Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Or fi existind si ierbicide ecologice. Si apoi gradina japoneza nu se face pentru productie. E pentru cetateni cu un acut simt estetic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Imi bag picerele-n ele gazon si arhitectura peisagista!
QUOTE(Cosstel @ 10 Jul 2014, 20:18) boierul, tot boier, el tunde dureaza cam doua saptamini sa dau gata intreaga suprafata dupa care o iau de la capat iarna e mult mai bine, am de dat zapada doar de pe 300 m2, restul e lasata in pace ![]() Pai sa o aduc de la 12 la 6 centimetri mi-i jena sa zic ca eu cosesc. Plus ca folosesc o masina de tuns gazonul! Da cat teren ai 'mneatale, bre? Vecinii te alinta Arnold? QUOTE(Dan73 @ 10 Jul 2014, 20:49) N-am folosit niciodata nimic chimic: nici erbicide, nici ingrasaminte, nimic! Nici la gazon, nici la pomi, nici lalegume, nici la flori! Iar gunoi si alte chestii eco, cu maxima precautie! This post has been edited by dacis: 10 Jul 2014, 21:01 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai gradina de recreere. Oltenii astia nu concep gradina fara papusoi intr-insa.
This post has been edited by corbex: 10 Jul 2014, 21:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
și niște găini.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(dacis @ 10 Jul 2014, 21:00) suprafata totala 5000 din care zic sa scad 1000 si imi ramine suficient incit sa-mi iasa pe nas QUOTE Vecinii te alinta Arnold? ar putea sa o faca ![]() 9 tractiuni la bara 25 de flotari pentru o persoana ce a depasit jumatate de secol + 96 kg e ceva ![]() QUOTE(Markos @ 10 Jul 2014, 21:12) ![]() Victoras undi iesti mai ?!!! |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
corbex |
![]()
|
Victoras are curci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
OMUL NU POATE SĂ FACĂ UN LUCRU LA TOȚI SĂ PLACĂ Hogea s-apucă odată ca să-și facă un cuptor, Pe nevasta sa-mprejuru-i având-o de ajutor; După ce-l isprăvi însă, după cum lui i-a plăcut, Veni un vecin și-i zise că nu e bine făcut, Pentru că l-a-ntors cu gura către vântul de apus, Ci era să fie bine spre miazăzi să-l fi pus; Altul viind zise iară: - Hogea, ce bine făceai Cătră răsărit cu gura cuptorul de-l întorceai; Altul iar îi zise: - Hogea, eu în locu-ți de eram, Cuptorul spre miazănoapte cu gura lui îl puneam. Văzând Hogea că la nimeni lucrul lui nu i-a plăcut, Îl strică ș-apucând iarăși, pe rotile l-a făcut; Dup-aceea din prieteni în vreun fel de îi zicea, El se apuca îndată ș-într-acolo-l întorcea. Și așa Nastratin Hogea cu cuptorul învârtit, Al fiecăruia gustul și plăcerea i-a-mplinit Zicând: - Câtă osteneală pentr-un cuptor avui eu, Ca să-l fac pe gustul lumii, iar nu după placul meu. DUpa cum zicea si Nastratin Hogea aici: http://ro.wikisource.org/wiki/N%C4%83zdr%C...4.82_PLAC.C4.82 Asa ca lasa-i in pace cu karma si Feng Șui-ul |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
De ceva vreme ma bate gandul sa fac o ferma de furnici. Stiu ca suna ciudat dar mi se pare educativ si responsabil pentru piticotii din dotare.
Stie cineva daca "terariul" se gaseste de cumparat la magazin? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu stiu daca sa gaseste de cumpărat, dar am văzut câteva how-to-uri pe net pe subiectul asta.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Alydor |
![]()
|
Am gasit. Desi mi se pare cam mica...
Cumpar vo 2-3 si le unesc prin tuburile laterale Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 11 Jul 2014, 17:33 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
Lasa gargara cu educativul. Explica-ne care-i spilul, de unde iese banul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
daca iti spun tre' sa te kilaresc...
![]() ![]() ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Curci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vindea oua de prepelita. Curcile cam greu s-ar descurca sa le faca asa mici. Asa ca io zic sa pariem "X": si curci, si prepelite
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
curci perpelite
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Rațe si iepuri.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
de crescut crestea un caine
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
care oaie?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
aia laie bucalaie, fireste
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Oaia de la groapă nu se mai întoarce.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Carnagiu ovin in Retezat. La o stana a dat iama ursul, oile s-au speriat si au sarit ca oile in rapa. Au murit in rapa cca.300 de oi. La alta stana au fost trasnite si au murit alte aproape 200 de oi.
Care vreti oaie, oferta-i bogata, aveti de unde alege. Atata doar ca au cam inceput sa intre in putrefactie si se pare ca mai sunt si vreo 20 de ursi care se invart pe acolo atrasi de miros. Vanatorii zic ca le este frica sa intervina fiindca zona este napadita de jnepeni si nu prea au vizibilitate si spatiu de manevra. This post has been edited by radian: 14 Jul 2014, 06:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Se zice oaia fezandata e-un deliciu!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Vecinu' strikes again!
De data asta ii fac plangere penala pentru distrugere si violare de domiciliu. A desprins o latura a plasei care imprejmuieste cotetul de care vorbeam mai sus. Paguba e zero in momentul asta, dar nu pot sa trec peste faptul ca si-a bagat nasul pe proprietatea mea. Decat sa ma cert, mai bine fac o hartie si urmaresc desfasurarea evenimentelor. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și crezi că rezolvi ceva?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Daca nu încerc, n-am cum sa aflu, nu?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am un filing că nu asta-i calea. Aparent, poate.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:24 |