Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si un gard e constructie. trebuie proiect avize etc
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa inteleg ca la prima sesizare (sau autosesizare a organului) toata tarasenia zboara + se impart prime?
This post has been edited by cdadan: 10 Jun 2015, 21:48 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cu siguranta. Daca esti direct implicat, cere-i dezvoltatorului cu inima larga sa-ti arate autorizatia de constructie pentru parc.2. Ma rog, ca sa nu-i lezezi orgoliu poti sa te arati interesat de devizul de lucrari sau de un plan de amplasare pe care sa-l cauti la stampile si semnaturi.
This post has been edited by radian: 10 Jun 2015, 22:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai el a zis ca-i terenul apelor romane. Si sa mergem pe burta.
Da' mai intreb ceva, in momentul in care se aproba un PUD/PUZ cu o bucata de teren cu destinatie exacta, cum dracu de-a vandut el respectiva suprafata? ![]() Aia nu e inclusa in spatiile comune, alea gen 50 si ceva din 1000 si ceva? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gata progromul buruienilor de pe balcon.
Sa nu fie de deochi, ardeiul iute care a inflorit primul are vreo 10 ciorchine de cate 4 - 6 muguri fiecare si incep si restul ardeilor sa infloreasca, iar rosiile is pline de flori. Nici nu stiu ce-o sa ma fac cu asa o productie bogata ... ![]() Problema este ca acum mi-au ramas doua jardiniere goale, ce se mai poate puna acum, la jumatatea lui iunie? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
ridichii, ceapa, fasole cataratoare ...
![]() marar, patrunjel si leustean banuiesc ca ai deja |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE - este perioada pentru palisarea, copilirea si carnatirea rosiilor timpurii; cârnățirea asta nu se face iarna, după tăierea porcului? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
Gata am rezolvat problema. Am gasit niste rasaduri in piata: rosii, ardei iuti si busuioc. Acum am trei soiuri de ardei iuti si trei de rosii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Jun 2015, 08:51) Nici nu stiu ce-o sa ma fac cu asa o productie bogata ... ![]() Dă anunț la bursă! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(maho @ 11 Jun 2015, 15:52) Asta? Steag.jpg ( Size: 23.41k ) Number of downloads: 255 This post has been edited by dacis: 11 Jun 2015, 17:08 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Neee. De-astea nu mai sunt. A cumparat Garett un lot intreg, Vrea sa alipeasca Braigalul la Ținutul secuiesc, sa devina magiarii minoritari.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Chiar asa, al cui drapel e acela?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
secui
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
radian |
![]()
|
Mea culpa! Ce lapsus am avut ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Si la noi pe puz e un spatiu verde dar care nu a fost donat primariei. Probabil ca donatia drumului a fost obligatorie dar pt ca notarul il platesti la mp atunci indivizii care fac PUZ evita sa doneze si spatiile verzi dar nici nu e normal sa le vanda in proprietatea cuiva... si sa piarda cartierul acel spatiu verde minim.
Si la noi e un spatiu de > 100 mp pe care planuim sa facem un loc de joaca prin contributii comune (primaria a zis ca nu i apartine locul si nu face acolo) dar mai trebuie sa cautam pe fostul propietar al PUZ ului sa i facem o intrebare. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 10 Jun 2015, 22:33) Dezvoltatorul, inima larga, propune un nou spatiu pentru locul de joaca, un pic mai incolo, doar ca acel tren tine de apele romane, fiind langa albia unui parau. Practic, orice s-ar amenaja acolo (pe cheltuiala localnicilor, evident) e ilegal. Acu' eu tare as vrea sa stiu cam cat de ilegal este. Nu-i vorba doar de-a indrepta si de-a semana o iarba verde, ci amenajarea unui spatiu in toata regula, ingradit, pavaje, leagane, tobogane, cos de baschet si alte cele. Astea pot fi considerate constructii? Tot ce vreti voi sa faceti acolo sunt constructii, deci trebuie o gramada de avize si de autorizatii. Aproape ca si pentru o casa. Insa tinand seama de faptul ca, din cate pricep eu, este in zona de protectie a unei ape, nimeni n-o sa va aprobe niciodata asa ceva. Sfatul meu este ca mai intai sa te duci la Apele Romane, sa vezi ce restrictii au / va impun ei. Apoi, mergeti la primaria localitatii. Aici, variantele sunt doua. Daca e vorba de un oras (ceea ce suspectez ca Colojvaru' este), lasati-o balta cu calea oficiala. Puteti, eventual, sa va puneti in gand sa facet amenajari minimale, pentru care sa obtineti un acord verbal din partea celor de la autoritati. Daca e mai la tseară, atunci lucrurile sunt ceva mai flexibile. Insa oricat de flexibile or fi, ce vreti voi sa faceti, chiar daca poate ca nu este daunator, aproape sigur este ilegal. Asa ca nimeni nu va da o aprobare oficiala pentru asa ceva. Concluzia mea ar fi una singura: faceti ceva care poate fi montat si demontat usor. QUOTE(rue @ 11 Jun 2015, 22:42) Si la noi pe puz e un spatiu verde dar care nu a fost donat primariei. Probabil ca donatia drumului a fost obligatorie dar pt ca notarul il platesti la mp atunci indivizii care fac PUZ evita sa doneze si spatiile verzi dar nici nu e normal sa le vanda in proprietatea cuiva... si sa piarda cartierul acel spatiu verde minim. Nimic nu-i obligatoriu sa donezi Primariei. Nici macar drumul. Daca ai chef iti faci pur si simplu cartier 100% privat (cu drumuri de acces private) si drumurile le faci coproprietate (cote indivize) ale vecinilor care utilizeaza terenul respectiv. Insa dezavantajele sunt destul de semnificative, mai ales daca zona de case / blocuri este destul de mare: toate utilitatile se opresc la marginea proprietatilor private. Asa ca veti avea contoarele si bransamentele la utilitati la marginea cartierului, nema iluminat public din reteaua publica, nema intretinere, reabilitare si deszapezire a drumurilor etc.. Insa va puteti simti ca in oraselul / cartierul vostru privat. O alta consecinta nasoala este ca, teoretic, orice musafir vine la oricare dintre coproprietarii cailor de acces poate fi alungat de oricare dintre ceilalti proprietari, daca liberul acces al vizitatorilor nu este prevazut explicit in contractul de servitute. Cu privire la spatiile verzi, ele trebuie sa fie in proprietatea cuiva, ca altfel nu se poate. Daca nu le-a vandut cuiva anume ori mai multor cumparatori ca si cota indiviza, exista posibilitatea sa aveti surpriza ca vanzatorul initial continua sa fie proprietarul lor si ca poate face vreo minune cu / pe ele. PS O consecinta nasoala a caracterului 100% privat al unui cartier de case este aceea ca avand inclusiv caile de acces si bransamentele la utilitati la limita cartierului este posibil sa fiti nevoiti sa faceti asociatie de proprietari, ca la bloc. Pentru ca astfel cartierul devine un condominiu si furnizorii de utilitati gen apa, canalizare, salubritate etc.. va vor trata ca atare. This post has been edited by dacis: 12 Jun 2015, 07:21 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Un rezumat , se poate?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iti fac eu. Daca n-ai curte cu gard, te joci in dosul blocului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si daca n-ai gard, e bine sa-ti faci.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
...si daca vrei sa faci un loc de joaca, fa-l ilegal.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:42 |