[VAND] dezmembrari megane, megane
![]() ![]() ![]() |
[VAND] dezmembrari megane, megane
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
Iulikmarinik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 22 December 09 ![]() |
adresa de mail mariniulik@yhaoo.com merci
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003 1.4 16v
|
|
pogo28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 3 January 10 ![]() |
QUOTE(cramadonis @ 15 Mar 2010, 01:40) Salut!M-ar interesa si pe mine piesa incercuita cu rosu.este cadrul acela de care se prinde tamponul motor.plus surubul acela care trece prin tampon si se infileteaza pe piesa asta.am incercat sa explic in poza cum ar veni.un pret pt ele dc le mai ai si dc sunt ok.ms mult! (pt motor dci). cramadonis ai raspuns mai sus putin,inainte sa judeci uita-te bine pt helcat: nu stiu cine se agita,eu unu nu ....agitarea e din alta parte de aceea vreau sa se faca comenzile numai in topic 27 mesaje????........pai pun in considerare si celelalte 2 pagini in care vand mersi,atunci de ce se numesc m.p. ?????? pt eggy: ai trimis un m.p. la ora 2 sau 3 noaptea am specificat .....nu iau comenzile de m.p. pe m.p. numai confirmari de comanda si adrese moderatorii sa-mi spuna daca imi dau voie sa continui ori continuam cu aceste comentarii,daca se continua sa se deschida alt topic... multumesc si o seara buna daca crede cineva ca o sa stau non stop pe forum sa va raspund .........inseamna sa nu mai stau cu familia cine intelege .....multumesc 15 Mar 2010, 23:55: catalinmodena : aceeasi problema,comanda pe p.m.,am spus aici pe pagina principala -de tetiere,da o sa fac o lista in functie de solicitare si ora measjului primit bacu: -set parasol nu mai am (dar te pun in lista si cand le gasesc se iau in ordine) -lampi da am -piesa central da am -cablaj de tavan da am -cablu pt oglinda electrom .....este in acelasi cablu de tavan catalin_grigore: set 4 lumini usi nu am momentan,te trec in lista greenpeace:ok,asteptam confirmare mihaimgm: ok,am pompa .......dar nu pot sa fiu in oras,sunt plecat dancva: mihai.D.G.:un set 4 lumini usi....te trec in lista pt ca nu am un set de tetiere ......la fel nu am te trec in lista priza 12 v cu capac ......da sunt plafoniera 3 becuri.....da sunt nuca schimbator .......nu mai am mada2008: o sa aflu pretul si-l afisez preturile sunt aceleasi pt toti,nu afisez preturi mai mari pe m.p. specific,pt ca am vazut mai sus un ¨individ¨ ce ma face si pe individ ca face aceasta observatie... This post has been edited by pogo28: 15 Mar 2010, 22:55 |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
deci nu am nici un pm de la tine...se poate o plafoniera 3 butoane, un suport de ochelari si cablul de conectare din postul #7 ? da sau nu? si daca da ce pret? mersi
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
Membru si atat. Group: Members Posts: 239 Joined: 14 September 09 ![]() |
pogo28 ok am inteles ca lampile numai sunt momentan.dar priza cu capac de 12v si capacul de cotiera sunt puse deoparte? ca le vreau si pe alea te rog.trecele pe toate si cand le ai imi dai de veste
|
--------------------
Renault
Megane 2006 Hatchback 1.6 16V /
xenon/tuxedo/cc/incalzire scaune/+diverse
- fara
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
M-ar interesa si pe mine, cu trecut in lista de asteptare cum vrei tu, am dat si PM dar cred ca nu m-ai vazut:
