Opel Astra vs Skoda Fabia, nu sunt hotarat
![]() ![]() ![]() |
Opel Astra vs Skoda Fabia, nu sunt hotarat
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1.6 tdci are geometrie fixa
1.6 tdci are geometrie variabila (si DPF???) Ambele motoare de la Peugeot (sunt de fapt HDI-uri rebotezate) Ce stii tu era la motoarele mai vechi de 1.8 - TDDI de 90 si TDCI de 115. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
da cel de 110cp are si filtru de particule, care am inteles ca sunt pacatoase, daca nu se merge corect cu masina. pe o parte este mai bine ca am luat de 90cp, pentru ca filtrul de particule din ce stiu eu, se curata mergand turat cu masina, si cum la 2200rpm in treapta a 5a am deja 120km/h, iar tata (cel care conduce masina) nu este vitezoman, nu stiu cum curata el acest filtru. este adevarat ca nu schimba in treapta superioara sub 2700rpm, dar nu este suficient.
This post has been edited by slider2: 26 Mar 2010, 12:20 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da corect,ma trezit andy io vb de 1.8
![]() ca sa mergi turat nu inseamna ca esti vitezoman. se poate lejer schimba si in oras in 3000 - 4000 . ![]() This post has been edited by C@talin: 26 Mar 2010, 12:24 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 26 Mar 2010, 11:39) Spuneti voi o masina buna la 5500 euro ( sa zicem + 500 euro max + pretul DSN-ului ), adica max 6500 - 6800 euro. Dar asta e limita extrema ( ce inseamna , ca practic raman fara bani de transcriere) Ce vreu eu s ama incadrez in suma de 5500 + DSN-ul. asta, e ca noua ![]() http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...&pageNumber=153 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 26 Mar 2010, 12:23) eu stiu asta, si la mine n-ar fi o problema, dar masina o conduce tata, care nu trece de 3000rpm orice ar fi (nici la benzinar nu trecea, exceptand in ultima treapta de viteza). ca sa intelegi mai exact tata la megane facea depasiri intr-a 5a la 80km/h. retrogradarea nu exista pentru el, iar mers tare se incadreaza in plaja 110-140km/h. dupa el cu meganeul s-a mers cel mai mult cu 155km/h, iar cu focusul cu 130km/h, dar doar dupa el... dupa mine s-a mers cu inca 30km/h in plus la fiecare ![]() This post has been edited by slider2: 26 Mar 2010, 12:28 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la valoarea lui asta e mai bun
![]() http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ro&pageNumber=6 ok slider ,si tata era asa batraneste,pana a vazut la mine ca la 5000 ture nu se intampla nimic dupa un drum de 200 km . au ramas cu obisnuinta de 1310 la care sareau pistoanele la 2000 ture ![]() si porma a inceput sa-i placa sai dea in gusa la masina . This post has been edited by C@talin: 26 Mar 2010, 12:30 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slider2 |
![]()
|
tata a vazut si la mine retrogradari pe meganeul unchiului meu, dar tot nu aplica... si am incercat sa-i explic, ca este mai bine doar din punct de vedere al sigurantei, reducandu-se timpul in care se face depasirea, dar tot degeaba
![]() cred ca daca ar afla ca atat meganeul cat si focusul au vazut de la mine, test de accelerare in fiecare treapta de viteza pana la turatia maxima, ori nu m-ar crede, ori m-ar dezmostenii... ![]() This post has been edited by slider2: 26 Mar 2010, 12:36 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Mar 2010, 12:23) QUOTE(C@talin @ 26 Mar 2010, 12:28) la valoarea lui asta e mai bun ![]() http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ro&pageNumber=6 ok slider ,si tata era asa batraneste,pana a vazut la mine ca la 5000 ture nu se intampla nimic dupa un drum de 200 km . au ramas cu obisnuinta de 1310 la care sareau pistoanele la 2000 ture ![]() si porma a inceput sa-i placa sai dea in gusa la masina . voi va bateti joc de mine ? |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
slider2 |
![]()
|
fara suparare dar tu erai ala de visa la a4 si alte modele de gen
![]() nu pot spune ca eu nu am vise umede ![]() pentru unii si un model de volum este peste puterea lor financiara. unchiul meu si-a cumparat anul trecut un megane sedan 2.2 1.6 16v din 2007. s-a imprumutat de vreo 1500euro ca sa-l ia, desi eu i-am recomandat sa stea potolit, si sa-si ia un logan. a zis ca decat logan, mai bine nu vindea solenza care o avusese ![]() ca sa intelegi mai bine el lucreaza particular si foloseste masina maxim 8000km/an, ii era arhi suficient un logan 1.6 16v, nu se mai imprumuta, nu dadea pe ea toti banii din casa, dar el n-a vrut. acum vrea sa vanda meganeul, pentru ca si-a dat seama ca nu este de el, avand o intretinere care il depaseste financiar... This post has been edited by slider2: 26 Mar 2010, 12:46 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
bad post
![]() This post has been edited by Saint666: 26 Mar 2010, 12:49 |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
cum nu? Da masina pusa de mine ce are? Are minim 2 milioane de km? Are
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
bre un pissat tdi 1.9 e 4000 heuro ? ala nu e bun .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
slider2 |
![]()
|
este bun si ala (passatul), dar in conditiile actuale eu as fugi de motoare cu cilindree mare. pe langa rca care este considerabil, apropiindu-se de 1000ron pentru asemenea motoare, s-ar putea sa vedem si niste modificari pe la grilele de impozitare, ca deh n-are statul bani, si cine stie cu ce alte taxe ne mai pricopsim...
This post has been edited by slider2: 26 Mar 2010, 13:51 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slider2 |
![]()
|
nu toata lumea face la fel, in special cei cu ceva ani in spate. din pacate nici nu vor sa asculte la noi astia mai tineri, n-om avea noi experienta lor, dar n-ar strica sa aplece urechea si la ceea ce stim noi...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
daca nu vrei Passat (desi e pacat) poti lua asa ceva cu 2200 si-ti raman si bani.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai bine cumpara niste embleme, sticker-e, d-astea... in fiecare zi isi face alta masina...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ZTV |
![]()
|
GATA - de acum topicul vreau sa se inchide
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa se inchide?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
de ce ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
nu se poate
![]() care da up la topic mai repede ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Pentru ZTV:
Navigand pe mobile.de, am de acest Seat. E cam in suma la care te-ai gandit. Nu am nici o traba cu proprietarul, nici nu-s timisorean, ci mi-am adus aminte de acest topic cand am vazut masina. |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu cred ca merita, nici masina nu e cine stie ce, nici motorul, pretul e destul de mare. Se gasesc variante mai bune in banii aia.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
aphophis |
![]()
|
nu merge. Nu e mercedes sau bmw. Neeeeeeeeeext
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:17 |