriale. Si centura trebuie, dar aici suntem in oras. Eu cand ma duc cu masina la servici, merg mai mult printre blocuri, strazi secundare, trec chiar si printr-o fabricuta ca sa scap de aglomeratie si tot fac peste 30min. Dar nu toate rutele din Bucuresti se pot face asa.Si daca tot ai pomenit de trecut prin blocuri... Mi se pare mie, sau toata lumea pe la voi nu stie decat bulevarde? Ca alea, evident ca se umplu. Daca in Timisoara am la dispozitie trei trasee diferite casa-serviciu, imi vine greu sa cred ca voi nu aveti mai multe optiuni. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fost membru @ 8 Mar 2010, 13:57) Aici ai nimerit-o Aia-s veniti...![]() ![]() Treaba cu stradutele-n Bucuresti e ca-s pline de masini in primul rand si abia poti sa te strecori pe un sens si in capat sunt ori infundate, ori trebuie sa faci stanga-dreapta, ori trebuie sa traversezi o artera mare, care e de obicei foarte aglomerata. This post has been edited by vis-a-vis: 8 Mar 2010, 14:06 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Hai 2dor ca o sa ne adaptam, se numeste involutie
![]() Imi aduc aminte ca in 2001, cand mi-am luat carnetul, daca era o zi prin oras asa cum e acum duminica credeam ca e sfarsitul lumii ![]() Mie mi-ar fi placut ca macar 10% din studentii veniti la bucale sa incerce sa faca ceva, pe cont propriu, in orasul de unde au venit. Asa ar fi oferit un loc de munca si celor mai putini norocosi care nu au ajuns la facultate. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In 2001 era aglomerat fata de perioada lui vis-a-vis ('93-'98).
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana si @argon a venit sa studieze in Capitala, deci...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
alex |
![]()
|
Era, dar era sporadic si aglomeratie insemna cum e acum sambata-duminica adica mai mult se mergea decat se statea pe loc.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am mai adus aminte de o tampenie recenta. Semaforizarea intersectiei B Vacarescu cu Titeica. Bai frate, atata card de masini n-am vazut niciodata acolo. Chiar nu se poate reclama sau face ceva cand se dovedeste a incurca mai mult decat a face bine?
This post has been edited by vis-a-vis: 8 Mar 2010, 14:19 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
In 95 puteai ajunge dimineata cu 368 de la Raul Doamnei in Romana in 35 - 45 min.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.toyota.com/venza/trims-prices.html
off topic: m-a depasit una simbata... de nu stiam ce e... ![]() on topic: oare cum s-o descurca in bucuresti ? ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 8 Mar 2010, 14:22 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ia uite ce au zis astia la iRealitatea acum, cica va baga 10 milioane de euro ca sa va reabiliteze fantanile din Piata Unirii.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vesc'ai grejit lingu, mângadziaj...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Corect
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
alex |
![]()
|
@fost membru, perfect, ar fi pacat sa se imbolnaveasca tiganii de vreo boala de piele de la astea actuale.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sau masina spalata cu apa din ele sa se zgarie...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
nttt...asta cam asa este...dar in ultima vreme este la moda "reabilitarea": termica, a strazilor, a soselelor, a retelelelor de apa si canalizare. acum aud si a fintinilor...
da, e oarecum similara "reabilitarii" persoanelor fizice, in sensul de revenire la starea anterioara condamnarii, in cazul fintinilor, drumurilor, blocurilor, strazilor la starea in care erau imediat dupa ce au fost construite. This post has been edited by george_scala_2004: 8 Mar 2010, 14:43 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Chiar m-ai facut sa ma uit in DEX sa vad daca nu are vre-un sens. Ai dreptate. Nu am fost atent si am imprumutat formularea. Deci e citat.
![]() Are dreptate 2004, ne-au zapacit astia de ceva vreme cu reabilitarea, asa ca o sa capete incet sens si pentru obiecte. This post has been edited by fost membru: 8 Mar 2010, 14:39 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gata domle s-a rezolvat problema:
http://www.realitatea.net/oprescu--nu-mai-...det_703654.html 'RATB și RADET sunt găuri negre pentru buget, iar subvenționarea lor a dus la sufocarea modernizării orașului." |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
alex |
![]()
|
Aha, deci de aia putem moderniza acum fantanile de la unirii, aceste monumente vitale pentru bucuresteanul de rand.