- 4 lampi pt usi cu tot cu mufe - o bricheta pt portbagaj - diuze pt spalat faruri daca cumva ai Toate astea pt megane 2. Multumesc anticipat. Ce trebuie sa fac in continuare in caz ca le vei avea piesele la un moment dat? |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
pogo28 |
![]()
|
pt eggy:
¨deci nu am nici un pm de la tine...se poate o plafoniera 3 butoane, un suport de ochelari si cablul de conectare din postul #7 ? da sau nu? si daca da ce pret? mersi ¨ daca te uiti mai atent vezi ca nu am scris ca am trimis,am scris ca ai trimis,de aceea la comenzile facute pe m.p. nu dau raspuns raspund la mesajele de pe topic...... plafoniera 3 butoane da am suport ochelari da am cablul de tavan......nu mai am,dar se poate gasi,imi spui daca il vrei mai tarziu si inca odata ......pe m.p. nu raspund la comenzi,raspund numai la confirmare de comanda si primesc adresele multumesc si o seara buna 16 Mar 2010, 00:31: pogo28 ok am inteles ca lampile numai sunt momentan.dar priza cu capac de 12v si capacul de cotiera sunt puse deoparte? ca le vreau si pe alea te rog.trecele pe toate si cand le ai imi dai de veste ok catalin 16 Mar 2010, 00:35: M-ar interesa si pe mine, cu trecut in lista de asteptare cum vrei tu, am dat si PM dar cred ca nu m-ai vazut: - 4 lampi pt usi cu tot cu mufe - o bricheta pt portbagaj - diuze pt spalat faruri daca cumva ai Toate astea pt megane 2. Multumesc anticipat. Ce trebuie sa fac in continuare in caz ca le vei avea piesele la un moment dat? ok,dan22y set 4 lumini usi.....trecut pe lista o bricheta pt portabagaj.........nu mai am,la fel pe lista dioze.....ti le caut si-ti trimit pret in rest.cand am aceste accesorii si le pun in pagina o sa afisez cine le-a cerut in ordinea mesajelor si depinde,poate sunt unii care se retrag si asa se transfera la uramatorul o seara buna This post has been edited by pogo28: 15 Mar 2010, 23:35 |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
frankcadillac |
![]()
|
![]() Pieton cu permis Group: Members Posts: 881 Joined: 20 October 09 From: Teleorman ![]() |
Salut! Ti'am trimis si m.p., nu am stiut ca nu raspunzi, dar nu'i nicio problema.
Am propus sa'ti ofer 30 de lei pt. 2 plafoniere de Megane (cele cu 3 becuri). E ok? |
--------------------
Dacia Logan
& Renault Symbol
/ 1.6MPI & 1.4 16v
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ok le vreau cum facem?
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
pogo28 |
![]()
|
frankcadillac: nu se poate
eggy: astepti poate iti gasesc cablul sau nu trimite-mi un m.p. |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
Axelinooo |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Salut!
Eu ti`am lasat PM sa imi zici cum facem! Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|
frankcadillac |
![]()
|
![]() Pieton cu permis Group: Members Posts: 881 Joined: 20 October 09 From: Teleorman ![]() |
OK, fa tu pretul atunci si vorbim.
Voiam sa te mai intreb daca tetierele tip "carte" se potrivesc la Logan pe fata? |
--------------------
Dacia Logan
& Renault Symbol
/ 1.6MPI & 1.4 16v
|
|
Eggy |
![]()
|
as prefera sa ai si cablul ca sa nu pierdem amandoi timp inutil cu posta, dar sper sa nu uiti sa ma anunti atunci cand il ai
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
pogo28 |
![]()
|
Greenpeace, meritam si noi un raspuns. Tu ai primit unul, noi nu. Putea in urma mesajului sa trimita un mesaj cu numarul de telefon si-l sunam. Nu aveam pretentia sa-mi dea PM, dar putea sa dea bip sau sa scrie un e-mail.
