Opel Astra vs Skoda Fabia, nu sunt hotarat
![]() ![]() ![]() |
Opel Astra vs Skoda Fabia, nu sunt hotarat
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.190 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Seatul ala n-are un zero mancat la km ? Poate o fi vrut sa zica 870.000 km.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(nWo @ 29 Mar 2010, 14:20) Pentru ZTV: Navigand pe mobile.de, am de acest Seat. E cam in suma la care te-ai gandit. Nu am nici o traba cu proprietarul, nici nu-s timisorean, ci mi-am adus aminte de acest topic cand am vazut masina. mc pt info, trag maine o fuga sa vad "live". Nu e urata deloc, arata mai bine ( din punctul meu de vedere ) decat Fabia. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
am vandut SuperNova, deci bugetul pt o masina ajunge la 7000 de euro, aproape.........dati niste idei.......
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Logan...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(C@talin @ 16 Apr 2010, 18:35) http://autovit.ro/hyundai-tucson-C12309693.html http://autovit.ro/audi-a6-C12403531.html http://autovit.ro/ford-focus-C12607109.html uita-te mai bine la tucsonu ala, ca ii cu predare leasing, la noi in cluj ford focus din 2006 ii 5500+ taxa ajungi in maxim 6000. Audi a6, ii masina da-i cam veche deja |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
alea asa culese la graba.idea e ca deja de bani aia 7000 euro are multe de ales la sh.
io cu 7k cred ca as cauta un mondeo un focus,un audi a4 . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ZTV @ 16 Apr 2010, 17:19) am vandut SuperNova, deci bugetul pt o masina ajunge la 7000 de euro, aproape.........dati niste idei....... Pe la firmele de leasing gasesti 1001 de variante din masinile returnate. Am vazut Suzuki Swift, 5 usi, din 2009 cu 25k km la 6900 E, iar Opel Astra clasic 3, la 2, 3 ani cu maxim 50k km, la 5000 E gasesti o gramada de oferte. Desi, la bugetul de 7000 euro, ar merita sa cumperi 3 vauchere din programul rabla si sa te bagi la o masina noua (Dacia, Opel, Renault, Peugeot, Fiat, Ford). Ti-ar ramane bani si pentru taxa de prima inmatriculare, RCA, CASCO, etc, si, macar de 2, 3 rezervoare de benzina sa-i faci rodajul... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ZTV |
![]()
|
am vazut ceva foarte frumos azi....honda accord din 2006.........pret de 9500 euro....Doamne ce frumoasa masina !
Caut un Octavia, Passat, A4.......ceva de genul asta ( de preferat un TDI sau un TDI ) This post has been edited by ZTV: 16 Apr 2010, 21:20 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Opel Astra Clasic 3 nu are cum sa fie de 2-3 ani din moment ce a aparut mai de curand (este H-ul). Poate te refereai la Clasic 2 (G-ul).
Faza cu firmele de leasing o tot citesc pe forum, dar oameni care au si cumparat de acolo nu prea vad deloc. Macar un linc, ceva. M-am uitat si eu mai demult de curiozitate pe la BCR Leasing si nu erau asa preturi excelente cu se zvoneste. La 7000E poti lua multe masini bune. Eu as sugera ca inainte de a o alege sa iti verifici bugetul anual si sa vezi ce tip de masina ai putea intretine, de asemenea sa te gandesti cum o vei folosi ca sa te hotarasti la clasa si motorizarea masinii. Mie imi place foarte mult Ford Focus 2 1.6 (preferabil benzina). La benzinare sunt variantele de 101 cai si Ti-VCT de 115 cai, care ar fi excelent. La diesel ai variantele de 90 de cai cu geometrie fixa si de 109 cai cu geometrie variabila, ambele de provenienta Peugeot (HDI-uri). In opinia mea cu 7000E poti lua un benzinar din 2006-2007 pana in 70.000km. Sau sa iei unul din 2005-2006 cu ~6500E si sa iti ramana de o revizie completa. Dezavantaj la masina asta - Casco foarte scump (cred ca sare de 600E pe an). Daca banii pentru intretinere (in afara de astia 7000) nu sunt asa multi o idee buna ar fi sa iei o masina mai ieftina - Megane 2 1.6, Astra Classic 1.4 90 (distributie lant) sau 1.6 105 (curea), Dacia Loagan 1.6. Edit: acum am vazut postul tau anterior, nu mai conteaza ce am scris mai sus, nu cred ca se potrivesc masinile pentru tine. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 16 Apr 2010, 21:37 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 16 Apr 2010, 17:19) am vandut SuperNova, deci bugetul pt o masina ajunge la 7000 de euro, aproape.........dati niste idei....... asta ![]() ![]() ![]() rolls_royce.JPG ( Size: 110.86k ) Number of downloads: 297 This post has been edited by aphophis: 16 Apr 2010, 21:39 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Exact, deci nu e 600 e 700
