[VAND] dezmembrari megane, megane
![]() ![]() ![]() |
[VAND] dezmembrari megane, megane
pogo28 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 3 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|||
baxxter25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 26 June 09 ![]() |
ma intereseaza motorasul de la lichidul de parbriz
il mai ai |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai nu ai zis ca ai 2 seturi de tetiere pe stoc?
"si acum ca cineva mai sus zicea de lista ca nu stiu ce este....ceva cu padure ACTUALIZEZ ACUM....... -2 SETURI DE TETIERE LE AM PE STOC SI INCA UNUL PANA SAMBATA STIU CA SUNT 3 DINTRE DVS CARE DORESC TETIERE......." |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
pogo28 |
![]()
|
catalinmodena:da,in momentul asta am doua seturi si pana sambata inca unul,tu vrei sa le iei din Craiova,din partea mea nu-i problema,asta nu semnifica ca eu nu pot sa le ia din alta parte......din afara
-cum i-am transmis si lui gtz,piesele la care primesc comand si le gasesc in 1-2 zile vin direct,nu mai pleaca din Craiova.....crezi ca in Craiova rasare peste noapte 3 renault-ri ca sa le iau tetierele... ok,facem altcumva imi spui adresa si ti le trimit pe serviciul de pachete o seara buna |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
gTz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 October 09 ![]() |
nu plafoniera , parasolar cu lumini . Am asa : set parasolar cu lumini , usa torpedou si tetiere
![]() |
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
Marianssg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 25 February 08 From: Piatra Neamt ![]() |
vreau sa te intreb daca ai cumva maciulie schimbator piele bej.....ma intereseaza plasticu cu numarul treptelor sa fie in stare buna si nu conditia pielii. nu am vazut nimic de genul in pozele postate,dar am zis sa imi incerc norocul....sper sa nu te superi,pentru ca am vazut ca e oarecum o atmosfera tensionata pe aici
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2006 privilege 1.5 dci 74kw
|
|
pogo28 |
![]()
|
gtz: ok,am notat.....punea-i intr-un mesaj ¨plafoniere¨
marianssg: am schema,capacul acela,si pot sa-ti aduc si maciulia maine iti spun mai multe |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai nu are rost sa le trimiti prin curier sau Posta,daca eu pot veni sa le ridic din Craiova.Sau pana la urma facem cum spui tu.Te rog da-mi un bip la 0761.682.189 sa stabilim detaliile,caci azi sunt la serviciu,si pana maine dimineata nu o sa am internet.
O sa-ti trimit PM si cu adresa mea. This post has been edited by Catalinmodena: 17 Mar 2010, 07:20 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Pentru ce am trecut in postul #66 mai trebuie sa dau confirmare pe PM, ca nu inteleg? cu adresa si tel?
This post has been edited by dan22y: 17 Mar 2010, 08:04 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Vreau si eu o plafoniera cu 3 becuri. Maine(joi) sunt in Craiova. Pot sa ma intalnesc cu tine sau vreo cunostinta de-a ta sa iau plafoniera, sa nu mai dau banii si pe curier.
This post has been edited by mihaimgm: 17 Mar 2010, 09:06 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
gTz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 October 09 ![]() |
pogo faci rost de un volan de megane 2.1 ,imbracat in piele , pe negru?
|
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
marius75 |
![]()
|
![]() jake2014 Group: Validating Reno Posts: 273 Joined: 14 December 08 ![]() |
daca mai faci rost de lampi ptr.usi,trece-ma pe lista.
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
Buiacka |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 67 Joined: 3 September 07 ![]() |
As vrea si eu doua manere interioare culoarea gri (doar partea superioara, nu tot ansamblul) necojite
This post has been edited by Buiacka: 17 Mar 2010, 09:53 Attached thumbnail(s) manere.JPG ( Size: 13.98k ) Number of downloads: 457 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006/1.4 16V
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
salut pogo, atunci ma inscriu si eu pe lista pentru un set complet de parasolare, cablaj, lampi, partea centrala parasolare. cand ai si parasolarele imi spui si iti dau pm cu adresa sa mi le trimiti. multumesc.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Iulikmarinik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 22 December 09 ![]() |
domnule pogo astept si eu un raspuns de la tine in legatura cu pompa aia de spalat parbrizul adresa mea de mail este MarinIulik@yahoo.com lasa un nr de tel si te sun eu...sau spune-mi ce sa fac fara pm ca nu pot da!!
|
--------------------
Renault
Megane
2003 1.4 16v
|
|
Ru55eL |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 16 February 09 ![]() |
Salut ai acest plastic care tine parbrizul de langa capota motorului , dar il vreau cel dupa partea dreapta ! Pentru ca mi-a fost furat !
![]() Attached thumbnail(s) Gaby2522.jpg ( Size: 267.98k ) Number of downloads: 456 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Decembrie 2005/ Privilege
- 1.6 16V
|
|
pogo28 |
![]()
|
iulikmarinik: aveti un e-mail
greenpeace: la fel catalinmodena: am primit mesajul dan22y: da am vazut mesajul tau: set 4 lumini pt usi si dioze pt spalat parbriz nu am,dar incerc sa le gasesc -la set 4 lumini pt usi sunt mai multi care asteapta,asa cum am facut cu tetierele o sa le trimit in functie de solicitarea din mesaje -in 1-2 zile completez 1-2 seturi de limini si le pun aici cu numele celor care mi le-au cerut -diozele momentan nu le-a cerut nimeni in afara de dvs marius75: ok,o sa afisez lista la produsele mai mult cerute, si asa stiti dupa cine va vine randul buiacka:cind o sa le gasesc le pun aici,rezervat pt tine bacu:ok,am inteles ru55el: da cred ca-l pot gasi repede acel plastic,maine sau saambata trec sa vad daca este si-ti spun pret |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(dan22y @ 15 Mar 2010, 23:29) QUOTE(pogo28 @ 18 Mar 2010, 00:59) dan22y: da am vazut mesajul tau: set 4 lumini pt usi si dioze pt spalat parbriz nu am,dar incerc sa le gasesc -diozele momentan nu le-a cerut nimeni in afara de dvs Eu am cerut diuze spalat faruri, sunt diuzele ce vin pe bara fata. Astept atunci lista de care zici pt restul produselor. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Salut ma intereseaza spalatoarele pt faruri (diuzele) cu tot cu furtunase si bidonul cu motoras - adica instalatia de spalat farurile completa si un pret, eventual dc imi poti face rost.
