Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(cdadan @ 19 Jul 2015, 23:11) Cam prea putin sociabili sunt bucurestenii astia ... De acord, dar dragostea cu sila e viol curat. Ti-am zis, oamenii astia au fost mai altfel si cu ei am glume. Cu restul, am jucat dupa cum mi s-a cantat, nu ma bag pe gatul nimanui. ![]() QUOTE(cdadan @ 19 Jul 2015, 23:11) Cand ai cumparat, de fapt inainte de asta, sunt convins c-ai avut la indemana un puz/pud. Creca glumesti. ![]() In mod particular, in spatele meu, era inceput un "buncar" (aflat in acelasi stadiu). Era pe treaba lui, nu era prea aproape de mine/noi, si eram fericiti. Dar ala a ramas fara bani, asa ca s-a apucat si si-a "spart" parcela in 3. Pe prima a ramas buncarul, pe a 2-a au facut 3 duplexuri (exact!!!) iar pe a 3-a s-a ridicat asta de care ziceam acum. Nu vrei sa stii ce cale de acces au astia, adica toti... Partea buna e ca va fi ultimul, nu mai are unde sa se construiasca, decat daca mai sparge vreunul curtea, desi nu as crede. Dar inca mai pot fi uimit. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Incet, incet apar partile bune, vezi? E ca si atunci cand patronul le zice vreme de un an de zile angajatilor ca le taie salariile de la anul cu 50%, iar cand in sfarsit le taie, dar numai 30% astia sunt chiar fericiti
![]() Attached thumbnail(s) 20150720_072843.jpg ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 537 20150720_072909.jpg ( Size: 1009.55k ) Number of downloads: 530 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce mi se pare tare e ca ridica blocuri pe amprenta de casa mare (si ies in consola mult) si ocupa cam toata parcela de teren. Dupa care parcheaza rumunii la strada, ca de, unde vrei sa o duca? Era sa ma pixdesc de vreo 2 ori iesind de pe drumul de acces din cauza ca nu mai vad nimic stanga-dreapta de masini parcate. Sun fortat sa ies foarte mult sa am vizibilitate si il vad pe ala cum ma evita si ma injura.
|
--------------------
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(MuciX @ 19 Jul 2015, 14:29) 1. Ideea e ca sambata si duminica, la ora 7:30 ... 2. propetarul nu are nicio vina (iarasi corect) 3. Ma uitam de la mine din ograda, pentru ca e atat de aproape 4. Astia stau pe casa neasigurati, n-are niciunul cascheta, la ITM sigur e cu cantec 5. Sunt chitit sa le trimit toate controalele posibile pana le inchid toata sandramaua. 1. In constructii daca oamenii lucreaza zi lumina nimeni nu le zice nimic, stai lejer... Iar in iunie se face ziua inainte de 5 2. Ba are 3. Sigur respecta prevederile legale nationale si locale cu privire la vecinatati? 4. Si tie la ce ti-ar folosi sa-i amendeze pentru astea? 5. Esti sigur? QUOTE(l@u @ 19 Jul 2015, 17:53) Chiar cel mai naspa n-o fi, dar e al naibii de naspa, oricum QUOTE(MuciX @ 20 Jul 2015, 06:18) Pai regulile valabile le gasesti in certificatul tau de urbanism. Daca nu s-or fischimbat intre timp, evident. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
MuciX |
![]()
|
Regulie alea nu numai ca se schimba de la o zi la alta, dar nici macar nu se respecta.
Pe langa asta se aproba aproape orice. Vile absolut superbe inconjurate de blocuri P+6. Oare aia or fi verificat PUZ inainte sa isi ridice casa? |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai da Popestiul ala e tara nimanui? Reguli universal valabile se aplica in toata tara mai putin la voi?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 20 Jul 2015, 02:40) nu am stat sa vad daca musca ori ba... ei intre ei se cearta, se impaca, treaba lor. nu vreau sa ma implic in disputele lor... . consider ca e mai sanatos pentru mine sa-mi vad de treaba mea, de casa mea si de familia mea.... nu ma intereseaza ce face x, ce face y si de ce nu-i inghite z... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Jul 2015, 11:47) Asa este. Dar nimeni nu impiedica autoritatile locale (CL) sa impuna norme si mai restrictive decat cele din legislatia nationala. QUOTE(MuciX @ 20 Jul 2015, 11:41) 1. Regulile alea nu numai ca se schimba de la o zi la alta, dar nici macar nu se respecta. 2. Pe langa asta se aproba aproape orice. Vile absolut superbe inconjurate de blocuri P+6. 1. Nu e chiar asa de usor sa schimbi reglementarile de urbanism 2. Pai daca regulamentul de urbanism spune ca se pot ridica cladiri P+66, nu inseamna ca nu-ti poti face si casa doar cu parter. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
MuciX |
![]()
|
Casa de care vorbesc era acolo cu mult inainte sa fie blocurile.
Cat despre cum se modifica legile firii in orasul sufletului... Uite un search rapid. Din fericire, eu nu ma "bucur" de situatia de pe strada aia. abdeit: mănușcepana mea, dar dupa ce ieri a fost liniste toata ziua, azi niciun semn de santieristi. O fi ca-i sarbatoare? ![]() This post has been edited by MuciX: 20 Jul 2015, 19:24 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(MuciX @ 20 Jul 2015, 11:41) Vile absolut superbe inconjurate de blocuri P+6. Oare aia or fi verificat PUZ inainte sa isi ridice casa? Probabil ca nu. In jurul lor era teren construibil fara vreo autorizatie si au sperat sa ramana asa, sau macar sa apara alte vile. Ghinion de nesansa. Intr-o zona nou intrata in joc, nu vad motive de limitare la p+1 din puz. D-aia cel mai bine e sa iei cand vezi ce ai in jurul tau, dar nici atunci nu poti fi 100% sigur. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Pe sistemul asta nu ar mai lua nimeni nimic, in zone noi.