![]() Tocmai de asta e bine ca initiatorul sa stie de la inceput care ar fi costurile, sa aleaga in cunostinta de cauza. Desi nu intra in viziunile lui pentru ca e mai slaba, mai veche si mai ieftina, spre exemplu pa Loganul meu din 2004 casco anual e 200E. Cu cat masina a costat mai putin de noua si cu cat este mai veche casco e mai mic. A nu face casco e riscant cel putin. Sunt 2 extreme pe care se poate merge - o masina de lux putin mai veche si cu km multi (gen A4, Passat) cum vrea el sau o masina cat mai noua si mai putin rulata dar mai slaba (de ex Logan, Clio, Astra Clasic 2, etc). Eu as crede ca o cale de mijloc intre astea e optima, insa e doar ce as face eu. Daca intr-adevar esti pasionat de masini si iti doresti foarte mult una anume pana la urma o iei, ca o viata avem si o gaura in fund, ce naiba ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ZTV |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 16 Apr 2010, 21:37) asta ![]() ![]() ![]() rolls_royce.JPG ( Size: 110.86k ) Number of downloads: 297 te rog sa nu mai dai dovada de "inteligenta ta ", si sa nu mai poluez topicul meu. 16 Apr 2010, 21:58: QUOTE(Andy_ACS @ 16 Apr 2010, 21:50) Exact, deci nu e 600 e 700 ![]() Tocmai de asta e bine ca initiatorul sa stie de la inceput care ar fi costurile, sa aleaga in cunostinta de cauza. Desi nu intra in viziunile lui pentru ca e mai slaba, mai veche si mai ieftina, spre exemplu pa Loganul meu din 2004 casco anual e 200E. Cu cat masina a costat mai putin de noua si cu cat este mai veche casco e mai mic. A nu face casco e riscant cel putin. Sunt 2 extreme pe care se poate merge - o masina de lux putin mai veche si cu km multi (gen A4, Passat) cum vrea el sau o masina cat mai noua si mai putin rulata dar mai slaba (de ex Logan, Clio, Astra Clasic 2, etc). Eu as crede ca o cale de mijloc intre astea e optima, insa e doar ce as face eu. Daca intr-adevar esti pasionat de masini si iti doresti foarte mult una anume pana la urma o iei, ca o viata avem si o gaura in fund, ce naiba ![]() Bafta! mc mult, cu casco ai dreptate. Nu m-am hotarat inca ce masina sa-mi iau, deocamdata merg cu Citroen C2, dar in max 2 -3 luni vreau sa-mi iau ceva pt drumurui lungi, si mai ales ceva pt familie, si in plus intentionez sa tin macar 3-4 ani. This post has been edited by ZTV: 16 Apr 2010, 21:58 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(ZTV @ 16 Apr 2010, 21:55) te rog sa nu mai dai dovada de "inteligenta ta ", si sa nu mai poluez topicul meu. de ce te superi ca magarul pe sat? Nu ti-am dat masina perfecta pentru tine? E premium? E. Se intretine mai usor ca rahaturile alea de dacii logan ? ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
suzuky swift sh http://autovit.ro/suzuki-swift-C12093915.html
nuti place mitsu colt ? modelu vechi http://autovit.ro/mitsubishi-colt-C12523300.html |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
aphophis |
![]()
|
bah cataline bah, nu mai veni bah cu masini rasuflate, nu vezi ca domnul viseaza premium?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 16 Apr 2010, 22:19) am vazut ceva foarte frumos azi....honda accord din 2006.........pret de 9500 euro....Doamne ce frumoasa masina ! Caut un Octavia, Passat, A4.......ceva de genul asta ( de preferat un TDI sau un TDI ) te rezolv eu...cati bani ai ? ![]() EDIT : dar sa stii ca nu are TDI pe cur cu toate ca e TDI This post has been edited by l@u: 16 Apr 2010, 22:32 Attached thumbnail(s) S6000403___Copy.JPG ( Size: 270.28k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ce dilema..am bani si nush ce masina
