Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu toata lumea se spala in somn.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tataie, eu la ora 23 mă piș. Trag apa.
La 5 mă piș iar, prostata, deh. Trag iar apa. P'ormă mă trezesc la 6, obicei prost, asta e. Mă spăl. Iar consum apă. Cât de rahat să fie căminul ca să înghețe?? This post has been edited by DragosP: 2 Jan 2015, 16:39 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Adica te piși la 5 da' te scoli la 6.... Hmmm...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi mă bag la loc în scutece, care-i baiul?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cca 80 cm adancime, 1 x 1 m, capac de lemn acoperit cu tabla, nici un fel de izolatie, 21-22 grade sub zero. Poti sa te pisi din 3 in 3 ore, ca tot aia se intampla. Dupa ce am dezghetat robinetul din fata apometrului (ca sa-l inchid,), a inghetat la loc in mai putin de un sfert de ora. Asta la minus opshpe. Io zic ca omu' nu trebuie sa se bazeze pe pisare ca sa nu-i inghete sculele, ci, mai degraba, pe autocritica unui zevzec care a patit-o...
La intrarea in casa am un mini-camin de vreo 25-30 cm adancime, plin de vata minerala si polistiren. Acolo nu s-a intamplat nimic. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
La fel am și eu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Poate ai vreo teava sparta si curge incontinuu?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Nope, da' așa-s toate pe stradă. N-am auzit nici un vecin să se plângă și nici să le izoleze în vreun fel.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Deci la Braila apa ingheata mai greu ca la Slatina...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
O hi mai sărită.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E bine cunoscute calitatile frigului oltenesc. Dragos, spune-i omului cum sa faca rost de o prostata!
This post has been edited by corbex: 2 Jan 2015, 18:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Zi matale, ești mai experimentat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Tataie, daca vrei o pereche de ochelari de soare fara rama sau lentile, cauta-ma. Pictura gratuita!
Bai frate, ce urari! Mai bine schimb apometrul in fiece luna. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
Eu nu ti-am urat, Dragos o prezenta ca o solutie viabila si de durata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Trei litri de bere pe zi ar avea acelasi efect...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
Scuzatz, la trezit mă refeream.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
Ce mare lucru? E primul lucru pe care l-am invatat cind m-am nascut. Sa ma piș fara sa ma trezesc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Apropo de frig, mi-am adus aminte de unu' caruia i-a crapat blocul motor pe un ger din asta
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DannyY @ 2 Jan 2015, 16:52) Bine, bre, dar voi nu stiti ca astea trebuie sa aiba 100-120 cm intre contor si capacul caminului?!... ![]() QUOTE(DannyY @ 2 Jan 2015, 16:52) Voi sunteti normali? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
Hahahahaha. mai taie din iele.
Unde stau acum,distanta dintre apometru si Capac este 160cm. Sub apometru e un bca pe post de suport. Groapa are 190cm cred. |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
Io la 190 cm dau de apa.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
A avut dreptate Dio Cassius sa localizeze Rovinele la Slatina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Am ajuns (cam tarziu, ce-i drept) la concluzia ca solutia pentru un vecin tampit e un gard cat mai inalt. Deci de vreo luna am inceput sa-mi adun materiale si sa clocesc un proiect astfel incat sa nu ma coste foarte mult. Aveam prin curte 10 stalpi de teava de cativa ani, 3 metri lungime, pe care i-am scos de la naftalina. Un camion de balast, 160 de scanduri de 3,3 metri si 12 lanteti de 4 cm x 7 cm x 4 meri m-au costat, in total, vreo 1100 lei. Plus 100 pentru 5 saci de ciment. Un bidon de 20 litri de ulei uzat se va folosi pentru tratarea lemnelor pe o parte. Pe cealalta o sa dau cu lazura, eventual cu lac. Aici astept sugestii.
Asa ca in weekend am plantat stalpii inalti de 2,4 metri de la sol. Cam asa: 1.jpg ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 255 Cablul negru de sus e linia de hotar, iar parii de lemn sunt "stalpii" care sustineau plasa pe care a intins-o individul cand s-a prins ca n-am nici un gand de facut gard comun cu banii mei. La un moment dat, omu' a aparut intolit la costum, s-a holbat la noi vreo 30 de secunde, dupa aia a scos un aparat foto si ne-a tras in poza cum turnam betonul la baza stalpilor. L-am ignorat maiestuos, ca de obicei, iar acum abia astept sa se foloseasca de poza aia ca sa-mi testez dreptul la viata privata ![]() Am avut si un ajutor de nadejde: 2.jpg ( Size: 2.14mb ) Number of downloads: 282 Ca bonus, am zis sa-i colorez omului viata si am si vopsit stalpii. Ma gandesc sa fac si ulucile tot asa pe o parte, dar inca nu m-am hotarat. Mai am vreme pana in weekendul viitor. Am vazut ca uleiul ars altereaza culoarea vopselei, iar la stratul de ulei nu renunt nici mort. Pana atunci, scandurile stau la soare. A, sa nu uit: lantetii ii vopsesc in galbenul folosit la tevile de gaze ![]() 3.jpg ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 274 Cred am folosit maxim 10% din balastul de la poarta, da' nu-i bai. Urmeaza sa inlocuiesc gratarul de Praktiker cu unul profi, home-made si va trebui sa torn o placa destul de groasa pentru el. La vita e bella! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Deci pana la urma faci tu singur gardu'...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DannyY |
![]()
|
Stii cum vad eu lucrurile?
Eu am o problema de care vreau sa scap: moaca vecinului. Vecinul are o alta problema: ar vrea o temelie de beton pe hotar, ca are o idee fixa cu apa care cica se scurge de la mine la el. Ambele probleme ar avea o singura solutie super eleganta si civilizata daca cei doi "posesori" ai problemei ar aplica-o impreuna: gard comun, cu temelie de beton, amplasat jumate la mine, jumate la el. Dar... el nu vrea sa dea nici un ban, ba mai e si nesimtit. Deci... ramane sa-mi rezolv problema mea, iar de a lui sa se ocupe cum vrea. Gardul va fi exclusiv al meu, construit in totalitate pe terenul meu, fara temelie de beton, spoit cu ulei ars de masina pe partea lui, vopsit in asa hal incat sa-i vina sa vomite cand se uita spre gard. Uluca langa uluca, prinse cu holzsuruburi. Pe partea lui o sa scriu, probabil, niste lozinci frumoase, de genul "PROPRIETATE PRIVATA", "IA LABA!", "UEEE", cateva inscriptii in limba rusa, vad eu. In felul asta cred ca rezolv si cu intretinerea, ca la un moment dat o sa-i vina diversi in vizita si nu cred ca-i va conveni sa rada aia de el... Daca moaca lui devine invizibila de pe terenul meu, se cheama ca obiectivul e indeplinit. (Astept idei de lozinci enervante.) ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:29 |