Initial a fost vorba sa imparta "Noul Popesti" in doua, o zona de blocuri si una de vile, numai ca s-au parvenit o gramada de blocuri unde se "stia" ca vor fi case. |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Exact cum zici, a fost vorba. Dar, daca in puz apare p+6, e loz in plic.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu m-am plâns, era doar o constatare.
|
--------------------
-
-
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(BN64FLO @ 19 Jul 2015, 21:47) [...]punandu-i sa lucreze de la 7:30, [...] Cam cum e normal..in general munca de santier e de 12 ore minim sau "zi lumina".. Acuma ramine ca patronul ala sa rspecte macar pe hirtie legea: cite ore simbata, cite duminica (sarbatori legale) si cum face listele. Cind eram tinerel..adolescent..lucram ca salahor sa mai cistig un banut al meu. Pe vremea ante'89 60 lei era ziua "la ceapeu", 80 lei "particular". Mesterii in general lucrau o parte a timpului la CAP, sa fie relativ legal, o parte mai luau si "pe linga". Mester era nasul meu. Care oricum ma muncea, nu aveam regim favorizant. Ei, la 7.00 eram "in brazda", pina la 19.00. Daca se intimpla sa fie final de lucrare depaseam 19.00 fara probleme cu 1-1,5 ore. Ca doar nu era sa venim a doua zi pentru o ora.. Pierdea si omul, pierdeam si noi o zi pentru o ora. La prinz, o ora pauza de masa. Ori mergeam acasa ori, daca omul era mai instarit si omenos, ne dadea el o masa. O zeama, un felul doi si o tuica. Atit. Era corect si lumea multumita. Ei, acum s-au boierit. Vin la 8.00 (FERICIRE MAXIMA pt beneficiar) sau la 9.00. Vor cafea, vor mincare, bautura "eu nu beau tuica, io vreau bere"... Daca ramine fara tigari, o taie la magazin unde mai vine pste o ora sau deloc. Eventual in timpul zilei mai fuge o tura sa-si mute vacile la pascut sau sa dea la porci ca "a lui" e la sapa cu ziua si n-o lasa ala sa plece acas' pt porci. La maxim 17.00 se uita sa plece. Bani, vrea 80-100 lei. Pe care, dupa ce maninca si de seara si bea bine, placa si-i bea si pe aia in crisma. Partea proasta e ca nu gasesti oameni de munca. Decit sa vina pe mincare, baut, bani, prefera sa sada in fata circiumii si sa milogeasca o tuica de la vreun fraierici. Ca idee e vorba de Popesti Leordeni? Apoi aia e una din cele mai inofensive probleme. Pe un fost coleg de servici, care lucra la P.L. la primarie l-a luat un "localnic" cit dulapul si l-a lipit pe perete. "Ba, ori ne lasi in pace ori te facem"... Intre timp s-a carat de acolo si i-a lasat pe popesteni sa se taie intre ei. This post has been edited by diaconuliviu: 21 Jul 2015, 14:17 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aici ca la casa bunicilor te scoli rapid la orice ora,
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(kato @ 19 Jul 2015, 23:21) io stau in apartament de vreo 10 ani si cu exceptia a doi vecini * mai schimb amabilitati cu ei, eventual ne ajutam reciproc*, relatiile mele sunt la nivel de sarumana si buna ziua... habar nu am cum ii cheama pe majoritatea si nici nu ma intereseaza.... Mi-am amintit de treaba asta azi, făcând un calcul. Eu m-am mutat în actuala locație de 3 luni, iar de atunci mi-au trecut pragul 7 copii din 5 familii diferite, vecini noi cum ar veni. Plus o buna parte din parintii lor. Nu-i mai pun la socoteală pe cei doi ai cumetrilor, actuali vecini și ăia, care vin ca la ei acasă. Al meu i-a cules cam pe toți cei de vârstă apropiată, deși e un piciulică de nici 3 ani. S-au lipit instant pe maidan. Mai sunt vreo 3-4 ceva mai mari, trecuți de 6 ani, care deja au alte preocupări. Ca fapt divers, după nici o lună trecusem de la "bună ziua" la "salut" cu mai mult de jumătate din vecini și nevestele lor. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Vai, da' cum de esti social? Pai in moldova se saluta cu toporu-n cap, nu asa salbatic ca-n Cluj.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ca tare ai fost in moldova ca sa stii...
![]() dane, banuiesc ca tine de firea fiecaruia, dorinta de a socializa, vecini... nu ca as fi vecinul ideal, dar am prins niste discutii intre ei care nu mi-au placut. am considerat ca nu vreau sa am mai mult de a face cu ei. sunt de condamnat? probabil. dar consider ca asa este mult mai bine pentru mine si familia mea. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
kato |
![]()
|
aham.continua sa-ti repeti asta
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Pai si n-am zis ca v-astept? Da' ai vandut duba.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
l@u |
![]()
|
Vin singur, da' nu ma intimpini cu cidru ca fac scandal, scot moldoveanu' din mine!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Da' ce bei matale? Ca n-am distilerie, deci trebuie sa caut.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:11 |