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(C@talin @ 16 Apr 2010, 22:04) Hai da-o incolo de treaba, sigur se gaseste o masina mai frumoasa la interior la banii aia ![]() http://autovit.ro/seat-leon-C12401423.html ![]() This post has been edited by Shush: 16 Apr 2010, 22:44 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
eu as cauta o laguna dar nu sunt pd
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 16 Apr 2010, 21:55) mc mult, cu casco ai dreptate. Nu m-am hotarat inca ce masina sa-mi iau, deocamdata merg cu Citroen C2, dar in max 2 -3 luni vreau sa-mi iau ceva pt drumurui lungi, si mai ales ceva pt familie, si in plus intentionez sa tin macar 3-4 ani. @ztv eu nu te cunosc personal si nici pe forum nu prea ne-am "intalnit", dar desi poate sunt usor indiscret eu vad situatia asa: - din ce stiu eu, tu ai detinut o dacie berlina, apoi ai facut pasul la supernova. intretinerea la o supernova costa intr-un fel, iar la audi, vw, bmw, etc altfel. ceea ce vreau sa spun este ca nu stiu ce venit lunar ai, si ar fi bine sa nu te arunci la o masina cu pretentii ca s-ar putea sa te cam usureze la buzunar. in primul fiind masina cu pretentii are tehnologii mai evoluate, dar in acelasi timp pot fi mai fragile; in al doilea rand masini de genul pe care il vrei tu, cu motorizare diesel mai mica de 1.9 - 2.0 nu gasesti si presupun ca sti deja ca rca si impozit se calculeaza in functie de cilindree. in al treilea rand consumul nu e chiar mic la o astfel de masina. am un prieten ce conduce un symbol 1.5dci 70cp de la serviciu, e foarte multumit de masina, si mai ales de consum, astfel ca urmatoarea masina personala (momentan are un logan 1.6 16v) vrea s-o ia diesel, si vrea un a4 1.9 136cp. dandu-ma la vorba cu el incepe sa-mi spuna de planurile si la un moment dat zice: "iti dai seama sa am atatia cai si sa manance 7% in oras" - pe scurt el traia cu impresia ca daca este diesel trebuie sa manance putin indifirent de motorizare... in al patrulea rand pretul pieselor de schimb si manoperei... recomandarea mea: - daca vrei neaparat tdi si octavia, cauta un tour. la banii astia gasesti din 2007. desi eu unul nu as lua acest model. - cel mai bine rezuma-te la ceva mai mediu, eventual un sedan/break din clasa compacta daca vrei spatiu pentru bagajele din concediu, cu o cilindree mai mica. pe viitor s-ar putea sa vedem cresteri ale primei rca si a impozitului si mai mult, si cei mai dezavantajati vor fi cei cu motorizari mari... This post has been edited by slider2: 16 Apr 2010, 22:47 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu zic sa iei un megane2 sedan 1.5dci sh, incepand cu 2007 spre prezent.
This post has been edited by Markos: 16 Apr 2010, 22:53 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
eu as cam fugi de sedanuri de clasa compacta. in primul rand de obicei nu sunt facute in aceleasi tari cu apa calda ca si hatch-ul si break-ul, si uneori asta se vede. in al doilea rand nefiind proiectate de la inceput cu aceasta forma a caroseriei, desi spatiul pentru bagaje este destul de mare, accesul la portbagaj este greoi. in al treilea in afara de megane sedan, oferta pentru celelalte sedanuri din aceasta clasa este destul de mica...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(slider2 @ 16 Apr 2010, 23:56) in al doilea rand nefiind proiectate de la inceput cu aceasta forma a caroseriei, desi spatiul pentru bagaje este destul de mare, accesul la portbagaj este greoi. e tot prin spate accesul ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
nu ai inteles exact. unchiul meu a avut pana de curand un megane 2 sedan. intr-adevar portbagajul avea o capacitate mare, as spune eu foarte mare, dar gura de incarcare destul de mica. ca urmare, obiectele voluminoase nu prea se pot pune in portbagaj, iar pentru a pune ceva bagaje in partea din spate a portbagajului (adica lipite de spatarul banchetei) trebuie sa te aplici si intinzi destul de mult. la hatchback si break este mult mai simplu...
