Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ala numa' simplu (si narural, cu detergentu' de vase) nu e. 2-3 plante se pot curata manual.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Unora chiar le prieste caldura...
Prima rosie, inrosita de placere. Iar ardeii iuti, sper sa nu ma dezamageasca cand or creste mari. Attached thumbnail(s) IMG_1699.JPG ( Size: 1mb ) Number of downloads: 374 IMG_1700.JPG ( Size: 953.34k ) Number of downloads: 375 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te napadeste jungla.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cand iesi la piata cu ele?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gluma, gluma, dar daca ardeii se fac toti cu siguranta depasesc ce lputin dublul necesarului meu anual.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
faci dulceata de ardei iuti.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Deci:
In spatele casei se ridica inca o casa, cam mare, dar asta e. Nu mai comentam niciun aspect pe langa, desi ar fi destule. Ideea e ca sambata si duminica, la ora 7:30 (da, adica AM) primesc desteptarea, cu drujbe, cu baroase, cu ce mai au ei prin batatura. Acum vreo 2 sapt, am incercat sa ii iau cu frumosul, i-am rugat sa mai amane si ei caramida aia de spart, macar pana la ora 10:00, ca sigur s-o mai gasi ceva de facut. Raspunsul lor? "Noi va intelegem (????), dar noi avem termen si nu ne permitem sa luam pauza sau sa tinem cont ca facem galagie." Au incercat si vecinii de langa sa vorbeasca cu ei, dar cu ei cica au fost mult mai badarani si stiu sigur ca vecinii mei nu au provocat, pentru ca oamenii aia sunt de nota 20 si nu ii cred in stare sa fie neciopliti. Ieri am sunat la Politia Popesti. Mi se spune sec ca vor trimite un echipaj. Au trimis o lae, pana urma am plecat de acasa de galagie, am vazut Minions. Azi dimineata aceeasi poveste, drujba, ciocanit&friends. Am sunat iar la Politie, de data asta mai insistent. Am vorbit cu aceeasi duduie, care cica nu are pe cine sa trimita acum (desi ieri a avut???), ca e duminica si ca luni poate trece un echipaj, ca au program luni-vineri de la 8 la 16. Zic "nu stiam ca cei care comit nereguli sunt pedanti si le comit dupa program", moment in care rasufla cu ochii dati peste cap si zice, haideti ca va trimit acum o patrula. Cer si numar de inregistrare, pe care creca l-a dat la misto, imi ia numarul de telefon, sa ma sune organul si inchid. Inca nu s-a prezentat nimeni. Ideea e: ce fac? M-au luat ca ei au termen 3 luni juma sa termine si nu e treaba mea ce fac ei in santier. Nu am pretentia sa moara de foame, dar sa respecte si ei niste reguli de bun simt. Le-am cerut sa imi dea datele propetarului, sau a celui care va face receptia si cica nu e treba mea (corect) si ca propetarul nu are nicio vina (iarasi corect) da io ma fwt in drujba lor. Ma uitam de la mine din ograda, pentru ca e atat de aproape incat pot vedea orice, ceea ce probabil pot vedea si ei orice la mine si sunt o gramada de nereguli. Astia stau pe casa neasigurati, n-are niciunul cascheta, la ITM sigur e cu cantec, nu cred ca au contracte, nu respecta program de lucru, nu au sigur toate conditiile. Pe langa asta au aruncat o gramada de moloz aiurea, deci sigur se iau si aia de la mediu de ei. Ma gandesc oi rezolva ceva daca ma apuc sa dau telefoane, pe la urbanism, ITM, garda de mediu, etc? Care este autoritatea care e in masura sa le ceara socoteala pentru tot ce e aiurea? Sunt chitit sa le trimit toate controalele posibile pana le inchid toata sandramaua. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
telefoanele sunt inutile.
plangere la primarie, plangere la itm si la ce mai consideri tu ca te-ar ajuta dar pe hartie si cu nr de inregistrare la fata locului. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Umple-i de plamgeri scrise la toate organele: ITM, Mediu, protectia animalelor si tot ce-ti mai trece prin minte. Nu ar strica sa faci si niste inregistrari video (cu ora si ziua). Plangerile sa fie in scris, cu numar de inregistrare. Orele de odihna trebuie respectate (pe baza asta isi iau amenzi terasele care nu dau muzica incet dupa orele 23:00.
<span class='edit'>19 Jul 2015, 15:01:</span> In plus, pe la orele pranzului, cand isi mananca senvisu' cu parizer, baga si un gratar din ala jmecher, cu bere din aia rece (sa fie sticlele aburite, ca ziceai ca vad aia tot la tine-n curte). Cheama niste prieteni la tine si incepeti si mistourile: uite cwaie, daca eram prost si nu invatam carte, acu' munceam in constructii... Rasete la greu... This post has been edited by kum: 19 Jul 2015, 14:33 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
Umple-i de plangeri, e dreptul tau, dar fara suparare, daca isi incep activitatea la 7.30 nu e chiar ceva iesit din comun. Zi mersi ca nu incep la ora 6...