Putea mentiona ce piese s-au dat. Ma alatur la cei ofticati ca nu au primit raspuns. dancva: aceeasi problema,comanda pe m.p.,de aceea nu ti-am raspuns -poti sa te alturi cu cine vrei........e o tara libera eggy : ok,sper sa gasecs cablul cat mai repede o sa-l pun aici,rezervat pt tine farnkcadillac: pretul la plafoniera cu 3 butoane este facut in pag.1 de tetiere nu am idee,dar sa sti ca ai pus o intrebare buna ce ma intereseaza si pe mine,daca stie cineva sa ne spuna |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
Eggy |
![]()
|
ok mersi, sa nu uiti sa ti si celelalte 2 produse
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
pogo28 |
![]()
|
nonic: am primit m.p. : rezervat carcasa pt butoane cu butoan cruise si fara butoanel de regja lumini si capacul de espasiune de gasit
cand am capacul pt tine o sa ai un e-mail tossi: mesaj primit,carcasa de butoane dar numai cu butonul de pilot catalyn_grigore:m.p. primit mihai.D.G.: cutie depozitare presupun ca te referi la cutia ce o are sedan-ul in spate la luneta......o sa-ti trimit pret la ea axelinooo: da am vazut cateva mesaje de la tine -carcase de oglinzi exterioare sunt 19€ amandoua -capacul de plastic(vas expasiune) esti pe pozitia 2 in lista mada2008: am primit m.p. gtz: -usa torpedou ....momentan nu am,am decat torpedou complet -plafoniere ......da am -tetiere ......sunt pe lista de cautari,o sa afisez o lista pentri a sti cine dupa cine ii e randul cand o sa am toate preparate,iti trimit raspuns pe e-mail o seara buna in continuare 16 Mar 2010, 02:26: actualizat ..... ramas.jpg ramasa.jpg tapasdebajovolante.jpg This post has been edited by pogo28: 16 Mar 2010, 01:26 |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Salut, cu manerele s-a rezolvat, nu? Tabloul cu comenzile farurilor si pilotului automat am vazut ca nu ai mentionat nimic de el, sa inteleg ca nu la ai luat in calcul?
Mersi. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Axelinooo |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Salut
Am lasat PM! cu piesele astea daca ma poti servi: -butonul de la gemul electric dreapta fata cu tot cu ce are el fara maner! -capacul de la far pentru faza scurta! -capacul din partea stanga a soferului cu bunonul de cruise control fara cel de reglaj faruri! Multumesc Anticipat! |
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
- IS-88-ACS // ex Clio
|
|
frankcadillac |
![]()
|
Da'mi si mie pretul te rog pt. 2 plafoniere cu 3 becuri!
Multumesc! |
--------------------
Dacia Logan
& Renault Symbol
/ 1.6MPI & 1.4 16v
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Daca nu iei in calcul p.m. ul, vreau asta:
Capacul din partea stanga a soferului cu butonul de cruise control fara cele de reglaj faruri! Mersi. This post has been edited by speedman: 16 Mar 2010, 09:47 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
pogo, imi sunt neaparat necesare parasolarele pentru a functiona lampile? adica, daca am piesa din mijloc, lampile si cablajele, nu poate functiona instalatia si cu parasolarele mele?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
baxxter25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 26 June 09 ![]() |
salut
imi trebuie motorasul(pompa) pt spalatorul de parbriz eu am si stergator pe spate megane 2 hatchback e ok nu? astept raspuns ms |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bacu @ 16 Mar 2010, 11:54) pogo, imi sunt neaparat necesare parasolarele pentru a functiona lampile? adica, daca am piesa din mijloc, lampile si cablajele, nu poate functiona instalatia si cu parasolarele mele? Din nefericire sunt necesare, ca au in interior contactul de la culisa care vine peste oglinda. 16 Mar 2010, 14:26: QUOTE(pogo28 @ 16 Mar 2010, 00:33) Greenpeace, meritam si noi un raspuns. Tu ai primit unul, noi nu. Putea in urma mesajului sa trimita un mesaj cu numarul de telefon si-l sunam. Nu aveam pretentia sa-mi dea PM, dar putea sa dea bip sau sa scrie un e-mail. Putea mentiona ce piese s-au dat. Ma alatur la cei ofticati ca nu au primit raspuns. dancva: aceeasi problema,comanda pe m.p.,de aceea nu ti-am raspuns -poti sa te alturi cu cine vrei........e o tara libera Sa inteleg ca ai principii si reguli suplimentare regulamentului forumului. Nu contest ca fiecare da marfa sa cui vrea si la ce pret vrea, dar tu esti aparte si faci reguli pe care nu le mentionezi din primul post. Macar imi dadeam seama daca esti interesat sa-mi vinzi sau nu, nu sa stau sa-ti astept raspunsul la nesfarsit. In ritmul asta maine o sa te apuci sa faci tombola ca sau tragere la sorti cui vinzi produsele. Banii mei sunt la mine in buzunar, iar tu oricum nu duci lipsa de clienti. Nu cred ca ti-am cerut putine lucruri, ca sa fiu ignorat ca si client. Chestia cu lista de asteptare este la fel ca pielea ursului din padure sau cioara de pe gard. Si prefer sa ma alatur cu cine are dreptate. Drum bun! This post has been edited by dancva: 16 Mar 2010, 14:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
marius75 |
![]()
|
![]() jake2014 Group: Validating Reno Posts: 273 Joined: 14 December 08 ![]() |
vreau si eu un set lampi portiere,daca mai ai.literele "MEGANE" daca le mai ai.