This post has been edited by slider2: 16 Apr 2010, 23:14 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ZTV |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 16 Apr 2010, 22:46) @ztv eu nu te cunosc personal si nici pe forum nu prea ne-am "intalnit", dar desi poate sunt usor indiscret eu vad situatia asa: - din ce stiu eu, tu ai detinut o dacie berlina, apoi ai facut pasul la supernova. intretinerea la o supernova costa intr-un fel, iar la audi, vw, bmw, etc altfel. ceea ce vreau sa spun este ca nu stiu ce venit lunar ai, si ar fi bine sa nu te arunci la o masina cu pretentii ca s-ar putea sa te cam usureze la buzunar. in primul fiind masina cu pretentii are tehnologii mai evoluate, dar in acelasi timp pot fi mai fragile; in al doilea rand masini de genul pe care il vrei tu, cu motorizare diesel mai mica de 1.9 - 2.0 nu gasesti si presupun ca sti deja ca rca si impozit se calculeaza in functie de cilindree. in al treilea rand consumul nu e chiar mic la o astfel de masina. am un prieten ce conduce un symbol 1.5dci 70cp de la serviciu, e foarte multumit de masina, si mai ales de consum, astfel ca urmatoarea masina personala (momentan are un logan 1.6 16v) vrea s-o ia diesel, si vrea un a4 1.9 136cp. dandu-ma la vorba cu el incepe sa-mi spuna de planurile si la un moment dat zice: "iti dai seama sa am atatia cai si sa manance 7% in oras" - pe scurt el traia cu impresia ca daca este diesel trebuie sa manance putin indifirent de motorizare... in al patrulea rand pretul pieselor de schimb si manoperei... recomandarea mea: - daca vrei neaparat tdi si octavia, cauta un tour. la banii astia gasesti din 2007. desi eu unul nu as lua acest model. - cel mai bine rezuma-te la ceva mai mediu, eventual un sedan/break din clasa compacta daca vrei spatiu pentru bagajele din concediu, cu o cilindree mai mica. pe viitor s-ar putea sa vedem cresteri ale primei rca si a impozitului si mai mult, si cei mai dezavantajati vor fi cei cu motorizari mari... Mc pt info. In primul rand am avut Dacia 1310L si SuperNova, pt ca eram in c-tii cu casa. Nu permiteam o masina mai buna, pt ca aveam alte prioritati. Am terminat casa in Noiembrie 2009, am si mobilat in februarie. Stiu bine ce inseamna intretinere la asa ceva, stiu si de taxe. Castig destul de bine, si mai am si o mica afacere, cred ca imi permit o masina mai buna decat low-cost. De noua nu am momentan bani ( ar trebui sa mai strang vreo 5-6 luni minim ), asa ca ramane o masina buna la banii specificat de mai sus. 16 Apr 2010, 23:20: QUOTE(aphophis @ 16 Apr 2010, 22:02) de ce te superi ca magarul pe sat? Nu ti-am dat masina perfecta pentru tine? E premium? E. Se intretine mai usor ca rahaturile alea de dacii logan ? ![]() ![]() tu sa fi sanatos cu Loganul tau. Sa te tine minim 10 ani. Ca e low-cost, asta e problema ta. Atat permiti, atat ai. Dar te rog frumos, numai polua topicul meu, lasa-ma pe mine sa alerg dupa permium, asta o sa fie problema mea. Eu cred ca nu suntem in acelasi scara sociala, si nici nu am tras impreuna chilotii.....Nu stiu cati ani ai, ca nu ai avut tupeul sa faci public, dar nu as mira daca ai sub 18. This post has been edited by ZTV: 16 Apr 2010, 23:20 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
slider2 |
![]()
|
scuze daca te-am suparat cat de cat, nu am vrut sa fiu indiscret, este problema fiecaruia ce venit lunar are, cum si de unde il obtine. in concluzie daca iti permiti, ramane doar la latitudinea ta sa-ti alegi exact modelul care iti place dintre passat, a4 si compania.
apropos eu nu iti recomandasem ceva low-cost, ci ceva mediu, din clasa "de volum"... This post has been edited by slider2: 16 Apr 2010, 23:21 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:19 |