Aia-s santieristi. Daca pana la ora 10 nu muncesc deja is obositi de la stat. ![]() Poate o discutie cu beneficiarul / dirigintele de santier (daca exista asa ceva) sau cu seful de lucrari ar fi mai eficienta decat reclamatiile. This post has been edited by radian: 19 Jul 2015, 14:14 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Prima plângere la Primărie. Preferabil să te deplasezi personal cu plângerea scrisă (cât mai amănunțită) și să ceri număr de înregistrare.
Dup-aia mai poți trimite și pe la alții. Cu tablagii nu rezolvi nimic. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Parerea mea este sa stai linistit caci 07:30 este o ora cat de cat decenta de inceput lucrul, plangerea cu privire la inceputul programului nu o sa iti faca decat un dusman in plus, daca faci plangere la ITM, Inspectoratul de Stat in Constructii sau alte autoritati abilitate iar nu rezolvi nimic, o sa ii amendeze dar vor veni altii si vor continua la fel.Cel mai naspa lucru e ca iti faci un vecin dusman si asta o sa dainuie cat ai sa stai acolo.PLM nu e cuser dar asta e, da dovada de maturitate, indura si tu putin si atentioneaza direct propietaru dar cat mai pe ocolite, ceva apropouri sa vezi in ce ape se scalda si apoi insisti.Marlanii sunt asa din nastere, nu ii educi tu la batranete, poate vre-un retardat de muncitor iti da ceva peste gard care sa iti provoace rau.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
De asta ma tem si eu, dar de ora aia vorbeam sambata si duminica. In timpul saptamanii nu ajung ei pe santier cand plec eu de acasa. Oricum, si in timpul saptamanii se lungesc si pana la 22:00+
Chiar nu sunt nerezonabil, incerc sa vad si partea lor, dar nimic din ce e aici nu e cușer. This post has been edited by MuciX: 19 Jul 2015, 17:01 |
--------------------
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Rabdă pana se termina construcția. N-ai ce face. Afla cine e vecinul proprietar si vezi ce hram poarta. N-ai ce face in privința construcției, dar e esential sa știi cu cine ai de a face pe termen lung. Vorbesc din experiența
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
Nu toata lumea sta acasa in uichend, asta e unii vor metrou si noaptea si tu te plangi de zi, ce grec carcotas!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 19 Jul 2015, 17:53) QUOTE(DannyY @ 19 Jul 2015, 18:31) Decât sfaturi bune. Românești ![]() 19 Jul 2015, 18:39: MuciXe, dacă-ți sare ceva moloz prin curte de la ăia, stai calm. Rabdă pana se termina construcția. N-ai ce face. This post has been edited by Markos: 19 Jul 2015, 17:39 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
In general suntem pe treaba noastra, nu ofer sfaturi gratuite vecinilor, doar ii salut pe cei pe care ii recunosc si basta. Daca mi se pune o intrebare, incerc sa ofer un raspuns, daca nu, ma rezum la a saluta si chiar nu am o problema sa salut primul. Am 2 vecini cu care chiar ma inteleg de minune si cu ei ce mai vorbim, dar cam atat.
