[VAND] dezmembrari megane, megane
![]() ![]() ![]() |
[VAND] dezmembrari megane, megane
Axelinooo |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 102.58k ) Number of downloads: 654 untitled.JPG ( Size: 86.75k ) Number of downloads: 677 untitled2.JPG ( Size: 119.57k ) Number of downloads: 662 |
||
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|||
catalyn_grigore |
![]()
|
Membru si atat. Group: Members Posts: 239 Joined: 14 September 09 ![]() |
ok te rog sa-mi comfirmi si mie comanda pentru lampi lumini usi set de 4 bucati si o priza de 12 V . e-mail: catalyn_grigore@yahoo.com si cum facem sa intru in posesia lor. multumesc
|
--------------------
Renault
Megane 2006 Hatchback 1.6 16V /
xenon/tuxedo/cc/incalzire scaune/+diverse
- fara
|
|
marius75 |
![]()
|
![]() jake2014 Group: Validating Reno Posts: 273 Joined: 14 December 08 ![]() |
Ai PM
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Eu vreau tetierele.Cum facem sa luam legatura?Uite adresa mea de mail:Catalinmodena@yahoo.com,sau da-mi un bip la 0761.682.189 si te sun eu!
O zi buna! This post has been edited by Catalinmodena: 15 Mar 2010, 10:45 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Iulikmarinik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 22 December 09 ![]() |
pompa pentru spalat parbrizul are iesire si pentru spate?
|
--------------------
Renault
Megane
2003 1.4 16v
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ai PM
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Iulikmarinik |
![]()
|
nu ma lasa sa dau PM
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003 1.4 16v
|
|
gTz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 October 09 ![]() |
vreau si eu set tetiere fata sub forma de carte , usa torpedou si set parasolare cu lumini , astept un pm cu ceva date de contact .
|
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
pogo28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 3 January 10 ![]() |
QUOTE(nonic @ 14 Mar 2010, 21:04) Salut, Ma intereseaza cele doua capace, te rog sa-mi spui un pret si cum le pot ridica din Bucuresti. Multumesc, salut,momentan am numai capacul rotund cand fac rost de capacul de sub capota parte copilot te anunt 15 Mar 2010, 17:18: QUOTE(Iulikmarinik @ 15 Mar 2010, 12:32) are doua iesiri,au ramas doar trei pompe,toate sunt luate de pe masini cu spalare si pt spate This post has been edited by pogo28: 15 Mar 2010, 16:18 |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
mie nu mi-ai raspuns la pm
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
pogo28 |
![]()
|
QUOTE(cramadonis @ 15 Mar 2010, 01:40) Salut!M-ar interesa si pe mine piesa incercuita cu rosu.este cadrul acela de care se prinde tamponul motor.plus surubul acela care trece prin tampon si se infileteaza pe piesa asta.am incercat sa explic in poza cum ar veni.un pret pt ele dc le mai ai si dc sunt ok.ms mult! (pt motor dci). ok,o sa vad ce pret are si-ti transmit,dureaza 1-2 zile |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
Iulikmarinik |
![]()
|
cum facem ca sa imi trimiti si mie o pompa vezi ca nu pot apela la pm da.mi un nr de tel.....astept un raspuns eu sunt din sv
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003 1.4 16v
|
|
pogo28 |
![]()
|
pt axelinoo
Salut! Mar interesa si pe mine piesele marcate! blocul de lumini are pamblica de la airbag? daca da in ce stare e ? e rupta sau nu! -DA ESTE RUPTA butonul de la gemul electric draeapta fata cu tot cu ce are el fara maner! capace oglinzi mai ai? mar interesa si pe mine! -DA IL AM DISPONIBIL=3,50€ capacul de la far pentru faza scurta! -DA IL AM=2€ si capacul din partea stanga a soferului cu bunonul de cruise control fara cel de reglaj faruri! -DA=6,50€ capacul de la vasul de expansiune -PE ACESTA NU-L AM DAR MAI ESTE UN BAIAT INAINTEA TA,DECI PRIMUL CARE IL GASESC EST EPT EL POATE AI BAFTA SI GASESC DOUA=7€ 15 Mar 2010, 17:32: PT CATALYN_GRIGORE ok te rog sa-mi comfirmi si mie comanda pentru lampi lumini usi set de 4 bucati si o priza de 12 V . e-mail: catalyn_grigore@yahoo.com si cum facem sa intru in posesia lor. multumesc -CELE 4 BUCATI DE LUMINI PT USI SUNT VANDUTE -DACA GASESC ALTELE TE INTERESEAZA IN CONTINUARE? -ESTI PRIMUL PT ELE ATUNCI..... 15 Mar 2010, 17:34: PT CATALINMONDENA: Eu vreau tetierele.Cum facem sa luam legatura?Uite adresa mea de mail:Catalinmodena@yahoo.com,sau da-mi un bip la 0761.682.189 si te sun eu! O zi buna! -TETIERELE SUNT VANDUTE,DAR IN 1-2 ZILE POTA SA ADUC ALTELE -TE IMTERESEAZA IN CONTINUARE? 15 Mar 2010, 17:37: PT GTZ: -TETIERELE SUNT VANDUTE -DAR PORT SA FAC ROST DE ALTELE IN 1-2 ZILE -O SA LE ANUNT SI PRIMUL CARE LE-A CERUT LE ARE..... 15 Mar 2010, 17:38: PT IULIKMARINIK: cum facem ca sa imi trimiti si mie o pompa vezi ca nu pot apela la pm da.mi un nr de tel.....astept un raspuns eu sunt din sv da- mi o adresa de e-mail.... This post has been edited by pogo28: 15 Mar 2010, 16:38 |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mie de ce nu-mi raspunzi?? Raspunzi numai cui vrei tu??