Propun sa se taie si subventia acordata scolarilor pentru calatoriile cu ratb-ul, mama lor de lenesi. Asa se va putea incepe imediat imbracarea blocurile cu totul in gazon, nu numai plafonul lor. Daca mai strangem un pic cureaua poate punem si de niste mini statiuni de lux construite pe acoperisurile blocurilor. Se va ajunge la ele, bineinteles, pe autostrada suspendata. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
vijelie |
![]()
|
Daca as afirma ca, dp meu de vedere, administratia locala reprezinta o gaura neagra pentru bugetul MEU, as fi prea obraznic?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(alex @ 8 Mar 2010, 15:05) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juma' de romanie se chinuie sa faca acoperis acolo, sa nu mai intre apa in casa si dom' doftor s-o gandit sa faca cate un parculet pentru fiecare scara? Intr-un fel e o idee buna. Se poate renunta astfel la spatiul verde in spatele blocului, si transformarea lui in loc de parcare. In plus, tinerii locatari nu vor mai fi permanenti stresati de monitorizarea atenta ![]() Si RATB de ce mama naibii trebuie subventionat? Ca vad doua motive. a. Nu-si cumpara nimeni bilet, b. Merg masinile mai mult goale (in afara orelor de varf, sunt in stare sa pariez ca asta se si intampla), in loc sa retraga jumate (cifra din burta ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Rutiera are trei benzi, chiar daca una ar fi ocupata ici colo ocupata cu masini, tot este bine. Uite trebuie sa intri la farmacie sa cumperi o reteta, sau la alt magazin pentru 10 minute 15 esti nevoit sa oppresti pe banda 1 ca parcarile sunt ocupate.dar semafoarele daca nu sunt sincronizate la 50 km pe ora sa vezi ambuteiaje, o grea piedica in cauya fluidizarii.Cu stima
8 Mar 2010, 15:41: Dle dizzy daca luam masura limitarii circulatiei auto, scade consumul de combustibil, cu efecte negative asupra bugetului.La un plin de 300 lei benzina, accizele si TVA pe benzina sunt cam 100 lei care merg la bugetuyl centralizat al MF, la care se adauga impozitul pe profit de 16 % la firmele distribuitoare a combustibil la pompa.Pierderi ale unitatilor service care fac reparatii mai dese ca urmare a gropilor existente, impozit pe salarii. Cam astea sunt efectele negative si in urma masurilor de ridicare abuziva a autoturismelor. Da cele care sunt lasate in cruda nesimtire sa fie ridicate-de pe trecerile de pietoni, inainte si dupa ele, in intersectii, in dreptul accesului intrarilor in diverse unitati.Este loc pentru toata lumea daca ne respectam, daca nu ne vom intoarce la carul cu boi! sa avem o zi buna This post has been edited by crintea1949: 8 Mar 2010, 15:41 |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Sunt tare curios, daca va ninge suficient incat sa trebuiasca scoase plugurile prin oras, maine vor mai exista chestiile astea pe Mosilor? Sau o sa le gasim facute gramada la marginea trotuarului?
![]() |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 8 Mar 2010, 15:33) Uite trebuie sa intri la farmacie sa cumperi o reteta, sau la alt magazin pentru 10 minute 15 esti nevoit sa oppresti pe banda 1 ca parcarile sunt ocupate. Extraordinar. Chiar nu se gaseste in tot orasul asta un loc de parcare, astfel incat sa poti opri fara sa incurci pe nimeni. Reteta aia nu o elibereaza farmacistul daca nu vede masina nu? |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
DMP |
![]()
|
QUOTE(crintea1949 @ 8 Mar 2010, 15:33) ... Uite trebuie sa intri la farmacie sa cumperi o reteta, sau la alt magazin pentru 10 minute 15 esti nevoit sa oppresti pe banda 1 ca parcarile sunt ocupate. ... Si daca e si banda 1 ocupata in dreptul farmaciei, pui avariile si o lasi pe banda 2. Da-i dreacu ca nu mor daca te ocolesc 10 min. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:06 |