Desi amplasarea noii case este pe cat de absurda, pe atat de neplacuta pentru noi, nu am nicio problema cu edificiul luat in modul. Ma deranjeaza cand ma deranjeaza. De altfel sunt sigur pa propetarul nu are nicio vina, el a angajat o echipa de oameni, fiind de buna credinta. El vrea sa isi faca o casa, nu sa il deranjeze pe MuciX. Atat ca maimutoii astia sunt chiar impertinenti. Din pacate nu stiu daca o sa am timp sa ma plimb pe la ghisee, pentru ca trebuie sa fiu la birou, deci voi incerca sa rezolv dand mail-uri/telefoane. Acum vad ca s-au calmat, toata dupa amiaza a fost lejer. Ca sa stim despre ce vorbim. 20150719_191529.jpg ( Size: 328.3k ) Number of downloads: 270 20150719_191515.jpg ( Size: 302.93k ) Number of downloads: 274 This post has been edited by MuciX: 19 Jul 2015, 18:22 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Big stuff.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 19 Jul 2015, 18:36) Decât sfaturi bune. Românești ![]() <span class='edit'>19 Jul 2015, 18:39:</span> MuciXe, dacă-ți sare ceva moloz prin curte de la ăia, stai calm. Rabdă pana se termina construcția. N-ai ce face. Grecule daca constructia se facea intr-o tara cu apa calda nu se ajungea in situatia lu Mucix, sfatul meu era unul romanesc caci traim in Romania.Prima data sa vorbeasca calm cu vecinul si apoi sa inceapa cu plangerile daca nu rezolva amiabil.Muncitorii nu au nici o vina caci te asigur eu ca in uichend ar vrea si ei sa arda un gratar si o betie nu sa stea pe casa. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Toate sunt sfaturi romanesti, ca doar topicul nu e pe English Section ☺ Doar ca vin din zone diferite ale tarii, unii mai belicosi, altii mai molcomi... partea buna e ca au ajuns deja la acoperis, mai putin si pun astereala si invelitoarea si gata cu drujbaritul. Vine ciuruiala peretilor cu rotopercutanta pentru aplicarea termoizolatiei
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Nu e vina munictorilor, patronii firmelor isi iau angajamente si trag de muncitori sa le realizeze punandu-i sa lucreze de la 7:30, ei nu pot pana la 10 sa stea degeaba ca deranjeaza vecinii, trebuie sa isi termine treaba, poti face reclamatii cate vrei, in general patronii sunt mana in mana cu toate autoritatile si faci plangere degeaba... stiu multa lume care lucreaza pe santier si ei chiar nu au nimic de spus, respecta ce spune boss-ul, dpmdv, rabda inca putin ca daca faci scandal, tii pui si mai tare in cap...
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(BN64FLO @ 19 Jul 2015, 22:47) Nu e vina munictorilor, patronii firmelor isi iau angajamente si trag de muncitori sa le realizeze punandu-i sa lucreze de la 7:30 Era vorba despre uikend mai sus. Dar am înțeles ideea, patronii sunt mână-n mână cu autoritățile așa că ciocu' mic și capu' la cutie, vă explică l@u cum se face ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(MuciX @ 19 Jul 2015, 19:11) Cam prea putin sociabili sunt bucurestenii astia ... QUOTE(MuciX @ 19 Jul 2015, 19:11) Desi amplasarea noii case este pe cat de absurda, pe atat de neplacuta pentru noi, nu am nicio problema cu edificiul luat in modul. Ma deranjeaza cand ma deranjeaza. Cand ai cumparat, de fapt inainte de asta, sunt convins c-ai avut la indemana un puz/pud. Autorizatiile aprobate erau deja pe desen, iar pe loturile libere puteai banui, conform reglementarilor din puz. Ca daca acolo zice p+3 de ex, puteai sa te astepti oricand la un bloc. Daca bojdeuca la rosu respecta reglementarile din puz si retragerile, e in regula. In reglementari nu apare parerea vecinilor. ![]() QUOTE(MuciX @ 19 Jul 2015, 19:11) De altfel sunt sigur pa propetarul nu are nicio vina, el a angajat o echipa de oameni, fiind de buna credinta. El vrea sa isi faca o casa, nu sa il deranjeze pe MuciX. Cam asta-i si ideea. El s-a inteles c-o echipa, asta-i lucrarea, astia-s banii. Echipa face cam ce considera ea, in privinta unor detalii minore, gen program de lucru/poluare sonora sigur nu-l asculta desi lucreaza pe banii lui. Partea buna e ca-i aproape gata, nu te mai agita, ai scapat. Oricum we-ul urmator nu esti acasa, nu te deranjaza. Asa e pe santier, zgomot, praf etc. Mai ignori, mai inchizi un geam. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
”Cam prea putin sociabili sunt bucurestenii astia ...”
no, acu ce ai vrea? io stau in apartament de vreo 10 ani si cu exceptia a doi vecini * mai schimb amabilitati cu ei, eventual ne ajutam reciproc*, relatiile mele sunt la nivel de sarumana si buna ziua... habar nu am cum ii cheama pe majoritatea si nici nu ma intereseaza.... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
QUOTE(Markos @ 19 Jul 2015, 22:09) Era vorba despre uikend mai sus. Dar am înțeles ideea, patronii sunt mână-n mână cu autoritățile așa că ciocu' mic și capu' la cutie, vă explică l@u cum se face ![]() Si ce, in uikend nu sunt tot angajatii patronului? daca lor le convine sa lucreze dupa acel program si sunt platiti pt asta, nu poti sa zici nimic. Ai pretentia sa scoata cuie pana la 10 ca ai chefuit tu noaptea si vrei sa dormi mai mult? Normal ca patronul are relatii daca isi permite sa lucreze dupa bunul plac (adica program, protectia muncii, moloz& shit) asa ca pt inca o luna max doua de zgomot mai puternic mai bine nu ti-l pui in cap ca poate iesi mai rau.... parerea mea! |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Valeu, constat ca barladenii sunt chiar antisociabili.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 06:59 |