Pai atunci mentioneaza in anunt!! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
gTz |
![]()
|
pai daca zici ca faci rost in 1-2 zile de alte tetiere , mai astept si cand faci rost de tetiere imi trimiti tot pachetul , cu usa si parasolare . trimite'mi un pm cu numarul de telefon ca ne intelegm mai bine la telefon .
|
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
pogo28 |
![]()
|
pt. helcat:
Cu tot respectul, ce trebuie sa fac sa obtin un raspuns din partea dvs.?? Sa inchid topicul e bine? ce inseamna asta?tu sti cate mesaje am primit pe m.p. de ieri decand am deschis acest topic...........cam 27 mesaje si cred ca cel mai bine toti care vor ceva sa posteze in foro acolo unde este topic-ul cine are nevoie de ceva sa posteze prima data in pagina unde este anuntul si dupa aceea pe m.p. sau pe adresa de e-mail se fac schimb de adrese si cum se trimite pai ce facem,unii intra pe pagina si altii diret pe m.p. si nu avem nici o ordine aici astaseara o actualizez fotografiile cu tot ce am disponibil si helcat,ca nu ai primit nici un raspuns nu inseamna ca nu vreau sa-ti raspund,inseamna ca nu am timp sa raspund la toate mesajele si daca esti moderator nu inseamna ca trebuie sa ameninti imediat ce nu ti se ofera atentia nu sunt de azi de maine in pagini de foro lucrez si cu alte pagini si in sfarsit,helcat faci ce vrei ,poti sa-l inchizi........pt ca nu ti-am raspuns o zi buna la toti |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
cramadonis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
"Mie de ce nu-mi raspunzi?? Raspunzi numai cui vrei tu??
Pai atunci mentioneaza in anunt!! " si mie la fel...?! |
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
- T D I megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
logan laureate - 1.4 mpi - white - aprilie 2009 |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai normal ca sunt vandute tetierele
![]() Astept un semn de la tine cand mai aduci tetiere ti "carte deschisa". A,si lasa un numar de telefon! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
gTz |
![]()
|
cel mai bine cu numaru de telefon...primu care te suna...lu ala i le vinzi......si nici nu te mai kinui sa raspunzi la 70 d intrebari
|
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
salut! m-ar interesa si pe mine un set de parasolare+lampi+piese din mijloc+cablajele necesare. mai ai? cablaj pentru oglinda interioara electrocrom ai?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Daca vii pe forumul reno si te comporti asa...poate ar trebui sa ti se-nchida topicul!
Cand ti-am trimis eu mesaj nu aveai 27...lasa gargara. Am vrut niste repere pe care le-ai dat apoi altcuiva. Din punctul meu de vedere esti neserios. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
Membru si atat. Group: Members Posts: 239 Joined: 14 September 09 ![]() |
sunt interesat in continuare de lampi lumini usi un set de 4 si priza de 12v...credeam ca sunt primul care le-am vrut numai vazusem pe nimeni sa le ceara:) dar nu e problema mai pot astepta.in continuare valabil mail-ul catalyn_grigore@yahoo.com si 0723.610.999
daca nu ai dat capacul de la cotiera il vreau si pe ala. multumesc.... This post has been edited by catalyn_grigore: 15 Mar 2010, 18:08 |
--------------------
Renault
Megane 2006 Hatchback 1.6 16V /
xenon/tuxedo/cc/incalzire scaune/+diverse
- fara
|
|
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
on topic: pogo28, am vazut ca ai pompa de spalat parbrizul cu 2 iesiri asa ca, te rog sa adaugi comenzii mele si o pompa si sa ma anunti cand trimiti coletul. multumesc.