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pogo28 @ 16 Mar 2010, 01:59) tossi: mesaj primit,carcasa de butoane dar numai cu butonul de pilot Salut pogo28, Cu butonul de pilot si dop pentru gaura a doua. De asemenea daca ai 2 diuze pentru stropit farurile de megane 2 as vrea si eu, bine, in functie de pret. Pentru livrarea capacului cu buton de pilot da-mi un SMS sau tel pe numarul trimis pe privat si vedem de acolo. Multumesc, |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
pogo28 |
![]()
|
axelinoo: in afara de butonul de cruise am tot....
te notez cu lista ta si cand am si butonul iti dau de veste,astazi nu l-am gasit dar sper ca pana vineri sa-l gasesc frankcadillac:este pretul in prima pagina......19,3ron buc. speedman:deci la fel ca axelinooo,detin numai carcasa pt butoane dar nu am buton cruise.....sper sa-l gasesc si sa v-a rezolv pe amandoi bacu:cum a explicat dancva,sunt necesare....numai daca nu vrei sa umbli la tavan si sa schimbi cablul,poti sa te conectezi la lampa centrala din mijloc,cea care se afla de piesa centrala parasol.....daca vrei iti trimit schema de conectare si asa scapi de schimbarea cablului,.... dancva: idem.......drum bun marius75:pentru 4 lampi usi sunt altii inainte,pt litere ¨MEGANE¨ am 5 seturi tossi: da dopuri am vreo 3 ........ si acum ca cineva mai sus zicea de lista ca nu stiu ce este....ceva cu padure ACTUALIZEZ ACUM....... -2 SETURI DE TETIERE LE AM PE STOC SI INCA UNUL PANA SAMBATA STIU CA SUNT 3 DINTRE DVS CARE DORESC TETIERE....... -CATALINMODENA -MIHAI.D.G. -GTZ o seara buna in continuare...... p.s. nu fac nici un regulament in acest forum dar mi se pare ca e cel mai corect ca toate tranzactiile sa fie la vedere.... |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
gTz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 October 09 ![]() |
de ce sunt eu pe ultimul loc? inca o intrebare , livrarea cum se face in bucuresti? prin posta sau ne intalnim?
|
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Cand vin la Craiova dupa tetiere?Uite adresa mea de mail:catalinmodena@yahoo.com,si nr. de telefon:0761.682.189.Imi poti da bip si te sun,sau imi dai ori pe mail ori un PM cu nr. tau de telefon sa stabilim o intalnire.
O seara buna! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
pogo28 |
![]()
|
QUOTE(gTz @ 16 Mar 2010, 23:27) de ce sunt eu pe ultimul loc? inca o intrebare , livrarea cum se face in bucuresti? prin posta sau ne intalnim? scuza-ma,gtz dupa ordine in care au venit mesajele:-gtz -catalinmodena -mihai.D.G. se face prin serviciul de pachete pt ca aceste tetiere nu vin din Craiova.... vb pe e-mail cum tirmit pachetul.... mai pe lista:usa torpedou si plafoniere.....de care plafoniere,cu 3 butoane pachetul ajunge in 3-5 zile..... |
--------------------
renault
renault megane
2005 megane
- 6856dpm
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Daca te referi la ordinea venirii mesajelor cred ca faci referire la cum au aparut aici,caci pe PM,cred ca altfel au stat lucrurile.In fine,astept mail de la tine!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:04 |