Multumesc si astept raspuns. P.S. Cu manerele ce se mai aude, au plecat? Vin prin posta sau curier? |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
sorlaglivio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
suport ochelari+lampa 3 becuri.Astazi(joi) si maine pana pe la 12 sunt in Craiova -daca se poate da-mi PM ! Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane Estate 2.2 /1.5 dCI /105cp
2008/Privilege
|
|
mihaiv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 August 04 From: Bucuresti ![]() |
salut, ma intereseaza maneta de lumini, daca este cea cu butonul auto light. da-mi un pret te rog
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004 1.5 dci 82 cp
|
|
sima.dragos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 September 07 ![]() |
salut ma intereseaza usa torpedou . da-mi si mie un pret. lasa si tu un nr de tel
am megane 1 , 1.9dti din 2001 This post has been edited by sima.dragos: 18 Mar 2010, 20:12 |
--------------------
renault
megane 2
2007 1.5dci/63KW
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
domnu' pogo28 ai primit cablul acela? daca nu, te rog sa imi trimiti celelalte 2 obiecte. Cum procedam? iti dau adresa de livrare pe pm?
si inca o intrebare ai cumva frana de mana de la un megane? si daca da la ce pret? |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
baxxter25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 26 June 09 ![]() |
imi raspunzi mi mie te rog cu motorasu ala de la lichidul de parbriz
te rogggggggggggggggggggggggggggggggggggg |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
pogo28, ma intereseaza daca ai+preturi pt urmatoarele piese:
- mocheta portbagaj - cotiera pe negru/gri - maciulie schimbator + cercul de la baza argintii - cadranele ceasurilor de bord argintii Multumesc p.s. un nr de tel de contact nu ar strica sa afisezi. dupa cum vezi, cerere exista! |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
pogo28 |
![]()
|
dan22y:da ai dreptate,diozele acelea nu prea le gasesti pe masini,majoritatea sunt lovite in fata,dar pote sa-ti aduc diozele si futunele .....noi la pret: 17€ perechea
speedman:la fel si la tine daca le vrei noi:17€ -bidonul si motorasul nu prea le gasesc pe masina... mihaiv:da este cea cu butonul auto........14€ sima.dragos usa torpedou pt modelul tau......trebuie sa intreb,da-mi mai multe detalii,culoare.... eggy:de moment nu am cablul,dar poti sa-mi trimiti adres pt ati trimite cele cerute......da-mi un m.p. cu adresa si ce trebuie sa-ti trimit baxterr:motoras,te referi la pompa?,daca da ....o am .......trimite-mi o adresa sano: -mocheta portbagaj =10€ - cotiera pe negru/gri =14€ - maciulie schimbator + cercul de la baza argintii=9€+6€(nu le am,dar imi trebuie sa stiu culoarea maciuliei) - cadranele ceasurilor de bord argintii =8€ |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
sima.dragos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 September 07 ![]() |
pogo 28 - bordul meu este un gri sobolan
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1.5dci/63KW
|
|
pogo28 |
![]()
|
ok,sima o sa ma uit si-ti spun sambata
|
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
ACUM AM TERMINAT DE CITIT POSTARILE DE AICI => IGNORA P.M.-UL DE COMANDA. il reiau aici, pt transparenta:
1. mocheta portbagaj: "DA STIU CARE ESTE,TREBUIE SA STIU MODELUL MASINII,CATE PORTI ARE ?ESTE UN FEL PLACAJ DAR IMBRACAT IN MATERIAL." - corect, asa este, iar modelul este megane 2 din mai 2005, bicorp, 74 kw, 101 cai. 2. cotiera: din moment ce masina nu a avut niciodata cotiera, imi trebuie tot ansamblul de 4 piese? Daca da, 14 euro le cuprinde pe toate "SUNT:4 PIESE.....PLASTICUL UNDE ESTE BRICHETA SI SUPORTUL DE PAHARE,PLASTICUL UNDE ESTE FRANA DE MANA,TOATA CONSOLA SI USITA DE SUS..? " + sa fie pe negru culoarea 3. maciulie schimbator + cercul de la baza argintii=9€+6€ ai zis "DA STIU DE CARE VREI." - daca le ai, le vreau! 4. cadranele ceasurilor de bord argintii =8€ ai zis " TREBUIE SA DAI JOS SI SA SCHIMBI DECAT FATA DE LA CEAS CU CERCURILE ARGINTII" - daca ai cadranele acestea, le vreau! 5. comanda sigura este pt maciulie schimbator+inelul/cercul cu piele/musama +cadranele ceasurilor de bord argintii => vreau pret final + taxa curier/posta, etc pt Bucuresti. Astept raspuns pt cotiera + mocheta, poate le adaug pe lista de comanda. Cele bune, sano |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Salut.Cu comanda mea cum ramane:ti-am dat adresa de mail,adresa unde stau,numar de telefon,tetiere ai zis ca ai,atunci de ce nu m-i le vinzi odata?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:59 |