off topic: 1. atat timp cat exista limitarea de PM ref la numarul de post-uri, cred ca nimeni nu poate avea pretentia sa i se raspunda la PM folosind mesageria interna a forumului; 2. cred ca a aratat multa bunavointa initiatorul topicului populandu-l cu poze amanuntite ..si mai presus de toate, cu produse de calitate spre vanzare; 3. eu am dat 2 PM-uri (comanda ferma + nr de tel + adresa de mail + adresa postala) si 2 mesaje in corpul thread-ului... si am primit un simplu: "greenpeace: mesaj primit", raspuns pe care-l consider suficient ptr o persoana care este interesata sa-si comercializeze produsele; 4. nu cred ca e ok ca cineva sa-si dea nr de telefon decat persoanelor care considera de cuviinta ...(vezi aici cazul lui romeo si a lui liviu care erau sunati de multe persoane ...indiferent de natura mesajului); 5. ... totul a culminat cu amentitari de inchiderea topicului ... ce sa zic, JENANT ! nu ma cred vreun Corrado Cattani sau Zorro dar mi se pare de bun simt interventia mea atat timp cat un user ca si mine este amenintat de un moderator cu inchiderea thread-ului pe motiv ca n-a raspuns la un mesaj sau ca n-a raspuns nu stiu cat de repede. atat timp cat in regulamentul forumului nu sunt reglementate modalitatile in care se raspunde la mesaje, timpul maxim, ordinea in care se raspunde la mesaje ...etc, cred ca totul este la latitudinea vanzatorului. mai mult, cine este interesat asteapta pentru ca, trebuie sa recunoasteti, pogo28 practica niste preturi foarte bune. in rest sanatosi sa fim ca restul putem cumpara ... LE: ce-nseamna sa fii moderator, te uiti prin mesajele private ale userilor ... vezi cine, ce si cui vinde ... in ce ordine. super tare !!! ![]() This post has been edited by greenpeace: 15 Mar 2010, 18:34 |
--------------------
Renault
Megane 3
M3 2011 Dynamique Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
|
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Salut. Plafoniera mai ai? Am drum saptamana asta prin craiova si poate ne intalnim. Astept raspuns
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Greenpeace, meritam si noi un raspuns. Tu ai primit unul, noi nu. Putea in urma mesajului sa trimita un mesaj cu numarul de telefon si-l sunam. Nu aveam pretentia sa-mi dea PM, dar putea sa dea bip sau sa scrie un e-mail.
Putea mentiona ce piese s-au dat. Ma alatur la cei ofticati ca nu au primit raspuns. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu va suparati da ce aveti cu omul? raspunde cand poate si cum poate... si cui doreste.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dancva @ 15 Mar 2010, 20:33) Greenpeace, meritam si noi un raspuns. Tu ai primit unul, noi nu. Putea in urma mesajului sa trimita un mesaj cu numarul de telefon si-l sunam. Nu aveam pretentia sa-mi dea PM, dar putea sa dea bip sau sa scrie un e-mail. Putea mentiona ce piese s-au dat. Ma alatur la cei ofticati ca nu au primit raspuns. sunt perfect de acord ca meritai raspuns atat tu cat si toti cei care au pus intrebari ..dar poate n-a reusit sa confirme stocul pe reperul respectiv sau varii motive... dar nu cred ca asta poate genera inchiderea topicului. cred ca persoanele care se dovedesc a fi neserioase sau care-si aleg in mod preferential clientii ar trebui sanctionati prin a fi ignorate de catre ceilalti useri. cat despre livrare, a fost specificat inca de la inceput ca " livrarea se face din Craiova se poate face livrare si in Bucuresti astept si comenzi,livrare en maxim o saptamana o zi buna....." |
--------------------
Renault
Megane 3
M3 2011 Dynamique Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
|
|
Mihai.D.G. |
![]()
|
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
Vreau sa cumpar urmatoarele:
un set 4 lampi usi, un set tetiere, cutie depozitare polita luneta(complecta), capac airbag volan (modelul fara butoane), priza cu capac 12V, plafoniera cu 3 becuri, nuca schimbator zi ce mai ai dintre astea... This post has been edited by Mihai.D.G.: 15 Mar 2010, 19:59 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am scris si in topic si pe pm si tot nu mi-a raspuns
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
mada2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 25 December 08 ![]() |
Ma intereseaza cotiera fata de culoare inchisa cu toate plasticele aferente(tunelul central de la mufa de diagnoza pana in spate la frana de mana) pentru megane 2.
Daca ai spune-mi un pret si lasa un numar de telefon sa te pot contacta. Merci |
--------------------
renault
megane sedan
2007,manager
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:51 |