Opel Astra vs Skoda Fabia, nu sunt hotarat
![]() ![]() ![]() |
Opel Astra vs Skoda Fabia, nu sunt hotarat
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
"Te ia" astia rai la caterinca ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 16 Apr 2010, 21:36) Opel Astra Clasic 3 nu are cum sa fie de 2-3 ani din moment ce a aparut mai de curand (este H-ul). Poate te refereai la Clasic 2 (G-ul). ... Fraierul asta declara o varsta mai mare decat cea reala pentru masina sa... http://www.depozitauto.ro/vand-Opel-ASTRA%...ti-id79707.html Si asta la fel... http://anunt.auto.ro/opel-astra/399761.html#picture Daca vrei un Passat sau A4, si ai doar 7000 euro disponibili, mai bine faci imprumut la banca pentru inca vreo 7-8000 euro, si iti iei un model de 2, 3 ani vechime. Ratele la banca ar insemna un efort financiar mai mic decat cheltuielile de intretinere / reparare pentru o cazatura pe care ai putea-o gasi in suma propusa de tine. This post has been edited by radian: 17 Apr 2010, 08:44 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 16 Apr 2010, 23:17) tu sa fi sanatos cu Loganul tau. Sa te tine minim 10 ani. Ca e low-cost, asta e problema ta. Atat permiti, atat ai. Dar te rog frumos, numai polua topicul meu, lasa-ma pe mine sa alerg dupa permium, asta o sa fie problema mea. Eu cred ca nu suntem in acelasi scara sociala, si nici nu am tras impreuna chilotii.....Nu stiu cati ani ai, ca nu ai avut tupeul sa faci public, dar nu as mira daca ai sub 18. ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 17 Apr 2010, 08:29 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@radian - ce ai aratat tu acolo e Astra H. Nu e Clasic 3, mai ales ca in anunt mai specifica si ca e adusa din afara. Clasic 3 a fost redenumirea lui H in momentul cand a aparut noul Opel Astra J. Se poarte metoda asta de a pastra generatia veche (cu cateva reduceri de costuri) in paralel cu cea noua, ca o alternativa mai ieftina. Vezi Octavia Tour (foasta Octavia 1) vanduta in paralel cu Octavia 2.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
oricum cand iti cumperi o masina o alegi cu sufletul nu dupa altceva
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@cosmin as indrazni sa te corectez un pic, in anumite situatii, mai exact in cazul nostru al celor care nu suntem copii, parintii, unchii, nepotii, etc. lui casuneanu, mai primeaza partea de fiabilitatea masinii, cost de achizitie si intretinere...
uite eu sunt fan benzinar declarat si mi-as lua (conform cu ce vrea sufletelul meu) o masina cu motor cel putin 2.0 aspirat, sau ceva turbo, dar la situatia mea financiara si pretul benzinei, prevad ca o sa-mi iau diesel, sau poate benzinar cu jepeleu... ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:25 |